HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4978
  • 4979
  • 4980
  • 4981
  • 4982
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#99581 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 06. 10:06

Feleslegesen beszélünk logikáról, mert nekem ilyenkorra szerződésem van, minden részlet tisztázva. Az a logikus. Meg fogsz lepődni, de felnőtt embereknél előfordul, hogy saját maguk gondoskodnak szállásról, ahelyett, hogy valami cíg által biztosított nyomortanyán tengődjennek.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99582 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 10:26

Idézet: guga - Dátum: 2016. 09. 06. 11:01

Munkábaállás napján a helyszínen. Dolgoztam már velük, előző alkalommal ugyanez volt.

szerződés van, vagy ez is ilyen feketemunka, amit valami másik cég fölöz le?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#99583 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 10:26

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 06. 11:06

Feleslegesen beszélünk logikáról, mert nekem ilyenkorra szerződésem van, minden részlet tisztázva. Az a logikus. Meg fogsz lepődni, de felnőtt embereknél előfordul, hogy saját maguk gondoskodnak szállásról, ahelyett, hogy valami cíg által biztosított nyomortanyán tengődjennek.

Előző alkalommal egy Hotelben voltam elszállásolva, valószínűleg most is így lesz, mert nekik is ez a legegyszerűbb.
Nekem elég a szerződés a munkábaállás napján és leszarom az összes részletet.
Kurva sokat kell dolgozni, ez a lényeg.

#99584 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 10:27

Na azt hiszem mára ennyi elég is volt, meccseljetek egymással :-D

#99585 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 10:29

Ja tudom, felsővezetővel közös fürdővel. Hát hajrá, remélem bejön annyira, mint a másik szlovák meló.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99586 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 10:48

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 06. 11:29

Ja tudom, felsővezetővel közös fürdővel. Hát hajrá, remélem bejön annyira, mint a másik szlovák meló.

en egyszer Britney Spearssel voltam egy szallodaban. a kozos furdo mar nem jott ossze sajna.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#99587 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 10:49

Idézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 09. 06. 11:48

en egyszer Britney Spearssel voltam egy szallodaban. a kozos furdo mar nem jott ossze sajna.

oops I did it again :nevet:

Idézet

#99588 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 10:57

Idézet: guga - Dátum: 2016. 09. 06. 11:27

Na azt hiszem mára ennyi elég is volt, meccseljetek egymással :-D

szóval nyomortanya szerződés nélkül, tényleg fasza

#99589 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 11:11

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 06. 11:57

szóval nyomortanya szerződés nélkül, tényleg fasza

Hotel, nagybetűvel. Valószínűleg.

Idézet

#99590 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 11:26

Idézet

Én nem is nagyon szívesen vagyok már itt Bánkon. Mertő, mert ... nekem már van kicsi tapasztalatom, érted nem sok két év. Két éven keresztül így össze-vissza mozogtam külföldön és azért azt látom, hogy ami itt megy, a szarrágás, a kikönyöklök, a izé kitúrok meg satöbbi, ú bazmeg mik mentek itt, te.

:)

Idézet

#99591 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 11:33

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 06. 12:26

:)

megy a vetítés a kocsmatöltelékek között?

#99592 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 11:37

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 06. 12:33

megy a vetítés a kocsmatöltelékek között?

Nem tudom mi értelme kényszeresen kiszínezni.

Idézet

#99593 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 11:49

Amúgy ez nem csak gugánál, más is előadja külfölddel kapcsolatban, hogy ott milyen nyugis, nincs politika, meg mindenki udvarias. Közben többnyire nyelvtudás nélkül ugye bejárnak dolgozni, onnan meg haza aludni. Nem ugyanúgy él kint mint az ottaniak.

Idézet

#99594 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 11:49

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 06. 12:37

Nem tudom mi értelme kényszeresen kiszínezni.

ilyen ember

amúgy volt valaha munkaszerződése, tudja mi az?

#99595 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 11:53

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 06. 12:49

ilyen ember

amúgy volt valaha munkaszerződése, tudja mi az?

Gondolom valamit aláíratnak vele, ami alapján aztán kifizetik. De igazából szerintem direkt azért megy az ilyen csak az utolsó pillanatban szerződés, hogy amikor már ott vannak az emberek, akkor úgyis aláírják. Mint a holland szerződés, ahol az 1600 euroból maradt 1000, ha jól értettem.

Idézet

#99596 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 13:24

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 06. 08:24

És ilyenkor milyen win van rajta? Saját kulcs, vagy valami mennyiségi? vagy kmspico?

