HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4919
  • 4920
  • 4921
  • 4922
  • 4923
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98401 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 16. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 15:17

Mindenben lehetetlen, mert életben vagyok, megszülettem, s van körülöttem család.
Az egy dolog, hogy hülye vagy, de ezt sokáig ne erőltesd, mert elképzelhető, hogy megcáfolom.
Mindenben nem lehet vetíteni, az egy dolog, hogy ha írok, színezek. Az egy dolog, hogy ha mesélek, bevallom, hogy színezek.
Ettől válik élvezetessé, de nem mindenben vetítek ill. ha valaki rám pirít, szoktam szólni, hogy OK ez túlzás volt.

Mindenben azért nem lehet vetíteni, mert filozófiailag paradoxon. Az egész élet vetítés, hamis az összes ember gondolkodása, na most ha ezen belül valaki nekiáll még + hazudozni vagy esetleg igazat mondani a viszonyítási alapod ténylegesen hamis, nem tudod megítélni mi igaz és ki vetít, de én bevallom, hogy néha kiszínezem, viszont őszinte ember vagyok.

Igazából az utóbbi időben kényszeresen mindenben "színezel".
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98402 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 14:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 15:17

Mindenben lehetetlen, mert életben vagyok, megszülettem, s van körülöttem család.
Az egy dolog, hogy hülye vagy, de ezt sokáig ne erőltesd, mert elképzelhető, hogy megcáfolom.
Mindenben nem lehet vetíteni, az egy dolog, hogy ha írok, színezek. Az egy dolog, hogy ha mesélek, bevallom, hogy színezek.
Ettől válik élvezetessé, de nem mindenben vetítek ill. ha valaki rám pirít, szoktam szólni, hogy OK ez túlzás volt.

Mindenben azért nem lehet vetíteni, mert filozófiailag paradoxon. Az egész élet vetítés, hamis az összes ember gondolkodása, na most ha ezen belül valaki nekiáll még + hazudozni vagy esetleg igazat mondani a viszonyítási alapod ténylegesen hamis, nem tudod megítélni mi igaz és ki vetít, de én bevallom, hogy néha kiszínezem, viszont őszinte ember vagyok.

Aham. Ja. Ne próbálj meg okosat mondani, mert az előzményeid fényében már elég vicces. Csak hogy értsd, amikor kb. 17 perce vagy benne valamiben, de már osztod róla az észt az vetítés. Még Moldova írt valami olyasmit, hogy azok akik különben nem tűnnek semmiben, legalább próbálnak jól értesültnek látszani.
Te annyi faszságot nyilatkozol megingathatatlan hittel, mert megnéztél egy vagy több jútubeos videót az állítások valódiságának utánajárva, hogy már ne akarj okos lenni.

#98403 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 16. 15:34

Aham. Ja. Ne próbálj meg okosat mondani, mert az előzményeid fényében már elég vicces. Csak hogy értsd, amikor kb. 17 perce vagy benne valamiben, de már osztod róla az észt az vetítés. Még Moldova írt valami olyasmit, hogy azok akik különben nem tűnnek semmiben, legalább próbálnak jól értesültnek látszani.
Te annyi faszságot nyilatkozol megingathatatlan hittel, mert megnéztél egy vagy több jútubeos videót az állítások valódiságának utánajárva, hogy már ne akarj okos lenni.

ennyi
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98404 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 16. 14:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 15:10

nagyon megválogatom hogy hol s mikor kapcsolom be a kamerát, mert szerződésem van a YT-al s az nem nagyon viccel, s ha kérdésem van nem válaszol.

YTnak ehhez semmi köze, de van rá egy söröm, hogy Szlovákiában mikor a felsővezetőkkel tárgyaltál azt sem szabadott volna kirakni. Autóipar eleve ilyen, azok nem szórakoznak. Tilos a fotó/videó, még sajtós nyílt napokon is kapnak egy adag konzerv képet, amivel illusztrálhatnak. Ott mázlid volt, amúgy nyilván ha lett volna értelmes szerződésed, akkor benne van. Meg leeht el is mondták, amiről most azt vakersz, amit akarsz, mert nem ellenőrizhető. Majd úgy megszokod, hogy vannak területek pénz/autó/film/gyógyszer/miazmás, ahova úgy kb. a küszöbig lehetne vinni kamerát és ehhez elég keményen bírnak ragaszkodni, még ha néha értelmetlen, akkor is.
Make love not Wor.

#98405 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 14:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 16. 15:21

Bezzeg a velünk készült riportot nem kellett törölni, igaz, Jahno? :-D

Van nem nyilvános vágatlan is, de ezt vállaljuk. Te jól nyomtad én meg fel sem keltem és próbáltam valamit szakérteni, ha már felkészületlenül basztattak :-D Meg az olyan semmitmondó témakörök, hogy mi az a wifi és miért van jeszava...

