HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4894
  • 4895
  • 4896
  • 4897
  • 4898
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#97901 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 06. 15. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 06. 15. 18:49

Jó, rosszul írtam, ezek nem is tanácsok, csak helyzettisztázás. Egyáltalán nem vagyok vak, tudom, hogy nekem sem megy jó, de én akkor sem hoznám ki az asszonyt, gyereket most magam mellé, ha lenne asszony, gyerek otthon, meg én nem csinálok ilyen videókat, amikben a nyomorommal dicsekszem, hogy milyen szuper.

A lengyelek meg igenis aljanép, meg a többi szláv geci is (bolgár, szerb, horvát, litván, lett). Az is igaz, hogy a legaljával találkozom leginkább, de a "legfelje" sem sokkal különb, igénytelen, paraszt, primitív népség.

Rettenet utáltam előtte a magyarokat, de a sok aljanép között még a normálisabbak mezőnyében vagyunk, és ezt elfogultság nélkül mondom. Ráadásul hiába tanítják az iskolákban, hogy a románok az ellenségünk, meg alja lepracigány az összes, még rajtuk figyelem meg, hogy a sok legaljanép között, még a magyarokhoz hasonlóan még a relatíve normálisabbak közé tartoznak, legalább kussolnak, dolgoznak, megférnek a másiktól. Ugyanezt egy lengyelről, pakisztániról, meg a többiekről nem lehet elmondani.

Eredetileg nem értettem azt sem, hogy anno Hitlernek mi baja volt a lengyelekkel, miért koncentrálta oda a legnagyobb koncitáborokat, mikor akármelyik másik későbbi keleti-blokkos országba is telepíthette volna őket, itt a kintlétem alatt gyorsan megértettem, már nem értetlenkedek azóta hülyeségeken.

Ami a nekem való segítséget illeti: nem kérek belőle. Két okból: nem kértem eleve, és amúgy nem is tud egyikőtök sem segíteni, ha kérném sem, meg csak hogy egy pluszt említsek harmadiknak, amúgy sem lennétek rá kötelesek. Csak úgy tájékoztatásból írom, nem szemétkedésből és beszólogatásból, ezek a száraz tények.

Azért egyszer olvasd már vissza magad. Egy jó szót nem tudsz írni semmiről bazdmeg.

#97902 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 15. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 06. 15. 17:54

Azért egyszer olvasd már vissza magad. Egy jó szót nem tudsz írni semmiről bazdmeg.

Pedig írtam, de ahhoz szöveget kell értelmezni. Tudom, hogy fórumnyelvezethez képest furcsán írok, több bekezdésre tagolt litániát mindig, de pont azért, hogy megértsék, vagy ne legyen félreértés, csak az egész nem ér semmit, mert úgyse szokták megérteni, legalábbis nem ez a tipikus. Épp ezért tudom, hogy hülyeség ilyen bőre ereszteni a hozzászólásaimat, csak a billentyűket koptatom feleslegesen, bővel elég lenne valami fölényes, két szavas leugatás, vagy anyázás, de annak sem lenne több értelme igazából.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#97903 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 15. 18:48

pedig tényleg, hacsak nem tekintjük pozitívnak hogy a sok aljanép között még a magyarok a llegalja közül a kevésbé legalja, mostanában tényleg csak a mindennekésmindenkinekakurvaanyját megy :-( amit egyrészt megértek, másrészt semmi közöm hozzá, harmadrészt viszont neked se tesz jót. de a mindenkimásnak se
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#97904 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 16. 07:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 06. 15. 18:49

Jó, rosszul írtam, ezek nem is tanácsok, csak helyzettisztázás. Egyáltalán nem vagyok vak, tudom, hogy nekem sem megy jó, de én akkor sem hoznám ki az asszonyt, gyereket most magam mellé, ha lenne asszony, gyerek otthon, meg én nem csinálok ilyen videókat, amikben a nyomorommal dicsekszem, hogy milyen szuper.

A lengyelek meg igenis aljanép, meg a többi szláv geci is (bolgár, szerb, horvát, litván, lett). Az is igaz, hogy a legaljával találkozom leginkább, de a "legfelje" sem sokkal különb, igénytelen, paraszt, primitív népség.

