HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4937
  • 4938
  • 4939
  • 4940
  • 4941
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98761 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 21. 10:47

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 21. 11:24

Mondjuk ehhez kár volt 50 évet várni, hogy megtudd. How it's made tires segített volna. :)

Ezidáig nem voltam érdekelt a gumi témában :-D sem mint óvszer, sem mint cukor, sem mint autó.
Sok más téma sem érdekel, de a jövőben, ha belecsöppenek, akkor érdekelni fog.

Most kaptam egy mailt egy gazdag faszitól, hogy menjek vele magnet fishing Velence és elhagyatott helyeket filmezni ide:

Idézet

Mi a haverral búvárok is vagyunk, szóval ha kell, merülünk is... hajós végzettsége van, tehát tudunk saját bérelt hajóval kódorogni... pl ilyen helyekre... ;)
http://www.origo.hu/...etszigetet.html
Itt olyan elhagyatott helyek-épületek vidit csinálunk hogy beszarnak nem csak a magyarok, de a fél világ is Guga..!!! ;) XD

Kedves Guga, bocs hogy megint zaklatlak...
Mit szólnál ahhoz, ha kimennénk pár hétre Velencébe és bemágneseznénk az egész várost?
Most neked is van kis tartalékod (de ha kifogy belőle kisegítelek szívesen), nekem is van kis befektetni való pénzecském... Nem is titkolom, a cél komolyabb érték feltalálása ott és abból ha nem is milliomossá lenni (bár az sem baj), de legalábbis érdemi pénzt keresni. Közben végig kameráznánk (engem nem mutathatnál, csak a hangom lehetne hallható...) Nyugi nem buzi vagyok, nem akarok rádtapadni, meg semmi ilyesmi, csak most nézem az egyik videódat amiben erről beszélsz, meg néztem néhány másikat, amiket ajánlottál, és felkeltette a dolog az érdeklődésem. Kis pénzem lenne erre, időm is, és nagyon keresek valami jó jövedelmező érdekes, izgalmas és legális dolgot (márpedig a MF nem tiltott ha jól tudom). Lehet hogy még jönne egy barátom is... Velence nagy részét be tudnánk így pásztázni, tuti hogy találnánk, értékesebb dolgokat is, de érméket, láncokat, stb,. amiket a vididben sorolsz, azt meg dögivel... és ha jó volt a buli, akkor erre ráállhatnánk "főállásban nagyüzemben", a videóid nézettsége az egekbe szökkenne, mert csak járnánk a világot és MF-eznénk... (meg vedelnénk mint az állat... ;) ) és esetleg még jó pénzeket is kaszálnák, vagy urambocsá, ha komoly kincset lelünk (persze azt már nem biztos hogy a videókba muszáj tenni), akkor meg is gazdagszunk... ;) Én ezt nagyon komolyan gondolom, semmi sanda hátsó szándék nyugi... Nah? Benne vagy? Belevágunk?

Tudom, hogy emailt publikálni tilos, leszarom?
De ez a levél jól esett a májamnak :-D ellenben elutasító választ kell, hogy adjak, mert jön a Porsche, gumi centírozás, szlovák kalandok. Szeretném frissíteni, építeni a szlovák nyelvtudásomat és a kapcsolatokat. Felvidékre fel, most ez a lebeg :-D

Ha vége lesz a projektnek, talán, egy erős TALÁN bevállalok egy kínai éttermet és zugkamerázok végig.

De ez a MF kaland is vonz, de nagyon. Csak ügye családos ember vagyok, nem egyedül döntök, a srác meg független, egyedül van és nagyon fiatal.

#98762 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 10:51

Hja, és bármit teszek, nem a pénz motivál :-D pénzre azért van szükség, hogy kiszolgálja a pénzt. Maga az élet meg kibaszott rövid, nem pénzt gyűjtök, élményeket, na de azt vastagon :-D

Persze lehet jönni ilyen netto 450-et sem fogadok el, de ezt miért nekem, aki szaré, hugyé is elmegy, ha megtapasztalhatja és dokumentálhatja a fejében az élményeket?

Hollandoknál a húsiparban a verekedés is szépen szélsőséges formát öltött, de az is, hogy biztos beteg alart lenni, ez már egy ilyen topik. Nem értik a lényeget, de nem is nagyon szeretnék fogni az adást, csak sugározni :-D

#98763 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 11:47

Ezidáig nem voltam érdekelt a gumi témában :-D sem mint óvszer, sem mint cukor, sem mint autó.
Sok más téma sem érdekel, de a jövőben, ha belecsöppenek, akkor érdekelni fog.

Most kaptam egy mailt egy gazdag faszitól, hogy menjek vele magnet fishing Velence és elhagyatott helyeket filmezni ide:

Tudom, hogy emailt publikálni tilos, leszarom?
De ez a levél jól esett a májamnak :-D ellenben elutasító választ kell, hogy adjak, mert jön a Porsche, gumi centírozás, szlovák kalandok. Szeretném frissíteni, építeni a szlovák nyelvtudásomat és a kapcsolatokat. Felvidékre fel, most ez a lebeg :-D

Ha vége lesz a projektnek, talán, egy erős TALÁN bevállalok egy kínai éttermet és zugkamerázok végig.

De ez a MF kaland is vonz, de nagyon. Csak ügye családos ember vagyok, nem egyedül döntök, a srác meg független, egyedül van és nagyon fiatal.

:lol: gondolom te adnad a know-how-t a magnet fishinghez... :)
maskepp elkepzelni sem birom, miert szerveznenek be...
esetleg csajmagnesnek...
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#98764 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 11:30

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 08. 21. 12:10

:lol: gondolom te adnad a know-how-t a magnet fishinghez... :)
maskepp elkepzelni sem birom, miert szerveznenek be...
esetleg csajmagnesnek...

Ő lenne a tolmács :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98765 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 11:32

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 08. 21. 12:10

esetleg csajmagnesnek...

Ezzel nem kell viccelődni, nem vicces. Régebben örültem volna, ha csajmágnes, csajmágnás vagyok. Most, hogy túl vagyok a 48-on, kb. 25 rövidebb, hosszabb kapcsolat. Majd a házasság 21 éve, nem hiányzik az idegen pina, de érzékelem, ha valaki közeledni próbál.

Hollandiát írtam, az a csaj elég nyomulós volt és én parasztra vettem a figurát. Káromkodtam előtte durván, stb.

Nagyjából értettem, hogy miért ült a lányával együtt mellénk minden szünetben.

Egyedülálló nő, ránézésre csinos, minden férfinak az jutna eszébe, hogy de megbasznám.

Ehhh, ez sosem ilyen egyszerű.

Az ilyesmi nem úgy kezdődik, hogy két ember meglátja egymást és már azonnal basznak, mint a nyulak.
Felvezetés, egymás kóstolgatása, periféria beszélgetés, de igazán mély dolgok 21 év házasság után kerülnek felszínre.

Nem szeretnék baszni senkivel, de a férfias jellemnek jól esik, hogy még mindig kíváncsiak rám, s próbálkoznak. Felhúztam volna a lányát is :Đ

Na de más az, hogy kiverem, vagy éppen elindítok egy olyan folyamatot, aminek az a vége, hogy csak fogom a fejem, mert satuba került. Megbasztam, s mindjárt akar valamit, meg mond, beszél, a gonjairól, világnézetéről, s rólam, hogy hogyan viselkedjek.

Valószínűleg öregszem, nem érdekelnek a kalandok és a nők.

Mindegyik baszatlantól csak annyit kérdeznék, hogy hovbá járatnád a pinádat baszatni?

Na a válasz mindjárt remnek simliket szülne. Legyen ilyen, meg olyan, aztán ha van, mindjárt arról szól, hogy miért nem felel meg neki :-D

Addig az volt a problémája, hogy nincs senki, amint van, mindjárt jön a kritika, hogy miért rossz.
Ezt még a nejem előtt megtanultam, hogy ilyen a nők gondolkozása. A nejem volt az egyedüli kivétel, tőle sokkal komolyabb kritikákat kapok, s azokra nem mondom azt, hogy nincs igazad.

Soha nem kritizált még olyan keményen senki, mint a nejem.
De neki engedve van, mert igazat beszél.
Bárki más csak a sötétben tapogatódzik, pinát árul, vagy szereti emlegetni, hogy te vagy a legalja barom, betanított segédmunkás :-D

Ez nem kritika.

#98766 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 11:39

Amúgy mi volt a forrása a kínából hajózott sertéseknek?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98767 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 21. 08:22

Pedig épp a pénzért nyomorogsz külföldön.
De nem pénz alapú.

Gyerek is elmegy az adónkból támogatott hangemberes oktatásra, hogy lepattanjon külföldre és ne kapjon lóvét. Ja de, kap. Átutalással a folyószámlára :-D
Make love not Wor.

#98768 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 21. 12:30

Ő lenne a tolmács :)

Van olasz kapcsolatom, bármikor felhasználhatnám. Egy olasz házaspár karambolozott a 90-es évek elején a Ferenciek terén, egyedül engem ismertek, kérték, hogy menjek segíteni nekik, biztosítás, még emlékszem is a helyszínre, Zugló, valahol egy patak mellett. Az Apeh környékén, kárfelvétel, stb. Két hónapot éltem Olaszországban, pár szót dadogtam.
Leginkább arra volt szükség, hogy képviseljem őket, fogalmam sincs ennyi év után hogyan tudtunk kommunikálni, nyilván kézzel, s lábbal.

Na de, emlékszem a nevükre, a lakhelyre, ahol élnek. Nászúton voltak, hazafelé tartottak és telibeverte őket egy másik autó. Alig emlékszek valamire, mert akkoriban sokat füveztem. Elkísértem őket, nem mentem melóba, mondták, hogy fizetik a napomat, én meg azt, hogy felejtsék el, nem pénzért segítek, ha pénzért kérnek segítséget, akkor olyat hívjanak, aki tud olasz nyelven. Na azóta bárkinek elmondom olaszul, hogy mi a biztosítás, baleset, káresemény :Đ

Nem lennék tolmács soha, mert nem beszélek semmilyen nyelven.
Ellenben van a birtokomban empátia más emberek iránt.
Nem tanulható, ahogy köcsög sziberéd belefogalmazott az intelligens témába, mint kívülálló.

#98769 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 11:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 08:16

Sokiskolával sem lehet 450br alapbért elérni, de 350br is csak egy álomvilág.

Az jó, csak 2006ban kaptam ennyit.
Make love not Wor.

#98770 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 11:41

guga oda se neki, azt hinni, hogy kívánnak ingyen van :)

Idézet

#98771 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 11:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 12:39

Van olasz kapcsolatom, bármikor felhasználhatnám.

Jó, történet van, de mi a mondanivaló?
Make love not Wor.

#98772 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 11:42

Hja, és kibaszott sok Lírát adtak a nap végén, de akkor már én is kész voltam a sok kérdéstől, választól, és tolmácsolástól.
Mai napig nem értem, hogy miért én :-s hisz ha ennyi pénzt adtak, persze, hogy elfogadtam bazdmeg, mindig csóringer voltam, ezek meg kurva gazdagok. Miért nem hívtak egy tolmácsot?

#98773 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 12:42

Hja, és kibaszott sok Lírát adtak a nap végén, de akkor már én is kész voltam a sok kérdéstől, választól, és tolmácsolástól.
Mai napig nem értem, hogy miért én :-s hisz ha ennyi pénzt adtak, persze, hogy elfogadtam bazdmeg, mindig csóringer voltam, ezek meg kurva gazdagok. Miért nem hívtak egy tolmácsot?

Mennyi volt az annyi? Arányok kicsit mások voltak, tán 8ezerért egy alap jégkrémet is lehetett venni, nem? A miérteket meg ne tőlünk kérdezd, nem vagyunk gugák, hogy kitalálunk valamit és tényként állítjuk. Gondolom megkérdezted azokat is, nem?
Make love not Wor.

#98774 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 11:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 21. 12:40

Az jó, csak 2006ban kaptam ennyit.

Akkor mi a faszt rinyálsz néha a topikban, hogy szar a világ? De, ahogy írtam, ez nem az átlag.
Kivételes eset, nem lehet rá építeni.
Sem nyugdíjad, sem ingyenes egészségügyi ellátásod nem lesz. Tessék emlékezni OV kijelentésére 2010-ből :cool:

Nem rögtönözni szoktak a freemason-ok, mindent tudnak előre.
Mert körző és vonalzó mentén beszélnek előre.
Tudom kicsit terhes a téma, hogy semmi sem véletlen, de akkor is ez van :Đ

Az életed olyan, mint ha beraknák egy lejátszóba, azon vannak adatok, azt meg valami lejátssza :nevet:

Néha kéne érteni, hogy miről gagyogok, nem lealjázni, meg segédmuki.

