HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4979
  • 4980
  • 4981
  • 4982
  • 4983
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#99601 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 06. 13:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 06. 14:55

ez ilyen win support oldal lesz? :-D

Ide minden elfér.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99602 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 06. 12:49

Amúgy ez nem csak gugánál, más is előadja külfölddel kapcsolatban, hogy ott milyen nyugis, nincs politika, meg mindenki udvarias. Közben többnyire nyelvtudás nélkül ugye bejárnak dolgozni, onnan meg haza aludni. Nem ugyanúgy él kint mint az ottaniak.

Elég sokan takaróznak ezzel a külfölddel is. Fotós csoportba most sok "külföldi" jelentkezett, ilyenolyan lakcímekkel és profil alapján úgy is nézett ki, Japántól Amerikáig. Rájukcsipogtam, hogy egy magyar adokveszekbe lehet nem sok értelme lenne így jelentkezni, erre nagy része azt írta vissza, hogy egy ideje már visszakölrötözött, csak a profilban "úgy maradt". Vagy a nyálukat verik rá, vagy titkolják. Én meg nem mindig értem.
Make love not Wor.

#99603 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 09. 06. 14:46

Oké, megvan Parancssor, én vagyok vak, pedig néztem már ezt a menüt. Jobb klikkre ott a Run opció is, meg a Command Prompt is. A KMSpico mekkora? Tudod csatolni, vagy esetleg a sendspace-re feltöltheted. Mondom, szerintem legális Win10, találtam az aksi alatt Win7 Pro termékkulcsot, azzal a szokásos hologramos MS-matricával.

Akkor a 7-es lett upgradelve. Majd írj már vissza, mert letörölném onnan, ha már lekaptad.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99604 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 14:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 09. 06. 14:46

Oké, megvan Parancssor, én vagyok vak, pedig néztem már ezt a menüt. Jobb klikkre ott a Run opció is, meg a Command Prompt is. A KMSpico mekkora? Tudod csatolni, vagy esetleg a sendspace-re feltöltheted. Mondom, szerintem legális Win10, találtam az aksi alatt Win7 Pro termékkulcsot, azzal a szokásos hologramos MS-matricával.

Windows 7 Pro kulccsal lehet telepíteni a Windows 10-et, angoloknál nincs Google? :D keress mán rá KMS Pico vagy rarbg.com -ról is leszedheted.

#99605 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 06. 13:59

Akkor a 7-es lett upgradelve. Majd írj már vissza, mert letörölném onnan, ha már lekaptad.

Lementettem, törölheted. Kipróbálni csak este lesz időm, most mindjárt menni kell melózni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#99606 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 15:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 06. 13:59

Elég sokan takaróznak ezzel a külfölddel is. Fotós csoportba most sok "külföldi" jelentkezett, ilyenolyan lakcímekkel és profil alapján úgy is nézett ki, Japántól Amerikáig. Rájukcsipogtam, hogy egy magyar adokveszekbe lehet nem sok értelme lenne így jelentkezni, erre nagy része azt írta vissza, hogy egy ideje már visszakölrötözött, csak a profilban "úgy maradt". Vagy a nyálukat verik rá, vagy titkolják. Én meg nem mindig értem.

Nem hinném, hogy a nyálukat verik rá. Ma már nem nagy szó külföldön dolgozni, pont azért, mert EU miatt egy csomó helyre mehetsz és nyelvtudás sem kell a legtöbb helyre. Lassan már az egész rohadt ország külföldön van, de ahogy látom, a lengyeleknél ez még inkább így van, tele van velük egész Európa, jobban, mint a kínaiakkal. Inkább csak lusták a profilt átszerkeszteni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#99607 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 15:58

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 09. 06. 14:51

Windows 7 Pro kulccsal lehet telepíteni a Windows 10-et, angoloknál nincs Google? :D keress mán rá KMS Pico vagy rarbg.com -ról is leszedheted.

Ezt én is tudom, lehet telepíteni, de az a kérdés, hogy még időben telepítette-e a Win10-et, vagy utólag, de valami trükkel. Angoloknál is van Google, de nem használom, néha napján az amerikai verziót szedem elő, meg most lusta voltam olyanért keresőzni, amit itt többen alapból tudnak, inkább megkérdeztem sok más kérdéssel egyetemben. A KMS izét JonásCi már elküldte, szóval nem kell ilyen orosz crackoldalakról töltögetni.

