HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4938
  • 4939
  • 4940
  • 4941
  • 4942
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98781 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 21. 14:32

Idézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 15:02

Túlórás möhő csak azért, mert van alapfizu, aztán emberfüggő, hogy mit produkálsz.
Minek verjem a faszom a hotelben, ha dupla órabérért melózhatok hétvégén? Főleg, ha a meló és a csapat is szerethető, akkor nem kihívás, könnyű.

Szlovákia könnyű volt, remélem most is az lesz. Hollandereknél volt szopóág rendesen, mert némelyik lengyel sittes körülmények közt érezte magát s próbálta azzá tenni.

ha valasztani kell a hetvegi melo es a kiveres kozott, akkor en a 2.-ra teszem az x-et.
a kontenerbol kozben elegansan hotel lett :)
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#98782 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 14:42

Idézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 08. 21. 15:32

ha valasztani kell a hetvegi melo es a kiveres kozott, akkor en a 2.-ra teszem az x-et.
a kontenerbol kozben elegansan hotel lett :)

Konténer, hotel? Melyik történetet kevered és mivel?
Rotterdam, hajógyár, 2X írtam róla, hogy nekem megfelel a lakókonténer, alap elvárásaim vannak. Egyedüllét, mosás, főzés, wifi.
Szlovákiában voltam hotelben, most nem tudom milyen körülmények lesznek, de szintén egyedüli magyar állampolgárként leszek jelen, a többiek is magyarok, de Felvidék. Nem kell nekik szállás, mert Szenc vonzáskörzetében laknak. Fogalmam sincs miért fértem bele a keretbe, képbe :-D

Egyedül nekem kell szállásról gondoskodnia a cégnek.

#98783 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 14:43

Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 21. 15:20

Ja, nekem mondjuk vannak jobb ötleteim is. Most éppen Xboxozunk a gyerekkel, bár 1.5 órát melóztam, annyi még néha belefér. Aztán kiülök a kertbe egy jó pipára, legközelebb meg majd malacot sütünk. Igazából hét közbenre is el bírnék képzelni egy csomó dolgot a meló helyett, de az nem olyan egyszerű. Ezer éve mennénk Gántra is, jövő hétvégén lehet meglesem.

Nekem nincsenek jobb ötleteim soha, én csak faszt szopok jó pénzért :-D

#98784 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 14:51

Idézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 15:43

:)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98785 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 14:52

Idézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 15:43

10 euro/ora? an(n)al itthon is tobbet fizetnek erte. probalkozz a tinderen.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#98786 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 21. 15:30

Idézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 15:42

alap elvárásaim vannak. Egyedüllét, mosás, főzés, wifi.

Mondjuk tök jó, hogy ilyen követelményeket nyomsz és a cég beleegyezik. Ezekért szoktak aztán havi 300 Eurókat csengetni a fizetésből :-D Céget sem értem, hogy ha másnak jó a 4-X személyes tömegszállás, akkor miért nem azok közül válogat.
Make love not Wor.

#98787 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 15:35

Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 21. 16:30

Mondjuk tök jó, hogy ilyen követelményeket nyomsz és a cég beleegyezik. Ezekért szoktak aztán havi 300 Eurókat csengetni a fizetésből :-D Céget sem értem, hogy ha másnak jó a 4-X személyes tömegszállás, akkor miért nem azok közül válogat.

A 300 euro-ban nem volt benne az egyedüllét. De mondjuk a szakmunkát jobban megfizetik mint a segédmunkát.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98788 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 16:06

Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 21. 16:30

Lehet amiatt nem válogat, mert már dolgoztam együtt velük, s az anyacég egyedül engem vett volna át.
Bármi gond volt a cégnél, jöttek értem taxival, ha valaki besült, hoztak pizzát, mrt nem volt időm kaját venni, stb.
Ezek olyan tényezők, mint egy házasság. Kiismertük egymást, nem szoktam rinyálni, ha zizz van, első szóra pattanok, nem kérdés. Cserébe jól megfizetnek, s ez sem volt kérdés.

Szlovákoknál eleve jó melózni, sőt kurva jó volt. Nem basztatnak feleslegesen, csak akkor jönnek oda, ha gond van, de akkor sem azért, hogy basztassanak. Megoldják.

