HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4992
  • 4993
  • 4994
  • 4995
  • 4996
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#99861 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 13. 16:42

Érdekelne kinél kell jelentkezni. Múltor már lecsaptam volna egy technikusira is, de addig matekoztam, míg késő lett.

Akár nálam is jelentkezhetsz, hogy melózni szeretnél, nem én vagyok a boss, de bárkivel összehozlak, aki kisfőnök a kupakkerok alatt.
Lehet együtt fogjuk tolni?

Píz?
Péntek-vasárnap kb. 50-60 küvecs non-stop.
Ha vannak a rendezvények között lyukak, akkor kevesebb. Decemberig alázás van, de én nem várom meg.

#99862 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 16:59

Ez jogos, mivel általában külföldön dolgozom :-D nem így terveztem, azt gondoltam megyek még vissza fakitermelni. Engedély erre az évre is megvan, de a közelébe sem tudtam szagolni. Fát fogok venni 2 héten belül, a kezdő csomag megvan, az erdőn meg betárazva 6-8 köbméter, de esélyem sincs kijutni.

A következő 2 telet nem itthon fogom tölteni, utána meg egy hosszabb és messzebb jön.
Megeszi az idő itthon az UAZ-t.

Amíg itthon voltál addig se használtad. Add el gyorsan, osz' jóvan. Mikor indulsz dolgozni?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99863 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:03

Hétfőtől péntek hajnalig free time, best time.

#99864 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 17:02

Akár nálam is jelentkezhetsz, hogy melózni szeretnél, nem én vagyok a boss, de bárkivel összehozlak, aki kisfőnök a kupakkerok alatt.

Píz?
Péntek-vasárnap kb. 50-60 küvecs non-stop.
Ha vannak a rendezvények között lyukak, akkor kevesebb. Decemberig alázás van, de én nem várom meg.

72 óra 50-60 péz? Az elég meh.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99865 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 17:02

Nem együtt, mert én általában idehaza tolom :-D Amúgy inkább decembertől vagy január elejétől vagyok terhelhető. Addig van munkáb, ráadásul szarul néz ki, ha rögtön táppénzzel kezdem. Ellenben lehet még olyanban is hasznom vennék, hogy tudom mi az a szimmetrikus/asszimetrikus jel, és hiába XLR minden, van abból miki/jel/fantom és a DMX ami nem bicigli :-p
Make love not Wor.

#99866 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:05

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 17:03

Amíg itthon voltál addig se használtad. Add el gyorsan, osz' jóvan. Mikor indulsz dolgozni?

Ma beszéltem a titkársággal, pénteken jön a boss Szlovákiából az ügynökséghez, ami azt jelenti, hogy valami készül. Az időjárásra tekintve ez még nem a téli szezon. Amíg nem hívnak be, elvagyok a hétvégéken.

#99867 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 13. 17:05

Nem együtt, mert én általában idehaza tolom :-D Amúgy inkább decembertől vagy január elejétől vagyok terhelhető. Addig van munkáb, ráadásul szarul néz ki, ha rögtön táppénzzel kezdem. Ellenben lehet még olyanban is hasznom vennék, hogy tudom mi az a szimmetrikus/asszimetrikus jel, és hiába XLR minden, van abból miki/jel/fantom és a DMX ami nem bicigli :-p

Addigra végez szlovákiában.

Idézet

#99868 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 13. 17:05

Baszki, ennyi még nekem is megy, de meló közben a hangításhoz semmi közünk :-D lakberendezés magas fokon, bármit lehet kérni, akár stadiont is építünk :-D annyi, hogy a közelében vagyunk folyamatosan a hangítósoknak, a fiamnak kapcsolat, én magasról leszarom a bunkózó pofájukat.
Hozzám még nem szóltak, de ahogy a segédekkel beszélnek, egyenként vágnám el a torkukat :-D filmesek ugyanez, az éjszaka, vagy hajnal kellős közepén fröcsög a nyál a pofájából, úgy üvöltözik. Oké, hogy valaki bénázik, meg nem talpraesett, vagy fáradt, de úgy ugatni vele, mint egy rabszolgával, ha velem tenné már elástam volna a gecibe.

#99869 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 17:09

Baszki, ennyi még nekem is megy, de meló közben a hangításhoz semmi közünk :-D lakberendezés magas fokon, bármit lehet kérni, akár stadiont is építünk :-D annyi, hogy a közelében vagyunk folyamatosan a hangítósoknak, a fiamnak kapcsolat, én magasról leszarom a bunkózó pofájukat.
Hozzám még nem szóltak, de ahogy a segédekkel beszélnek, egyenként vágnám el a torkukat :-D filmesek ugyanez, az éjszaka, vagy hajnal kellős közepén fröcsög a nyál a pofájából, úgy üvöltözik. Oké, hogy valaki bénázik, meg nem talpraesett, vagy fáradt, de úgy ugatni vele, mint egy rabszolgával, ha velem tenné már elástam volna a gecibe.

Dehogy ástad volna.

