HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4993
  • 4994
  • 4995
  • 4996
  • 4997
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#99881 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:38

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 17:34

Hát először is, amikor tizensokéve még roadoltam, akkor nem volt ilyen beszéd. Kiabálás max akkor volt, amikor dőlt valami :)

Ha lenne ilyen helyzet, visszaszólnék, és ha nem változik, akkor lépnék.

Mivel nem velem beszéltek így, s külső szemlélő voltam + mindenki fáradt és stresszes volt, mert nem az első meló, amit toltak, s nekünk sem. Ennyit nem agyalnék, mint te :Đ egy laza szájbaverés csak úgy, hogy senki meg ne tudja, de a delikvens értse, hogy miért a kurva anyját. Részemről ez a stratégia :nevet:

Talán 2 éve szigorítottam a hozzáállásomon :Đ
Előtte én is ilyen peace buzi voltam, hogy kerüljük a konfliktust. Amióta kitaláltam azt, hogy kerüljék mások a velem való konfliktust, bárkit képes vagyok elküldeni a kurva anyjába bizonyíték nélkül :nevet:

#99882 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 17:37

Ha hangosan kuncogva megverne, azt meg a tisztelet jelének vennéd?

A lengyelek sokan voltak, ha bármelyiket leverem, 20 másik rohan nekem.
Ez a hangítás, filmes ordenáré más eset, mert egyedül van, csak hangos és ordibál. Elég neki egy hasmenés, és már is panaszkodik, oda a hangerő. Vagy egy kisebb pofon, kupakkerek elég hisztisek tudnak lenni, mindjárt belekeverik, hogy azért kapta, mert kupakker. Pedig nem, azért "kapná" mert kibaszott bunkó.

#99883 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 17:38

Mivel nem velem beszéltek így, s külső szemlélő voltam + mindenki fáradt és stresszes volt, mert nem az első meló, amit toltak, s nekünk sem. Ennyit nem agyalnék, mint te :Đ egy laza szájbaverés csak úgy, hogy senki meg ne tudja, de a delikvens értse, hogy miért a kurva anyját. Részemről ez a stratégia :nevet:

Talán 2 éve szigorítottam a hozzáállásomon :Đ
Előtte én is ilyen peace buzi voltam, hogy kerüljük a konfliktust. Amióta kitaláltam azt, hogy kerüljék mások a velem való konfliktust, bárkit képes vagyok elküldeni a kurva anyjába bizonyíték nélkül :nevet:

Inkább csak ilyen elméleti szájbaverő vagy te, de nem baj, a sok színezés között elfér, a "pofán vágtam volna", de a holland történeted után még inkább meh
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99884 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 16:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 17:34

Életemben először találkoztam velük élesben és több órán keresztül a Szenes Iván emlékkoncerten, fullra bekameráztak mindent. Volt egy csapat, amelyik tényleg vihogósra fogta, összedolgoztak, s a meló végén együtt mentek el sörözni.
De volt pár kibaszott seggfej, ordenáré, disznó módon ugattak mindenkivel, akik a köztelükben melóztak. Már komolyan fontolgattam, hogy odamegyek és az öklömet ledugom a torkán, hogy érezze a törődést, amit nyújt másoknak :-D

az tévé, nem film :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#99885 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 17:01

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 17:44

Inkább csak ilyen elméleti szájbaverő vagy te, de nem baj, a sok színezés között elfér, a "pofán vágtam volna", de a holland történeted után még inkább meh

Csak egyszer kerülnél a helyembe :nevet:
A szip, szip balhé van. Arc az nagy, teljesítmény elméleti :nevet:
Elméleti szájbaverő vagyok, mert még senkit sem vertem szájba. De nem is nagyon szeretnék olyan emberek (bogarak) közé tartozni, akik csak azzal tudnak büszkélkedni, hogy hány embert vertek szájba. De, ha már, a te csoportod sem vonz túlságosan, ahol mindenki kibaszott tanult, mert a selejtesek népes táborát bővíted, akik szeretik a billentyűzetet :nevet:
Mellettem meghalnál baszki, ha azt a tempót kéne nyomnod, pár órát tippelnék. Persze mivel kibaszott tanult ember vagy, nem vagy rászorulva, ahogy az életben maradásra sem, de ez nem az én dolgom.

Éles helyzetben viselkedj úgy, mint egy cigány, mert a tanult vagyok nem fog bejönni.
Mire rászánod magad, már mindent kifosztottak a nem tanultak.

