HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4887
  • 4888
  • 4889
  • 4890
  • 4891
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#97761 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 06. 07. 17:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 06. 07. 18:19

Valtoztasd meg a holland torvenyeket :-D miota korrupcio az, ha tudjak, hogy jol dolgozom s elhelyeznek olyan helyre, ahol jol dolgozo, gyorsan tanulo es hamar beilleszkedo embereket keresnek :-s masreszt nem ingyen penzt igernek ott, kemeny szalagmelo.

Mi a faszomnak jottem en be ide ebbe a topikba :-s na jo, majd maskor :-D

Ha tökéletesen megfelelsz a munkára, akkor miért probléma a felvételi procedúra? Mert ez amit előadsz, ugyanaz mint amit egyébként szidsz. Csak épp itt te tűnsz kedvezményezettnek.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97762 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 07. 17:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 06. 07. 18:13

A google senkit nem alkalmaz direktben. Ugynoksegek vannak, az egyik lengyel. Innentol feleljtos az allasinterju. Akar most is mehetnek, csak meg nincs annyi tartalekom, hogy kaucioval egyutt lakast bereljek meg oda a csaladot nem vihetem melozni.

A lengyelekkel erdemes joban lenni. Ma inteztek el a fiamnak es a nejemnek az allast es a privat szallast, ha a nejem megerkezett.
Csak kerni kell toluk :-D de nem mindegy ki keri :nevet:

Probalna meg a meleg cigo gyerek :Đ
Megjott melobol, es azt meselte, hogy kaptak ingyen levest, s o elsonek ment oda es mindenki elol kiszedte a hust belole :nevet:

Nagy karrier all elotte :Đ

Megint a nagy bloff, az egy esetbol altalanositas az univerzumra...
Valoban, megesik, hogy projektre, idenymunkara nem alkalmaz egy ceg, hanem berel egy niggert vmi munkaerokozvetitotol. Olyan helyen sem fognak szarozni a felvetellel, ahonnan jonnek-mennek az emberek, mert szar a melo. Es meg az is lehet(ne), hogy a google outsource-olja az uj datacenterenek az uzemelteteset (kurvara valoszinutlen, de tegyuk fel).
De azt nem egy munkaerokozvetitonek teszi majd, hanem egy boszme referenciakkal rendelkezo it cegnek (ami megint csak berelhet embereket ugynoksegektol, de megint csak nem a 'bungiban voltam 20 evig' tapasztalat a nyero). De ok, toljanak be a lengyelek.
A privat szallas alatt megint egy 2x3 m-es szobat kell erteni?
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#97763 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 07. 17:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 06. 07. 18:12

A google senkit nem alkalmaz direktben. Ugynoksegek vannak, az egyik lengyel. Innentol feleljtos az allasinterju. Akar most is mehetnek, csak meg nincs annyi tartalekom, hogy kaucioval egyutt lakast bereljek meg oda a csaladot nem vihetem melozni.

A lengyelekkel erdemes joban lenni. Ma inteztek el a fiamnak es a nejemnek az allast es a privat szallast, ha a nejem megerkezett.
Csak kerni kell toluk :-D de nem mindegy ki keri :nevet:

Probalna meg a meleg cigo gyerek :Đ
Megjott melobol, es azt meselte, hogy kaptak ingyen levest, s o elsonek ment oda es mindenki elol kiszedte a hust belole :nevet:

Nagy karrier all elotte :Đ

De
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#97764 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 07. 17:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 06. 07. 18:16

Itt az informatika atertekelodik :cool: otthon kavicsokert, gombokert lehet szopkodni egy allo napon at. Itt meg penzt fizetnek erte. Nem egy kreativ munka szalagon szervereket osszedobalni, s nem is biztos, hogy ott kotok ki. Ez csak egy lehetoseg. Most olvastam egy masik levelet, hogy menjek hajogyarba homokfujni es hajokat festeni itt hollandiaban.

Szeptemberre mar elegen fognak ismerni itt helyben, s meglesz a kapcsolati tokem is.

Azért ezt tudasd a munkaadómmal is , hogy álljunk át kavicsokra

#97765 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 07. 17:57

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 06. 07. 17:20

Hajrá, bár szerintem nem, de legyen szerencséd. Viszont a csavarozás nem egyenlő az informatikával. Informatika az fizet.

Tényleg nem egyenlo, mert ez szalagmelo, csak ossze kell pakolni oket es nagyon gyorsan, de 1600 euroert a tokomet sem erdekli.
Ha tulorázok, ami esélyes, akkor ugyanaz a lóvé, mint szlovákoknál.

De e4z csak egy lehetőség, egyáltalán nem biztos, hogy ősszel ott fogok kikötni. A lakhatástól függ minden, mert ha lesz olyan ipari festő ügynökség, ahol ingyenes privát szállással és hétvégi melóval 2000 euro vagy tobb a fizetés, akkor inkább keményebb melót vállalok.

#97766 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 07. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 06. 07. 17:52

De

Te menj innen, mert ez téged nem érdekel :Đ

#97767 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 07. 17:58

Itt az informatika atertekelodik :cool: otthon kavicsokert, gombokert lehet szopkodni egy allo napon at. Itt meg penzt fizetnek erte. Nem egy kreativ munka szalagon szervereket osszedobalni, s nem is biztos, hogy ott kotok ki. Ez csak egy lehetoseg. Most olvastam egy masik levelet, hogy menjek hajogyarba homokfujni es hajokat festeni itt hollandiaban.

Szeptemberre mar elegen fognak ismerni itt helyben, s meglesz a kapcsolati tokem is.

Bár furcsa, de ha ismernek és jó vagy, akkor itthon is találsz olyan informatikai állást ahol elég rendesen fizetnek.