Rettenet utáltam előtte a magyarokat, de a sok aljanép között még a normálisabbak mezőnyében vagyunk, és ezt elfogultság nélkül mondom. Ráadásul hiába tanítják az iskolákban, hogy a románok az ellenségünk, meg alja lepracigány az összes, még rajtuk figyelem meg, hogy a sok legaljanép között, még a magyarokhoz hasonlóan még a relatíve normálisabbak közé tartoznak, legalább kussolnak, dolgoznak, megférnek a másiktól. Ugyanezt egy lengyelről, pakisztániról, meg a többiekről nem lehet elmondani.

Eredetileg nem értettem azt sem, hogy anno Hitlernek mi baja volt a lengyelekkel, miért koncentrálta oda a legnagyobb koncitáborokat, mikor akármelyik másik későbbi keleti-blokkos országba is telepíthette volna őket, itt a kintlétem alatt gyorsan megértettem, már nem értetlenkedek azóta hülyeségeken.

Ami a nekem való segítséget illeti: nem kérek belőle. Két okból: nem kértem eleve, és amúgy nem is tud egyikőtök sem segíteni, ha kérném sem, meg csak hogy egy pluszt említsek harmadiknak, amúgy sem lennétek rá kötelesek. Csak úgy tájékoztatásból írom, nem szemétkedésből és beszólogatásból, ezek a száraz tények.

Nem fejtem ki, de nagyon buta vagy, és miattad utálják a normális magyarokat is (már ahol)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#97905 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 16. 08:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 06. 15. 19:21

Pedig írtam, de ahhoz szöveget kell értelmezni. Tudom, hogy fórumnyelvezethez képest furcsán írok, több bekezdésre tagolt litániát mindig, de pont azért, hogy megértsék, vagy ne legyen félreértés, csak az egész nem ér semmit, mert úgyse szokták megérteni, legalábbis nem ez a tipikus. Épp ezért tudom, hogy hülyeség ilyen bőre ereszteni a hozzászólásaimat, csak a billentyűket koptatom feleslegesen, bővel elég lenne valami fölényes, két szavas leugatás, vagy anyázás, de annak sem lenne több értelme igazából.

Teljesen érthetően írsz, csak faszságokat. Mikor jössz amúgy haza?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97906 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 16. 10:47

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 06. 15. 18:54

Gondolom ez annak is köszönhető, hogy mostanában nem túl sok jó éri.. :(

#97907 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 16. 10:56

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 06. 16. 09:09

Teljesen érthetően írsz, csak faszságokat. Mikor jössz amúgy haza?

nem jön haza, hiszen utálja a magyarokat

nekik pakisztániak kellenek barátnak :-D

#97908 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 16. 15:14

Idézet

Bár egy ilyen apám lett volna...

Idézet

Ilyen jófej örökifjú, toleráns, bölcs, laza apa, aki képes a fiai (és a felesége!) tiszteletét, bármi keménykedés fegyelmezés nélkül elérni... aki egyszerre tud idétlen lenni és mégis vérkomoly, ha kell... laza lenni beleszarni, mégis kőkeménynek lenni, ha kell... és akivel így ki lehet menni Hollandiában bevállalni szerencsét próbálni... fater, aki egyben a legjobb haver... szerinted hány bokorban van..? Nem sokban Guga..! respect

Azért amelyik ezt írta gugáról, azt a szerencsétlent tényleg sajnálom.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97909 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 16. 17:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 06. 16. 16:14

Azért amelyik ezt írta gugáról, azt a szerencsétlent tényleg sajnálom.

Szegény, valami hülyegyerek lehet

#97910 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 17. 09:34

Azért azt tegyük hozzá, hogy guga kapcsolata a gyerekeivel sokkal nyitottabb és szorosabb mint a legtöbb átlag családé, ahol apa reggeltől estig robotol, időnként ad egy ezrest a gyerek markába, vagy ami mégrosszabb ha sosincs otthon, de lóvéval tömködi a gyerek zsebét. Ő legalább - a munkanélkülése jellegéből adódóan - sok időt tölt a gyerekekkel és biztos, hogy ők is közel érzik magukat hozzá, az életük része.
Önmagában pozitiív, hogy inkább egy nyári meló alkalmával jöjjön rá még tinikorban, hogy érdemes tanulni, mint mondjuk 25-30évesen, miután mindenhonnan visszautasították az üres önéletrajzát.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#97911 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 17. 09:35

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 06. 17. 10:34

Azért azt tegyük hozzá, hogy guga kapcsolata a gyerekeivel sokkal nyitottabb és szorosabb mint a legtöbb átlag családé, ahol apa reggeltől estig robotol, időnként ad egy ezrest a gyerek markába, vagy ami mégrosszabb ha sosincs otthon, de lóvéval tömködi a gyerek zsebét. Ő legalább - a munkanélkülése jellegéből adódóan - sok időt tölt a gyerekekkel és biztos, hogy ők is közel érzik magukat hozzá, az életük része.
Önmagában pozitiív, hogy inkább egy nyári meló alkalmával jöjjön rá még tinikorban, hogy érdemes tanulni, mint mondjuk 25-30évesen, miután mindenhonnan visszautasították az üres önéletrajzát.

