HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4909
  • 4910
  • 4911
  • 4912
  • 4913
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98201 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 10. 22:05

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 08. 10. 23:00

Igen. Neked lehet igazad, viszont ők ezt másképp tudták és ennek ellenére láthatóan nem izgatta őket különösebben, hogy míg ők pl. füröcskéznek, addig bárki felnyithatja a pecót..
Vagy mindenüket magukkal vitték a partra?! :think:

Miért mit visznek el?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98202 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 10. 22:45

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 10. 23:05

Miért mit visznek el?

Mindent, amit a szálláshelyen hagynak..

#98203 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 11. 04:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 10. 21:23

https://www.youtube....h?v=tyFH2nniiiM

3:45től bazmeg...

Minden mondatába bele lehet kötni, hogy pld. a gyógyszer vivőanyagának van mellékhatása. Nem. Annak pont nem. Viszont a kapszulás dolgokkal tök jól lehet szabályozni, hogy miképpen szívódjanak fel. És a gyógynövénynek nem lehet mellékhatása, mert ha a növényben lévő hatóanyag kárt tenne a növényben, akkor nem élne. Édesfaszom, oszt a mérgező gombák, meg a többi? És még csak 5 percnél tartunk.

Kicsontozzak még belőle párat, hogy mitől hiteltelen faszság az egész? Mert még el sem kezdtem. Ott volt még a tortazselés sztorija, ami bőrön keresztül felszívódik (igen, az ember bőre olyan, minde vackot csak úgy átenged, hogy kóboroljon a szervezetben), és PONT ott rakódik le, ahol kell az ízületek közt, kitölti, világbéke. Persze. Aztán nekilátott a lúgosításnak. Én egyelőre addig örülök, míg a gyomrom savval működik, teszi a dolgát, mert elég nagy bajban lennék, ha nem így lenne.

Szomorú.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98204 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 11. 06:15

guga next munkahelye?
http://index.hu/gazd...jaguar-gyarban/

Ugye nincs a szlovákoknál elég ember, ezért jelentkeztek már előre 43 ezren egy 2018ban nyitó üzembe.

Szerkesztette: NauTiLUS 2016. 08. 11. 06:16 -kor

#98205 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 11. 06:45

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 11. 07:15

guga next munkahelye?

Ugye nincs a szlovákoknál elég ember, ezért jelentkeztek már előre 43 ezren egy 2018ban nyitó üzembe.

Guga mindenképp kell nekik, hiszen többdiplomás, nagy gyakorlata van, és folyékonyan beszél több nyelven.
Valamint jó kiállású, csendes, jó természetű is.

#98206 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 11. 07:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 11. 07:45

Guga mindenképp kell nekik, hiszen többdiplomás, nagy gyakorlata van, és folyékonyan beszél több nyelven.
Valamint jó kiállású, csendes, jó természetű is.

Nem tudom tudnak-e versenyezni a Porsche-val, azért egy jó centírozói állást nem szívesen hagy ott az ember.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98207 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 11. 07:02

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 11. 07:15

guga next munkahelye?

Abban a 43 ezerben kitudja mennyi a magyar.

Idézet

#98208 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 11. 07:50

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 08. 10. 23:45

Mindent, amit a szálláshelyen hagynak..

Na, szal nincs értelme aggódni.

Amúgy mint a videóból kiderül, a szomszéd magyarok is tudták, hogy így működik a kulcs, jó eséllyel nekik is elmondták, csak ugye valszeg nem felsővezetőül.

Idézet

#98209 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 11. 10:48

Tényleg, Raynes-el mi van? Visszajött?

Idézet

#98210 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 11. 19:51

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 11. 08:50

Amúgy mint a videóból kiderül, a szomszéd magyarok is tudták, hogy így működik a kulcs, jó eséllyel nekik is elmondták, csak ugye valszeg nem felsővezetőül.

