HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4929
  • 4930
  • 4931
  • 4932
  • 4933
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98601 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 17. 20:37

Na és mi volt a gond guga? Most már elmondhatod.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98602 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 20:39

Egyébként láttam pár ilyen vágóhídi videót, borzalom ami ott van. A kifolyó fehéres trutyi, ahogy Jahno is megírta: genny.
Elég undorító, nemrég volt aki otthonra vett egészben húst, felvágta és genny folyt ki, akkor írt neki egy hentes, hogy nem kell félni az csak genny, semmi földönkívüli.

Ezért érdemes, valami vidéki/falusi házilag tartott állathúst vásárolni. Az még talán jó. Mi is termesztünk paradicsomot az erkélyen, totálisan más íze van mint a bolti hulladéknak. Annak az égvilágon semmi íze nincs, ehhez képest. Hiába szép formájú és nagy, egyszerűen nincs íze.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#98603 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 20:42

Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 17. 21:36

Amúgy honnan tudtad mi a gondja :wub: Én niggerként oda nem fértem a konzolhoz, még a húsiparban sem. Tudod mi az a VLAN route?

biztos o nyirta el a lankabelt a furesszel.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#98604 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 20:48

Idézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 21:23

Ha hiszed, ha nem, kibaszott jó melós vagyok, és mint informatikus is :cool:

Na, kezd elszaladni veled a ló :Đ
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#98605 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 17. 20:57

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 17. 21:39

Egyébként láttam pár ilyen vágóhídi videót, borzalom ami ott van. A kifolyó fehéres trutyi, ahogy Jahno is megírta: genny.
Elég undorító, nemrég volt aki otthonra vett egészben húst, felvágta és genny folyt ki, akkor írt neki egy hentes, hogy nem kell félni az csak genny, semmi földönkívüli.

Ezt amúgy írtam, hogy marha ritka. Olyan nem is tudom, rég volt, de bőven 10ezer malaconként futottunk bele. Médiában is ez az első, amit láttál. Amúgy nem fehéres, hanem zöldes :-D

Aztán mondjam tovább? Abban a késfertőtlenítőben főztük a reggelinket, amiben ezeket a cuccokat kellett fertőtleníteni, belenyúlás után :-D
Make love not Wor.

#98606 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 20:57

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 17. 21:39

Ezért érdemes, valami vidéki/falusi házilag tartott állathúst vásárolni. Az még talán jó.

Jaja, amit felénk nem vett át a doki, az elment kéz alatt falun :-D
Make love not Wor.

#98607 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 18. 05:59

Idézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 18:58

Ha te vagy álnéven, akkor. De tudod mit, elég bekérdeznem, kiderül.

Hiszen gondolom oroszul is tudsz :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98608 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 18. 07:16

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 18. 06:59

Hiszen gondolom oroszul is tudsz :)

szlav nyevlcsoportban mar minden megy.
de sztem amikor privatban beszelgettek katonai dolgokrol, azzal gyozte meg gugat, hogy szakemberrel lehet dolga.
( vagy egy airsoftos 15 evessel, aki fetrengve rohogve szivatja a vilaglatott gurut - ez inkabb az en tippem )

esetleg Nautilisnak van igaza es a csaj dugni akart, az meg ertheto minden nyelven.

#98609 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 18. 08:32

https://plus.google....284400615/posts

#98610 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 18. 08:36

Idézet: guga - Dátum: 2016. 08. 18. 09:32

Mi volt a hiba a húsgyárban?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98611 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 18. 08:39

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 17. 21:37

Na és mi volt a gond guga? Most már elmondhatod.

Hja, ez még mindig téma :-s beszéltem a sráccal, Ő programozó nem szervizes. így nem nyúlhatott hozzá, le kellett venni a procihűtőt és újrapasztázni a gépet. Nem láttam a masinát, de sokat kellett állni miatta mire kiért a szervizes és megcsinálta ezt a műveletet. Utána is beszéltem a sráccal, tényleg ez volt a baj.

Egyébként sem nyúlhattam volna semmihez, a lábamat sem tehettem volna be oda hisz véres ruhában voltam az étkezdében :-D
Az egész termelés leállt emiatt, unatkoztunk és az infós gyerek is ott lézengett körülöttünk, mert ő sem tudott mást csak várni.

#98612 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 18. 08:40

Idézet: guga - Dátum: 2016. 08. 18. 09:39

Az egész termelés leállt emiatt, unatkoztunk és az infós gyerek is ott lézengett körülöttünk, mert ő sem tudott mást csak várni.

Szóval mégsem az volt, hogy hülye és nem bírja meghákolni, csak a guga?
Make love not Wor.

#98613 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 18. 08:50

Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 18. 09:40

Szóval mégsem az volt, hogy hülye és nem bírja meghákolni, csak a guga?