#99886 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 13. 17:04

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2016. 09. 13. 17:29

érdekes amúgy, tévésekről, főleg a királyiakról más is mondta már ezt, filmben viszont nem jellemző, pedig jó pár forgatáson voltam már

Jó, királyiak megint más történet, de azokkal meg össze sem lehet futni :-D Főleg mert a banda most cserélődöttdik, mert a kupakosok összekupakoltak egymás közt-ellen és folyton megy a kikupakolás. Úgyhogy nemtom, én amúgy is csak kívülállóként szoktam az ilyet meglesni, vagy minimálban dolgozunk ami arról szól, hogy kunyerálnak valami merevlemezt a rögzítőbe, világ faszát megígérik én meg sosem kapom vissza :-D

A Te filmesed kicsit megint más, de az átlag kivonulós digisportos, Arizonás, egyéb közvetítőkocsismagánzós, vagy hasonlók is inkább a profizmust és nyugodságot adják elő, pedig rendezvénynél azért néha lenne min idegeskedni is.
Make love not Wor.

#99887 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 18:01

Csak egyszer kerülnél a helyembe :nevet:
A szip, szip balhé van. Arc az nagy, teljesítmény elméleti :nevet:
Elméleti szájbaverő vagyok, mert még senkit sem vertem szájba. De nem is nagyon szeretnék olyan emberek (bogarak) közé tartozni, akik csak azzal tudnak büszkélkedni, hogy hány embert vertek szájba. De, ha már, a te csoportod sem vonz túlságosan, ahol mindenki kibaszott tanult, mert a selejtesek népes táborát bővíted, akik szeretik a billentyűzetet :nevet:
Mellettem meghalnál baszki, ha azt a tempót kéne nyomnod, pár órát tippelnék. Persze mivel kibaszott tanult ember vagy, nem vagy rászorulva, ahogy az életben maradásra sem, de ez nem az én dolgom.

Éles helyzetben viselkedj úgy, mint egy cigány, mert a tanult vagyok nem fog bejönni.
Mire rászánod magad, már mindent kifosztottak a nem tanultak.

Nem tudom mennyire halnék bele, vagy mennyire nem, nem is izgat, mert nem fog előfordulni. Aztán lehet, hogy fordítva sülne el a dolog.

Feltételezve, bár nem megengedve ezt az általad annyira kedvelt posztapokaliptikus szcenáriót, a tefélédnek max a nagyon rövid távon van esélye, az énfélém viszont idővel felülkerülne rajtatok.

Btw azoknál akik ténylegesen szájbavernek másokat már csak azok bogarabbak, akik ugatnak, hogy szájbavernének másokat, de nem teszik.

Szerkesztette: JonesC 2016. 09. 13. 17:21 -kor

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99888 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 17:46

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 18:08

Nem tudom mennyire halnék bele, vagy mennyire nem, nem is izgat, mert nem fog előfordulni. Aztán lehet, hogy fordítva sülne el a dolog.

Feltételezve, bár nem megengedve ezt az általad annyira kedvelt posztapokaliptikus szcenáriót, a tefélédnek max a nagyon rövid távon van esélye, az énfélém viszont idővel felülkerülne rajtatok.

Btw azoknál akik ténylegesen szájbavernek másokat már csak azok bogarabbak, akik ugatnak, hogy szájbavernének másokat, de nem teszik.

Szkenárió apokaliptika esetén nem találkoznék sem a hpzzád hasonló billentyűzet verdesőkkel, sem az éhezőkkel :-D azért, mert más helyen leszek, leszünk, amit senki sem keres. De nem is szívesen menne oda még akkor sem, ha nagyon éhezik.
Ebben a topikban nem én vagyok az, aki kényszeresen bizonyítani akar, én csak vagyok :cool:

Ha mondanám, hogy egy cd lemezen lévő adat vagy. amit éppen lejátszanak, nagyon furcsán reagálnál rá, de változtatni nem tudsz rajta. 300 évvel ezelőtt lettél kitalálva, hogy mit gondoljál, hogyan viselkedjél, mi legyen a véleményed. Na pont ezért nem zavar, mert egy cd lemez még soha nem tudott zavart okozni, max. a saját egójában.

#99889 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 17:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 18:46

azért, mert más helyen leszek, leszünk, amit senki sem keres.

Csak rizs legyen, a többi nem számít. Vagy óriás eper?
Make love not Wor.