Ilyen volt az angol felsővezeték. Látta, hogy min tipródok, nehezen kommunikáltunk, de értette, utána egy telefon és fasza volt minden.

Próbáld meg ugyanezt mitthoni környezetben :Đ első dolga mindenkinek kivonnia magát a munka alól, vagy a felelősség alól :nevet:
Inkább foglalkozik más dolgaival, mint a munkájával. Külföldön előnyben vagyok, nem tudnak a dolgaimmal foglalkozni, mert visszakérdezhetek, hogy what the fuck??? S nem vagyok köteles elmagyarázni, elég, ha a munkámat elvégzem. Itthon a munkám nem elég. Személyeskedés, geciskedés....

Kibaszott élő példa erre ez a topik.

#98789 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 16:11

Egyedül te geciskedsz itt, fogalmad nincs milyen egy munkahelx itthon. Kint is csak halvány fogalmad van.

Idézet

#98790 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 16:32

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 21. 17:11

Egyedül te geciskedsz itt, fogalmad nincs milyen egy munkahelx itthon. Kint is csak halvány fogalmad van.

Tudom, hogy egy nyomorék állat vagyok, akinek léteznie sem szabadna, alulképzett, stb :cool: de te okos ember vagy és tanult, segíts az ilyen embereken, mint én magam is, ne rajtam, hanem embereken :cool:

Gondolom a képzettséged lefedi a segítségnyújtás lehetőségét a képzetlen emberek tömege felett, akik túlsúlyban vannak. Segíts, help, németül a tököm se tuggya, talán hilfe, ilyesmire emlékszem. Segíts az embereken, a társadalmon, a magyarokon, mert felettük állsz, s te is tudod, hogy bajban vannak. Segíts rajtuk erődhöz mérten :nevet:

Na ezt, hogy fogod kimagyarázni?
Mármint, gondolom lesz indok, hogy miért vagy te értelmes és rtanult ember, vagy miért nem segítesz senkin :-D adj egy puszit Kiss Ödcönnek, ugyanezt írná le a helyedben.

#98791 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 16:38

Idézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 17:32

Tudom, hogy egy nyomorék állat vagyok, akinek léteznie sem szabadna, alulképzett, stb :cool: de te okos ember vagy és tanult, segíts az ilyen embereken, mint én magam is, ne rajtam, hanem embereken :cool:

Gondolom a képzettséged lefedi a segítségnyújtás lehetőségét a képzetlen emberek tömege felett, akik túlsúlyban vannak. Segíts, help, németül a tököm se tuggya, talán hilfe, ilyesmire emlékszem. Segíts az embereken, a társadalmon, a magyarokon, mert felettük állsz, s te is tudod, hogy bajban vannak. Segíts rajtuk erődhöz mérten :nevet:

Mármint, gondolom lesz indok, hogy miért vagy te értelmes és rtanult ember, vagy miért nem segítesz senkin :-D adj egy puszit Kiss Ödcönnek, ugyanezt írná le a helyedben.

Itt csak te beszélsz egyedül a képzettségről.

#98792 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 16:45

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 21. 17:38

Itt csak te beszélsz egyedül a képzettségről.

Segíteni. A hangsúly ezen van, másokon segíteni, persze kerülgetheted a forró kását.

#98793 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 16:46

Idézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 17:32

Még mindig nem idéztél egyetlen hozzászólást sem, ahol én alá/fölé rendelnék embereket egymásnak.

Te vagy az egyetlen aki ezt teszi, ráadásul előszeretettel bogarazod/ostobázod az embereket. Leginkább olyanokat akiket nem is ismersz. Amikor én lehülyézlek (teljesen jogosan) az mindig valami konkrétumra vonatkozik.

Idézet

#98794 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 16:49

Idézet: guga - Dátum: 2016. 08. 21. 11:47

Ezidáig nem voltam érdekelt a gumi témában :-D sem mint óvszer, sem mint cukor, sem mint autó.
Sok más téma sem érdekel, de a jövőben, ha belecsöppenek, akkor érdekelni fog.

