HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4994
  • 4995
  • 4996
  • 4997
  • 4998
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#99901 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 13. 18:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 19:23

Hja, de kussoljak, mert az összes gyógyszert elvették fatertól :-D
Nem haragszol, ha ezt a témát innentől nem veled tárgyalom. Bármiből kihozod azt, hogy geci vagyok :cool:
Örömöd legyen teljes, mi közöm a sógornődhöz és a gyerekekhez? Más helyzetről beszélek, nem kéne iderángatni azt, ami nem ide tartozik. Nyilván nem a gyógyulás a tét.

Eleve a folyamat, hogy hitt a doktoroknak, és minden szar gyógyszert bevett, amit felírtak. Már az elején szóltam neki, hogy semmi baja, de nem hitte el, jobban hitt az orvosoknak, hogy Ő bizony beteg.
Most megf rám dühös, hogy így alakult.
Ettől függetlenül meglátogatom, tényleg utolsó alkalom.
Szénné rákosodott a sok gyógyszertől, amit felírtak neki. Mellékhatásokra is másikat kellett szednie.

Ha már nem használnak a gyógyszerek, akkor minek tömjék vele?

Az a közöd, hogy többek közt őt is lelelkiismeretlenezted, teljesen ismeretlenül, mint ahogy szintén számodra ismeretlen embereket bogarazol, rovarozol, halottazol, hülyézel, lenézel. Közben meg itt sírsz, hogy miért vagy alkalomadtán lehülyézve, amikor konkrétan valami hülyeséget ugatsz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99902 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 19:26

Benne van a nevében: kötelező oktatás :nevet:

Tudod mit jelent az, ha valakit lekötöznek?
Na onnan biztos jó tanulmányi eredményeket lehet hozni, hisz csak azt mondhatod vissza, amit diktáltak. Hja, hogy ez nem egy zárt rendszer :-D próbálj meg mást mondani :omg: mindjárt érzékelheted a zárt rendszered előnyeit :cool:

Te fogyatékos, ha nem kívülállóként akarnál valamiről ugatni, amihez fogalmatlan vagy, akkor talán lenne valami súlya annak amit mondasz.

Azért kötelező az oktatás, hogy az emberek ne maradjanak olyan súlyosan ostobák mint te (sajnos ez nem teljesül), illetve azért, hogy a hozzád hasonlók gyerekei is hozzá jussanak a tanulás lehetőségéhez.

Neked is lett volna lehetőséged megismerni valamely tudományágat, művelni azt, és alkalomadtán a tudományos eredményeidet beleépíteni abba a tudományágba.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99903 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 18:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 17:38

Mivel nem velem beszéltek így, s külső szemlélő voltam + mindenki fáradt és stresszes volt, mert nem az első meló, amit toltak, s nekünk sem. Ennyit nem agyalnék, mint te :Đ egy laza szájbaverés csak úgy, hogy senki meg ne tudja, de a delikvens értse, hogy miért a kurva anyját. Részemről ez a stratégia :nevet:

Talán 2 éve szigorítottam a hozzáállásomon :Đ
Előtte én is ilyen peace buzi voltam, hogy kerüljük a konfliktust. Amióta kitaláltam azt, hogy kerüljék mások a velem való konfliktust, bárkit képes vagyok elküldeni a kurva anyjába bizonyíték nélkül :nevet:

pont ilyen nagy agresszornak tuntel vmelyik holland videon amikor ijedten pislogtal a szallasod fele ahol handabandazott 2 reszeg. :)
ne vedd a szivedre, de a nagy kopasz fejeden kivul semmi mas ijeszto nincs a megjelenesedben :), szoval ovatosan a verbalis agresszioval.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#99904 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 18:55

Nem haragszol, ha ezt a témát innentől nem veled tárgyalom. Bármiből kihozod azt, hogy geci vagyok :cool:
Örömöd legyen teljes, mi közöm a sógornődhöz és a gyerekekhez? Más helyzetről beszélek, nem kéne iderángatni azt, ami nem ide tartozik. Nyilván nem a gyógyulás a tét.

Eleve a folyamat, hogy hitt a doktoroknak, és minden szar gyógyszert bevett, amit felírtak. Már az elején szóltam neki, hogy semmi baja, de nem hitte el, jobban hitt az orvosoknak, hogy Ő bizony beteg.
Szénné rákosodott a sok gyógyszertől, amit felírtak neki. Mellékhatásokra is másikat kellett szednie.

a gyogyszert vszinu azert szedtek el tole, hogy ne maganak adagolja esz nelkul. teljesen logikus.
az orvostudomany-tagadas pedig teljesen megszokott toled, semmivel sem nagyobb ostobasag, mint a tobbi 'okossag', amiben hiszel.

#99905 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 18:59

Tudod mit jelent az, ha valakit lekötöznek?
Na onnan biztos jó tanulmányi eredményeket lehet hozni, hisz csak azt mondhatod vissza, amit diktáltak. Hja, hogy ez nem egy zárt rendszer :-D próbálj meg mást mondani :omg: mindjárt érzékelheted a zárt rendszered előnyeit :cool:

ez jo vot, ezt Besenyo Pista bacsi is felhasznalhatna... :)
az angoloknal nincs vele problema? ( compulsory education )

#99906 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 13. 18:59

Szerinted az autót fáról szüretelik, amire a kereket centírozod?
Make love not Wor.

#99907 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 09. 13. 19:59

ez jo vot, ezt Besenyo Pista bacsi is felhasznalhatna... :)
az angoloknal nincs vele problema? ( compulsory education )

Mert a kupakosok áthamisították roping education-ről :nevet:

Idézet

#99908 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 19:04

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 19:15

Kis sógornőm a gyerek hospice-ben nővérke.

Valami ismerős jött a lévöjt/méregtelenítés dél. Bammeg, valami oldalon olyanokat találtam róla, hogy minden mondata fáj. Epekőre is volt ötlet, ha lenne időm akkor egy kevésbé veszélyeset ki is próbálnék, de már tudom előre, hogy azért nem fog hatni, mert nem hiszek benne :-) Oszt kíváncsi lennék guga kihez bírná rohanni, ha összekapna egy hasonlót és időnként csak dülledt szemekkel hörögne a fotelban. Komolyan mondom ráférne.
Make love not Wor.

#99909 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 19:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 13. 20:04

Valami ismerős jött a lévöjt/méregtelenítés dél. Bammeg, valami oldalon olyanokat találtam róla, hogy minden mondata fáj. Epekőre is volt ötlet, ha lenne időm akkor egy kevésbé veszélyeset ki is próbálnék, de már tudom előre, hogy azért nem fog hatni, mert nem hiszek benne :-) