Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 06. 19:26
Annyira én nem néztem meg a videót, hogy messzemenő dolgokat vonjak le a kocsi állapotából, de úgyis két év vizsgával fogja megkapni. Ha nem akar belőle szobrot csinálni, vagy tuningolni mint Blubi akkor mindegy hogy kicsit vagy nagyon rohad-e. Úgyis rájön, hogy BMW ide, BMW oda az 1.6-os nem fog rohanni a 100 lóval (már ami még megvan belőle). Kicsit drága oszt jólvan.
Hát amúgy ja, ugyanez a motorban az e30-ban még elment hétköznapra, de állatkodni már nem lehetett vele. Ehhez képest az E36 1,4tonna elvileg, az már olyan mintha az e30-ba beülne 4 karácsonyfadísz. Szóval ja, nem lesz haladós, de lehet az ezer éves automata honda és a suzuki mellett hasít

Még az sem kizárt, hogy találkozom Levivel aztán ráébresztem, hogy zsákutcát vett és talán előbb kellett volna körbekérdeznie, de tanulópénz neki. Megdolgozott érte, megvette, majd rájön, hogy hülyeség volt. Szerintem mindannyian követtünk már el ilyeneket.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno