Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 17. 14:21
Ezt mondtam én is korábban, hogy inkább ellenőrzés lesz ez, mint centírozás. Nyilván ugyan azon a gépen történik.
Akkor leírom, de talán tök feleslegesen.
Hivatalosan autószerelőként vesznek fel bennünket, na innentől bármit megkérdőjelezhetsz.
Ejus lóvé leszippantásának és a papíros körülményének a biztosítása a cél.
Én is csak haszonélvezője leszek, ha végre már mehetek. Elvileg holnap, vagy egy nappal később van az utolsó oktatás.
Centírózás. Egy gép a felnit befogja, arra a gumit felrakja emberi segédlettel, nagyon könnyű, kb. 10 dologra kell odafigyelni, betanított segédmunka. Csak, hogy ne kelljen ezt helyettem leírni senkinek
Miután levegővel megpumpáltam, átrakom egy másik gépre, de inkább az a valószínű, hogy átadom valakinek, vagy én veszem át tőle.
Azon centírozzák, rozom.
Ennél nem lesz bonyolultabb, ha lesz. Vannak kétségeim, ahogy a 2015-ös évben a fizuról is volt, de megkaptam visszamenőleg minden pénzt, amivel próbáltak trükközni. Nem érte meg nekik baszakodni, mert a mai napig jelen van az iac-nál az ügynökség.
De most nem oda megyek, hanem közvetlenül a pozsonyi reptér mellé, a cég nevét még most sem tudom. De az oktatónk ma ott volt, kicsikarom belőle. Kurva sok az egy hónap csúszás, mert az egy hónap kőkenény piázást jelent.
Ma nagyon ciki volt, a boltos csaj elvette a kezemből a kártyát s fizetett vele helyettem, mert úgy remegett a kezem

Valamit rosszul csinálok

Ilyen még nem történt, ez stop tábla.
Bár nem félek nagyon, valószínűleg az a legnagyobb problémám, hogy semmi problémám, így gyártok magamnak, vagy a fasztuggya.
Azért is intéztem a háttérben a másik szlovák melót, mert ha itthon ülök a seggemen, akkor csak a sörözés megy és az idegrendszeremet is hazavágja, meg ezek szerint testileg is leépít. Ha meló van, nincs lehetőségem inni. Az a napi 2-3 sör nem tétel, de a napi egy tálca az már veretős

állandóan tele a kukánk üres sörös dobozokkal