#99890 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 17:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 18:46

Szkenárió apokaliptika esetén nem találkoznék sem a hpzzád hasonló billentyűzet verdesőkkel, sem az éhezőkkel :-D azért, mert más helyen leszek, leszünk, amit senki sem keres. De nem is szívesen menne oda még akkor sem, ha nagyon éhezik.
Ebben a topikban nem én vagyok az, aki kényszeresen bizonyítani akar, én csak vagyok :cool:

Ha mondanám, hogy egy cd lemezen lévő adat vagy. amit éppen lejátszanak, nagyon furcsán reagálnál rá, de változtatni nem tudsz rajta. 300 évvel ezelőtt lettél kitalálva, hogy mit gondoljál, hogyan viselkedjél, mi legyen a véleményed. Na pont ezért nem zavar, mert egy cd lemez még soha nem tudott zavart okozni, max. a saját egójában.

Pedig te vagy az egyetlen itt, aki kényszeresen viselkedik. Meg aki állandóan méregeti magát. Egyébként nem én szopkodom a 2000 éve népbutításra használt bibliát, hanem te.

Ne aggód, nem lesz apokalipszis, onnan lehet a legegyszerűbben megbizonyosodni erről, hogy te azt állítod, hogy lesz.

Nem célom zavarni amúgy sem téged emiatt ne aggódj, csak a tévedéseidet/hazugságait nem hagyom szó nélkül. Miért pont 300 éve amúgy?

Idézet

#99891 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 18:50

Miért pont 300 éve amúgy?

Tőlem kérdezed? Ki a legtanultabb ebben a topikban? Attól kérdezd, hátha lejátssza neked :nevet:
Az élet lófasz, nagyon rövid, baszhatod az iskoláidat, a halálod után a végtelen jön, amit itt megtanultál budipapír. Amire ott lesz szükséged, itt csípőből elveted. Fordított helyzet lesz, de a különbség annyi, hogy én nem fogok vele visszaélni.

Faterom egy napja került be az elfekvőbe.
Gondoltam lemegyek hozzá, és elbúcsúzok tőle.
Az összes gyógyszert elvették tőle, gondolom gyorsítani akarják a dolgot. Orvos nincs, csak ápolók.
Pont ideje lenne nyitottan gondolkodnia, hisz már mindegy, bármi lehet.
Kinyomta a telefont, ne zaklassam. Sosem voltunk jóban, 16 éves koromban kibaszott az utcára. Pedig, ha enyhülne, békességgel a lelkében távozna. Makacs fasz, mint te.

Miért 300? Utána mibe fogsz belekötni? Nem vagy te kíváncsi semmire, ami tőlem származik.

#99892 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 18:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 18:58

Az összes gyógyszert elvették tőle, gondolom gyorsítani akarják a dolgot. Orvos nincs, csak ápolók.

Persze, hogy elveszik, mert ne csináljon fasságot. Érdekes, faternál nem ezt láttam, amúgy mellettem szerelnek össze egy 94 éves csókát, másik öreg még a tiltakozása ellenére kap vért. Lehet hazudott a kupakos és nem vér, hanem valami méreg, hogy gyors legyen? Csak akkor ahhoz minek kórház?

Amúgy most az összes lelkiismeretes ápoló/nővér/estébé ismerősöm nevében szégyelld a pofad, de nagyon.
Make love not Wor.

#99893 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 18:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 18:58

Tőlem kérdezed? Ki a legtanultabb ebben a topikban? Attól kérdezd, hátha lejátssza neked :nevet:
Az élet lófasz, nagyon rövid, baszhatod az iskoláidat, a halálod után a végtelen jön, amit itt megtanultál budipapír. Amire ott lesz szükséged, itt csípőből elveted. Fordított helyzet lesz, de a különbség annyi, hogy én nem fogok vele visszaélni.

Pont ideje lenne nyitottan gondolkodnia, hisz már mindegy, bármi lehet.
Kinyomta a telefont, ne zaklassam. Sosem voltunk jóban, 16 éves koromban kibaszott az utcára. Pedig, ha enyhülne, békességgel a lelkében távozna. Makacs fasz, mint te.

Miért 300? Utána mibe fogsz belekötni? Nem vagy te kíváncsi semmire, ami tőlem származik.

Kíváncsi vagyok, de csak össze vissza beszélsz.

Ha jön a végtelen, akkor semmire sem lesz szükségem, de inkább ne jöjjön, nem szeretnék egy végtelenségen keresztül semmit csinálni. Őszintén szólva akkor már inkább a tiszta elmúlás, vissza a körforgásba.

Azért meg, mert lejár a szavatosságunk, én még szívesen tanulok és használom a megtanultakat. Szorri, nekem nem fáj a gondolkodás.

Idézet

#99894 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 13. 19:05

Amúgy most az összes lelkiismeretes ápoló/nővér/estébé ismerősöm nevében szégyelld a pofad, de nagyon.

