Idézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 22. 16:58
Áruld már el, legalább miért nem hívtok fel, hogy ez reális ár-e? Ennyire sok pénze van a gyereknek elszórni?
Leírom érthetően.
1. Ha az AC pumpa szar, akkor megáll az autó és nem indul be többet. Jellemzően nem menet közben, hanem mész vele, leállítod, majd nem indul be többet
2. Bontott AC punepa 5-10ezer között van
3. Méltán híres cégnél 17 és 21 ezer között van AC, garanciával! (rákerestem a konkrét típusra, én is innen vettem, sőt van is egy eladóm polcon, zsír új, tartalékba volt) http://www.ko-csi.hu...php?modid=ackat
4. Írtam már múlthéten, hogy azért nem indul elsőre, mert elengedi a benzinnyomást, viszont én a nyomásszabályzóra tippeltem, mivel feltételeztem feltűnik, ha ömlik a benzinszag a motortérből
5. Üzemanyagszintjelzőnek külön csatlakozója van, valszeg a nagyokos szerelő nem dugta rá, vagy fordítva erőszakolta rá, vagy megtört a vezeték vagy akármi. Hátsó üléslapot fel lehet szedni, még szerszám sem kell hozzá csak kipattan felfelé, van egy szerelőnyílás 4csavarral és alatta meg lehet nézni. De ha féltek, akkor vissza KELL vinni az "autószerelőhöz", és megmondani, hogy azóta szar és javítsa meg garanciában, ugyanis ezzel ő kárt okozott. http://s1.cdn.autoev...ement-diy_2.jpg
6. Remélem a 10ezres munkadíjba belefért egy maláj kurva oboázása is. Mondjuk ha vezérlés is volt cserélve, akkor ok.
7. Továbbra is jelzem, hogy nagyon csattog a motor...
Megállt az autó, nem indult be, vontatva lett a szervizbe. AC pumpa és a szíjak lettek cserélve + munkadíj.
Megy vissza a szerelőhöz vele az üzemanyag szintjelző miatt, mert az AC punepa vagy fospunepa cseréje után jkelentkezett a hiba.
Nem tudom a telefonszámod, de kettisz gépét légyszíves csináld meg, mert pénteken jön hozzánk, még az is lehet, hogy itt alszik, ha addigra a gépét nem csinálod meg szájbaverlek
Leszarom, ha csattog a motor, én börtönbe kerültem, a gyerekem BMW-t vett ennyi idősen.Oda se figyelek rá, majd tanul, ahogy te is.
Kettiszre odafigyelni, mert megkereslek bazdmeg

Súgó
A téma zárva.