Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 16. 15:44
YTnak ehhez semmi köze, de van rá egy söröm, hogy Szlovákiában mikor a felsővezetőkkel tárgyaltál azt sem szabadott volna kirakni. Autóipar eleve ilyen, azok nem szórakoznak. Tilos a fotó/videó, még sajtós nyílt napokon is kapnak egy adag konzerv képet, amivel illusztrálhatnak. Ott mázlid volt, amúgy nyilván ha lett volna értelmes szerződésed, akkor benne van. Meg leeht el is mondták, amiről most azt vakersz, amit akarsz, mert nem ellenőrizhető. Majd úgy megszokod, hogy vannak területek pénz/autó/film/gyógyszer/miazmás, ahova úgy kb. a küszöbig lehetne vinni kamerát és ehhez elég keményen bírnak ragaszkodni, még ha néha értelmetlen, akkor is.
Tavaly, azaz 2015-ben még nem gondolkodtam ilyen dolgokról, hogy a YT-n mit lehet, s mit nem.
De röviden leírom, a grafikon ível, tyúklépésben, s az összeg is, de ez már előre tudható, hogy nem kisebb lesz, hanem nagyobb.
Ergo nem árt a lázadozásomat befejezni, s ha néha mesterkélt, megjátszott, előre megbeszélt formában, de a nézői igényeket és elvárásokat kielégíteni.
Nem magam miatt, valószínűleg ez lesz a két fiam számára az örökségem, ebben látok némi rációt, mert eddig ez az egyetlen dolog az életemben, aminek minden szinten olyan a visszajelzése, hogy csináld. A YT keresett meg s vezényelte le az egészet, addig is csak marhultam, igénytelen. Nagyon ritka, hogy bele lehet csempészni komolyabb tartalmat törlés nélkül, vékony a mezsgye, amin lehet haladni és információt csepegtetni.
Mindegy, működik, tartom magam az elvárásokhoz. De azt már észrevettem, hogy képes vagyok átlendülni a túloldalra is. Szlovákiában is egyedül engem vett volna át az anyacég, mert nagyon faszán és fegyelmezetten tudok dolgozni. Hollandiából meg elég sokáig írogattak, hogy menjek vissza, mert amíg ott voltam, arra a posztra nem kellett figyelnie senkinek.
Hollandia kurva messze van és elbaszták, hogy bűnözőket költöztettek be, néma csendben leléptünk.
A lényeg, a YT tud valamit biztosítani.
Nekem pl. a családom részéről nulla örökségem van, mert kitagadtak végleg.
Ne3m szeretném, ha a gyerekeimnek ilyesmit kellene átélniük. Amikor a kérót megvettük, eleve a két gyerek nevére írattuk, hogy mentesüljenek halálunk után a procedúrától. Meg eleve faszság gondolkodás, hogy ha van gyerekem s veszek egy házat, akkor az én nevemre kerüljön, hogy minden rendben haladjon, ahogy az szokás