Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 21. 16:30
Mondjuk tök jó, hogy ilyen követelményeket nyomsz és a cég beleegyezik. Ezekért szoktak aztán havi 300 Eurókat csengetni a fizetésből

Céget sem értem, hogy ha másnak jó a 4-X személyes tömegszállás, akkor miért nem azok közül válogat.
Lehet amiatt nem válogat, mert már dolgoztam együtt velük, s az anyacég egyedül engem vett volna át.
Bármi gond volt a cégnél, jöttek értem taxival, ha valaki besült, hoztak pizzát, mrt nem volt időm kaját venni, stb.
Ezek olyan tényezők, mint egy házasság. Kiismertük egymást, nem szoktam rinyálni, ha zizz van, első szóra pattanok, nem kérdés. Cserébe jól megfizetnek, s ez sem volt kérdés.
Szlovákoknál eleve jó melózni, sőt kurva jó volt. Nem basztatnak feleslegesen, csak akkor jönnek oda, ha gond van, de akkor sem azért, hogy basztassanak. Megoldják.
Ilyen volt az angol felsővezeték. Látta, hogy min tipródok, nehezen kommunikáltunk, de értette, utána egy telefon és fasza volt minden.
Próbáld meg ugyanezt mitthoni környezetben

első dolga mindenkinek kivonnia magát a munka alól, vagy a felelősség alól

Inkább foglalkozik más dolgaival, mint a munkájával. Külföldön előnyben vagyok, nem tudnak a dolgaimmal foglalkozni, mert visszakérdezhetek, hogy what the fuck??? S nem vagyok köteles elmagyarázni, elég, ha a munkámat elvégzem. Itthon a munkám nem elég. Személyeskedés, geciskedés....
Kibaszott élő példa erre ez a topik.