S mi van azokkal, akik nem lelkiismeretesek :cool:
Tudod, van olyan ember, aki úgy néz ki, mint ha ember lenne, de nőket, gyerekeket erőszakol :-D
Akár azt is írhatnád, hogy szégyeljem magam az összes embernek kinéző nevében.

Persze, díjazom, hogy vannak ismerőseid, akik elkötelezettek. De nem véletlenül van jelen a közöny a kórházakban.
Hospice részlegen meg hagyjuk, hallottam fater hangját, már nem foglalkoznak vele, mert értelmetlen, nem véletlenül nincsenek dokik, csak ápolók.
Nem szeretném a szemére hányni, hogy hitt a rendszerben s az bedarálta, meg 20 féle gyógyszert nem veszünk be ész nélkül. Bármi, ami természetes, s jeleztem felé, nagy ívben kiröhögte. Arc az vót, a végén felhívott, hogy miként is van az a parlagfű, mert már szétbaszták és mindenhol rákos, meg durva fájdalmak.

Nem volt alkalma kipróbálni, mert ez már nem az a stádium, egyébként meg miért ne szégyelhetnéd magad te?
Mi az akadálya?

#99895 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 19:10

Kíváncsi vagyok, de csak össze vissza beszélsz.

Ha jön a végtelen, akkor semmire sem lesz szükségem, de inkább ne jöjjön, nem szeretnék egy végtelenségen keresztül semmit csinálni. Őszintén szólva akkor már inkább a tiszta elmúlás, vissza a körforgásba.

Azért meg, mert lejár a szavatosságunk, én még szívesen tanulok és használom a megtanultakat. Szorri, nekem nem fáj a gondolkodás.

A magabiztos gondolkodás veszélyes.
Ha azt mondod gondolkodó vagy, miért egy zárt rendszerben teszed, ami olyan, mint a svédasztal?
Magadnak főzni ciki, ha mindenki onnan zabál?

#99896 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 18:15

#99897 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 18:15

Kis sógornőm a gyerek hospice-ben nővérke. Tényleg akkora köcsög vagy, hogy még őt is lelelkiismeretleneznéd? Haldokló gyerekeknek viseli a gondját az utolsó heteikben. Helyedben gecire elkussolnék.

Egyébként hospice-be nem azért kerülnek emberek, hogy meggyógyuljanak.

Idézet

#99898 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 19:14

A magabiztos gondolkodás veszélyes.
Ha azt mondod gondolkodó vagy, miért egy zárt rendszerben teszed, ami olyan, mint a svédasztal?
Magadnak főzni ciki, ha mindenki onnan zabál?

Semmi féle zárt rendszerről nincs szó. Ez valóban nyitott, ellentétben a mesekönyvedből vett baromságokkal.

Idézet

#99899 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 19:15

Kis sógornőm a gyerek hospice-ben nővérke. Tényleg akkora köcsög vagy, hogy még őt is lelelkiismeretleneznéd? Haldokló gyerekeknek viseli a gondját az utolsó heteikben. Helyedben gecire elkussolnék.

Egyébként hospice-be nem azért kerülnek emberek, hogy meggyógyuljanak.

Hja, de kussoljak, mert az összes gyógyszert elvették fatertól :-D
Nem haragszol, ha ezt a témát innentől nem veled tárgyalom. Bármiből kihozod azt, hogy geci vagyok :cool:
Örömöd legyen teljes, mi közöm a sógornődhöz és a gyerekekhez? Más helyzetről beszélek, nem kéne iderángatni azt, ami nem ide tartozik. Nyilván nem a gyógyulás a tét.

Eleve a folyamat, hogy hitt a doktoroknak, és minden szar gyógyszert bevett, amit felírtak. Már az elején szóltam neki, hogy semmi baja, de nem hitte el, jobban hitt az orvosoknak, hogy Ő bizony beteg.
Most megf rám dühös, hogy így alakult.
Ettől függetlenül meglátogatom, tényleg utolsó alkalom.
Szénné rákosodott a sok gyógyszertől, amit felírtak neki. Mellékhatásokra is másikat kellett szednie.

#99900 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 18:26

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 19:16

Semmi féle zárt rendszerről nincs szó. Ez valóban nyitott, ellentétben a mesekönyvedből vett baromságokkal.

Benne van a nevében: kötelező oktatás :nevet:

Tudod mit jelent az, ha valakit lekötöznek?
Na onnan biztos jó tanulmányi eredményeket lehet hozni, hisz csak azt mondhatod vissza, amit diktáltak. Hja, hogy ez nem egy zárt rendszer :-D próbálj meg mást mondani :omg: mindjárt érzékelheted a zárt rendszered előnyeit :cool:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4993
  • 4994
  • 4995
  • 4996
  • 4997
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.