HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4862
  • 4863
  • 4864
  • 4865
  • 4866
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#97261 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 05. 18. 18:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 05. 18. 18:25

Nekem ipadom van. Kurvára nem fedné le az igényeimet egy fostos eee.

Nekem meg a fostos iBóvli nem fedné le. Ez az Eee sem annyira, de azért az már közelít (illetve normális GPU-val és 2GB RAM-mal már nagyon minimálisan lefedné), de ilyet is csak pótmegoldás miatt vettem. Legközelebb normális laptop jön, persze asztali gép jobb lenne, de mivel nem valószínű, hogy sokáig egy helyben maradok, asztali gépet nem tudok hurcibálni, meg költöztetőszolgálatot igénybe venni, azért laptop van betervezve. Ez az Eee meg jó utána pótgépnek hurcibálni mobil mellé.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#97262 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 18. 18:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 18. 19:35

Nekem meg a fostos iBóvli nem fedné le. Ez az Eee sem annyira, de azért az már közelít (illetve normális GPU-val és 2GB RAM-mal már nagyon minimálisan lefedné), de ilyet is csak pótmegoldás miatt vettem. Legközelebb normális laptop jön, persze asztali gép jobb lenne, de mivel nem valószínű, hogy sokáig egy helyben maradok, asztali gépet nem tudok hurcibálni, meg költöztetőszolgálatot igénybe venni, azért laptop van betervezve. Ez az Eee meg jó utána pótgépnek hurcibálni mobil mellé.

Iszonyat nagy barom vagy, kár beléd a betű.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#97263 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 18. 18:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2016. 05. 18. 15:58

Milyen egy hozzá nem értő demagóg barom vagy te. Nem vagy te különb flesikénél. Simán lököd a baromságot tapasztalat nélkül.

Jól van, jól megmondtad a frankót, érvekkel alátámasztva, mert te csak tudod, fasza gyerek vagy. Inkább töröld le a szád széléről a habot, aztán pihenjél le. Eleve ott elkezdve, hogy kurvára nem érdekelsz senkit, meg nem is kérdezett senki, kéretlenül böfögsz itt bele a dolgokba mindenféle bemutatkozás nélkül. Ennek ellenére tőlem hozzátehetsz te is a témához, csak normális hangnemben, érvekkel, mert végül is informatikai fórum. A fröcsögés menjen a fájszbökre.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#97264 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 18. 18:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 18. 19:41

Jól van, jól megmondtad a frankót, érvekkel alátámasztva, mert te csak tudod, fasza gyerek vagy. Inkább töröld le a szád széléről a habot, aztán pihenjél le. Eleve ott elkezdve, hogy kurvára nem érdekelsz senkit, meg nem is kérdezett senki, kéretlenül böfögsz itt bele a dolgokba mindenféle bemutatkozás nélkül. Ennek ellenére tőlem hozzátehetsz te is a témához, csak normális hangnemben, érvekkel, mert végül is informatikai fórum. A fröcsögés menjen a fájszbökre.

Ez rád is igaz, Tiga évekig irogatott ide napi szinten, minek kéne bemutatkoznia?
Te nagyon földhözragadt lehetsz ha neked asztali gép kéne inkább. eepc meg egy kalap fos az ipad-hez képest. Volt szerencsém nyomkodni mindkettőt. Én sem vagyok oda a csutkás túlárazásért, de azért a kettőt összehasonlítani sem lehet, fényévekkel jobb a csutkás tablet.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#97265 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 18. 18:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 18. 19:41

Teljesen lejárattad magad. :(

#97266 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 18. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 18. 12:38

Jó, de ne asztali géphez mérd. 9-10 colos gépen milyen felbontást akarsz, 1080p-t vagy 4K-t? Ugyanez sebességre, i7 procival szerelve használhatnád 5-10 percig, aztán lemerülne. A zsanérok is teljesen rendben vannak, még ezen a szaron is, amit használok. Még most is jobbak bármikor, mint egy táblagép, és itt az árat is vedd figyelembe, 40 ezer forintos kategóriáról beszélünk, bár azt én sem értem, hogy felsőkategóriában miért nincs netbook. Szóval nincs velük baj, sőt. Még az én gépemmel sem lenne, ha nem ezt a szar videóchipet integrálják a prociba, meg tesznek bele még egy plusz giga RAM-ot. Az iPad sem ütősebb semmivel, csak a felbontása nagyobb és kész.

Kár hogy sosem láttál ipadot, flesi.

#97267 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 05. 18. 23:22

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 05. 18. 13:41

Új korukban voltak olyan 40-50 körül, nekem is volt egy Acer Asprire One. Raktam bele +1 gigát, ugye többet az Atom miatt nem lehetett beletolni, örültem amikor 30ért elment jól. Alapvetően lehetett használni, de 1024*600 az szenvedés, de szar volt az akkuidő is. Innentől felejtős volt.

Megleshetem mennyiért adtam el, de biztos nem 40ezer volt. Acer meg tán 2 évvel utána jött ki, az is számít.
Make love not Wor.

#97268 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 18. 23:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 18. 16:32

Ennyiért használható laptopot újonnan nem kapsz, a legszarabb Fujitsuk mennek 80-90-ért újonnan. Persze a használt az más, de akkor meg nem fair egy használtat összevetni egy újjal. Ettől még aláírom, hogy nem mindenkinek megfelelő egy Eee-gép, de akinek pl. egy táblagép megfelel, annak az Eee is lefedné az igényeit. Plusz ezeket az Eee-masinákat nem főgépnek találták ki, hanem rendes otthoni gép, esetleg telefon MELLÉ, ezt Flesike is mindig elfelejti.

De miért kellene újban matekozni? Ez az eee sem használt, vagy már én sem értem.
Make love not Wor.

#97269 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 03:47

Asszem ezt a témát már túltoltuk. Lapozzunk.

#97270 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 05:42

Agree
Megint esik a eső

#97271 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 09:27

Más. Reggel bevallom őszintén, meghallgattam guga két utolsó videóját. Na ott végre már tényleg értelmesen elmondja, hogy nem akkora királyság az egész. Így már teljesen más a dolgok fekvése, mint amit eddig vetített. Legalábbis számomra.

#97272 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 09:37

Mingyá megkukkantom.

Ja ez életszerűbb.

Szerkesztette: JonesC 2016. 05. 19. 09:57 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97273 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 12:33

De: http://444.hu/2016/0...alati-utasitasa
Make love not Wor.

#97274 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 14:00

Azért faxom hollandiába is, hogy mindenhol dolgozni kell.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97275 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 14:07

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 19. 15:00

Azért faxom hollandiába is, hogy mindenhol dolgozni kell.

bezzeg ha arab lennél.
havi két milla

#97276 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 14:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 05. 19. 15:07

bezzeg ha arab lennél.
havi két milla

Hát fene tudja. És ha mellélőném az országot, akkor meg menekült kecskepásztor. Jó ez így.

Idézet

#97277 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 14:23

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 19. 15:11

Hát fene tudja. És ha mellélőném az országot, akkor meg menekült kecskepásztor. Jó ez így.

nke megmondta, és az úgy is van

#97278 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 05. 19. 09:27

Más. Reggel bevallom őszintén, meghallgattam guga két utolsó videóját. Na ott végre már tényleg értelmesen elmondja, hogy nem akkora királyság az egész. Így már teljesen más a dolgok fekvése, mint amit eddig vetített. Legalábbis számomra.

Alapvetően minden rendben, csak halmozódnak a kinti problémák és gecikemény a meló.
Ma végre kaptam a céghez belépőkártyát. Lengyelek mondták, hogy szoktak várni egy hetet vele, hogy a delikvens kibírja e.
Beváltam nekik, tempó az van, fogytam. Munka után pihenni nem lehet, mert vad és hangos hentes gyerekekkel vagyok, állandó basszamegozás, kurvaanyázás. A kemping tulaja a hétvégén szólt nekik, hogy utolsó alkalom volt a hétvégi üvöltözés és majdnem verekedés.

Én akkor kényszeresen sétálni mentem egy fülessel.

Szóval lépnem kell innen saját kéróba.
Utána egy kicsit letisztultabb lesz az egész.
Sokan jelezték, hogy átmentek ezeken a fázisokon.

Fórumot nem olvasom egyelőre, nincs rá energiám.
Megjövök, fürdök, eszek, alszok, aztán megyek a melóba.
Elvileg ma meglesz a biciklim.
Utána már picivel egyszerűbb lesz, mert bármikor leléphetek a picsába, ha itt beáll a balhé.
Bár nem tervezek velük sokáig együtt lenni.

#97279 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 15:47

Csak az gond, hogy ilyen étkezés mellett nem csak zsír fogy. Nem tudom mi ez az evés után rögtön szarás ötször, de így nem fog menni az egész napos fizikai munka.

Idézet

#97280 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 19. 16:04

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 05. 19. 09:27

Az utolsó még a sertéssonkás akasztgatós munkáról szólt, meg arról, hogy szerezte az új marhafeldolgozós melót, de arról akkor még nem lehetett tudni semmit. Vagy van újabb videója?

Amúgy rohadt élet megint, a helyi szolgáltató (Sky) elkezdte blokkolni a nagy public torrentoldalakat, még szerencse, hogy az open trackerek nagy részét nem, és azokat a kisebb oldalakat sem, amelyek a nagyobb oldalak kínálatát indexelik. Az enkórnak is az apja kaszá't, tegnap lement a Supnat 11x22, erre még ma sincs fent, csak HD-ben.

Közben meg a magánorvos is lehúzott a gecibe, 50 font volt a vizsgálati díj, és további 50 font hogy konzultál a kórházzal és a munkáltatóval. De muszáj volt rááldozni, különben minden nap, míg nem engednek vissza dolgozni, 60-75 fontot vesztek. Ez sajnos ilyen hely, gátlástalanul lehúznak mindennel.

Szerkesztette: Raynes 2016. 05. 19. 16:11 -kor

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4862
  • 4863
  • 4864
  • 4865
  • 4866
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.