Bizonyos szempontból hülye volt, mert ahogy elmesélte hogyan viselkedik a gép, simán kitalálhatta volna, hogy túlhevülés.
No meg, aki ennyi éve számítógépek között mozog, lehetne benne annyi műszaki érzék, kíváncsiság, stb, érdeklődés.

De már írtam, hogy a hollandoknál az egyik profin be tudja verni a szöget, de kihúzni már csak egy másik ember tudja.

#98614 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 18. 08:55

Idézet: guga - Dátum: 2016. 08. 18. 09:39

Hja, ez még mindig téma :-s beszéltem a sráccal, Ő programozó nem szervizes. így nem nyúlhatott hozzá, le kellett venni a procihűtőt és újrapasztázni a gépet. Nem láttam a masinát, de sokat kellett állni miatta mire kiért a szervizes és megcsinálta ezt a műveletet. Utána is beszéltem a sráccal, tényleg ez volt a baj.

Egyébként sem nyúlhattam volna semmihez, a lábamat sem tehettem volna be oda hisz véres ruhában voltam az étkezdében :-D

ilyen hibat se lattam meg, csak home pc-desktop kategoriaban... (igaz mar regen volt kozom vashoz).

#98615 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 18. 09:02

Idézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 08. 18. 09:55

ilyen hibat se lattam meg, csak home pc-desktop kategoriaban... (igaz mar regen volt kozom vashoz).

Nem láttam a masinát, csak én gondoltam, hogy központi szerver, de az lehet egy esősebb desktop gép is, mert lófasz munkát végeztek a konzolokon. Ment a szkennelés folyamatosan, ezen kívül más adatbevitel nem történt. Az sem biztos, hogy az összes adat egy helyre futott be. Mondom soha nem jártam az irodákban csak a kijelölt helyekre mehettem be, még oda sem mehettem át, ahol a fiam dolgozott. Egyszer akartam kérdezni tőle valamit, korábban végeztem, mint Ő, elindultam arra, de a részlegvezető szólt, hogy menjek ki :-D baszakodni meg nem akartam, mert a gyerkőcöt nagyon frankó helyre rakták be melózni, látták, hogy van koponyája, ezért olyan melót adtak neki, amihez baromira képben kellett lenni és koncentrálnia kellett.

Részlegvezető nagyon megszerette Leventét, mert fegyelmezett volt.

#98616 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 18. 09:04

Hja, ma beszéltem a szlovákokkal, hogy mi a szitu. 4 ember már melózik, csak gumit kell felnire szerelni és egyelőre egy műszakban. Nem centírozhatnak, pedig ott a gép, felszerelés után elszállítják másik céghez, de legalább már tudom, hogy pontosan hova kell mennem.

Szenc.

https://www.quehenberger.com/sk/

#98617 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 18. 09:06

Hja, meg van egy elég drága szelep, amit a felnibe szerelnek és baromira vigyázni kell vele. Nyomásérzékelős, s az visszajelez a fedélzeti komjúternek, hogy milyen érték van a gumiban. 18 küvecs egy szelep, ha elbaszom, megsérül fizethetem ki :-D de a felnik sem olcsóak.

#98618 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 18. 09:07

Holnap megyek utolsó oktatásra Abdára Győr mellé.

#98619 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 18. 09:07

Idézet: guga - Dátum: 2016. 08. 18. 10:02

Nem láttam a masinát, csak én gondoltam, hogy központi szerver, de az lehet egy esősebb desktop gép is, mert lófasz munkát végeztek a konzolokon. Ment a szkennelés folyamatosan, ezen kívül más adatbevitel nem történt. Az sem biztos, hogy az összes adat egy helyre futott be. Mondom soha nem jártam az irodákban csak a kijelölt helyekre mehettem be, még oda sem mehettem át, ahol a fiam dolgozott. Egyszer akartam kérdezni tőle valamit, korábban végeztem, mint Ő, elindultam arra, de a részlegvezető szólt, hogy menjek ki :-D baszakodni meg nem akartam, mert a gyerkőcöt nagyon frankó helyre rakták be melózni, látták, hogy van koponyája, ezért olyan melót adtak neki, amihez baromira képben kellett lenni és koncentrálnia kellett.

Részlegvezető nagyon megszerette Leventét, mert fegyelmezett volt.

Ez a fülekről származó cetli szkennelés? Tudom, hogy szülői büszkeség, de ebben mi az, amihez komoly koponya kell?

Idézet

#98620 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 18. 09:13

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 18. 10:07

Tudom, hogy szülői büszkeség, de ebben mi az, amihez komoly koponya kell?

Kép
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4929
  • 4930
  • 4931
  • 4932
  • 4933
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.