HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4984
  • 4985
  • 4986
  • 4987
  • 4988
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#99701 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 08. 10:49

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 08. 11:46

Nem kényszerített senki, hogy olyan helyre költözzetek, ami messze van az iskolától. Vagy azok is a szabadkőművesek voltak?

Gondolod a váciaknak ízlik a reggel 7-es kezdés?
Ne tipródj ezeken, nem a te gondod, mi meg megoldjuk, 25km nem távolság, s nem ide tervezünk, ez a sok fasz hosszútávon a te problémád lesz :nevet: a jó kis hordószónokokat neked kell majd eltartani, cserébe tolják majd a míves beszédeket :Đ

#99702 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 08. 10:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 08. 11:49

Ne tipródj ezeken, nem a te gondod, mi meg megoldjuk, 25km nem távolság, s nem ide tervezünk, ez a sok fasz hosszútávon a te problémád lesz :nevet: a jó kis hordószónokokat neked kell majd eltartani, cserébe tolják majd a míves beszédeket :Đ

Abszolút nem tipródok semmin, amiatt egy pillanatig se aggódj. :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99703 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 08. 11:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 08. 11:44

Létező dolog, hogy szándékosan élhetetlenné teszik Magyarországon az életet.
2 napja panaszolta privátban egy nő Borsodból, hogy 2 órát kellett neki várnia a csatlakozásra (autóbusz). Mert 30 perccel azelőtt elment, úgy, hogy nem volt mihez csatlakoznia :omg: mondtam neki, hogy ez itt is így van, s emögött szándékosság van, mert ki az a hülye, aki nem látja, hogy bejön a fővonalon a busz, s nálunk 10 perccel előtte elmegy menetrendszerint a csatlakozás.

Neked úgyis mindegy, lerakok az asztalra egy fakockát, abból is kihozol valami összeesküvős akármit.

Hollandiát nem teszik szándékosan élhetetlenné? Vagy Íroroszágot? Sokkal szarabb közlekedés bír lenni, mint nálunk (utóbbinál meg kb. nincs is). És ez olyan, mint a zöldhullám, hogy hülye paraszt autós minden irányban elvárná, de nem érti, hogy ha hosszában van, akkor keresztben pirosnak kell lennie és akkor ha keresztben piros, akkor a kereszt utca keresztutcájára ívben kanyarodóval 2 kilométerrel odébb mi lesz?

Lehet itt is ha 30 perccel előbb megy a busz, akkor valahol az elején sírnak, mert korán van, nem optimális, jajj nem csatlakozik. Ezt úgy elég nehéz összehozni egy egész országra méretezve, bár lehet lassa már fél Európa, mert jönnek hozzá a vonatok, hajók, külföldi vonalak.

Persze, direkt van, csak úgy kibaszásból. Esetleg kérdezd meg róla a társaságot, hátha kapsz valami értelmes választ, de arra meg már legyintesz, hogy jajj minek. Lehet ha nem szól senki, akkor azt hiszik, hogy ez így jó.
Make love not Wor.

#99704 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 08. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 08. 11:49

Iskolában? Az pont nulladik óra, ahogy nekem. Amúgy mondjad a járatot, megnézzük mire gondolt a költő.
Make love not Wor.

#99705 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 08. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 08. 11:46

Nem kényszerített senki, hogy olyan helyre költözzetek, ami messze van az iskolától. Vagy azok is a szabadkőművesek voltak?

Majd bezzeg külföldön. Londonban a megfizethető környékről már jó 1.5 órát kellett utaznom és akkor az még nem csóró portás fizuhoz volt mérve. Itt-ott ismerős meg mind kocsival jár. Bár van akinek lótifuti a melója is és kell az autó, de olyan 100 kilométereket ingáznak, hogy csak lesek. Amsterdamot meg egyszerűbb keresztül gyalogolni, mint éjszakai buszra várni, aztán ott sem a legegyszerűbb dolog egy véletlenszerű vidéki faluból bejutni A Városba bármiért. De persze, menjen külföldre aztán gyártson elméletet előre, hogy ez jobb lesz. Jahh, annyira jó lesz, hogy de nagyon, nem véletlenül vannak városok mellett P+R parkolók is (amit egy centírozós fizuból már nehezen fog kifizetni és még autó is kell)...
Make love not Wor.

