HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4989
  • 4990
  • 4991
  • 4992
  • 4993
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#99801 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 12. 15:11

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 12. 15:59

Az szlovákia után lesz.

jaaaa, az alufelnis teherautogumi centirozos, ahova ugy varjak az embereket mint a messiast,
koltseges tanfolyam meg gumis lakosztaly ingyen a Hotelban.

( egyebkent tenyleg kivanom, hogy bejojjon neki, de vicces amikor vetit )
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#99802 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 12. 21:34

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 09. 12. 15:51

a szekpakolast, vagy a hangmesterkedest? akkor most csak nosztalgiabol szop?
esetleg lehet itt is tancolni, musorvezetni a szinpadon, mint Bunyos Pityuval?
a kinai projekt hogy all? lassan ki lett vezetve... remelem nem hagyja ki, nagy lehetoseg az is :)

Emberek tízezrei vágyakoznak ilyen melóra, olvass kommenteket.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99803 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 12. 21:45

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 12. 22:34

Nem baj, már előkészítette, hogy 3 hónap múlva összedől az álomgyár.
Make love not Wor.

#99804 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 05:28

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 12. 22:34

Igen, kreatív meló, lehet diagonálban is pakolni, meg fejjel legelé...
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#99805 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 13. 06:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 13. 06:28

Igen, kreatív meló, lehet diagonálban is pakolni, meg fejjel legelé...

Munkaügyes kérdőívet kitöltötted? https://forum.hwsw.h.../page__st__7500
Make love not Wor.

#99806 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 08:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 13. 07:31

Munkaügyes kérdőívet kitöltötted? https://forum.hwsw.h.../page__st__7500

elkezdtem, és abbahagytam

#99807 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 10:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 12. 16:05

Persze, csak időnként nem ártana tudni a részleteket, mert ha utolsó 2 napban möhöz valami kevésbé okosat és mégsem érdekel, akkor a végén még rám fog mutogatni, hogy feleslegesen nagy pofám volt, közben csak az információhiány lesz, vagy piros.

Hmmmm :cool:
Akkor tessék egy kis információ :-D egyáltalán mi a tökömet akarsz te a kínaiban? Főleg alacsony küvecsért, ami úgy van meghirdetve, hogy első hónapban 7-800 juró, másodikban 900, harmadikban kánaán, szállás és kaja ingyenes :-D
Komolyan ez a vágyálmod a háttereddel? Nekem csak a filmezés miatt, hogy akik nem hiszik el, hogy ilyen van és létezik, na ezek után nem lesz kétely.
Elbaszott, penészes és bútorozatlan zugokban altatják őket, azért írom az altatást, mert a meló olyan sok, hogy tényleg csak aludni van idő.

A kaja :-s a faxom se menne kínaiba enni, eddig sem mentem, de bevállalom a nézők kedvéért, legalább lehet hörögni, hogy az elbutult jóléti népekkel miket etetnek fel :nevet:

A pénzük nem érdekel, egy hónapnál többet senki sem bír ki. Ezért van kitolva a magasabb, de egyébként a helyi minimálbért sem elérő küvecs, már ha a ledolgozott órákat vesszük. Be nem jelentenek, ha baleset van kiraknak. S ez érvényes az összes juniós országra, ahol ahová a kínai betette a lábát zabáltatni. Hozzáteszem vannak üdítő kivételek, mert ezt is leírják a csoportban, hogy a tulaj a legjobb haverja, igaz sok a meló, de nem úgy bánnak vele, mint a kutyával és 2000 juró alatt nem keres.
Mert zab hajtja a lovat, nem az ostor :-D

Hja, lemaradt az információ, nem elég, hogy a szart is kihajtják a rabszolgákból, már válogathat a geci kis kínai, mert olyan túljelentkezés van. Levitték a korhatárt 35 évre, nagy ritkán 40 év :-D van is háborgás miatta az 50-en túliak részéről. Engem ez nem tántorít el, akkor is beeszem magam valahová filmezni, amíg ki nem baxnak onnan :nevet:

#99808 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 10:57

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 09. 12. 16:11

jaaaa, az alufelnis teherautogumi centirozos, ahova ugy varjak az embereket mint a messiast,
koltseges tanfolyam meg gumis lakosztaly ingyen a Hotelban.

