HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4926
  • 4927
  • 4928
  • 4929
  • 4930
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98541 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 15:20

Ugye, hogy valami nem stimmel? :cool:

A színek, mindig azok a fránya színek.
Make love not Wor.

#98542 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:28

a faszbuk amúgy nem mainstream media?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98543 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:28

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 08. 17. 15:24

- Jahno dolgozott mar vagohidon, tobbet mint te, parszor mondta is

Bár marha hasítás/bontás az Szombathelyen volt, fele feldolgozás idehaza is sokszor csak heti 2 napot, de kb. igen. Csúcsidőben 900-1200 vagy +/- mennyiségű disznaj ment át a kezem közt. Bár rég volt, lehet nem is igaz :-D

Rakodás, csomagolás, bontás ésatöbbi pipa. Azt tudtátok, hogy a dögök lehető legtöbb részét igyekeznek felhasználni? Én időmben még rúzs is készült a disznajból :-D

És nem nagyon volt divat a beteg cucc, ha valami reggel átvételkor kiderült, akkor azért volt rohangászás rendesen. 1-1 ilyen zöld izébe belefutottunk, de ritka. Hasonló meg az Indexen is volt, valakinek sikerült gennyes húst vásárolni, rá kell keresni, elég jól leírták, hogy miféleképpen fordulhat elő és passz.
Make love not Wor.

#98544 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 17. 15:19

Vágóhídból kiindulva nem akkor jutott eszébe, hanem 25 év alatt sem tanulta meg a paraszt, Te meg újként is rögtön hülyeséget csináltál. Mert úgy kényelmesebb. Amúgy biztos jó oka volt rá, de ezek szerint mégis akadt ellenőrzés?

10 éve ott dolgozó lengyel kolléga mutatta meg, hogy hova kényelmes akasztani a köteleket, mert "igazi" egészségügyi következménye annak nem volt, hogy magunk mögé rakjuk egy rozsdamentes acélra.

Persze, hogy volt ellenőrzés, minden nap.
De azt 25 év alatt sem sikerült kiszúrniuk, hogy az olajos, szutykos kesztyűvel nem kéne fogdosni a húst, mert az ott marad rajta, s kimegy a zosztrák, német, francia, olasz és holland, vagy talán angol jóléti kényelmi tudatú fogyasztónak :cool:

Azt soha nem tette szóvá, de valamibe mindig bele kellett kötnie, mert különben a fasz miért vehetné fel a fizetését?

Egyébként korrekt faszi volt, közvetlen, nem rátarti, nem is ezért írom, hisz leült velünk az ebédlőben egy asztalhoz kajálni, dumálni. De valamit fel kellett mutatnia neki is. Csak nem volt semmi értelme, de ilyesmit lehet látni az életben.

Másrészt volt néhány dolog, amibe nem mert beleugázni, mert lehetetlen volt változtatni rajta.

Pl. ami nekem is szemet szúrt és kiverte a biztosítékot, hogy néha leesett a marha a földre, ami beton. Eltört a húskampó, na azt néhány embernek végig kellett vonszolni a kiinduló ponthoz. Utána a cucc elég furán nézett ki, de ilyen esetben mit írhatott volna elő, hogy azonnal dobják ki?

Vagy a fekete foltok a húsban, a lengyel kollágáknak, ha volt idejük, már csak viccből kivágták késsel, s a tököm tudja mi volt az, de gusztustalan látvány volt. Azt simán kiküldték piacra. Csak arra tudok tippelni, hogy zúzódások a tömeges tartás miatt.

#98545 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 15:13

3 hónapot voltam marhavágóhídon, minden nap jelen volt az állatorvos, csak faszságokra reagált.
Pl. hogy a kötöző madzagokat ne aggassák az emberek kényelmesen egy fém csőre maguk mögé. De érted, 25 éves a cég, kurva régen jelen van az állatorvos, és akkor jut eszébe :-D volt ott gond a brutális agyament faszságai miatt bőven. Az egyik lengyel cigány pont emiatt a hülyeség miatt akadt ki brutálisan és borult el az agya, meg vágott hozzám egy kurva nagy húskampót, holott semmi közöm nem volt a történésekhez.