Olyan kibaszott rosszindulatú vagy, hogy szobrot kéne állítani neked :cool: a faszi, pár szót tudott németül, jobbára a számokat és alapszavakat. A nejem jól beszél németül a 3. diplomája után és úgy, hogy hegyekben állnak a német rokonok, akiknél gyermekkorában nyaral. Ergo, ha közölte volna velünk, a nejem értette volna, hogy a szoba ajtó kulcsa nyitja a kaput is, de ennyit még én is értettem volna szlovákul, vagy angolul, mert ma reggel már csak szlovákul beszéltem hozzá, s egyszerű ember lévén könnyesre röhögte magát, hogy nem kell erőlködnie. Dobre rano, már azon nevetett. Szláv nyelvcsalád.

A magyarok is nyilván különbek voltak náluink te kibaszott buzigyerek, az összes többivel aki sorban áll mögötted osztani. Nem én ültem be a budiba kisírni a szememet, hogy véletlenül benézte és még is csak azt a szobát foglalták le, amit kaptak. Én pont leszartam, aludni mentünk az ágyba, nem azon tipródni, hogy milyen a fal színe vagy francia ágy. Egész nap a tengerparton voltunk, kurvára leszartam, hogy milyen ágyban alszok.

Na de nyilván megint az van, hogy mindent elbasztam, betanított segédmunkásként még egy kibaszott ajtót sem tudok kinyitni.

Örülj előre bazdmeg, mert lesz mindjárt min kárörvendeni. Holnap megyünk a BMW-ért, s egy kis szlovák meló beszámoló.
Pörögj rajta, kifizeti a youtube. Nem vagy különb egy alkesznél, nem tudsz szabadulni tőlem, valakit a porba kell aláznod, hogy tudd ki vagy.

#98211 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 11. 19:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 11. 20:51

Olyan kibaszott rosszindulatú vagy, hogy szobrot kéne állítani neked :cool: a faszi, pár szót tudott németül, jobbára a számokat és alapszavakat. A nejem jól beszél németül a 3. diplomája után és úgy, hogy hegyekben állnak a német rokonok, akiknél gyermekkorában nyaral. Ergo, ha közölte volna velünk, a nejem értette volna, hogy a szoba ajtó kulcsa nyitja a kaput is, de ennyit még én is értettem volna szlovákul, vagy angolul, mert ma reggel már csak szlovákul beszéltem hozzá, s egyszerű ember lévén könnyesre röhögte magát, hogy nem kell erőlködnie. Dobre rano, már azon nevetett. Szláv nyelvcsalád.

A magyarok is nyilván különbek voltak náluink te kibaszott buzigyerek, az összes többivel aki sorban áll mögötted osztani. Nem én ültem be a budiba kisírni a szememet, hogy véletlenül benézte és még is csak azt a szobát foglalták le, amit kaptak. Én pont leszartam, aludni mentünk az ágyba, nem azon tipródni, hogy milyen a fal színe vagy francia ágy. Egész nap a tengerparton voltunk, kurvára leszartam, hogy milyen ágyban alszok.

Na de nyilván megint az van, hogy mindent elbasztam, betanított segédmunkásként még egy kibaszott ajtót sem tudok kinyitni.

Örülj előre bazdmeg, mert lesz mindjárt min kárörvendeni. Holnap megyünk a BMW-ért, s egy kis szlovák meló beszámoló.
Pörögj rajta, kifizeti a youtube. Nem vagy különb egy alkesznél, nem tudsz szabadulni tőlem, valakit a porba kell aláznod, hogy tudd ki vagy.

Nekem nem kell alázzalak, megteszed saját magad. De mintha te magad mondtad volna, hogy ők is tudtak a kulcsról. Annyira leszartátok a szobát amúgy, hogy cigit akartatok lejmolni a cseréért.

Szóval nem érdemes kiakadni azon, hogy az eddigi tapasztalatokat alkalmazza az elmondásotokra az ember.

Ész osztás megint érdekes kérdés, a hollandiában nem működő bankkártya, amiről a magyar állam húzza a pénzt, stb.

Kárörvendést majd idézd, mert eddig csak előre figyelmeztetést láttam itt.

Idézet

#98212 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 11. 20:10

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 11. 20:58

Nekem nem kell alázzalak, megteszed saját magad. De mintha te magad mondtad volna, hogy ők is tudtak a kulcsról. Annyira leszartátok a szobát amúgy, hogy cigit akartatok lejmolni a cseréért.