Az slmgr parancs szerint valami aktivált retail verzió, nem mennyiségi licenc. kmspico-t hol találom? Szerintem a Win7-et legalizálta, Norbi-update: van Win7 Pro termékkulcsmatrica az aksi alatt, ez jó, így esetleges Win-újratelepítéskor nem kell már aktiválgatnom. A rendszerpartíciót majd shrinkelem, kösz az infót.

Még mindig lenne néhány kérdésem. A Start Menüből hogyan tüntetem el a csempéket? Plusz parancssort hogy érem el benne, mert jelenleg úgy tudtam csak elindítani, hogy Win+R futtatás, cmd.

Plusz a régi netbookról át szeretnék vinni 200 giga adatot az új gépre. Viszont a külső vinyán elfogyott a hely, így más megoldásra gondoltam. A hálózati megosztás a következő ötlet, de mivel nem jó a Wi-Fi a netbookon, és nincs crosslink UTP kábelem, így ez az ötlet is jegelve. Valószínű veszek majd egy crosslink UTP-t is.

Szerkesztette: Raynes 2016. 09. 06. 13:31 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#99597 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 13:27

Idézet: Raynes - Dátum: 2016. 09. 06. 14:24

Az slmgr parancs szerint valami aktivált retail verzió, nem mennyiségi licenc. kmspico-t hol találom? Szerintem a Win7-et legalizálta, a gépen Win7 matrica van a tapipad mellett, de a gép alján nincs termékkulcsmatrica. A rendszerpartíciót majd shrinkelem, kösz az infót.

Még mindig lenne néhány kérdésem. A Start Menüből hogyan tüntetem el a csempéket? Plusz parancssort hogy érem el benne, mert jelenleg úgy tudtam csak elindítani, hogy Win+R futtatás, cmd.

Plusz a régi netbookról át szeretnék vinni 200 giga adatot az új gépre. Viszont a külső vinyán elfogyott a hely, így más megoldásra gondoltam. A hálózati megosztás a következő ötlet, de mivel nem jó a Wi-Fi a netbookon, és nincs crosslink UTP kábelem, így ez az ötlet is jegelve. Valószínű veszek majd egy crosslink UTP-t is.

Jobb click a start ikonon. KMSpico-t nem tudom honnan szedtem működőt, mert ami a hivatalos oldalon van linkelve, az nem csinált semmit. De ha kell akkor oda tudom adni, amelyiket használtam a kissrácok gépeihez.

Idézet

#99598 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 13:43

Idézet: guga - Dátum: 2016. 09. 06. 09:46

4 ember dolgozik a 15-ből, egyelőre.
Miért kéne szállást intéznem magamnak, ha a cég ingyenesen biztosít?
Értem én, hogy logikát igényel, meg az saját zsebre menne, de addig, amíg nincs szerződésem, minek szállás?
Eddig az igen költséges oktatáson vagyok túl, ami összese3n volt 3 nap.
Gondolod az ügynökség kifizeti az oktatásomat csak úgy, mert van felesleges mennyiségű pénzük?

Augusztus 15. lett volna a kezdés, azt írták, hogy kb. egy hónap csúszás várható, de a meló cserébe nem 3 hónap lesz, hanem 4.
Utolsó ember leszek, akit munkába állítanak, mert én vagyok egyedül magyar állampolgár, aki ráadásul nem tud szlovákul. Csak nyökögök, meg néhány dolgot értek.

3 műszak lesz, és gyanítom, hogy így is kevés lesz az emberük, mert nem hiszem, hogy a felvidéki magyarok közül mindenki megvárja a kezdést. Lehet, hogy azóta valaki már elhelyezkedett.

Szóval akkor Hollandiáról visszaváltasz Szlovákiára, vagy már váltottál is? Új melóban mit kell majd csinálnod? Visszaolvastam, de nem találom. Lengyel "barátaiddal" mi lesz, otthagyod őket? Ezt az utolsót csak basztatásból kérdezem, de a többit komolyan.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#99599 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 13:46

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 06. 13:27

Jobb click a start ikonon. KMSpico-t nem tudom honnan szedtem működőt, mert ami a hivatalos oldalon van linkelve, az nem csinált semmit. De ha kell akkor oda tudom adni, amelyiket használtam a kissrácok gépeihez.

Oké, megvan Parancssor, én vagyok vak, pedig néztem már ezt a menüt. Jobb klikkre ott a Run opció is, meg a Command Prompt is. A KMSpico mekkora? Tudod csatolni, vagy esetleg a sendspace-re feltöltheted. Mondom, szerintem legális Win10, találtam az aksi alatt Win7 Pro termékkulcsot, azzal a szokásos hologramos MS-matricával.

#99600 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 13:55

ez ilyen win support oldal lesz? :-D

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4978