( egyebkent tenyleg kivanom, hogy bejojjon neki, de vicces amikor vetit )

Akkor most jól figyelj, időutazunk.
Egy évvel ezelőtt, valamikor nyár elején pofáztam az első szlovák melómról. Ment a hörgés, hogy úgysem fog összejönni. Ha most az lenne aktuális, s arról írnék, arról hörögne a jónép a nullához konvergáló valósággal.
Akkor is vártak bennünket, de írtam, hogy miért a projekt meló s mitől jó a küvecs.
Hotelben laktam ingyenesen. Az ügynökség ugyanaz, persze vannak kétségeim az időhúzás miatt, de ha a raktárban nincs gumi, az ujjamat szopni minek hívnának ki?
Másrészt a cégnek a legegyszerűbb megoldás a hotel, nem kell kardoznia senkivel, magánember, szoba kiadó, stb.

Tavaly tök fasza volt, 25-30 juró volt egy éjszaka a hotelben, kivittem a családot pár napra. A recepciós hölgy mivel kedvelt, rögtön közölte, hogy az IAC kedvezményben részesül, s mivel én az IAC dolgozűója vagyok, így én is. 16 jurót kértek/kopp.

Szenc-en ugyanez lesz, még nem tudom a Porsche melyik hotelt használja folyamatosan az embereinek, remélem a nagy tó partján lévőt, de az sem zavar, ha a Lidl közelében van, a lényeg, hogy mióta vakítás, vetítés egy ilyen faszság :-s

Hja, hogy már nem a tavalyi melóról van szó, hanem az ideiről, ami természetesen vetítés :omg:
A jövő évi is az lesz nyilván, de az, ami mögöttem van, mindenki részéről le van szarva, mert mótvá oszt jóccaka :Đ

#99809 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 11:08

A többire nem válaszolok, mert nem érek rá :nevet:

Hja, a tróger melórol annyit, hogy kifejezetten érdekes és kalandos. Életemben nem jártam még 3-4 nap alatt ennyi helyen egyszerre :-D
Szenes koncerten a kamerások úgy beszéltek a segédjeikkel, mint egy szardarabbal, már majdnem én vágtam pofán a gyerek helyett a nagy arcot.
De a legjobb rész az, hogy légiós haverom mesélt az étlen-szomjan és alvás nélküli menetelésről. Vizet nyilván kapnak, ha kidől.
Azt vittünk magunkkal mi is bőven. De vasárnap éjjel a kopaszi gáton majdnem beleborultam a Dunába, állva képes lettem volna elaludni.
Péntek hajnal 3-kor kezdtünk, hétfő délben végeztünk. Pihenni max. 1-2 óra, de úgy hogy közben mások pakolásznak, mert mennek tovább, szóval ilyen beájulás 30 percre.

Kiképzésnek jó, baromi jól fizet és a csapat is frankó. Egész nap szakadunk a röhögéstől, mert mindenki kibaszott fáradt.
Ideiglenes meló, menet közben jártam Bánkon, Nőtincsen :-D Győrben, Ócsán, Pétfürdő, Gödöllő, meg A CBA-s fivérek lovastanyáján is, valami Domonyvölgy, na ott orrán száján folyik a pénz. Olyan emberekkel találkoztunk menetközben, hogy hozzájuk képest itt a topikban mindenki a tápláléklánc legalján van :nevet:

Csak röviden, a versenyszféra egy nagy lófasz. Minden a kupakosoknál van. Adófizető befizeti, utána azt pályázaton megnyeri, na Ő meg behív szintén kupakos havercégeket rendezni. Fekete munka nem gond, soha nem fogják elővenni, ez garantált, ha feljelented téged vesznek elő, ennyi :cool:

Normál vállalkozót a NAV bármikor a halálba szopatja, csak versenyezzen kedvére, kupakéknál ilyen gond nincs.
Ezt belülről látom. Lehet versenyezni velük :nevet:

#99810 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 11:10

Amúgy miért hazudozol megint? Senki nem hörgött rajtad kívűl, max óvatosságra intettek az osztrák faszoskodásod után. Ausztria előtt lett mondva dettó, hogy figyelj már oda, mert a világ kamuját beszopod. Ami, valljuk be röhejes, amellett, hogy átlátod a világ összes összeesküvését is.

Szerkesztette: JonesC 2016. 09. 13. 11:13 -kor

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99811 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 11:13

Te max az alkoholizmust látod belülről guga.

Idézet

#99812 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 11:26

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 12:13

Te max az alkoholizmust látod belülről guga.

