HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4879
  • 4880
  • 4881
  • 4882
  • 4883
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#97601 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 06. 01. 20:27

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 06. 01. 20:37

Te egy repülőn miajóistenért fizettél? :think:

Szerintem ivott
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#97602 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 06. 01. 22:18

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 06. 01. 20:37

Te egy repülőn miajóistenért fizettél? :think:

Sör, szendvics, sör, viszki, sör, leves, sör, parfüm (+sör), nagy üveges piák, szájfényszett. Meg sör. Valami még tuti kimaradt a sörön kívül.
Make love not Wor.

#97603 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 01. 22:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 06. 01. 21:27

Szerintem ivott

Gondolom nehéz volt kitalálni :-D
Make love not Wor.

#97604 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 02. 06:57

Gugának mindenben igaza volt.
Az értelmesebbek vigyázzanak, nagyon fárasztó video.

#97605 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 02. 07:12

Offtopic:

Idézet

Az általunk megkérdezett, nemzetközi büntetőügyekben szakértő jogászok azt mondták, hogy a magyar Btk. 3. paragrafusa szerint ha egy cselekmény a magyar törvények szerint bűncselekménynek számít, akkor azt hiába követi el egy magyar állampolgár külföldön, felelősségre vonható, még akkor is, ha az adott cselekmény legális a külföldi országban. (Hasonló példa, ha egy magyar a Hollandiában legális coffee shopokban drogozik, elvileg azért is felelősségre vonható.)

Innen: http://index.hu/kulf...agyarorszagnak/

#97606 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 02. 07:21

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 06. 02. 08:12

Egy dolgot tennék meg qrvagyorsan: lemondanék a magyar állampolgárságról, és addig nem mennék haza, amíg ez a szar el nem évül. Vagy akkor se.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#97607 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 02. 07:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 06. 02. 08:21

Egy dolgot tennék meg qrvagyorsan: lemondanék a magyar állampolgárságról, és addig nem mennék haza, amíg ez a szar el nem évül. Vagy akkor se.

És amit a törvény szerint nem tilos, azt szabad? Vagy akkor kvzi ne legyenek szabályok és a hollandok mindenhol füvezhessenek?
Make love not Wor.

#97608 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 02. 08:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 06. 02. 08:48

És amit a törvény szerint nem tilos, azt szabad? Vagy akkor kvzi ne legyenek szabályok és a hollandok mindenhol füvezhessenek?

Külföldön a magyar állampolgárokra a magyar és az adott helyi törvény egyaránt vonatkozik, de ha csak a kedvezőbbnek akarsz megfelelni, megb.sznak. Ezt hogy véded ki máshogy, mint ahogy én írtam?
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#97609 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 02. 08:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 06. 02. 09:00

Külföldön a magyar állampolgárokra a magyar és az adott helyi törvény egyaránt vonatkozik, de ha csak a kedvezőbbnek akarsz megfelelni, megb.sznak. Ezt hogy véded ki máshogy, mint ahogy én írtam?

Én úgy, hogy nem drogozok :-D De én ilyen vagyok.
De valami sört ott megkóstolnék.

#97610 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 02. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 06. 02. 09:30

Én úgy, hogy nem drogozok :-D De én ilyen vagyok.
De valami sört ott megkóstolnék.

Valami magyar néniről van szó, aki Németországban abból él, hogy szobát ad ki lányoknak. Ez a német törvényeket nem sérti, ellenben Magyarországon bűncselekmény. A felállás az, hogy hiába van külföldön, és nem törvénysértő a tevékenysége a helyi törvények szerint, magyar állampolgárként a magyar törvények IS vonatkoznak rá, vagyis otthoni elbírálás szerint bűnöző. Ha lemond a magyar állampolgárságáról (és mondjuk a németet veszi fel logikusan), akkor ez a helyzet feloldódik, csak a német törvények vonatkoznak rá, amik szerint nyugodtan dolgozhat így tovább. Ellenben mivel magyar állampolgárként mostanáig sértette a magyar törvényeket, otthon ezért az elévülési időn belül joggal citálhatják bíróság elé.
Ahhoz, hogy a hollandok bárhol füvezhessenek, a bárhol lévő országok törvényeit kellene megváltoztatni, az meg eléggé nehezen kivitelezhető.

Szerkesztette: Iguana 2016. 06. 02. 09:27 -kor

#97611 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 02. 09:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 06. 01. 23:18

Sör, szendvics, sör, viszki, sör, leves, sör, parfüm (+sör), nagy üveges piák, szájfényszett. Meg sör. Valami még tuti kimaradt a sörön kívül.