Most kaptam egy mailt egy gazdag faszitól, hogy menjek vele magnet fishing Velence és elhagyatott helyeket filmezni ide:

Tudom, hogy emailt publikálni tilos, leszarom?
De ez a levél jól esett a májamnak :-D ellenben elutasító választ kell, hogy adjak, mert jön a Porsche, gumi centírozás, szlovák kalandok. Szeretném frissíteni, építeni a szlovák nyelvtudásomat és a kapcsolatokat. Felvidékre fel, most ez a lebeg :-D

Ha vége lesz a projektnek, talán, egy erős TALÁN bevállalok egy kínai éttermet és zugkamerázok végig.

De ez a MF kaland is vonz, de nagyon. Csak ügye családos ember vagyok, nem egyedül döntök, a srác meg független, egyedül van és nagyon fiatal.

Ez megint ilyen álmodozós bepalizós
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98795 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 16:51

Guga geciskedik még, érdemes visszaolvasni?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98796 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 16:52

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 21. 17:51

Szokásos semmitmondás, kamu, álmodozás.

Idézet

#98797 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 17:03

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 21. 17:51

Nem érdemes sem visszaolvasni, sem reflektálni, de te függő vagy, vénásan tolod a topikot :nevet:

Bizonyíts, hogy le tudsz szokni innen, menj, tartsd távol magad!

Kiba jó ötlertem van, csak akkor szólok hozzá a topikhoz, ha te is, ezt bárki bevasalhatja rajtam :cool:

Lehet jöünni 2017-ben velem együttz kínaiba, nem hangemberkedni.
Lehet bármi, csak kérni kell.

A kínai melót bevállalom, itt csak söpredék van a billentyűzeten, egyiki sem mer veléem jönni, kifogás hegyek, indokok.

Viszont innentől durvább lesz a helyzet, csak akkor szólok mhozzá, ha a gömbibá is kareattyol valamit totálisan értelmetlenül.
Így kiderül, hogy mi a célja. Geciskedni, vagy van benne értelem és bölcsességgel társul. Avagy egy sötét bogár, aki automatikusan érzelmileg reagál, mint a hajrá Fradi :nevet:

Nahhh, gabigömb, ha írsz, neked fogok csakl válaszolni, ha nem írsz, akkor is ez lesz a leglátogatottabb topik. Ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni, az emberik szeretik a selejtet, így jönnek a topikra, mint bogarak a fényre.

Kérlek segíts :-D

#98798 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 17:10

Amúgy mégis, ha egyébként nem szarná le valaki, kinek lenne egy hónapja egyben arra, hogy kínaiba bohóckodjon?

Idézet

#98799 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 17:12

Látom beindult a bömbis dráma. Amúgy az elmondásotok alapján teljesen jogos volt az ac punepa gyanú.

Idézet

#98800 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 21. 17:26

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 21. 18:12

Látom beindult a bömbis dráma. Amúgy az elmondásotok alapján teljesen jogos volt az ac punepa gyanú.

Faszt, egy pár centis gumicső volt a probléma, ki lett cserélve ideiglenesen.
Olyan szervizben volt az autó, aki BMW-s :-D azt tanulta, nem esett le neki semmi, csípőből tolta, hogy Ac pumpa, hülyének lenni tudni kell, hiába tanulta. Így lett 50 küvecs a téma feleslegesen. Aztán munkába menet felétűnt, hogy bazdmeg, ez benzinszag. Na ott egy srác 48 óra meló után kiba keményen levezényelte a dolgokat.

5 benzinkút tulajhdonosa volt, jelenleg Levente munkatársa, jó sofőr. Miután végzett, mondtam neki, hogy a szerszámokat visszarakom az autójába, azt mondta nem, előbb lemossa, mert nem bírja a benzinszagot.

Tudom remekül kivitelezett öröm lenne számodra, ha nagyon rábaszott volna a fiam. Rossz hírem van. Az autóval semmi probléma, a mentalitásod az, ami neked gondot jelent, de ne kezdj el fröcsögni, ha vénásan tolják a kemót. Belső mentalitás, nem külső tényezők, csak belső indíttatás. Ha leharcolt leszel, te magad tehetsz róla, te küzdesz saját magad ellen.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4938
  • 4939
  • 4940
  • 4941
  • 4942
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.