Ahhoz inni is kéne :-D
Mostanában nem megy, mert nincs rá idő.
Ma hoztam haza 6 sört, de még a hűtőben van.
Majd később.

#99813 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 11:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 12:26

Ahhoz inni is kéne :-D
Mostanában nem megy, mert nincs rá idő.
Ma hoztam haza 6 sört, de még a hűtőben van.
Majd később.

Mielőtt szlopálni kezdesz:

https://www.youtube....h?v=jKkwGPbNmBs

Idézet

#99814 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 11:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 12:10

Amúgy miért hazudozol megint? Senki nem hörgött rajtad kívűl, max óvatosságra intettek az osztrák faszoskodásod után. Ausztria előtt lett mondva dettó, hogy figyelj már oda, mert a világ kamuját beszopod. Ami, valljuk be röhejes, amellett, hogy átlátod a világ összes összeesküvését is.

Ausztria 2 hét, de nyaralásnak vettük.
40 embert nem fizettek ki, de ők már 3. hónapja melóztak úgy, hogy volt, akit kifizettek, s volt aki előleget kapott.
Cigánynak váljon egészségére, nagyon szép helyen laktunk, kurva jó borokat ittunk, amit a pincében találtunk. Az a folyó és a forróság, atyaég, bármikor visszamennék úgy 2 hétre oda melózni, hogy nem fizetnek ki :-D

#99815 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 11:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 12:30

Ausztria 2 hét, de nyaralásnak vettük.
40 embert nem fizettek ki, de ők már 3. hónapja melóztak úgy, hogy volt, akit kifizettek, s volt aki előleget kapott.
Cigánynak váljon egészségére, nagyon szép helyen laktunk, kurva jó borokat ittunk, amit a pincében találtunk. Az a folyó és a forróság, atyaég, bármikor visszamennék úgy 2 hétre oda melózni, hogy nem fizetnek ki :-D

Nem csak arról van szó, rövid az emlékezeted. A háromhavi vállalkozás+hitel+egyéb ordenáré kamuk miatt lett mondva, hogy nagyon vigyázz vele.

Idézet

#99816 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 11:36

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 12:30

Mielőtt szlopálni kezdesz:

https://www.youtube....h?v=jKkwGPbNmBs

Mielőtt belemerülnél a témába :-D

Ez a kőműves dolga, mert nem csak az a rész van, ahonnan a vakolatot leverte, hanem a belső tér, ahonnan kapta a vizet, majd azt lecsempézte + a kémény, ahonnan nyáron, amikor Hollandiában voltam, a víz úgy bevert, hogy napokig nem volt áram, s a villanszerelő mindent átkötött mindenhova (is), hogy legyen s még sorolhatnám. Lassan 40 éves a ház, kezdenek rajta előjönni a dolgok.

Úgy, hogy nulla szerszámom és tapasztalatom van + 4 nap nem alvás után 1-et biztos átalszok, pont lesazrom, a srác most buszsofőr, már ki lett fizetve, jönni fog. Valószínűleg már nem leszek itthon.
Nem csak a vakolat van, a kéményt is újra kell építenie a tetején, s eleve Ő csinálta. Kibaszott jó kőműves, csak ki kell várni.
Eddig az összes melót Ő csinálta, a bontásokat, falazásokat, beépítéseket, bármit.
Nem állok neki szerencsétlenkedni, mert rossz néven veszi, hogy mi a fasznak nyúltam hozzá, amikor Ő elkezdte, csak nem bírtam kivárni, hogy befejezze :-D

Van időm :cool:

#99817 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 11:39

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 12:34

Nem csak arról van szó, rövid az emlékezeted. A háromhavi vállalkozás+hitel+egyéb ordenáré kamuk miatt lett mondva, hogy nagyon vigyázz vele.

Ha egy téma lebegtetve van, mint hogy kimegyünk Hollandiába kerékpárral és kukából eszünk, kelél e hitelt érdemlően foglalkozni vele, vagy ráugrani?

#99818 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 11:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 11:50

Hmmmm :cool:
Akkor tessék egy kis információ :-D egyáltalán mi a tökömet akarsz te a kínaiban? Főleg alacsony küvecsért, ami úgy van meghirdetve, hogy első hónapban 7-800 juró, másodikban 900, harmadikban kánaán, szállás és kaja ingyenes :-D
Komolyan ez a vágyálmod a háttereddel? Nekem csak a filmezés miatt, hogy akik nem hiszik el, hogy ilyen van és létezik, na ezek után nem lesz kétely.
Elbaszott, penészes és bútorozatlan zugokban altatják őket, azért írom az altatást, mert a meló olyan sok, hogy tényleg csak aludni van idő.