Idézet

#99870 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 13. 15:40

Havi 40ezer? Naneeee. Nekem ez nem teljesen jön össze ilyen nézettséggel.

mert a te nezoid nem hulyek egy adblockhoz, vagy nem kattintanak barmire ami szines es mozog.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#99871 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 09. 13. 17:13

mert a te nezoid nem hulyek egy adblockhoz, vagy nem kattintanak barmire ami szines es mozog.

Mondjuk ebbe lehet valami.

Idézet

#99872 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:19

Csak a nézettségből számoltam, de így, hogy láttam a számot már reális lehet egy darabig. 3 hónap múlva megnézzük.
Make love not Wor.

#99873 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:21

annyi, hogy a közelében vagyunk folyamatosan a hangítósoknak, a fiamnak kapcsolat, én magasról leszarom a bunkózó pofájukat.
Hozzám még nem szóltak, de ahogy a segédekkel beszélnek, egyenként vágnám el a torkukat :-D

Érdekes, ezeket sem szoktam látni/hallani. Bár mikor 1-2 guga-féle sokadikra sem értette, akkor már igen. De megérdemelte.

Kíváncsi vagyok, hogy most mi lesz, ha így a kupakosok elvették a Symát erre az egy szem konkurencia még jobban árat emelt...
Make love not Wor.

#99874 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 17:11

Dehogy ástad volna.

Hasonló helyzetben mit is tettél volna?

#99875 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 13. 17:21

Érdekes, ezeket sem szoktam látni/hallani. Bár mikor 1-2 guga-féle sokadikra sem értette, akkor már igen. De megérdemelte.

Kíváncsi vagyok, hogy most mi lesz, ha így a kupakosok elvették a Symát erre az egy szem konkurencia még jobban árat emelt...

Ha már guga-féle, guga érti, sőt. Hétfőn már csak raktározni maradtam, mert nem érte meg hazamenni, bevártam Leventét a suliból.
De menet közben a kisfőnök folyamatosan mondta, hogy jöhetnék holnap is, mert akik eddig voltak cigi, telefon, energia ital, kis dumcsi, kaksi, kézmosás, majd újra cigi és meló semmi.

Guga meg rajta volt a melón 3 nap nem alvás után, s úgy telefonált a végén a faszi, hogy minden frankó volt, nagyon jól elhaladtunk. Nekem meg csak annyit mondott, hogy az előző srácokat többet nem akarja látni. Na jó, bedőltek annak, hogy ha valaki 18 éves, az jól is dolgozik.
Nem életkor függő, a selejt 18 évesen is az, meg 50 évesen is.

#99876 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:28

Vagy höbblá höwöff, avagy kérsz a screen shot-ot :-s aztán tőlem azt hülyézel, akit akarsz :omg:

#99877 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:29

filmesek ugyanez, az éjszaka, vagy hajnal kellős közepén fröcsög a nyál a pofájából, úgy üvöltözik. Oké, hogy valaki bénázik, meg nem talpraesett, vagy fáradt, de úgy ugatni vele, mint egy rabszolgával, ha velem tenné már elástam volna a gecibe.

érdekes amúgy, tévésekről, főleg a királyiakról más is mondta már ezt, filmben viszont nem jellemző, pedig jó pár forgatáson voltam már
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#99878 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 17:22

Hasonló helyzetben mit is tettél volna?

Hát először is, amikor tizensokéve még roadoltam, akkor nem volt ilyen beszéd. Kiabálás max akkor volt, amikor dőlt valami :)

Ha lenne ilyen helyzet, visszaszólnék, és ha nem változik, akkor lépnék.

Idézet

#99879 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:34

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2016. 09. 13. 17:29

érdekes amúgy, tévésekről, főleg a királyiakról más is mondta már ezt, filmben viszont nem jellemző, pedig jó pár forgatáson voltam már

Életemben először találkoztam velük élesben és több órán keresztül a Szenes Iván emlékkoncerten, fullra bekameráztak mindent. Volt egy csapat, amelyik tényleg vihogósra fogta, összedolgoztak, s a meló végén együtt mentek el sörözni.
De volt pár kibaszott seggfej, ordenáré, disznó módon ugattak mindenkivel, akik a köztelükben melóztak. Már komolyan fontolgattam, hogy odamegyek és az öklömet ledugom a torkán, hogy érezze a törődést, amit nyújt másoknak :-D

#99880 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 17:34

Életemben először találkoztam velük élesben és több órán keresztül a Szenes Iván emlékkoncerten, fullra bekameráztak mindent. Volt egy csapat, amelyik tényleg vihogósra fogta, összedolgoztak, s a meló végén együtt mentek el sörözni.
De volt pár kibaszott seggfej, ordenáré, disznó módon ugattak mindenkivel, akik a köztelükben melóztak. Már komolyan fontolgattam, hogy odamegyek és az öklömet ledugom a torkán, hogy érezze a törődést, amit nyújt másoknak :-D

Ha hangosan kuncogva megverne, azt meg a tisztelet jelének vennéd?

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4992
  • 4993
  • 4994
  • 4995
  • 4996
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.