#97768 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 07. 18:00

Ha nem ilyen 3 hónaps turnusra tervezel, szerintem az ilyen ingyen szállásokat érdemes elfelejteni.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97769 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 07. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 06. 07. 18:58

Bár furcsa, de ha ismernek és jó vagy, akkor itthon is találsz olyan informatikai állást ahol elég rendesen fizetnek.

lofaszt, en gombokat kapok honap vegen.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#97770 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 07. 18:02

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 06. 07. 17:40

Megint a nagy bloff, az egy esetbol altalanositas az univerzumra...
Valoban, megesik, hogy projektre, idenymunkara nem alkalmaz egy ceg, hanem berel egy niggert vmi munkaerokozvetitotol. Olyan helyen sem fognak szarozni a felvetellel, ahonnan jonnek-mennek az emberek, mert szar a melo. Es meg az is lehet(ne), hogy a google outsource-olja az uj datacenterenek az uzemelteteset (kurvara valoszinutlen, de tegyuk fel).
De azt nem egy munkaerokozvetitonek teszi majd, hanem egy boszme referenciakkal rendelkezo it cegnek (ami megint csak berelhet embereket ugynoksegektol, de megint csak nem a 'bungiban voltam 20 evig' tapasztalat a nyero). De ok, toljanak be a lengyelek.
A privat szallas alatt megint egy 2x3 m-es szobat kell erteni?

Hollandiában törvények írják elő, hogy x emberre hány négyzetméter kötelezőp. 4-en leszünk, ha a lakás kiadója ettől eltér alaposan megbasszák.
Hollandiában a cégek nem alkalmaznak senkit, nagyon ritka, hogy átveszik "fasztkontraktba" már ha ez a pontos neve.
Csak ügynökségeken keresztül mehetsz bárhova dolgozni.
A szerverek összerakásához nincs szükség előképzettségre, ahogy egy lcd tv összerakásához is elegendő bármelyik cigó :-D
Ez a lengyel ügynökség a google-nél nagyon régi. Nem idénymunka, de keresik a jó melósokat. A lengyelek meg már láttak melózni.

#97771 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 07. 18:02

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 06. 07. 19:01

lofaszt, en gombokat kapok honap vegen.

Még egy marék kavicsot se?

Idézet

#97772 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 07. 18:04

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 06. 07. 18:00

Ha nem ilyen 3 hónaps turnusra tervezel, szerintem az ilyen ingyen szállásokat érdemes elfelejteni.

Komoly munkahelyen ingyenes privát szállás van. Ipari festőként ez esélyes.
Ősszel nem tervezek hazamenni.

#97773 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 07. 18:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 06. 07. 19:04

Komoly munkahelyen ingyenes privát szállás van. Ipari festőként ez esélyes.
Ősszel nem tervezek hazamenni.

Még a viszonylag megfizetett szlovákiában is egy fleabag motel volt.

Idézet

#97774 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 07. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 06. 07. 19:07

Még a viszonylag megfizetett szlovákiában is egy fleabag motel volt.

Nekem az tökéletesen megfelelt. Egyedül voltam, tudtam főzni és a családomat is vendégül láthattam.

#97775 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 07. 18:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 06. 07. 18:58

Te menj innen, mert ez téged nem érdekel :Đ

De.
Angollal hogy állsz, tanultál már abból amit küldtem, vagy csak lementetted és ennyi volt a tanulás?

#97776 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 07. 18:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 06. 07. 19:12

Nekem az tökéletesen megfelelt. Egyedül voltam, tudtam főzni és a családomat is vendégül láthattam.

Fejedelmi volt, tudjuk. De inkább hagyjuk az ilyen munkásszállásokat felnőtt fejjel.

#97777 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 06. 07. 19:10

Itt az informatika atertekelodik :cool: otthon kavicsokert, gombokert lehet szopkodni egy allo napon at. Itt meg penzt fizetnek erte. Nem egy kreativ munka szalagon szervereket osszedobal

Khmmm. Azt ugye érzed, hogy vagyunk páran akik ismerik az ottani viszonyokat? Nem a kocsmában kábítasz, a szerver egy 20*20 centis doboz és ocxsón szalagmeló.
Make love not Wor.

#97778 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 07. 19:11

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 06. 07. 18:58

Összerakó meló itt sem drága, de legalább idehaza van.
Make love not Wor.

#97779 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 07. 19:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 06. 07. 18:12

A google senkit nem alkalmaz direktben. Ugynoksegek vannak, az egyik lengyel. Innentol feleljtos az allasinterju.

De, alkalmaz.

És van interjú. Az alvállalkozó alinasa megint más, de akkor ne Googlét mondj, hanem beszállítót. Persze ez is csak kis sunyítás a fogalmakkal, olyan technikal mambojambo, mi? 2 külön kategória. Kolléga megmeg hadászatnak toljatengeralattjárókaat ró raknössze Rotterdambam a kikötőben. Azokat tartom is valamire, még ha technikusi meló akkor is. Te meg csak hantázol összevissza.
Make love not Wor.

#97780 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 07. 19:17

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 06. 07. 18:20

Hajrá, bár szerintem nem, de legyen szerencséd. Viszont a csavarozás nem egyenlő az informatikával. Informatika az fizet.

Kapcsolati tőke :-) Gugát elvitte ez a külföld, idehaza arányosan ugyanúgy még lehet lőni ezt bármelyik gyárban. Csak az derogál és nem külföld. Ezt is megértük, onnan osztja az eszet, hogy mi hány méter. Mégis csak jobban mutat a kocsmában, mint X gyárban szalagmunkás. Mármint másnak igen, de mi tudjuk.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4887
  • 4888
  • 4889
  • 4890
  • 4891
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.