#99706 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 08. 11:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 08. 12:10

Majd bezzeg külföldön. Londonban a megfizethető környékről már jó 1.5 órát kellett utaznom és akkor az még nem csóró portás fizuhoz volt mérve. Itt-ott ismerős meg mind kocsival jár. Bár van akinek lótifuti a melója is és kell az autó, de olyan 100 kilométereket ingáznak, hogy csak lesek. Amsterdamot meg egyszerűbb keresztül gyalogolni, mint éjszakai buszra várni, aztán ott sem a legegyszerűbb dolog egy véletlenszerű vidéki faluból bejutni A Városba bármiért. De persze, menjen külföldre aztán gyártson elméletet előre, hogy ez jobb lesz. Jahh, annyira jó lesz, hogy de nagyon, nem véletlenül vannak városok mellett P+R parkolók is (amit egy centírozós fizuból már nehezen fog kifizetni és még autó is kell)...

A centírozás szlovákia.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99707 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 08. 11:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 08. 12:12

A centírozás szlovákia.

Tudom, de interpoláltam. Akkor legyen húsipar, portás, egyéb bérnigger, igazból tök mindegy, csak az anyagi lehetőségei kategóriáját határoltam be egy munkakörrel. Persze próbálhat bicajozni, Angliában eleve az iroda olyan helyen volt, amit 2x2 sávos bevezetőkkel tarkított útvonalon lehet megközelíteni. Pár kilométer lenne az egész, felén van tömegköz, ami csak akkor jár, ha pár nappal előtte bejelentkezel.
Make love not Wor.

#99708 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 08. 11:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 08. 12:14

Tudom, de interpoláltam. Akkor legyen húsipar, portás, egyéb bérnigger, igazból tök mindegy, csak az anyagi lehetőségei kategóriáját határoltam be egy munkakörrel. Persze próbálhat bicajozni, Angliában eleve az iroda olyan helyen volt, amit 2x2 sávos bevezetőkkel tarkított útvonalon lehet megközelíteni. Pár kilométer lenne az egész, felén van tömegköz, ami csak akkor jár, ha pár nappal előtte bejelentkezel.

Tudom, majd rájön, hogy családos költözés az nem ugyanaz, mint egyedül bejárni a nyomortanyáról.

Idézet

#99709 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 08. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 08. 12:21

Tudom, majd rájön, hogy családos költözés az nem ugyanaz, mint egyedül bejárni a nyomortanyáról.

Naja, mikor a gyerek is valutába kerül, de nem hoz pénzt. LMI egyik fele Amsterdamban kötöttö ki, akkor haversrácnak eleve a 2 nyelvet beszélő felesége is csak valami 1 év után ment ki, mikor már sejtették a lehetőségeket és volt egy értelmes lakásuk. Gyerekkel meg már inkább hazajöttek.
Make love not Wor.

#99710 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 08. 11:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 08. 11:44

Nulla zsidózás volt benne, ez a szó nem hangzott el, de ha nem érted a szitut, akkor minek tipródsz rajta?
Létező dolog, hogy szándékosan élhetetlenné teszik Magyarországon az életet.
2 napja panaszolta privátban egy nő Borsodból, hogy 2 órát kellett neki várnia a csatlakozásra (autóbusz). Mert 30 perccel azelőtt elment, úgy, hogy nem volt mihez csatlakoznia :omg: mondtam neki, hogy ez itt is így van, s emögött szándékosság van, mert ki az a hülye, aki nem látja, hogy bejön a fővonalon a busz, s nálunk 10 perccel előtte elmegy menetrendszerint a csatlakozás. Mi a fasznak berángatni a gyereket reggel 7-re? Ahhoz 5:3
0-kor kelnie kell, hazajön és késő estig tolhatja a leckét.

Na ezért költözünk el a faszba külföldre :-D egy csapásra megszabadul az ember ettől a sok buziságtól, ami magyar specialitás, amit bármelyik politikus szívesen a nyakunkba sóz csak húzzunk kifelé a vérbe, mert kell a hely az új honfoglalóknak :cool:

Persze, szándékosan, és csak ebben az országban.
Én minden este megbeszélem a Viktorral hogy másnap mivel gonoszkodjon.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#99711 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 08. 11:57

guga az utolsó videóból nem úgy tűnik, mintha a feleséged is költözni készülne

#99712 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 08. 12:26

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 09. 08. 12:57

Van egy olyanérzésem, hogy asszonyé a döntő szó.

