HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4924
  • 4925
  • 4926
  • 4927
  • 4928
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98501 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 08. 17. 14:01

ezek speci teherauto alufelnik lesznek? :) vagy oktatni miert egy 200e ft-os alufelnivel kell?

Lesznek teherauto felnik (is).
De jobbára a kommersz autókra hajt a cég és oda szállít. Használt, értéktelen felni volt, igazi káresemény nem történt, de iskolapéldája, hogy inkább ott történjen meg, mint éles helyzetben.

Ugyanezt a tűzszerészek nem tudják elmondani, a legkisebb hibáért is nem Euróval fizet, hanem az életével.

#98502 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 13:14

Elég az osztrák, német, francia és holland kínai éttermeket alapul venned. Gyász vagy nem gyász, ami ott megy, vagy amit azokban az éttermekben a jóléti népekkel feletetnek?

Természetesen a gumi/felni merőben más téma, és az csak egy 5db-os alkatrésze az autónak, sokat még nem tudok mondani, vagy belemenni a vitába, mert csak egy 2 napos oktatáson vettem részt. Elvileg a vevőhöz nem juthat el hibás termék.
De az oktatáson külön rákérdeztem arra, hogy maga a felni és a gumi gyártása során miért nem szűrik ki a selejtet, miért nekünk kell majd?
Na erre mindenki elkezdett ciccegni idegesen, mert húztak volna haza a faszba.

A centírozás folyamán visszadobják, ha nem nullás értéket mutat.

Vagy nem erre gondoltál?

Szerintem a rémtörténetek nagy részét simán behazudják, meg színezik az ottani segédmunkások. Gyanítom ott még erősebbek az ellenőrző szervek. Én láttam itteni kínait belülről, és patyolat volt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98503 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 13:14

Elég az osztrák, német, francia és holland kínai éttermeket alapul venned. Gyász vagy nem gyász, ami ott megy, vagy amit azokban az éttermekben a jóléti népekkel feletetnek?

Természetesen a gumi/felni merőben más téma, és az csak egy 5db-os alkatrésze az autónak, sokat még nem tudok mondani, vagy belemenni a vitába, mert csak egy 2 napos oktatáson vettem részt. Elvileg a vevőhöz nem juthat el hibás termék.
De az oktatáson külön rákérdeztem arra, hogy maga a felni és a gumi gyártása során miért nem szűrik ki a selejtet, miért nekünk kell majd?
Na erre mindenki elkezdett ciccegni idegesen, mert húztak volna haza a faszba.

A centírozás folyamán visszadobják, ha nem nullás értéket mutat.

Vagy nem erre gondoltál?

Ezt mondtam én is korábban, hogy inkább ellenőrzés lesz ez, mint centírozás. Nyilván ugyan azon a gépen történik.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98504 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 13:16

Hja, az lemaradt, hogy a szállítás, tárolás folyamán a gumi erősen deformálódik, kivételes esetekben végleg tönkremegy.

Ja, ha nincsenek a megfelelő protokollok betartva. Gondolod, hogy akik milliárd eurós évi gyártást csinálnak, nem dolgoznak ki minden részletet tárolásra/szállításra? Persze emberi tényező mindig lesz.

Idézet

#98505 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:27

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 17. 14:20

Szerintem a rémtörténetek nagy részét simán behazudják, meg színezik az ottani segédmunkások. Gyanítom ott még erősebbek az ellenőrző szervek. Én láttam itteni kínait belülről, és patyolat volt.

Kínaiból bármi akad idehaza is. Tessék, egy mára:

http://www.origo.hu/...alas-nebih.html

Erre meg múlt hónapból emlékszem, szépen nézett ki, még kezet sem bírtak mosni:

http://index.hu/gazd...ott_be_a_nebih/
Make love not Wor.

#98506 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 17. 14:20

Má bocs, nekem elég volt a hollandiai tapasztalat a sertés és marhavágóhídról, meg a cég reklámfilmje, na az tényleg egy kiba nagy hazugság.
A kezeim alatt nem egy csontrákos, daganatos tehén ment át, kurva sok :-D akikkel együtt laktam, azok sertés vágóhídon voltak, bele sem mertek vágni a daganatos részekbe, mert valami bűzös geci zöld takony folyt ki belőle. Ez, hogy Kínából indítják a hajót s azokon nevelik, mire ideér eléri a vágósúlyt, valahol van alapja.