Na de felesleges bármiről beszélnem, mert itt rajtam kívül mindenki realitás, én meg hülye vagyok.
Rosszul látom nyilván, rosszul értelmezem, meg hasonlóak, de azt azok mesélték el, akik már 10 éve jelen vannak Hollandiában, hogy a holland az nagyon hülye, s ezt én is tapasztaltam. Az egyiket megtanítják szöget beverni, s abban nagyon jó, de kihúzni nem tudja, arra külön embert kell alkalmazni.

Egyébként érdekes a holland gyarmatosítás jelenleg. Nem mennek sehova, mi megyünk oda :-D

Emiatt is szeretnék elmenni kínaiba melózni, mert szeretném megtapasztalni belülről.

A hatósági állatorvos és a telep állatorvosa más.

De csontrákod inkább lehet angolkór:

Idézet

Angolkór

Az állatok intenzív növekedése idején alakulhat ki, csontképződési és mozgási rendellenességekben nyilvánul meg. Feltűnő jelei a csontok deformálódása, a csöves csontok elgörbülése és az ízületi végek megduzzadása. A kalcium- és foszforhiányos táplálkozás következménye. A D-vitamin hiánya elősegíti a betegség kialakulását, illetve súlyosbítja az elváltozásokat. Különösen a nagy testű, gyorsan növekedő fajtáknál gyakori. Megfelelő táplálással, takarmánykiegészítéssel megelőzhető.

De neked alapvetően felesleges magyarázni, úgyhogy hagyjuk.

#98546 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 17. 15:31

A hatósági állatorvos és a telep állatorvosa más.

De csontrákod inkább lehet angolkór:

Felénk járt mindkettő, de már követni sem bírtam. Az mondjuk igaz, hogy az egyik nagy koponya orvos "A Megyétől" italosan is bejárhatott dolgozóba :-D

"Feltűnő jelei a csontok deformálódása, a csöves csontok elgörbülése és az ízületi végek megduzzadása."

Oszt ez írja, hogy teniszlabda méretű izék, vagy guga a méretét és a számát is kerekítette?
Make love not Wor.

#98547 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:38

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 08. 17. 15:24

egyebkent megoldjak nacion belul.

Na ezzel rendesen melléfogtál, dömpingben viszik ki a magyarokat és hegyekben állnak sorban a csoportokban, majd utána hegyekben lármáznak, hogy átbaszták őket.

Realitásból nulla, de semmi sem akadályoz meg, hogy benézz a magyarok, akik kínai étteremben dolgoznak, vagy a feketelistás kínai éttermek csoportba.
Elég csak olvasgatni őket, látni a szállásokról a képeket, meg a kaják, amiket készítenek :-D

Hajrá :cool:

Csak azért a kínai fétis, amiért voltam a holland húsiparban, s azt hiszik az emberek, hogy ami ott van az nem igaz.
Nekem a holland húsipart már nem kell bemutatni, de a kínai étteremre kíváncsi vagyok, amikor mosószeres vízzel mossák a zöldségeket, meg bűzös a hús és alaposan át kell öblíteni ecetes vízzel meg ilyenek.

Ok, némelyik ember tényleg hülye, nem szeret dolgozni, nem tud, ezért kígyót s békát kiabál, de a képek nem hazudnak, meg elég sokan vannak a csoportokban s nyilván nem azért, hogy egymást elámítsák.

De azt is hozzá kell tennem, hogy vannak nagyon jó kínai éttermek, ahol a tulaj nagyon emberi, rendesen bejelentve, kifizetve, korrekt a kaja és a pihenő idő, meg a szállás is, azt is felrakják.
De ez nem gyakori.

#98548 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 17. 15:33

Felénk járt mindkettő, de már követni sem bírtam. Az mondjuk igaz, hogy az egyik nagy koponya orvos "A Megyétől" italosan is bejárhatott dolgozóba :-D

"Feltűnő jelei a csontok deformálódása, a csöves csontok elgörbülése és az ízületi végek megduzzadása."

Oszt ez írja, hogy teniszlabda méretű izék, vagy guga a méretét és a számát is kerekítette?