Idézet

#99713 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 08. 12:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 08. 12:48

Persze, szándékosan, és csak ebben az országban.
Én minden este megbeszélem a Viktorral hogy másnap mivel gonoszkodjon.

Azt mondják, hogy a szabadkőművesek tették, azoknak meg mindegy merrefelé, hisz viághatalmuk van, akkor is megdöglesz ha a fára mászol. Nem is értem miért a mi kis lófasz országunkra gyúrnak. Talán mert itt vannak a legszebb csajok és mégsem Voronyezsben? Gyanús!
Make love not Wor.

#99714 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 08. 12:30

Mennyire nézhetők ezek a videók, vagy melyik?
Make love not Wor.

#99715 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 08. 12:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 08. 13:30

Utolsó a csirkecombos. Én általában hallgatom egy tabban.

Idézet

#99716 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 08. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 08. 13:30

Mármint milyen élmény nézni? :D ne nézd nem tesz jót. Amelyik nem túl hosszú meghallgatom, ha nem kapok agyérgörcsöt közben az okoskodástól.

#99717 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 08. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 09. 08. 13:36

Mármint milyen élmény nézni? :D ne nézd nem tesz jót. Amelyik nem túl hosszú meghallgatom, ha nem kapok agyérgörcsöt közben az okoskodástól.

ez szar, meg halkul is, meg hülyeségeket is beszél
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#99718 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 08. 13:19

Persze, mert stabil állása van 160 ezerért :) + fél is rendesen.
Neki kell egy stabil háttér és biztos állás.
Most nyáron is kijött volna ideiglenesen, na akkor már nem félne, de még nem járt külföldön néhány napnál többet.
Jobb, hogy ebben az évben nem kóstolt bele a húsiparba, nem neki való az a közeg. Az lesz, hogy a suli vége előtt 3-4 hónappal lelécelek, s az idő alatt összeszedek annyit, hogy kaucióval tudjunk bérelni egy lakást. Ha a szakmámban helyezkedek el, min. 2000 juró van stabilan, kis túlórával 2500, abból el lehet indulni úgy, hogy esetleg Ő 6 hónapig nem talál megfelelő melót és nyelvet tanul.

Ezt már többen is leírták előttem, hogy működőképes. Ha mindannyian be vagyunk jelentve jön a családi pótlék és ha a jövedelmünk nem ér el egy bizonyos szintet, akkor valami kiegészítés is. Ezt a lengyelek magyarázták el, akik már ott élnek 10 éve.

A nejem a stabilitást szereti, s inkább megmarad ebbe a sehova sem jutunk állapotban csak keresünk benzinre, csekkekre, mintsem, hogy kockáztassa a meglévőt. Az én dolgom lesz megmutatni neki, hogy csak bátran.

#99719 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 08. 13:26

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 08. 13:26

Van egy olyanérzésem, hogy asszonyé a döntő szó.

Fontosabb dolgokban összegzés van, soha nem volt olyan, hogy övé a döntő szó, meg igényem sincs ilyesmire.
Max. bevásárlásnál van olyan, hogy Ő dönti el. De ez érthető.
Ez nem olyan kaliberű dolog, amit majd Ő fog eldönteni. Az adott körülmények inkább. Hiába vagyok kint s van stabil munkám, keresetem, ha nem tudunk időben lakást bérelni. Ott nem olyan, mint itthon. Mondhatni kibaszott bonyolult, de nem lehetetlen. A legegyszerűbb, ha az a cég béreli a lakást nekünk, ahol én melózom, mert az el is tudja számoltatni, s ráadásul ingyenes. Mármint nekem, a többiek részét meg levonja a fizumból.
Ilyen mód is van, ha közlöm előre, hogy lesz család, jön a család, no de ahhoz bizonyítanom is kell, hogy van miért lépniük miattunk, s nem egy balfasz vagyok, aki 3 hónap múlva lelép, mert egy másik helyen 100 juróval többet fizetnek.

#99720 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 08. 13:26

Mondjuk arra én nem tenném az életemet, amit te megértettél abból, amit a lengyelek mondtak.

Az összegeket nem tippelgetni kellene, hanem kiszámolni rendesen.

Mindent meg lehet csinálni, de nem érdemes gyere cipó, hamm bekaplak módon, kétes információkra alapozva, rendes számítás nélkül belevágni.

Először legyen meg a biztos, és megfelelő jövedelmet adó munka.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4984
  • 4985
  • 4986
  • 4987
  • 4988
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.