HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4882
  • 4883
  • 4884
  • 4885
  • 4886
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#97661 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 06. 04. 10:17

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 06. 04. 04:06

Itt csak te próbálod magad többnek beállítani magad, mint ami. Amíg rád nem szólt az asszony, hogy ne hazudjál már a kamerába.

Tegnap ez a brutal paraszt ugy nekemesett, hogy frocsogott a nyala a kepembe. O is a csaladomat vette elo, de ugy, hogy meg szemelyesen soha nem talalkozott egyikkel sem. A kisebbik fiamat becsmerelte, latta a youtubon. Aztan, amikor ugy rendesen fole magasodtam, megkerdezte, hogy most mit fogsz csinalni? Mondtam neki, hogy kihivom a rendorseget, de nem is szukseges, mert a holland szomszedok egyik reggel engem fenyegettek meg, hogy utolso uvoltozes volt. Legkozelebb hivjak a rendoroket. Na onnantol befogta a pofajat.

2-3 ora mulva koltozok at masik hazba.
Nem leszek egyedul :nevet: jon velem egy meleg es beszelni keptelen cigany, aki lopott cuccokat akart eladni kora reggel nekem. Pl. van gitarja, tenyleg draga es tud rajta jatszani :Đ

Majd, akar ram mosni, fozni, s cserebe elvarja, hogy gondoskodjak rola :Đ kurva kemeny elutasitasban reszesitettem az elso megnyilvanulasa utan. Level two :Đ

#97662 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 04. 10:19

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 06. 04. 04:06

Itt csak te próbálod magad többnek beállítani magad, mint ami. Amíg rád nem szólt az asszony, hogy ne hazudjál már a kamerába.

Na ezzel csak azt akartam mondani, hogy honnan veszed a batorsagot ahhoz, hogy a felesegemmel fenyegetozz? 20 eve vagyok hazas vele, szerinted miert, mert nem ismer? Ilyen ciganytrukkoknek meg monika show-nak nyiss kulon topikot lecci :-D

#97663 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 04. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 06. 04. 11:19

Na ezzel csak azt akartam mondani, hogy honnan veszed a batorsagot ahhoz, hogy a felesegemmel fenyegetozz? 20 eve vagyok hazas vele, szerinted miert, mert nem ismer? Ilyen ciganytrukkoknek meg monika show-nak nyiss kulon topikot lecci :-D

Ahonnan te is vetted a bátorságot arra, hogy másnak nem lehet gyereke, meg beteg akart lenni valaki
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#97664 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 04. 11:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 06. 04. 11:19

Tanulj meg olvasni előbb. Apád fasza fenyegtődzik. Csak adtad itt a nagy spílermajer csávót, de aztán kiderült hogy nagyon nem vagy több bárkinél, aki ugyanilyen helyzetben lenne. Hogy értsd: én is ideges lennék hasonló környezetben, más is ezzel semmi probléma nincs. Az már nagyobb hiba, hogy eközben te itt játszottad a mozigépészt. De igyad tovább kannásborod és oszd az észt a téged lenyúló államról és társairól.

#97665 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 04. 11:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 06. 04. 11:04

Ahonnan te is vetted a bátorságot arra, hogy másnak nem lehet gyereke, meg beteg akart lenni valaki

Most azert szipogsz, mert meg lett engedve, hogy eloszor uss, aztan nem tetszik, hogy te is kapsz a pofadra vagy mi? Gondolod ez az a jatek, hogy te mindent megtehetsz velem szemben kovetkezmenyek nelkul?

#97666 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 04. 11:43

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 06. 04. 11:25

Tanulj meg olvasni előbb. Apád fasza fenyegtődzik. Csak adtad itt a nagy spílermajer csávót, de aztán kiderült hogy nagyon nem vagy több bárkinél, aki ugyanilyen helyzetben lenne. Hogy értsd: én is ideges lennék hasonló környezetben, más is ezzel semmi probléma nincs. Az már nagyobb hiba, hogy eközben te itt játszottad a mozigépészt. De igyad tovább kannásborod és oszd az észt a téged lenyúló államról és társairól.

Neked azert nem fontos magyarazkodnom, mert azt sem tudom ki vagy :nevet:
Az egy dolog, hogy mindenki eme kirakat elott pipiskedik higitott babavizeletkent, s ez neked is megvan engedve, de egy dologrol tudnod kell. Semmi informacio rolad, ergo miert lenne sulyod?

Majd, ha, de ez maradjon inkabb ha, mert ennyi is tul sok volt beloled :nevet:

Tudod most eppen az utcan dekkolok a kerekparommal, az osszes cuccommal es orak mulva jon meg az uj haz kulcsa, mert a gyerek, aki hozza, elotte le kell hogy szallitson nemi cuccot. Osszecsomagoltam, kint varok. Addig iszok egy uveg bort, stb.

