Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 12. 16:05
Persze, csak időnként nem ártana tudni a részleteket, mert ha utolsó 2 napban möhöz valami kevésbé okosat és mégsem érdekel, akkor a végén még rám fog mutogatni, hogy feleslegesen nagy pofám volt, közben csak az információhiány lesz, vagy piros.
Hmmmm

Akkor tessék egy kis információ

egyáltalán mi a tökömet akarsz te a kínaiban? Főleg alacsony küvecsért, ami úgy van meghirdetve, hogy első hónapban 7-800 juró, másodikban 900, harmadikban kánaán, szállás és kaja ingyenes

Komolyan ez a vágyálmod a háttereddel? Nekem csak a filmezés miatt, hogy akik nem hiszik el, hogy ilyen van és létezik, na ezek után nem lesz kétely.
Elbaszott, penészes és bútorozatlan zugokban altatják őket, azért írom az altatást, mert a meló olyan sok, hogy tényleg csak aludni van idő.
A kaja

a faxom se menne kínaiba enni, eddig sem mentem, de bevállalom a nézők kedvéért, legalább lehet hörögni, hogy az elbutult jóléti népekkel miket etetnek fel
A pénzük nem érdekel, egy hónapnál többet senki sem bír ki. Ezért van kitolva a magasabb, de egyébként a helyi minimálbért sem elérő küvecs, már ha a ledolgozott órákat vesszük. Be nem jelentenek, ha baleset van kiraknak. S ez érvényes az összes juniós országra, ahol ahová a kínai betette a lábát zabáltatni. Hozzáteszem vannak üdítő kivételek, mert ezt is leírják a csoportban, hogy a tulaj a legjobb haverja, igaz sok a meló, de nem úgy bánnak vele, mint a kutyával és 2000 juró alatt nem keres.
Mert zab hajtja a lovat, nem az ostor
Hja, lemaradt az információ, nem elég, hogy a szart is kihajtják a rabszolgákból, már válogathat a geci kis kínai, mert olyan túljelentkezés van. Levitték a korhatárt 35 évre, nagy ritkán 40 év

van is háborgás miatta az 50-en túliak részéről. Engem ez nem tántorít el, akkor is beeszem magam valahová filmezni, amíg ki nem baxnak onnan