Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 24. 08:43
Nyugodtan oszd el amit mond tetszőleges egész számmal.
Én azért azt elhiszem (sőt sajnos tapasztalom is), hogy vannak olyanok, akik csak a fizetésüket szeretik felvenni, de tenni már a munkahelyükön érte nem annyira..
Elüldögél, maszekozik, a többi -ha van- meg dolgozik helyette is.
Nyilván ez a főnökség hibája is, hogy ilyen egy helyen előfordulhat..
Idézet: guga - Dátum: 2016. 08. 23. 16:11
Nyugodtan fogalmazd meg helyettem, de kibaszott jó informatikus (IS) voltam

Minek neveznéd, ha 20 éven keresztül felügyeltem mások számítógépeinek, akár céges szinten is, meg géppark, ami 25-nél még nagyobb nem volt?
Végzettségem nincs róla, de nem is az az unott és végzettséggel rendelkező hülyegyerek voltam, aki semmire sem kapható

Idézet: guga - Dátum: 2016. 08. 23. 17:51
Leszarom az informatikát, a segédmunkát, meg hogy kinek mi az ingerenciája, hogy bármit hogyan nevezzen.
Azt értsd meg guga, hogy az, hogy te pl. rendszergazdának hívod, nevezed/nevezteted magad, az az olyan ember számára igenis sértő és lealacsonyító, aki éveket tanult és képezte magát ahhoz, hogy valóban rendszergazda lehessen.
Az informatikus szó meg eleve egy baromi tág fogalom. Ez amolyan rovar/bogár esete.
Szóval inkább nevezhetnéd magad talán informatikusnak (rovarnak), csak ez olyasmit sugall, hogy az meg rendszergazda IS, úgyhogy inkább annak se..
Lehet, hogy az informatika iránt érdeklődőnek és néha ezzel foglalatoskodónak lenne a legtalálóbb?!..