#99608 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 15:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 09. 06. 16:56

Nem hinném, hogy a nyálukat verik rá. Ma már nem nagy szó külföldön dolgozni, pont azért, mert EU miatt egy csomó helyre mehetsz és nyelvtudás sem kell a legtöbb helyre. Lassan már az egész rohadt ország külföldön van, de ahogy látom, a lengyeleknél ez még inkább így van, tele van velük egész Európa, jobban, mint a kínaiakkal. Inkább csak lusták a profilt átszerkeszteni.

Az én ízlésemhez képest túl kevesen vannak még kint :)

Idézet

#99609 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 16:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 09. 06. 15:51

Lementettem, törölheted. Kipróbálni csak este lesz időm, most mindjárt menni kell melózni.

Na, ki is próbáltam. Telepítettem, el is indul, de bezenél, és kiírja egy párbeszédablakba, hogy I am leaving. There is nothing to do here,

#99610 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 16:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 09. 06. 17:03

Na, ki is próbáltam. Telepítettem, el is indul, de bezenél, és kiírja egy párbeszédablakba, hogy I am leaving. There is nothing to do here,

Ha aktivált :)

Egyébként smartscreent, meg win defendert/irtót előtte kikapcsolni érdemes :)

Idézet

#99611 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 16:10

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 06. 16:04

Ha aktivált :)

Egyébként smartscreent, meg win defendert/irtót előtte kikapcsolni érdemes :)

Smartscreent nem találok, a Defendert kikapcsoltam és policyban le is tiltottam, majd ha megtalálom a módját, el is távolítom. Ezek szerint aktivált rendesen, mindenféle KMS nélkül.

#99612 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 16:12

De amúgy ne kapcsold ki, az csak nem aktivált winen a kms telepítés idejére szokás kikapcsolni.

Idézet

#99613 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 16:39

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 06. 16:12

De amúgy ne kapcsold ki, az csak nem aktivált winen a kms telepítés idejére szokás kikapcsolni.

De, amúgy is kikapcsoltam volna, nem is voltam tudatában, hogy fut. Persze gyanús volt, hogy valami tekeri a HDD-t, de nem tudtam, hogy van fent vírnyákkergető. Nem kell, 15 éve megvagyok vírusirtó nélkül, hosszú éveket húzta minden Windows-telepítésem, nem vírusozom össze. Felrakom a frissítéseket, normális levelezőt és böngészőt használok, megbízható helyről szerzem be a programokat, meg az UAC-t engedélyezve hagyom. Pláne úgy nem kell, hogy Wint csak alkalmanként fogok használni offline játékra, x darab fix alkalmazás lesz csak feltelepítve.

#99614 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 19:07

Mijaza hdd? Az valami elavult gépekben lehet, nekem egyikben sincs :) csak külső adattárolásra kell
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#99615 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 19:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 06. 20:07

Mijaza hdd? Az valami elavult gépekben lehet, nekem egyikben sincs :) csak külső adattárolásra kell

Hdd? Amin a torrentek vannak. Meg némi munka :)

Idézet

#99616 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 19:12

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 06. 20:08

Munka? Jah, bent a cégnél :)

#99617 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 19:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 06. 20:12

Munka? Jah, bent a cégnél :)

Nekem több mint tíz évre visszamenőleg vannak itt cuccaim. Szeretem, hogy megvannak, még ha a nagy részükre nem is lesz soha szükség. Egy részük viszont néha kell :)

Idézet

#99618 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 19:34

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 06. 20:21

Nekem több mint tíz évre visszamenőleg vannak itt cuccaim. Szeretem, hogy megvannak, még ha a nagy részükre nem is lesz soha szükség. Egy részük viszont néha kell :)

Nekem csak a fényképek, az nem meló. Másom nincs ami saját

#99619 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 06. 19:42

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 06. 20:08

Mamésomba tegnap este beledöglött a gépem, oda lett úgy 700 giga. Kezdhetem újra :-D
Make love not Wor.

#99620 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 06. 19:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 06. 20:42

Mamésomba tegnap este beledöglött a gépem, oda lett úgy 700 giga. Kezdhetem újra :-D

Kaccsold be a smartot. :)

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4979
  • 4980
  • 4981
  • 4982
  • 4983
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.