Többit meg max. előtúrom.

Verzió1, kimért retro bemondóval: https://www.youtube....h?v=IdM1QnBlSKo
Verzió2: https://www.youtube....h?v=ydhXo9mOaHk
Make love not Wor.

#98406 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 14:48

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 16. 15:25

Hollandiában nem lehet magyar bankkártyával fizetni, tudtad?
Make love not Wor.

#98407 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 14:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 16. 15:48

Hollandiában nem lehet magyar bankkártyával fizetni, tudtad?

uuu basszameg, akkor így jártam
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98408 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 16. 15:34

Csak hogy értsd, amikor kb. 17 perce vagy benne valamiben, de már osztod róla az észt az vetítés.

Mondjuk én is csak 2 napot voltam börtönben, de egy részét simán elő tudom adni. Igaz első kézből ömlött is az információ, de attól még vannak homályos foltok, meg sok olyan választ is kaptam, ami kampó duma, vagy sejtettem, hogy csak terelés. Ennek ellenére szerintem bármiből és akármiből tudok már herbált gyártani és iszonyat mennyiségű információt öntöttek a fejembe, vagy csak éppen belecsöppentem valami kavarodásba, míg az előtérben várakoztam.
Make love not Wor.

#98409 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 15:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 16. 15:53

Mondjuk én is csak 2 napot voltam börtönben, de egy részét simán elő tudom adni. Igaz első kézből ömlött is az információ, de attól még vannak homályos foltok, meg sok olyan választ is kaptam, ami kampó duma, vagy sejtettem, hogy csak terelés. Ennek ellenére szerintem bármiből és akármiből tudok már herbált gyártani és iszonyat mennyiségű információt öntöttek a fejembe, vagy csak éppen belecsöppentem valami kavarodásba, míg az előtérben várakoztam.

De ez a különbség közted és guga között, hogy nem adod elő ezeket kényszeresen :)

#98410 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 15:25

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 16. 16:14

De ez a különbség közted és guga között, hogy nem adod elő ezeket kényszeresen :)

Meg mert feléről aláírt papírom is van, hogy nincs pofázás :-D
Make love not Wor.

#98411 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 16. 16:25

Lehet a gugának is volt csak nem tudta elolvasni, bezzeg ha egy másfél órás videóban tolták volna :D

#98412 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 16. 15:44

YTnak ehhez semmi köze, de van rá egy söröm, hogy Szlovákiában mikor a felsővezetőkkel tárgyaltál azt sem szabadott volna kirakni. Autóipar eleve ilyen, azok nem szórakoznak. Tilos a fotó/videó, még sajtós nyílt napokon is kapnak egy adag konzerv képet, amivel illusztrálhatnak. Ott mázlid volt, amúgy nyilván ha lett volna értelmes szerződésed, akkor benne van. Meg leeht el is mondták, amiről most azt vakersz, amit akarsz, mert nem ellenőrizhető. Majd úgy megszokod, hogy vannak területek pénz/autó/film/gyógyszer/miazmás, ahova úgy kb. a küszöbig lehetne vinni kamerát és ehhez elég keményen bírnak ragaszkodni, még ha néha értelmetlen, akkor is.

Tavaly, azaz 2015-ben még nem gondolkodtam ilyen dolgokról, hogy a YT-n mit lehet, s mit nem.
De röviden leírom, a grafikon ível, tyúklépésben, s az összeg is, de ez már előre tudható, hogy nem kisebb lesz, hanem nagyobb.
Ergo nem árt a lázadozásomat befejezni, s ha néha mesterkélt, megjátszott, előre megbeszélt formában, de a nézői igényeket és elvárásokat kielégíteni.
Nem magam miatt, valószínűleg ez lesz a két fiam számára az örökségem, ebben látok némi rációt, mert eddig ez az egyetlen dolog az életemben, aminek minden szinten olyan a visszajelzése, hogy csináld. A YT keresett meg s vezényelte le az egészet, addig is csak marhultam, igénytelen. Nagyon ritka, hogy bele lehet csempészni komolyabb tartalmat törlés nélkül, vékony a mezsgye, amin lehet haladni és információt csepegtetni.

Mindegy, működik, tartom magam az elvárásokhoz. De azt már észrevettem, hogy képes vagyok átlendülni a túloldalra is. Szlovákiában is egyedül engem vett volna át az anyacég, mert nagyon faszán és fegyelmezetten tudok dolgozni. Hollandiából meg elég sokáig írogattak, hogy menjek vissza, mert amíg ott voltam, arra a posztra nem kellett figyelnie senkinek.

Hollandia kurva messze van és elbaszták, hogy bűnözőket költöztettek be, néma csendben leléptünk.

A lényeg, a YT tud valamit biztosítani.