Ne tegyük hozzá, mert nem igaz.
Egyrészt nem tudhatod , másrészt feltevés csak.

most is otthagyta a családját a picsába, a pénz miatt, droidozva :)

#97912 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 17. 09:48

Mekkora mintából merítetted az átlagos családot?

Idézet

#97913 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 06. 17. 13:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 06. 17. 10:35

Ne tegyük hozzá, mert nem igaz.
Egyrészt nem tudhatod , másrészt feltevés csak.

most is otthagyta a családját a picsába, a pénz miatt, droidozva :)

Nahyobbikat meg hamar megtanította drogosan vezetni.
Make love not Wor.

#97914 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 17. 13:38

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 06. 17. 10:48

...átlag, ahol....

Ha a munka miatt nincs idő a gyerekkel időt tölteni és foglalkozni vele, ott sokkal nehezebben alakul ki jó szülő-gyerek viszony.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#97915 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 17. 13:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 06. 17. 14:14

Nahyobbikat meg hamar megtanította drogosan vezetni.

Ez nekem mintha kimaradt volna.
BMWパワー
Kép

#97916 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 17. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 06. 17. 10:48

Igazából elég sokan magukra vannak hagyva ebben a rohanó világban, de azt az erőteljes kontrasztot sem tartom jónak, amit guga tol. Tesó gyereke most megy Egerbe a nagymamaával, előtte itt-ott már voltak kirándulni, jön hozzánk "nyaralni", viszem Megadeth koncertre, évi 1-1 külföldi út is az enyém, mielőtt felnő és lelép otthonról a picsába. Környékemen azért foglalkoznak a kölykökkel rendesen, anyámat meg le sem lehetne állítani, mindenki pótmamamája és már sok éve nem melózik suliban, de még az új osztályok is megtalálják, hogy szülős/gyerekes közös kirándulást toljanak, bicajtúrás szalonnasütés a környéken, pajtában alvós alacsony költségvetéses vándortábortól kezdve a busszal Bécsbe 1 napos, vagy szomszéd város fedett uszodájában télen csapatós, vagy csak hegyre fel és hegyről le kilátónézős akármiket.

Aztán persze van a másik véglet, ahol gyerek 3ast kap erre nem kap vacsorát és kizárják estére a lépcsőházba, majd nem bandázhat haverokkal. Egybites zsülő bazmeg, pont jól lehet vele értelmesen motiválni a gyereket.

Most jöttünk haza vidékről, szomszéd apartmanban 2 gyerek volt anyukával, 1 hétre jöttek. Ott sem azt láttam, hogy annyira magukra lennének hagyva a kölykök, de persze példa és ellenpélda bármire van.
Make love not Wor.

#97917 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 17. 14:23

Az jó. Én mondjuk minden nap zokognék, ha apám gugához hasonlóan az internet hülyéjét adná elő, még akkor is, ha egy maroknyi hasonlóan idióta bálványozná ezért.

Idézet

#97918 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 17. 14:54

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 06. 17. 15:23

Az jó. Én mondjuk minden nap zokognék, ha apám gugához hasonlóan az internet hülyéjét adná elő, még akkor is, ha egy maroknyi hasonlóan idióta bálványozná ezért.

Vannak furcsa ismerőseim, de nem tenne jót, ha fater ennyire lumpen alak lett volna.
Make love not Wor.

#97919 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 17. 16:31

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 06. 17. 14:38

...átlag, ahol....

Ha a munka miatt nincs idő a gyerekkel időt tölteni és foglalkozni vele, ott sokkal nehezebben alakul ki jó szülő-gyerek viszony.

Hülyeség, nem ezen múlik

#97920 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 06. 17. 16:31

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 06. 17. 15:23

Szerintem röhög ő is az apján, amikor ilyen konteos baromságokat tol.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4894
  • 4895
  • 4896
  • 4897
  • 4898
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.