Az oreg orjong a lakokontenerben, rendesen bealapozott palinkaval :D az uj gyerek, aki tegnap a kocsiban aludt, mondtam neki, hogy koltozz a helyemre. Futott utanam, hogy haho varjam meg, mert velem jon nevet:

Mondtam neki, hogy itt maradsz :Đ

#97667 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 04. 13:56

Elköltöztem háhá :Đ

#97668 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 04. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 06. 04. 12:43

Neked azert nem fontos magyarazkodnom, mert azt sem tudom ki vagy :nevet:
Az egy dolog, hogy mindenki eme kirakat elott pipiskedik higitott babavizeletkent, s ez neked is megvan engedve, de egy dologrol tudnod kell. Semmi informacio rolad, ergo miert lenne sulyod?

Majd, ha, de ez maradjon inkabb ha, mert ennyi is tul sok volt beloled :nevet:

Tudod most eppen az utcan dekkolok a kerekparommal, az osszes cuccommal es orak mulva jon meg az uj haz kulcsa, mert a gyerek, aki hozza, elotte le kell hogy szallitson nemi cuccot. Osszecsomagoltam, kint varok. Addig iszok egy uveg bort, stb.

Az oreg orjong a lakokontenerben, rendesen bealapozott palinkaval :D az uj gyerek, aki tegnap a kocsiban aludt, mondtam neki, hogy koltozz a helyemre. Futott utanam, hogy haho varjam meg, mert velem jon nevet:

Mondtam neki, hogy itt maradsz :Đ

Szal igazi magyarként viselkedtél. Pont úgy, ahogy az általad szidottak :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97669 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 04. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 06. 04. 14:06

Szal igazi magyarként viselkedtél. Pont úgy, ahogy az általad szidottak :)

Pár nap és itt a fiam. Szerinted egy vadidegen emberrel szeretnék lakni, vagy magyarkodni?

#97670 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 04. 14:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 06. 04. 15:29

Pár nap és itt a fiam. Szerinted egy vadidegen emberrel szeretnék lakni, vagy magyarkodni?

Csak alapvetően röhejes szokása a magyaroknak panaszkodni a többi magyarra, miközben ők maguk is pont ugyan olyanok.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97671 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 04. 14:51

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 06. 04. 14:45

Csak alapvetően röhejes szokása a magyaroknak panaszkodni a többi magyarra, miközben ők maguk is pont ugyan olyanok.

Na mi a vétkem cica, ha már magyarkodunk és a faszom sem panaszkodik, hisz itt vagyok, melózok és a leggecibb melót adták a lengyelek, amit ők is rühellnek. Na ezért tisztelnek, mert ott állok és elvégzem, s nem egy olyan lengyel vagyok, akit még aznap kibasznak.

Innentől ugathatok nekik, hogy csiho kurwa :Đ

#97672 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 04. 14:56

Meg vagyok győződve, hogy nagyon tisztelnek :)

Idézet

#97673 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 04. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 06. 04. 14:56

Meg vagyok győződve, hogy nagyon tisztelnek :)

sEMMI HATÁSSAL NINCS RÁD :-D AKÁR TISZTELNEK, AKÁR KAMU. tE ETTŐL MÉG MINDJÁRT MEGHALSZ... baszná meg, de rühellem a kápszlokkot, bocs.

Kínos lenne, ha tömegsírba kerülnél velem együtt?

#97674 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 04. 15:33

Miért halnék meg. Csak az alapján, amit te magad mondtál el, egyszerűen a bohócuk vagy. Leszarom, hogy hová kerülük halálom után.

Idézet

#97675 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 06. 04. 16:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 06. 04. 16:16

Kínos lenne, ha tömegsírba kerülnél velem együtt?

Ott már nekem is kurvára mindegy lenne, csak az utódaimnak ne kerüljön sokba.
Make love not Wor.

#97676 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 04. 16:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 06. 04. 15:33

Miért halnék meg. Csak az alapján, amit te magad mondtál el, egyszerűen a bohócuk vagy. Leszarom, hogy hová kerülük halálom után.

Akkor szerzek egy jegyet melléd :cool: sokat nem érek, de ennyit simán elintézek :Đ

#97677 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 04. 16:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 06. 04. 17:30

Akkor szerzek egy jegyet melléd :cool: sokat nem érek, de ennyit simán elintézek :Đ

Még az se dőlt el, melyik kontinens lesz, de gyere nyugodtan.

Idézet

#97678 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 04. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 06. 04. 12:37

Most azert szipogsz, mert meg lett engedve, hogy eloszor uss, aztan nem tetszik, hogy te is kapsz a pofadra vagy mi? Gondolod ez az a jatek, hogy te mindent megtehetsz velem szemben kovetkezmenyek nelkul?

#97679 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 04. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 06. 04. 15:29

Szegény fiad

#97680 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 04. 19:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 06. 04. 19:58

Szegény fiad

Az élet őt igazolja.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4882
  • 4883
  • 4884
  • 4885
  • 4886
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.