Nekem pl. a családom részéről nulla örökségem van, mert kitagadtak végleg.
Ne3m szeretném, ha a gyerekeimnek ilyesmit kellene átélniük. Amikor a kérót megvettük, eleve a két gyerek nevére írattuk, hogy mentesüljenek halálunk után a procedúrától. Meg eleve faszság gondolkodás, hogy ha van gyerekem s veszek egy házat, akkor az én nevemre kerüljön, hogy minden rendben haladjon, ahogy az szokás :nevet:

#98413 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 16. 16:14

Közted meg Jahno között az a különbség, hogy Ő nem nézi a csatornámat kényszeresen :-D

#98414 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 16. 16:25

Ilyen helyre nem mennék, s nem írnék alá semmi ilyesmit, nem furcsa?
Ezzel nem azt szeretném megvilágítani, hogy kevesebb vagy, más az igényem. Több vagy inkább nagyobb szabadságra szoktam vágyni. Volt már olyan lehetőség, hogy "informatikusként" rendőrségi kötelékbe szerződéssel, na akkor falfehérré váltam, pedig jó lóvé lett volna, de a faszom foglalkozik ilyen bandával :Đ

#98415 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 16:04

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 16. 15:25

Nem kényszeresen, születésem óta egy természetes folyamat. De a színezés, nem egyenértékű a vetítéssel és a hazugsággal.

#98416 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 17:04

Nem kényszeresen, születésem óta egy természetes folyamat. De a színezés, nem egyenértékű a vetítéssel és a hazugsággal.

Amit te előadsz, ott már sűrűn.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98417 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 16:35

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 16. 17:25

A nejem a kontroll, Ő más karakter, még nálad is szigorúbb elveket vall. Ha valamiért kitartóan küzdeni kell és tanulni, megcsinálja, pont az ellentétem, én hanyag elleganciával kezelem a dolgokat. Ha Ő nem tesz szóvá valamit, akkor mindenki sorban állhat mögötte, mert csak neki hiszek :-D

Nagyon keményen kezel s rám is fér, mert, amilyen gyermekkorom volt és hátterem, sokat köszönhetek neki, vigyáz rám.
No de cserébe olyasmit kap, amit soha nem tapasztalt.
Egymástól tanulunk. Remélem ezt a témát senki nem kezdi ki, mert esélye sem lesz.
Nálam is van ingerküszöb, én sem gázolok bele szándékosan mások magánéletébe, max. poén szintjén, hogy nevessen.

Ezt kérem tiszteletben tartani, az meg, hogy rólam ki az a fasz, aki mi a faszt mondd, bármit lehet.

#98418 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 16:38

Ja, hanyag :nevet:

De főleg eLLeganciával :)

Idézet

#98419 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 16:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 16:35

Tavaly, azaz 2015-ben még nem gondolkodtam ilyen dolgokról, hogy a YT-n mit lehet, s mit nem.

Bammeg, én azt mondom, hogy ez lehet a Youtubeon, mert azt sem tudják miféle, gyakorlatban meg a gyár tiltja meg.

Youtube amúgy is automatizált izé, ha szólnak akkor ver le valamit, nagy kiadók zenéit/logóit nézi. Mi is szétszoptuk magunkat, mikor kampányban kiment a link és 1-2 hét múlva szedték le a videót, mert jogsértő. Felraktuk újra, mert zenére panaszkodott, oszt szabadon felhasználhatóval is leverte és csak tippelni tudunk, hogy miért. Ez a szopó.
Make love not Wor.

#98420 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 16:43

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 16. 17:25

Mondj valamit, amit igaznak tartasz abból, amit láttál, hallottál, mindjárt önmagadat fogod cáfolni. Nem öncélú, s hazugságra törekvés, de a mesélés valamiről az ténylegesen mese. Azt meg ne felejtsd el, hogy bármiről mesélek, azt valójában átéltem, s néha olyan helyzeteket, amit te soha nem vállalnál be. Miért?

Kényelem?

Tegnap kommentelt az egyik filmem alá egy csaj, orosz katona, azt hittem az állam leesik, kissé viccelt, de komoly is volt. Hírekben is benne volt, hogy feszültség van az orosz ukrán határon. Háború mindig is volt, lesz, ki tudja mikor kezdődik és kinek köszönhető.
Jó fej volt, leírta, hogy engem nem fognak megölni, mert rendes ember vagyok, s ezt garantálja.

Hülye vagy és ezt tök komolyan nyomta, megnéztem a profilját, valami orosz parancsnok, de csaj.
Azt is leírta a kérdésemre, hogy jönnek erre vagy nem, hogy csak a politikai helyzettől függ.
Gyerekek, ez kurvára nem vicces, Ő már tud valamit és ebbe az irányba tartanak mrendet tenni a migrációval kapcsolatban. De azt is tudom, hogy OV és Putyin másik csapat, de nem egymás ellen, hanem azért harcolnak, hogy az új rendszert életbe léptessék.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4919
  • 4920
  • 4921
  • 4922
  • 4923
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.