Erről nincs videó, úgyhogy nem tudjuk :) A tapasztalt hatóságiak nagy királyok voltak, mostmár csak közepesen királyok. Az asszony még nem volt ilyen szinten.

#98549 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 15:30

10 éve ott dolgozó lengyel kolléga mutatta meg, hogy hova kényelmes akasztani a köteleket, mert "igazi" egészségügyi következménye annak nem volt, hogy magunk mögé rakjuk egy rozsdamentes acélra.

Persze, hogy volt ellenőrzés, minden nap.
De azt 25 év alatt sem sikerült kiszúrniuk, hogy az olajos, szutykos kesztyűvel nem kéne fogdosni a húst, mert az ott marad rajta, s kimegy a zosztrák, német, francia, olasz és holland, vagy talán angol jóléti kényelmi tudatú fogyasztónak :cool:

Azt soha nem tette szóvá, de valamibe mindig bele kellett kötnie, mert különben a fasz miért vehetné fel a fizetését?

Egyébként korrekt faszi volt, közvetlen, nem rátarti, nem is ezért írom, hisz leült velünk az ebédlőben egy asztalhoz kajálni, dumálni. De valamit fel kellett mutatnia neki is. Csak nem volt semmi értelme, de ilyesmit lehet látni az életben.

Másrészt volt néhány dolog, amibe nem mert beleugázni, mert lehetetlen volt változtatni rajta.

Pl. ami nekem is szemet szúrt és kiverte a biztosítékot, hogy néha leesett a marha a földre, ami beton. Eltört a húskampó, na azt néhány embernek végig kellett vonszolni a kiinduló ponthoz. Utána a cucc elég furán nézett ki, de ilyen esetben mit írhatott volna elő, hogy azonnal dobják ki?

Vagy a fekete foltok a húsban, a lengyel kollágáknak, ha volt idejük, már csak viccből kivágták késsel, s a tököm tudja mi volt az, de gusztustalan látvány volt. Azt simán kiküldték piacra. Csak arra tudok tippelni, hogy zúzódások a tömeges tartás miatt.

Áááá nekem haver unokatestvérének a barátjának az anyósa mesélt sokkal durvábbakat

#98550 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 15:38

Na ezzel rendesen melléfogtál, dömpingben viszik ki a magyarokat és hegyekben állnak sorban a csoportokban, majd utána hegyekben lármáznak, hogy átbaszták őket.

Lehet ám, hogy az a 80 ember Neked dömping, de nekünk kis kerekítési hiba a kint lévő 600ezer mellé :-D Eleve a csoportban vannak 1300an, már az sem mennyiség és sok olyan is van, aki csak belépet és hallott vagy látott valamit. Ez bazi nagy dömping, főleg mikor a helyi kínai unokatesóját okosba is le lehet papírozni, meg el lakik a raktárban.
Make love not Wor.

#98551 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 15:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 17. 15:48

Lehet ám, hogy az a 80 ember Neked dömping, de nekünk kis kerekítési hiba a kint lévő 600ezer mellé :-D Eleve a csoportban vannak 1300an, már az sem mennyiség és sok olyan is van, aki csak belépet és hallott vagy látott valamit. Ez bazi nagy dömping, főleg mikor a helyi kínai unokatesóját okosba is le lehet papírozni, meg el lakik a raktárban.

Ha nagy arc vagy bevállalsz velem együtt egy hónap kínait.
Ha végeztem a szlovák melóval tőlem mehetünk.
Nekem az is megfelel, ha a feketelistásból te magad választasz.
Nem fogok pötyögni róla semmit, elég, ha te kommunikálsz :nevet:

Én csak filmezek s a végén feltöltöm.

#98552 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 15:15

Te az megvan, hogy ezek csak neked tűnnek jófej, meg bevállalós dolgoknak, másokat ez nem érdekel.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98553 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 15:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 16:09

Ha nagy arc vagy bevállalsz velem együtt egy hónap kínait.
Ha végeztem a szlovák melóval tőlem mehetünk.
Nekem az is megfelel, ha a feketelistásból te magad választasz.
Nem fogok pötyögni róla semmit, elég, ha te kommunikálsz :nevet:

Én csak filmezek s a végén feltöltöm.

miért alázod tovább magad?