Persze, ezek tények, a legalja én vagyok, de ha valakinek folyamatosan igénye van arra, hogy ezt hangoztassa, az is egy betegség.
Beteg, kifejezetten nagyon beteg dolog, ami jelentkezni fog a testében, aztán meg nekiáll szipogni, hogy yay mi történt vele.

#98775 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 11:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 21. 12:45

Mennyi volt az annyi?

Fogalmam sincs, kiba gazdag házaspár volt, pár nappal előtte ismerkedtünk össze egy sörözőben, tudták hol vagyok könyvárus, a Ferenciek tere mellett, volt ott hangszerbolt, reggelizde, hamburgeres, meg az a kalifa ábrázatú logós sarki bolt.
Pont ott csapták keresztbe az autójukat, így értem jöttek, hogy segítsek.

Nyilván nem ott élnek, amit akkoriban leírtak nekem papírra, hogy ha Olaszországban járok, azonnal keressem fel őket.
De előtte voltam Olaszországban, s nagyon sok segítséget kaptam olaszoktól 2 hónap alatt.

A pontos összegre nem emlékszem, de arra igen, hogy egy havi keresetem volt.

#98776 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 12:48

Akkor mi a faszt rinyálsz néha a topikban, hogy szar a világ? De, ahogy írtam, ez nem az átlag.

Pénzre nem mindig sírtam, max. arra, hogy hülyék, vagy túl kell termelni, de vicces, hogy ami nekem eszetlen túltermelés és inkább ember kellene, Te arra gyúrsz a húsiparos posványban és már számolsz a túlórás kifizetésekkel.
Make love not Wor.

#98777 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 12:51

Tényleg válaszoltak már a holland hajógyárosok, hogy akarnak fújatni veled?

Idézet

#98778 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 13:21

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 21. 13:51

Tényleg válaszoltak már a holland hajógyárosok, hogy akarnak fújatni veled?

Nem, mert ez már akkor konkrétum volt, amikor ott voltam kint, mivel tudtam, hogy Levente csak szeptemberig marad, menet közben jelentkeztem néhány helyre. Ez volt a befutó, mert 3 helyről jeleztek vissza, hogy mehetek, a szállás nem tetszett. A 2 személyes szoba sem nyerő már számomra, csak egyedül.

Innen visszamöhőztek, hogy egyedül van mindenki, de elég furi körülmények között, lakókonténer, mint, amiket a hajókra basznak fel. Mindegyik maximálisan felszerelt. Wifi, zuhanyzó, wc, és mosás, főzési lehetőség. Puritán, de legalább egyedül és a lóvé is jó.

Nejemmel viszont megbeszéltem, hogy Hollandiába már csak együtt megyünk vissza és akkor, ha Bendzsó befejezte az általános sulit.
Oda bármikor mehetek, ipari festés, homokfúvás.

#98779 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 14:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 21. 13:45

Pénzre nem mindig sírtam, max. arra, hogy hülyék, vagy túl kell termelni, de vicces, hogy ami nekem eszetlen túltermelés és inkább ember kellene, Te arra gyúrsz a húsiparos posványban és már számolsz a túlórás kifizetésekkel.

Túlórás möhő csak azért, mert van alapfizu, aztán emberfüggő, hogy mit produkálsz.
Minek verjem a faszom a hotelben, ha dupla órabérért melózhatok hétvégén? Főleg, ha a meló és a csapat is szerethető, akkor nem kihívás, könnyű.

Szlovákia könnyű volt, remélem most is az lesz. Hollandereknél volt szopóág rendesen, mert némelyik lengyel sittes körülmények közt érezte magát s próbálta azzá tenni.

#98780 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 14:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 15:02

Minek verjem a faszom a hotelben, ha dupla órabérért melózhatok hétvégén?

Ja, nekem mondjuk vannak jobb ötleteim is. Most éppen Xboxozunk a gyerekkel, bár 1.5 órát melóztam, annyi még néha belefér. Aztán kiülök a kertbe egy jó pipára, legközelebb meg majd malacot sütünk. Igazából hét közbenre is el bírnék képzelni egy csomó dolgot a meló helyett, de az nem olyan egyszerű. Ezer éve mennénk Gántra is, jövő hétvégén lehet meglesem.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4937
  • 4938
  • 4939
  • 4940
  • 4941
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.