Idézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 30. 12:59
Tévedés. DELL-nél konkrétan tudom, hogy a refurbished az javított alkatrész.
Az eBayen mindent refurbishnek neveznek, ami javítva vagy felújítva volt, vagy csak akár hibás alkatrész is lett benne cserélve. Akár a gyártó, akár az eladó javította.
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 30. 12:59
Raynes, ha érdekel 5520-as latitude vagy 5240-as akkor lenne eladó. Pénz meg attól függ, hogy kell-e bele ssd meg mennyi ram.
Majd meglátom, hogy hogyan szuperál ez a Latitude 5430-as, amit most vettem, ha valami gond lenne vele, akkor lehet szavadon foglak, de az majd talán hétvége felé derül ki.
Idézet: enpera - Dátum: 2016. 08. 30. 18:21
3 éve DELL Latitude Core i5-ös 4 giga memóriás integrált Intel grafikás laptopon kollégám nyomott CATIA V5 melót is, amikor a nagy munkaállomást kölcsön kellett adnia valaki másnak. De simán futott rajta a TeamCenter VisMockup alatt is egy komplett autó forgatása és zúmolás. A gép irodai használatban simán ment 2 évet úgy, hogy egyfolytában dokkolóról le, míting, dokkolóra fel és egyfolytában klimpírozás rajta.
Videót csak nagyon ritkán néztem rajta. De úgy emlékszem, hogy a Youtube 1080-as felbontásaon simán ment.
Játékról foglalmam sincs, munkagép volt.
Oksa, kösz a tapasztalatokat. Ha nem kuka állapotban kapom, akkor jó kis gép lesz ez.
Idézet: enpera - Dátum: 2016. 08. 30. 18:50
WD külső HDD nem jó? Mondjuk WD My Passport Ultra II USB 3.0 2TB
Sajnos nem jó. Általában ágyból gépezek, és nem akarom, hogy minden szar rá legyen lógatva a gépre, meg kiálljon belőle. Nekem is van egy 1,5 TB-os, USB2-es külső HDD-m, de csak biztonsági mentésre használom.
Idézet: qnadam - Dátum: 2016. 08. 30. 23:09
a kijelző miatt ne aggódj, biztos nem ips. az intel vga miatt meg kár aggódni, fhd videót simán viszi (akár enkódolja is, ijesztően gyorsan), és legalább nem olvasztja le magát az alaplapról.
Adatot nem találok rajta, hogy milyen panel, de valószínű, hogy TN paneles, mert a tesztek szerint a színhűsége nem valami jó, úgy tűnik, hogy ez gyenge pontja a gépnek. Viszont 70k-ért meg tudom bocsátani a TN-t is.
Szerkesztette: Raynes 2016. 08. 31. 02:51 -kor