Nem simán behazudják, kérd be magad a feketelistás kínai éttermek csoportba és lesd meg a videókat :nevet:
Ott sok ember van jelen, nyilván azzal a céllal, hogy egymást áltassák a hazugságokkal.
Te vagy nagyon naiv, mert igényli a biztonságtudatod, hogy ilyesmi ne történhessen meg veled.

#98507 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 14:28

Má bocs, nekem elég volt a hollandiai tapasztalat a sertés és marhavágóhídról, meg a cég reklámfilmje, na az tényleg egy kiba nagy hazugság.
A kezeim alatt nem egy csontrákos, daganatos tehén ment át, kurva sok :-D akikkel együtt laktam, azok sertés vágóhídon voltak, bele sem mertek vágni a daganatos részekbe, mert valami bűzös geci zöld takony folyt ki belőle. Ez, hogy Kínából indítják a hajót s azokon nevelik, mire ideér eléri a vágósúlyt, valahol van alapja.

Nem simán behazudják, kérd be magad a feketelistás kínai éttermek csoportba és lesd meg a videókat :nevet:
Ott sok ember van jelen, nyilván azzal a céllal, hogy egymást áltassák a hazugságokkal.
Te vagy nagyon naiv, mert igényli a biztonságtudatod, hogy ilyesmi ne történhessen meg veled.

Ezeknek a konteóknak hol a háttere amúgy? Értem, hogy te elhiszel bármit, és még különösképpen vitatkozni se kívánok mert nem értek a témához, nem is igazán érdekel, de szerintem még tömegesen elrákosodni se lenne idejük, ha jól tévedek 18 hónaposan levágják őket legkésőbb. A rákos daganatoknak egyébként sem jellemzője szerintem, hogy zöld trutyi lötyögjön bennük.

A kínából való behajózásra néznék egy kimutatást, mert nem győztél meg arról, hogy egyáltalán megérné, pláne, hogy akkor mit csinálnának a hollandiában nevelt 13 millió sertéssel, ami egyébként ráadásul elég durván szaporodik is, ha nincs ritkítva.

Idézet

#98508 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 17. 14:27

Kínaiból bármi akad idehaza is. Tessék, egy mára:

http://www.origo.hu/...alas-nebih.html

Erre meg múlt hónapból emlékszem, szépen nézett ki, még kezet sem bírtak mosni:

http://index.hu/gazd...ott_be_a_nebih/

Nem azt mondtam, hogy nincs, felőlem többszörösére is emelhetnék az ellenőrzések számát. Csak azt írtam, hogy nyilván van a sok mosogató segédmunkás agysebész közt olyan, aki gugához hasonlóan hozzáhazudik a mondanivalóhoz vastagon.

Idézet

#98509 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:38

A kezeim alatt nem egy csontrákos, daganatos tehén ment át, kurva sok :-D

És egy darabból rögtön általánosítasz szakértő címre. És mi van, ha megint csak kiszínezed?
Make love not Wor.

#98510 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:41

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 17. 14:21

Ezt mondtam én is korábban, hogy inkább ellenőrzés lesz ez, mint centírozás. Nyilván ugyan azon a gépen történik.

Akkor leírom, de talán tök feleslegesen.
Hivatalosan autószerelőként vesznek fel bennünket, na innentől bármit megkérdőjelezhetsz.
Ejus lóvé leszippantásának és a papíros körülményének a biztosítása a cél.
Én is csak haszonélvezője leszek, ha végre már mehetek. Elvileg holnap, vagy egy nappal később van az utolsó oktatás.

Centírózás. Egy gép a felnit befogja, arra a gumit felrakja emberi segédlettel, nagyon könnyű, kb. 10 dologra kell odafigyelni, betanított segédmunka. Csak, hogy ne kelljen ezt helyettem leírni senkinek :-D

Miután levegővel megpumpáltam, átrakom egy másik gépre, de inkább az a valószínű, hogy átadom valakinek, vagy én veszem át tőle.
Azon centírozzák, rozom.