#98554 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 15:32

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 17. 16:15

Te az megvan, hogy ezek csak neked tűnnek jófej, meg bevállalós dolgoknak, másokat ez nem érdekel.

Te, az megvan, hogy nagyon rosszul látod?
Keress rá, hogy külföldi munkavállalás a YT-on.
Valamiért én leszek az első, s valamiért nagyon szarrá van osztva, mert intő példa.

Bizony, bizony az van, hogy téged nem érdekel, mert egyelőre még homokban a fejed a jólét miatt. Na ez abban a pillanatban elmúlik, ahogy kihúzzák a lábad alól a talajt :cool:

Mindjárt érdekelni fog, még ha senki is vagy :nevet:

#98555 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 17. 16:18

miért alázod tovább magad?

Miattad, mert a te helyzeted sem állandósult, változni fog :cool:
Miattad bevállalom, elvégzem, hogy soha eszedbe ne jusson ilyen helyre menni, mint Holland húsipar, vagy jurópa bármelyik kínai étterme. S, HA NEM LENNE VILÁGOS, DIPLOMÁS EMBEREKKEL MELÓZTAM EGYÜTT, MERT HIÁBA OKOSAK, TANULTAK, BELEFUTOTTAK A HITELBE, ITTHON MEG NINCS ANNYI PÉNZ, HOGY FIZETNI TUDJÁK.

tUDOD, ARC CSAK ADDIG NAGY, AMÍG A NYAKADON NINCS A KÖTÉL :-D

Bocs a kapszlokkért, nem figyeltem gépelés közben.

#98556 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 16:35

Miattad, mert a te helyzeted sem állandósult, változni fog :cool:
Miattad bevállalom, elvégzem, hogy soha eszedbe ne jusson ilyen helyre menni, mint Holland húsipar, vagy jurópa bármelyik kínai étterme. S, HA NEM LENNE VILÁGOS, DIPLOMÁS EMBEREKKEL MELÓZTAM EGYÜTT, MERT HIÁBA OKOSAK, TANULTAK, BELEFUTOTTAK A HITELBE, ITTHON MEG NINCS ANNYI PÉNZ, HOGY FIZETNI TUDJÁK.

tUDOD, ARC CSAK ADDIG NAGY, AMÍG A NYAKADON NINCS A KÖTÉL :-D

Bocs a kapszlokkért, nem figyeltem gépelés közben.

te barkinel elhiszed, hogy milliardos vallalkozo, de hozzad jar notebookot szereltetni,
illetve diplomas, korabbi felsovezeto, akinek 300e-re ment fel a torlesztoje 100e-rol, es nem talal csak hollandiaban segedmunkat maganak.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#98557 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 16:10

Guga, még ha bejönne a rosszindulatod, gondolod, hogy hozzád mennék okosodni külföldi munkavállalásról?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98558 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 16:35

Miattad bevállalom, elvégzem, hogy soha eszedbe ne jusson ilyen helyre menni, mint Holland húsipar, vagy jurópa bármelyik kínai étterme.

Vállald. Ellenben szerintem Gömbibának eszébe sem jutna az ilyesmi. Ahhoz nagyon borulni kellene, hogy ilyen melót trógeroljunk.
Make love not Wor.

#98559 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 16:14

Amúgy minek erőlteted ezt a fasz homokban a fejed dumát?

Idézet

#98560 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 17:34

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 17. 17:14

Amúgy minek erőlteted ezt a fasz homokban a fejed dumát?

Gyere ki a kínaiba velem egy hónapra, utána mindjárt meglesz a realitás :-D
Magad választhatod ki a feketelistásból, akik behazudták.
Vállald be, nekem a holland húsipar után csak ropi a téma, sima ügy :cool:
Billentyűzet mester :cool:

Mondj rá igent, mert az észosztás, a cselekvés más vonal.
Gyere ki velem, lesz felkészülési időd lélekben, mert nekem 3-4 hónap Szlovákia jön, addig edzhetsz.
Tedd meg!
Én kimennék veled egy hónapra, csak filmeznék, te meg írkálnál ide a fórumba behazudva :nevet:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4926
  • 4927
  • 4928
  • 4929
  • 4930
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.