Szóval nem érdemes kiakadni azon, hogy az eddigi tapasztalatokat alkalmazza az elmondásotokra az ember.

Ész osztás megint érdekes kérdés, a hollandiában nem működő bankkártya, amiről a magyar állam húzza a pénzt, stb.

Kárörvendést majd idézd, mert eddig csak előre figyelmeztetést láttam itt.

Cigit lejmolni? Ennyire pitianernek nézed a nejemet? Nem ismered, innentől mi a faszt lehetne várni tőled?
Teljesen hülye vagy, még én sem csinálnék ilyet, hogy cigiért cseréljek szobát velük. Érdekes a csőlátásod, hogy az már nem érdekelt, amit én mondtam családfőként.

Összecsomagoltunk, bekopogtunk hozzájuk, hogy mehet a csere, én csak egy sört kértem de azt is poénból. Na de nekik az sem felelt meg, mert mi péntekig maradtunk volna, s ők vasárnapig, így miután összecsomagoltunk, kisírt szemmel vázolta a hülye picsa, hogy inkább maradjunk. Sem neked, sem az ilyen előnevelt ostoba kurváknak nem tartozok magyarázattal. Örültem neki, hogy végre békén hagyott minket a hisztijével, mert ugyanolyan életképtelen buzi, mint te magad.

Ezt sem fogom elmagyarázni.

Neked is lesz temetésed, nekem meg azért nem, mert nem vágyom rá, hogy idióták kisírják a szemüket, akik azt sem tudják ki vagyok. A nejem ismer, így annyi a dolga, hogy hamvasztás, és az udvaron a fa tövében kiszórás. A kurva anyjának hozzanak a sírjára mécseseket és gazdagítsák a sok halottból élő keselyűket.

S neked barátom van e igényed a halálod után arra, hogy tiszteljenek, parkolójegyet vegyenek, a sírhelyedet újra megváltsák, teszkós geci mécsest vigyenek oda :nevet:

Tanult ember.

#98213 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 11. 20:16

Te szerencsétlen, ezerszer elmondtam, hogy nem érdekel mi lesz a halálom után, te rettegsz annyira, hogy mesekönyvekből hiszel egyes passzusokban, meg amit még bemesélsz magadnak.

Életképtelen buzi :lol: nyomjad még, add elő :)

Dühöngd ki magad, hogy nem maradt mindenki akkora suttyó mint te, és szurkolj a másik ember halálárt egy filléres sör mellet, mást úgyse tudsz :)

http://youtu.be/KHgtrsqkZfE?t=565

Szerkesztette: JonesC 2016. 08. 11. 20:24 -kor

Idézet

#98214 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 11. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 11. 08:50

Még valami, valahol nyögdösted, hogy nálunk biztos okosabb volt, bárkiről ezt feltételezed, aki külföldi, de nem mi, akik magyarok, s nyilván közölte, hogy a szobakulcs nyitja a kaput, csak olyan sekéály a nyelvtudásunk, hogy nem értettük. Innentől lenne érdemes távolt tartanod magad a topiktól vagy a csatornámtól, egészen addig, amíg fel nem ismered a saját mentalitásod és annak célját.

Hiába írnám le, hogy 2 éve vagyok egyedül külföldön, s ez idő alatt nem csak a yes és a no rögzült.
Nagy ívben leszarnád, ha 10 éve élnék külföldön, ugyanezt írnád, mert olyan kibaszott liberális selejt vagy, hogy igényed van erre, s meg is fogalmazod 10 év múlva is. Engem úgy beállítva, aki fejlődésre, tanulásra képtelen, te magad viszont az etalon vagy, na innentől bukó gecikém :cool:

Néhány visszatérő ember, aki olvassa a topikot, azt javasolta, hpogy sürgősen meneküljek innen, mert tömény rosszindulat. Én meg azt válaszoltam rá, hogy türelem, nem hiába vagyok jelen. Láttam már sok nagy arcot. Azóta baleset, levágott láb, vagy elváltak, a gyerekek meg szétbaszva, sorolhatnám. Azt hiszed én vagyok a legalja? Jól hiszed, mindenki magasra igyekszik. Innen nincs mit erőlködni, de aki úgy érzi nálam feljebb van, valamiért kurvára nem érzi jól magát :nevet:

#98215 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 11. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 11. 21:16

Te szerencsétlen, ezerszer elmondtam, hogy nem érdekel mi lesz a halálom után, te rettegsz annyira, hogy mesekönyvekből hiszel egyes passzusokban, meg amit még bemesélsz magadnak.