Ennél nem lesz bonyolultabb, ha lesz. Vannak kétségeim, ahogy a 2015-ös évben a fizuról is volt, de megkaptam visszamenőleg minden pénzt, amivel próbáltak trükközni. Nem érte meg nekik baszakodni, mert a mai napig jelen van az iac-nál az ügynökség.
De most nem oda megyek, hanem közvetlenül a pozsonyi reptér mellé, a cég nevét még most sem tudom. De az oktatónk ma ott volt, kicsikarom belőle. Kurva sok az egy hónap csúszás, mert az egy hónap kőkenény piázást jelent.

Ma nagyon ciki volt, a boltos csaj elvette a kezemből a kártyát s fizetett vele helyettem, mert úgy remegett a kezem :-D
Valamit rosszul csinálok :Đ
Ilyen még nem történt, ez stop tábla.

Bár nem félek nagyon, valószínűleg az a legnagyobb problémám, hogy semmi problémám, így gyártok magamnak, vagy a fasztuggya.
Azért is intéztem a háttérben a másik szlovák melót, mert ha itthon ülök a seggemen, akkor csak a sörözés megy és az idegrendszeremet is hazavágja, meg ezek szerint testileg is leépít. Ha meló van, nincs lehetőségem inni. Az a napi 2-3 sör nem tétel, de a napi egy tálca az már veretős :nevet: állandóan tele a kukánk üres sörös dobozokkal :Đ

#98511 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:41

ele sem mertek vágni a daganatos részekbe, mert valami bűzös geci zöld takony folyt ki belőle. Ez, hogy Kínából indítják a hajót s azokon nevelik, mire ideér eléri a vágósúlyt, valahol van alapja.

Bazmeg az genny Te nagyonbarom. Amúgy nem túl gyakori dolog, de ezt is tudni kellett volna kezelni. És pont nem a daganatnál van, mutassak szakirodalmat?

Kínábó, hajón, hülye-e vagy? Értelme sem sok, mert nem rakható konténerbe és ahhoz már drága. Azt viszont meg kellene lesnem, hogy Kína mennyire híres a tehény tenyésztésről, de gyanítom semennyire. Igen, marha logikus az is, hogy hajón nevelik, takarmányozzák, szaratják, akármi, véletlenül sem az Alföld lankáin meg az angol gyepen és nem szállítják túl messze a feldolgozáshoz, mert minek?
Make love not Wor.

#98512 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:44

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 17. 14:35

A kínából való behajózásra néznék egy kimutatást, mert nem győztél meg arról, hogy egyáltalán megérné, pláne, hogy akkor mit csinálnának a hollandiában nevelt 13 millió sertéssel, ami egyébként ráadásul elég durván szaporodik is, ha nincs ritkítva.

Én előbb már kérdezni akartam, hogy előbb tehen volt, aztán sertés de régebben sertés, vagy csak én olvastam félre a tehent? Rákos nem is létezik, ellenben sok mással. De látom egyszer látott gennyet oszt hozzáköltötte az ideológiát :-D
Make love not Wor.

#98513 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 17. 14:38

És mi van, ha megint csak kiszínezed?

Akkor jó étvágyat a sertés és marhahúshoz, de a helyedben a csirkét is kerülném :Đ
Vegánoknak sem jó a földi élet, szarrá vegyszereznek mindent, mennyiség, tömeg, valahogy ki kell szolgálni az igényeket.
Persze vannak előírások és a nagypályások, akik bármit megkerülhetnek, megveszik aprópénzen még azt is, aki a törvényeket hozza :-D

Ez nem ma kezdődött, örök téma.

#98514 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:45

Azon is gondolkozom, hogy felismerném-e a csontrákot. Grillo mondjuk pár 100 év múlva tuti megmondaná :-D
Make love not Wor.

#98515 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 13:25

Nem.

De, ha te magad fel tudod vázolni a tárolási körülményeket (mennyiségi tényező), akkor rögtön megérted, hogy mitől deformálódik.
Ha a szállítás helytelen, akkor azt valaki nem veszi át.
De a legvégén a sornak még is nekem kell kiszűrni a selejtet, pedig a kezembe sem kerülhetne elvileg.

te csak egy ostoba droid vagy a soron
a szállítás és tárolás utána jön, ennyit tudsz
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98516 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 17. 14:48

te csak egy ostoba droid vagy a soron
a szállítás és tárolás utána jön, ennyit tudsz

Ez most lát először kisebb céget... Mit lesne egy DHLnél? Oda mondjuk én sem nagyon mentem be, viszont előző cégnél összefújta a szemetet a szél. Meg mondjuk nálunk is van logisztika, kicsit másfajta, de elég menő. Az legalább néha műxik is. Húsiparban még voltak hülyeségek, de csak pár főnök szerencsétlenkedése miatt, akik nem számolták bele a fuvar idejébe az időjárási körülményeket sem a fel-/lerakodási időt, de néha a papírmunkát sem. Megesik. Mondjuk én 8-10 hónap környékét húztam le a vágóhídon, akkor már nagyobb szakértő vagyok, mint guga. Vicces is volt, valami nagy góré személyesen megnézett, mert egy érettségivel már kilógott a papírom a többi közül és azt végképp nem tudták hova tenni, hogy alap angol nyelvvizsgával jöttem rezet baszni :-D
Make love not Wor.

#98517 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 17. 14:41

Bazmeg az genny Te nagyonbarom. Amúgy nem túl gyakori dolog, de ezt is tudni kellett volna kezelni. És pont nem a daganatnál van, mutassak szakirodalmat?

Kínábó, hajón, hülye-e vagy? Értelme sem sok, mert nem rakható konténerbe és ahhoz már drága. Azt viszont meg kellene lesnem, hogy Kína mennyire híres a tehény tenyésztésről, de gyanítom semennyire. Igen, marha logikus az is, hogy hajón nevelik, takarmányozzák, szaratják, akármi, véletlenül sem az Alföld lankáin meg az angol gyepen és nem szállítják túl messze a feldolgozáshoz, mert minek?

Tőlem azt hiszel, gondolsz, amit akarsz. Daganatos tehenet rengeteget láttam a kezeim alatt, abból nem csinálnak gondot, mehet a fogyasztónak.
Tőlem lehet ideologizálni bármerre, átment a kezem alatt.
Sertésvágóhídon 2 napot voltam csak, meg vagy 4 éjszakát, az is elég volt.
A mennyiség, hiába Hollandia, szarnak a szabályokra.

Mondom a frankót, az előírásokat szándékosan megszegik, a tulaj maga mondta (török), hogy szarik bele, mert éjszaka van. Bárki cigizhetett, vagy tolhatta a dzsointot. Én a kamionnál voltam, egyszerre fogtam vasat és sonkát. A vaskampóról géppel akasztottam át egy másikra, ami vitte be a kamionba, meg a császárt.

Tiszta retek olaj volt a gumikesztyűm, mert a görgős vaskampókat olajozzák. Adtak egy rongyot, hogy néha töröljem meg a kezemen lévő gumikesztyűt :-D :cool:

Utána ment ki a cucc jurópába a jólétieknek, szutykosan, olajosan, mert a reformok ott is működnek :Đ
Nagy lófaszt, ott is a pénz működik, pénzért bárki bármi felett szemet húny. Néha egy kirakatper, hogy a nép lássa, meg igényli is :omg:

Na pont ezért szeretnék elmenni melózni kínai étterembe vagy 1 hónapra, hogy lásd a saját szemeddel a filmeket és akkor bárkinek leesik, hogy attól, mert jóléti ország, semmi garancia nincs rá, hogy nem szeméttel etetik meg őket. Csak szeretik azt gondolni.

#98518 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 14:41

Akkor leírom, de talán tök feleslegesen.
Hivatalosan autószerelőként vesznek fel bennünket, na innentől bármit megkérdőjelezhetsz.
Ejus lóvé leszippantásának és a papíros körülményének a biztosítása a cél.
Én is csak haszonélvezője leszek, ha végre már mehetek. Elvileg holnap, vagy egy nappal később van az utolsó oktatás.

Centírózás. Egy gép a felnit befogja, arra a gumit felrakja emberi segédlettel, nagyon könnyű, kb. 10 dologra kell odafigyelni, betanított segédmunka. Csak, hogy ne kelljen ezt helyettem leírni senkinek :-D

Miután levegővel megpumpáltam, átrakom egy másik gépre, de inkább az a valószínű, hogy átadom valakinek, vagy én veszem át tőle.
Azon centírozzák, rozom.

Ennél nem lesz bonyolultabb, ha lesz. Vannak kétségeim, ahogy a 2015-ös évben a fizuról is volt, de megkaptam visszamenőleg minden pénzt, amivel próbáltak trükközni. Nem érte meg nekik baszakodni, mert a mai napig jelen van az iac-nál az ügynökség.
De most nem oda megyek, hanem közvetlenül a pozsonyi reptér mellé, a cég nevét még most sem tudom. De az oktatónk ma ott volt, kicsikarom belőle. Kurva sok az egy hónap csúszás, mert az egy hónap kőkenény piázást jelent.

Ma nagyon ciki volt, a boltos csaj elvette a kezemből a kártyát s fizetett vele helyettem, mert úgy remegett a kezem :-D
Valamit rosszul csinálok :Đ
Ilyen még nem történt, ez stop tábla.

Bár nem félek nagyon, valószínűleg az a legnagyobb problémám, hogy semmi problémám, így gyártok magamnak, vagy a fasztuggya.
Azért is intéztem a háttérben a másik szlovák melót, mert ha itthon ülök a seggemen, akkor csak a sörözés megy és az idegrendszeremet is hazavágja, meg ezek szerint testileg is leépít. Ha meló van, nincs lehetőségem inni. Az a napi 2-3 sör nem tétel, de a napi egy tálca az már veretős :nevet: állandóan tele a kukánk üres sörös dobozokkal :Đ

Nagyjából én is ezt mondtam, csak azzal, hogy szerintem a hibátlan felni/gumi esetén nem kell centírozni.

Idézet

#98519 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 14:51

Tőlem azt hiszel, gondolsz, amit akarsz. Daganatos tehenet rengeteget láttam a kezeim alatt, abból nem csinálnak gondot, mehet a fogyasztónak.
Tőlem lehet ideologizálni bármerre, átment a kezem alatt.
Sertésvágóhídon 2 napot voltam csak, meg vagy 4 éjszakát, az is elég volt.
A mennyiség, hiába Hollandia, szarnak a szabályokra.

Mondom a frankót, az előírásokat szándékosan megszegik, a tulaj maga mondta (török), hogy szarik bele, mert éjszaka van. Bárki cigizhetett, vagy tolhatta a dzsointot. Én a kamionnál voltam, egyszerre fogtam vasat és sonkát. A vaskampóról géppel akasztottam át egy másikra, ami vitte be a kamionba, meg a császárt.

Tiszta retek olaj volt a gumikesztyűm, mert a görgős vaskampókat olajozzák. Adtak egy rongyot, hogy néha töröljem meg a kezemen lévő gumikesztyűt :-D :cool:

Utána ment ki a cucc jurópába a jólétieknek, szutykosan, olajosan, mert a reformok ott is működnek :Đ
Nagy lófaszt, ott is a pénz működik, pénzért bárki bármi felett szemet húny. Néha egy kirakatper, hogy a nép lássa, meg igényli is :omg:

Na pont ezért szeretnék elmenni melózni kínai étterembe vagy 1 hónapra, hogy lásd a saját szemeddel a filmeket és akkor bárkinek leesik, hogy attól, mert jóléti ország, semmi garancia nincs rá, hogy nem szeméttel etetik meg őket. Csak szeretik azt gondolni.

Gondolom az, hogy Kína inkább importál sertést, mint exportál a háttérhatalmak hazugsága:

http://www.agroinfor...husra-27843-001

Azt adom azért, hogy te szemre diagnosztizálod a daganatos megbetegedéseket.

Szerkesztette: JonesC 2016. 08. 17. 14:00 -kor

Idézet

#98520 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 13:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 14:44

Akkor jó étvágyat a sertés és marhahúshoz, de a helyedben a csirkét is kerülném :Đ
Vegánoknak sem jó a földi élet, szarrá vegyszereznek mindent, mennyiség, tömeg, valahogy ki kell szolgálni az igényeket.
Persze vannak előírások és a nagypályások, akik bármit megkerülhetnek, megveszik aprópénzen még azt is, aki a törvényeket hozza :-D

Ez nem ma kezdődött, örök téma.

Jaja, de te bezzeg a filléres kajákkal ezt elkerülöd. Azok olyan szarok, hogy még csontrák se jut bele? :D Ne légy már megint ilyen kibaszott okos.
Tudod az én feleségem, állatorvos és hatósági állatorvosként dolgozott szülés előtt, többek közt húsüzemeket is ellenőrzött, de te többet tudsz mindenről két hét után...

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4924
  • 4925
  • 4926
  • 4927
  • 4928
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.