HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4870
  • 4871
  • 4872
  • 4873
  • 4874
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#97421 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 05. 24. 09:55

Csak emlegetni kellett.És akkor r 3 összefüggéstelen levelet, mert "még ezt is légyszi" aztán egy következőt, hogy mégse, és egy részhalmazra vonatkozó megmagyarázást. Programozó összeszedi a gondolatait és kész, egyben rendesen működik. ezek meg csapongnak, leveleznek a világba, mert CC az fontos.

És megint privát címre írt, nem a kötpontira, kolléga meg nyilván szabadságon volt. 2 nappal előtte ugattam le a fejét, hogy ha reggelre mindkettőnk fejére esik egy tehén, akkor a közösből más is ki bírja válogatni, ellenben ha mindegyikőnknek ír privátban és mindketten nekilátunk rajt dolgozni, akkor az a szopás.
Make love not Wor.

#97422 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 05. 24. 10:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 24. 10:55

ellenben ha mindegyikőnknek ír privátban és mindketten nekilátunk rajt dolgozni

Lehet ez volt a célja :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#97423 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 24. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 05. 24. 11:15

Lehet ez volt a célja :Đ

Igen, annak van értelme, hogy aki előbbre tart a listában az hozzászórja az embereket a csoportokhoz, másiknak meg már csak annyit ír ki, hogy ott van. Aztán ha nem emberrel, hanem csoporttal kezdek, másik meg az emberrel, akkor fordítva.
Make love not Wor.

#97424 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 24. 12:26

Na, úgy néz ki, hogy mégse volt kidobott pénz teljesen az a 100 font, a magánorvos utolérte végre telefonon a kórházi orvost, és kész a papír, este már újra fedexezek a pakisztáni cigányok és a pierdalakurvás lengyel és litván köcsögök között, nyami, de legalább elkezdek újra pénzt keresni, nagyon rám fog férni 15 nap bevételkiesés után (660+100 font veszteség volt kb.).

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 05. 24. 09:01

Jaja, már levizsgáztam belőle sikeresen :Đ Egyébként ez az Ms Project nevű szoftver kibaszott nagy találmány.
Az MS Project az egyik legmegbízhatatlanabb, legkomolytalanabb program, amit valaha láttam. Ugyanolyan kiindulási paraméterek és beállítások mellett összevissza számolja a projekt összidejét, költségét, stb.. Csak arra jó, hogy ábrázolni tudd a projektet prezentációként, meg vizálisan megjelenítsd, hogy legyen róla elképzelésed, de komoly tervezést nem lehet rábízni. Persze az OpenProject.org és a LibreProject (ezek úgy viszonyulnak a MS Projecthez, mint az OpenOffice.org és a LibreOffice a MS Office-hoz) is ugyanolyan szar, de az legalább ingyenesek, nyilván, komoly dolgot ezekre sem érdemes bízni.

Mondjuk hiába is vizsgáztam le én is ebből a szarból ötösre, ez is csak egy n+1. szar, amit meg kellett tanulni, de nagyjából semmire nem jó, és nem is fogom használni semmire. Persze ezt gazdi úgy mondaná, hogy feltételmegteremtés.

Szerkesztette: Raynes 2016. 05. 24. 12:36 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#97425 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 24. 12:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 24. 13:26

Az MS Project az egyik legmegbízhatatlanabb, legkomolytalanabb program, amit valaha láttam. Ugyanolyan kiindulási paraméterek és beállítások mellett összevissza számolja a projekt összidejét, költségét, stb..

Lehet csak itt a özgazdász csajok kezébe kellene adni, érdekes módon ott működik.
Make love not Wor.

#97426 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 24. 12:38

Na, úgy néz ki, hogy mégse volt kidobott pénz teljesen az a 100 font, a magánorvos utolérte végre telefonon a kórházi orvost, és kész a papír, este már újra fedexezek a pakisztáni cigányok és a pierdalakurvás lengyel és litván köcsögök között, nyami, de legalább elkezdek újra pénzt keresni, nagyon rám fog férni 15 nap bevételkiesés után (660+100 font veszteség volt kb.).

Az MS Project az egyik legmegbízhatatlanabb, legkomolytalanabb program, amit valaha láttam. Ugyanolyan kiindulási paraméterek és beállítások mellett összevissza számolja a projekt összidejét, költségét, stb.. Csak arra jó, hogy ábrázolni tudd a projektet prezentációként, meg vizálisan megjelenítsd, hogy legyen róla elképzelésed, de komoly tervezést nem lehet rábízni. Persze az OpenProject.org és a LibreProject (ezek úgy viszonyulnak a MS Projecthez, mint az OpenOffice.org és a LibreOffice a MS Office-hoz) is ugyanolyan szar, de az legalább ingyenesek, nyilván, komoly dolgot ezekre sem érdemes bízni.

