Idézet: Raynes - Dátum: 2016. 06. 15. 18:49
A lengyelek meg igenis aljanép, meg a többi szláv geci is (bolgár, szerb, horvát, litván, lett). Az is igaz, hogy a legaljával találkozom leginkább, de a "legfelje" sem sokkal különb, igénytelen, paraszt, primitív népség.
Rettenet utáltam előtte a magyarokat, de a sok aljanép között még a normálisabbak mezőnyében vagyunk, és ezt elfogultság nélkül mondom. Ráadásul hiába tanítják az iskolákban, hogy a románok az ellenségünk, meg alja lepracigány az összes, még rajtuk figyelem meg, hogy a sok legaljanép között, még a magyarokhoz hasonlóan még a relatíve normálisabbak közé tartoznak, legalább kussolnak, dolgoznak, megférnek a másiktól. Ugyanezt egy lengyelről, pakisztániról, meg a többiekről nem lehet elmondani.
Eredetileg nem értettem azt sem, hogy anno Hitlernek mi baja volt a lengyelekkel, miért koncentrálta oda a legnagyobb koncitáborokat, mikor akármelyik másik későbbi keleti-blokkos országba is telepíthette volna őket, itt a kintlétem alatt gyorsan megértettem, már nem értetlenkedek azóta hülyeségeken.
Ami a nekem való segítséget illeti: nem kérek belőle. Két okból: nem kértem eleve, és amúgy nem is tud egyikőtök sem segíteni, ha kérném sem, meg csak hogy egy pluszt említsek harmadiknak, amúgy sem lennétek rá kötelesek. Csak úgy tájékoztatásból írom, nem szemétkedésből és beszólogatásból, ezek a száraz tények.
Azért egyszer olvasd már vissza magad. Egy jó szót nem tudsz írni semmiről bazdmeg.

Súgó
A téma zárva.