Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 21. 11:24
Ezidáig nem voltam érdekelt a gumi témában
Sok más téma sem érdekel, de a jövőben, ha belecsöppenek, akkor érdekelni fog.
Most kaptam egy mailt egy gazdag faszitól, hogy menjek vele magnet fishing Velence és elhagyatott helyeket filmezni ide:
Idézet
http://www.origo.hu/...etszigetet.html
Itt olyan elhagyatott helyek-épületek vidit csinálunk hogy beszarnak nem csak a magyarok, de a fél világ is Guga..!!!
Kedves Guga, bocs hogy megint zaklatlak...
Mit szólnál ahhoz, ha kimennénk pár hétre Velencébe és bemágneseznénk az egész várost?
Most neked is van kis tartalékod (de ha kifogy belőle kisegítelek szívesen), nekem is van kis befektetni való pénzecském... Nem is titkolom, a cél komolyabb érték feltalálása ott és abból ha nem is milliomossá lenni (bár az sem baj), de legalábbis érdemi pénzt keresni. Közben végig kameráznánk (engem nem mutathatnál, csak a hangom lehetne hallható...) Nyugi nem buzi vagyok, nem akarok rádtapadni, meg semmi ilyesmi, csak most nézem az egyik videódat amiben erről beszélsz, meg néztem néhány másikat, amiket ajánlottál, és felkeltette a dolog az érdeklődésem. Kis pénzem lenne erre, időm is, és nagyon keresek valami jó jövedelmező érdekes, izgalmas és legális dolgot (márpedig a MF nem tiltott ha jól tudom). Lehet hogy még jönne egy barátom is... Velence nagy részét be tudnánk így pásztázni, tuti hogy találnánk, értékesebb dolgokat is, de érméket, láncokat, stb,. amiket a vididben sorolsz, azt meg dögivel... és ha jó volt a buli, akkor erre ráállhatnánk "főállásban nagyüzemben", a videóid nézettsége az egekbe szökkenne, mert csak járnánk a világot és MF-eznénk... (meg vedelnénk mint az állat...
Tudom, hogy emailt publikálni tilos, leszarom?
De ez a levél jól esett a májamnak
Ha vége lesz a projektnek, talán, egy erős TALÁN bevállalok egy kínai éttermet és zugkamerázok végig.
De ez a MF kaland is vonz, de nagyon. Csak ügye családos ember vagyok, nem egyedül döntök, a srác meg független, egyedül van és nagyon fiatal.

Súgó
A téma zárva.