Ez úgy indokolt egy repülőn, ahol amúgy adnak minimális kaját is. Eszembe nem jutna repülőn ilyeneket vásárolni, főleg nem inni. Semmi nem indokolja, hogy nekem pont a repülőn kelljen szalonspiccestől-bebaszott állapotig bármilyet is elérni.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#97612 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 02. 09:13

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 06. 02. 10:12

Ez úgy indokolt egy repülőn, ahol amúgy adnak minimális kaját is. Eszembe nem jutna repülőn ilyeneket vásárolni, főleg nem inni. Semmi nem indokolja, hogy nekem pont a repülőn kelljen szalonspiccestől-bebaszott állapotig bármilyet is elérni.

Megint a saját perverz szokásaidat méred a mindenki máséhoz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97613 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 02. 09:19

Nem minden járaton kapsz kaját.
Az meg, hogy kinek milyen igénye van, nem tartozik a témához. Akár gyerekjátékot is vehetett volna bankkártyával (tudom, Jahno-ról van szó, de akkor is).
Én eddig egyszer vettem egy üveg vizet, de akkor arra nagy szükség volt.

#97614 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 02. 09:19

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 06. 02. 10:13

Megint a saját perverz szokásaidat méred a mindenki máséhoz.

Az én perverz szokásom az, hogy ülök a gépen és nézek ki az ablakon. Ha sötét van akkor meg alszom :Đ Sajnálom, kérem kaccsojja ki.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#97615 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 02. 09:20

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 06. 02. 10:19

Az én perverz szokásom az, hogy ülök a gépen és nézek ki az ablakon. Ha sötét van akkor meg alszom :Đ Sajnálom, kérem kaccsojja ki.

Azt csinálsz, amit akarsz senkit se érdekel, csak hagyd már abba azt a hülye szemléletet, hogy amire neked nincs szükséged az felesleges.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97616 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 02. 09:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 06. 02. 09:59

Valami magyar néniről van szó, aki Németországban abből él, hogy szobát ad ki lányoknak. Ez a német törvényeket nem sérti, ellenben Magyarországon bűncselekmény. A felállás az, hogy hiába van külföldön, és nem törvénysértő a tevékenysége a helyi törvények szerint, magyar állampolgárként a magyar törvények IS vonatkoznak rá, vagyis otthoni elbírálás szerint bűnöző. Ha lemond a magyar állampolgárságáról (és mondjuk a németet veszi fel logikusan), akkor ez a helyzet feloldódik, csak a német törvények vonatkoznak rá, amik szerint nyugodtan dolgozhat így tovább. Ellenben mivel magyar állampolgárként mostanáig sértette a magyar törvényeket, otthon ezért az elévülési időn belül joggal citálhatják bíróság elé.
Ahhoz, hogy a hollandok bárhol füvezhessenek, a bárhol lévő országok törvényeit kellene megváltoztatni, az meg eléggé nehezen kivitelezhető.

Amit írsz az mondjuk durva eset. Köszi hogy leírtad, állat.

#97617 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 02. 09:23

Ő úgy szereti, miért zavar az téged? Nekem is ingyen volt BA-zel a kajapijakiviszki, de nyilván van ahol nem, és ki kell bírni valahogy :-D

#97618 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 02. 09:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 06. 02. 10:23

Ő úgy szereti, miért zavar az téged? Nekem is ingyen volt BA-zel a kajapijakiviszki, de nyilván van ahol nem, és ki kell bírni valahogy :-D

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 06. 02. 10:20

Azt csinálsz, amit akarsz senkit se érdekel, csak hagyd már abba azt a hülye szemléletet, hogy amire neked nincs szükséged az felesleges.

Írtam én bárhol, hogy felesleges meghogy zavarna? Leírtam a véleményem, minden mondatban benne van, hogy ez a saját szokásom és véleményem.
BMWパワー
Kép

#97619 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 02. 09:41

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 06. 02. 10:34

Írtam én bárhol, hogy felesleges meghogy zavarna? Leírtam a véleményem, minden mondatban benne van, hogy ez a saját szokásom és véleményem.

Ezt írtad :

#97620 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 02. 09:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 06. 02. 10:41

Ezt írtad :

Igen, ez rám vonatkozik, benne van, hogy "nekem". Magyar névmások, ragozások megvannak?
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4879
  • 4880
  • 4881
  • 4882
  • 4883
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.