Életképtelen buzi :lol: nyomjad még, add elő :)

Dühöngd ki magad, hogy nem maradt mindenki akkora suttyó mint te, és szurkolj a másik ember halálárt egy filléres sör mellet, mást úgyse tudsz :)

http://youtu.be/KHgtrsqkZfE?t=565

Nem ismered as nejemet, hogy mikor poénkodik, és mit mondd vaskosan komolyan, de ez a filmből csak neked nem jön le. Nyilván azért mert sokat tanultál. De egyébként hogy a faszba nem vágod, nem látod az arcát? Mi köze lenne 2 doboz cigihez? Ő is ugyanazt gondolta, mintén, hogy borzasztóan szánalmas beülni egy budiba sírni, mert nem lila a szoba, s még meg is kértek, hogy magyarázzam el a faszinak, hogy mi a bajuk. 2 doboz cigi bvazdmeg, hpogyan rakod össze, meg az utoélsó arcvonások, jaj, van baj, de neked nem baj,mert tanult ember vagy :cool:

Biztos ki fogom magam dühöngeni te fasz, örülök neki, hogy épségben hazaért a család és lefekhetünk aludni, olcsó sör jános :omg:

#98216 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 11. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 11. 21:24

Még valami, valahol nyögdösted, hogy nálunk biztos okosabb volt, bárkiről ezt feltételezed, aki külföldi, de nem mi, akik magyarok, s nyilván közölte, hogy a szobakulcs nyitja a kaput, csak olyan sekéály a nyelvtudásunk, hogy nem értettük. Innentől lenne érdemes távolt tartanod magad a topiktól vagy a csatornámtól, egészen addig, amíg fel nem ismered a saját mentalitásod és annak célját.

Hiába írnám le, hogy 2 éve vagyok egyedül külföldön, s ez idő alatt nem csak a yes és a no rögzült.
Nagy ívben leszarnád, ha 10 éve élnék külföldön, ugyanezt írnád, mert olyan kibaszott liberális selejt vagy, hogy igényed van erre, s meg is fogalmazod 10 év múlva is. Engem úgy beállítva, aki fejlődésre, tanulásra képtelen, te magad viszont az etalon vagy, na innentől bukó gecikém :cool:

Néhány visszatérő ember, aki olvassa a topikot, azt javasolta, hpogy sürgősen meneküljek innen, mert tömény rosszindulat. Én meg azt válaszoltam rá, hogy türelem, nem hiába vagyok jelen. Láttam már sok nagy arcot. Azóta baleset, levágott láb, vagy elváltak, a gyerekek meg szétbaszva, sorolhatnám. Azt hiszed én vagyok a legalja? Jól hiszed, mindenki magasra igyekszik. Innen nincs mit erőlködni, de aki úgy érzi nálam feljebb van, valamiért kurvára nem érzi jól magát :nevet:

Nyilván a szállásadó is olyan rohadt rosszindulatú állat mint én, meg a többiek a topikban, és titeket pécézett ki arra, hogy átverjen a kulccsal. Hogy máshogy történhetne.

Nem vagy két éve külföldön, és nem sokkal több rögzült mint a yes és a no. És ebben semmi rosszindulat nincs. Attól, hogy olyan emberek akik beszélik a nyelvet, megértik és megértetik magukat veled adott helyzetekben (többnyire) az nem jelent nyelvtudást. Önmagában tíz év kint eltöltve sem jelent valódi nyelvtudást. Megtanulsz ezer szót, és elvekengsz vele, mert kibogarászod mit akarnak mondani, meg azt a pár száz mondatot amit használni fogsz, azt el tudod mondani.

Még csak azt sem mondtam soha, hogy tanulásra képtelen vagy. Te prédikáltál eddig folyamatosan a tanulás ellen, viszont minden megnyilvánulásodban előadva magad. Te vagy az aki állandóan pozícionálni akarod magad másokhoz képest, másokat ostobázva és bogarazva, én ilyenekkel nem foglalkozom.

Nyilván a levágott lábtól, vagy a válástól is kevesebbek az emberek mint te, itt most megspórolom amit még gondoltam, mert lehet, hogy tényleg rossindulatúan hatna, annak ellenére, hogy szimpla igazság.

Idézet

#98217 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 11. 21:10

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 11. 21:32

Te vagy az aki állandóan pozícionálni akarod magad másokhoz képest, másokat ostobázva és bogarazva, én ilyenekkel nem foglalkozom.

Nyilván a levágott lábtól, vagy a válástól is kevesebbek az emberek mint te, itt most megspórolom amit még gondoltam, mert lehet, hogy tényleg rossindulatúan hatna, annak ellenére, hogy szimpla igazság.

Hogyan hatna, ha még foglalkoznál is velem :Đ
Kommunikációt bízd rám tanult ember, már nem félek, abból a 100 szóból sikerül vidáman létrejönnöm, amit megfogalmaztál rólam, s örülök neki, hogy örülnek nekem s szívesen látnak bárhol, sőt, visszavárnak, mert már rég rájöttem, hogy akik tanultak, s tanult, magasan kvalifikált... nem biztos, hogy emberek, nem tuti, hogy a tanultság garancia arra, hogy szívesen látják őket.

elfeküdtem, arra meg ne számíts, hogy minden gennyre reagálni fogok, a tanulásnak nincs vége, most jön az a pálya, ahol nem értelmet kell elsajátítanod, hanem emberséget. Drukkolok neked, mert ez kicsit nehezebb :cool:

#98218 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 11. 21:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 11. 22:10

Hogyan hatna, ha még foglalkoznál is velem :Đ
Kommunikációt bízd rám tanult ember, már nem félek, abból a 100 szóból sikerül vidáman létrejönnöm, amit megfogalmaztál rólam, s örülök neki, hogy örülnek nekem s szívesen látnak bárhol, sőt, visszavárnak, mert már rég rájöttem, hogy akik tanultak, s tanult, magasan kvalifikált... nem biztos, hogy emberek, nem tuti, hogy a tanultság garancia arra, hogy szívesen látják őket.

elfeküdtem, arra meg ne számíts, hogy minden gennyre reagálni fogok, a tanulásnak nincs vége, most jön az a pálya, ahol nem értelmet kell elsajátítanod, hanem emberséget. Drukkolok neked, mert ez kicsit nehezebb :cool:

Látom a magyar szövegértés se megy. Én nem foglalkozom mások besorolásával, bogarazásával, az a te asztalod. Ha mondasz egy konkrét hülyeséget, akkor lehülyézlek, aztán kész.

Az, hogy visszavárnak olyan helyre, ahová lasszóval próbálnak palimadarat fogni, nyilván kiemelkedő eredmény.

Embreségről pedig a helyedben nem beszélnék, másokat nyilvánosan ócsárolsz, természetesen a úgy, hogy ne tudjanak rá reagálni, ellentétben azzal ha én reagálok valamire amit te közölsz.

A genny az belőled ömlik, te szurkolsz mások haláláért, betegségért, nyomoráért.

Idézet

#98219 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 12. 05:44

Amúgy a világvégén a béjemvé megmarad?

#98220 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 12. 08:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 11. 22:10

...Kommunikációt bízd rám tanult ember, ...

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 11. 20:51

...A nejem jól beszél németül a 3. diplomája után és úgy, ...

Azért az egy kicsit szarul ül, hogy van amikor szitokszó a "tanult ember" máskor meg májer a 3 diploma. :-)

Egyébként én ismerek olyan 2 diplomás (földrajz-testnevelés tanári diploma mellé egy marketing-kommunikáció diploma) nyomorultat, aki olyan kövér, hogy a fűzős cipőjét sem tudná megkötni magának, emellé egy hétköznapi beszélgetés gördülékeny lefolytatása is masszív kihívás a számára, úh ehhez méltóan szar a melója de azt legalább szar pénzért csinálhatja. :cool:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4909
  • 4910
  • 4911
  • 4912
  • 4913
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.