Mondjuk hiába is vizsgáztam le én is ebből a szarból ötösre, ez is csak egy n+1. szar, amit meg kellett tanulni, de nagyjából semmire nem jó, és nem is fogom használni semmire. Persze ezt gazdi úgy mondaná, hogy feltételmegteremtés.

Lehet valami 1.0 verziót használtál belőle, 2013-ban nem találkoztam vele bugokkal.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#97427 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 24. 12:44

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2016. 05. 24. 08:05

De ugy gondolom, hogy Raynes mindent-kezzel-beallitgatos hozzaallasaval es mas teruleteken tapasztalat hianyaval ez egy irany lehetne a rendes melok fele.
A megfogalmazas meg, hat, azt mar megszokhattad. Bocs. :)

Nagyon rám vagy te szállva. Nem állítgatok mindent kézzel. Amit múltkor szenvedtem, az a Flashdesignor EEE PC és driverszopás miatt volt, meg minimalista ablakkezelőket próbálgattam, rendes gépen ilyet nem kell meglépni. Nyilván asztali gépeknél, meg rendes céges környezetben nem állítgatnak meg telepítgetnek gépeket egyenként kézzel, hanem PXE-vel, meg távfelügyelettel (plusz AD házirendekkel, WU szerverrel) oldanak meg mindent távolról és automatizáltan lehetőleg. Tudom, hogy hülyének nézel, de nem vagyok az.

Ámbár mondjuk Linuxnál, unixoknál is lehet PXE-n lemezképeket szétosztani, hálózati telepíteni, távfelügyelni, meg ugyan még nem csináltam, de AD-hez hasonló szerveres megoldások is vannak (Open LDAP). Viszont ilyen faszságoknak, mint a Sharepoint Server, nincs linuxos/unixos párja.

Plusz a Linux-tudás nem ér semmit itt kint Angliában, itt még a raktári szkenneren és a vécépapírgurigán is Windows fut, anyira 150%-ig microsoft-buzik az emberek. Egy helyen láttam itt Linuxot, a busz kijelzőjéhez (ami írja melyik magállóban van a busz és mi lesz a következő, meg leadja a busz GPS helyzetét, hogy a buszmegállókban az elektronikus infótáblákon látni lehessen, hogy mikor ér oda, mennyit késik a menetrendhez képest) futtatnak Linuxot, egyszer elakadt boot közben, onnan látszott, hogy Debian valami alap frame bufferes grafikus megoldással, de hát egy ilyet összeütni csak egyszer kell, megélhetést nem biztosít.

Szerkesztette: Raynes 2016. 05. 24. 12:50 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#97428 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 24. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 05. 24. 12:38

Lehet valami 1.0 verziót használtál belőle, 2013-ban nem találkoztam vele bugokkal.

Nyomattuk MS Projet 2003, 2007, 2010-es verziókkal is. Az újabbakat nem próbáltam, elegem volt belőle egy életre, meg ugyebár nincs rá szükségem.

#97429 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 24. 12:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 24. 13:44

Nyilván asztali gépeknél, meg rendes céges környezetben nem állítgatnak meg telepítgetnek gépeket egyenként kézzel, hanem PXE-vel, meg távfelügyelettel (plusz AD házirendekkel, WU szerverrel) oldanak meg mindent távolról és automatizáltan lehetőleg.

Viszont ilyen faszságoknak, mint a Sharepoint Server, nincs linuxos/unixos párja.

Ajajj, dehogynem telepítgetünk kézzel. Adobe Reader, Flash, Java, Skype, tököm, sorban minden.

Egyesek szerint van Linuxos megfelelője, amúgy ezek szintén jópofa vállalati cuccok bírnak lenni, ha értelmesen össze vannak rakva.
Make love not Wor.

#97430 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 24. 12:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 24. 13:49

Ajajj, dehogynem telepítgetünk kézzel. Adobe Reader, Flash, Java, Skype, tököm, sorban minden.

Egyesek szerint van Linuxos megfelelője, amúgy ezek szintén jópofa vállalati cuccok bírnak lenni, ha értelmesen össze vannak rakva.

Ezeket ki lehet ám szórni sccmből is, nálunk is így megy. Soha nem kell kézzel telepítgetni ilyeneket.

Sharepoint meg jó, nem mondanám faszságnak, linuxos megfelelője jöhet!
BMWパワー
Kép

#97431 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 24. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 24. 13:44

Plusz a Linux-tudás nem ér semmit itt kint Angliában, itt még a raktári szkenneren és a vécépapírgurigán is Windows fut, anyira 150%-ig microsoft-buzik az emberek. Egy helyen láttam itt Linuxot, a busz kijelzőjéhez (ami írja melyik magállóban van a busz és mi lesz a következő, meg leadja a busz GPS helyzetét, hogy a buszmegállókban az elektronikus infótáblákon látni lehessen, hogy mikor ér oda, mennyit késik a menetrendhez képest) futtatnak Linuxot, egyszer elakadt boot közben, onnan látszott, hogy Debian valami alap frame bufferes grafikus megoldással, de hát egy ilyet összeütni csak egyszer kell, megélhetést nem biztosít.

Mélyebben nem mentem bele
http://www.indeed.co...-jobs-in-London
BMWパワー
Kép

#97432 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 24. 13:17

Raynestől mindig megtudhatom, mi miért szar, mi mire nem jó és mit miért nem lehet. Nice.

#97433 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 24. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 05. 24. 13:58

Ezeket ki lehet ám szórni sccmből is, nálunk is így megy. Soha nem kell kézzel telepítgetni ilyeneket.

Ja, ez az elmélet. LMInél nagy nehezen bevezettek ilyeneket, sőt, júzer egy webes kattintgatós listából válogathat és amit összerak azt megkapja központilag. Aztán máshol meg nincs ilyen, de lehet soha be sem vezetik. Elméletet tudom, az egy dolog :-D
Make love not Wor.

#97434 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 24. 13:52

És a két hét alatt, amit korábban javasoltam megpróbáltad? Ügyvédi irodákat megkeresni levélben?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97435 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 24. 14:15

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 24. 14:52

És a két hét alatt, amit korábban javasoltam megpróbáltad? Ügyvédi irodákat megkeresni levélben?

Voltaképpen némi ideje lenne rá, de cégeknél amilyen mennyiségben esnek be az ilyesmik és mennek a lecsóba, nem tudom. Felénk én kiválogattam a jóféle telszámokat magamnak, ilyen 555-0666, 555,5525, meg xxx-0000, aztán olyan is volt, hogy hallotta valahol a cég nevét, tudakozóban kinézték a számot és végighívta mindet... Legalább kitartó volt, mi meg idegesek, így a hasonló direkt keresésben nem nagyon hiszek, elvégre ha kell ember akkor úgyis keresnek és állásos portálon nyomulnak.
Make love not Wor.

#97436 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 24. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 24. 15:15

Voltaképpen némi ideje lenne rá, de cégeknél amilyen mennyiségben esnek be az ilyesmik és mennek a lecsóba, nem tudom. Felénk én kiválogattam a jóféle telszámokat magamnak, ilyen 555-0666, 555,5525, meg xxx-0000, aztán olyan is volt, hogy hallotta valahol a cég nevét, tudakozóban kinézték a számot és végighívta mindet... Legalább kitartó volt, mi meg idegesek, így a hasonló direkt keresésben nem nagyon hiszek, elvégre ha kell ember akkor úgyis keresnek és állásos portálon nyomulnak.

Pedig elég sokunknak jött be, hogy olyan helyre jelentkeztünk, ahová nem is kerestek. Veszteni meg nem tudsz vele, max a rászánt időt. Amiből most volt bőven.

De amúgy jogi diplomával az itthoni profession-ön is van egy csomó állásajánlat, és gyanítom nem is minimálbért fizetnek.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97437 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 24. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 24. 14:26

Ja, ez az elmélet. LMInél nagy nehezen bevezettek ilyeneket, sőt, júzer egy webes kattintgatós listából válogathat és amit összerak azt megkapja központilag. Aztán máshol meg nincs ilyen, de lehet soha be sem vezetik. Elméletet tudom, az egy dolog :-D

Igen, nálunk is pontosan így működik. Software center a neve,csak kicsit lassú. De simán hozzá lehet rendelni programokat userekhez/csoporotkhoz. Tehát egy mezei rekrúter nem fog tudni mondjuk valami fejlesztői szoftver letölteni. Nem használjuk olyan húdesokat, de van ilyen is, pár program van csak benne. De működik, gyakorlatban is ;)
BMWパワー
Kép

#97438 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 24. 15:06

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 05. 24. 16:00

Igen, nálunk is pontosan így működik. Software center a neve,csak kicsit lassú. De simán hozzá lehet rendelni programokat userekhez/csoporotkhoz. Tehát egy mezei rekrúter nem fog tudni mondjuk valami fejlesztői szoftver letölteni. Nem használjuk olyan húdesokat, de van ilyen is, pár program van csak benne. De működik, gyakorlatban is ;)

Számol licenszet meg minden?

#97439 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 24. 15:23

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 05. 24. 16:00

De működik, gyakorlatban is ;)

Mert még sok pénzetek van és garázscég vagytok :-D Beesel egy legalább 5ezer fős céghez és nem fogod érteni, hogy pont ott miért nincs, ahol a legjobban kellene nagyban.

Aztán jön a licenszelt cucc, vagy a "ki hagyta jóvá" típus.
Make love not Wor.

#97440 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 24. 15:30

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 05. 24. 16:06

Számol licenszet meg minden?

Volume licenc van. Az ilyen adobe, java, akármi azok free programok.
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4870
  • 4871
  • 4872
  • 4873
  • 4874
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.