A kaja :-s a faxom se menne kínaiba enni, eddig sem mentem, de bevállalom a nézők kedvéért, legalább lehet hörögni, hogy az elbutult jóléti népekkel miket etetnek fel :nevet:

A pénzük nem érdekel, egy hónapnál többet senki sem bír ki. Ezért van kitolva a magasabb, de egyébként a helyi minimálbért sem elérő küvecs, már ha a ledolgozott órákat vesszük. Be nem jelentenek, ha baleset van kiraknak. S ez érvényes az összes juniós országra, ahol ahová a kínai betette a lábát zabáltatni. Hozzáteszem vannak üdítő kivételek, mert ezt is leírják a csoportban, hogy a tulaj a legjobb haverja, igaz sok a meló, de nem úgy bánnak vele, mint a kutyával és 2000 juró alatt nem keres.
Mert zab hajtja a lovat, nem az ostor :-D

Hja, lemaradt az információ, nem elég, hogy a szart is kihajtják a rabszolgákból, már válogathat a geci kis kínai, mert olyan túljelentkezés van. Levitték a korhatárt 35 évre, nagy ritkán 40 év :-D van is háborgás miatta az 50-en túliak részéről. Engem ez nem tántorít el, akkor is beeszem magam valahová filmezni, amíg ki nem baxnak onnan :nevet:

ez rád is igaz, nem jelentenek be, rabszolgaként bánnak veled
mindennap megvertek és nyomortanyán laktál

#99819 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 11:41

Miért mit árt, ha kívülről kijavítod a vakolatot? Legalább esőtől, hidegtől nem romlik kintről az állag tovább. Amúy tényleg kibaszott jó kőműves lehet, remélhetőleg másodikra majd sikerül amit épít. Mekk Elek?

Idézet

#99820 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 11:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 12:08

A többire nem válaszolok, mert nem érek rá :nevet:

Hja, a tróger melórol annyit, hogy kifejezetten érdekes és kalandos. Életemben nem jártam még 3-4 nap alatt ennyi helyen egyszerre :-D
Szenes koncerten a kamerások úgy beszéltek a segédjeikkel, mint egy szardarabbal, már majdnem én vágtam pofán a gyerek helyett a nagy arcot.
De a legjobb rész az, hogy légiós haverom mesélt az étlen-szomjan és alvás nélküli menetelésről. Vizet nyilván kapnak, ha kidől.
Azt vittünk magunkkal mi is bőven. De vasárnap éjjel a kopaszi gáton majdnem beleborultam a Dunába, állva képes lettem volna elaludni.
Péntek hajnal 3-kor kezdtünk, hétfő délben végeztünk. Pihenni max. 1-2 óra, de úgy hogy közben mások pakolásznak, mert mennek tovább, szóval ilyen beájulás 30 percre.

Kiképzésnek jó, baromi jól fizet és a csapat is frankó. Egész nap szakadunk a röhögéstől, mert mindenki kibaszott fáradt.
Ideiglenes meló, menet közben jártam Bánkon, Nőtincsen :-D Győrben, Ócsán, Pétfürdő, Gödöllő, meg A CBA-s fivérek lovastanyáján is, valami Domonyvölgy, na ott orrán száján folyik a pénz. Olyan emberekkel találkoztunk menetközben, hogy hozzájuk képest itt a topikban mindenki a tápláléklánc legalján van :nevet:

Csak röviden, a versenyszféra egy nagy lófasz. Minden a kupakosoknál van. Adófizető befizeti, utána azt pályázaton megnyeri, na Ő meg behív szintén kupakos havercégeket rendezni. Fekete munka nem gond, soha nem fogják elővenni, ez garantált, ha feljelented téged vesznek elő, ennyi :cool:

Normál vállalkozót a NAV bármikor a halálba szopatja, csak versenyezzen kedvére, kupakéknál ilyen gond nincs.
Ezt belülről látom. Lehet versenyezni velük :nevet:

ez az egész nap szakadunk a röhögéstől sokszor elhangzó kőkemény, súlyos érv

egész nap szopatnak

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4989
  • 4990
  • 4991
  • 4992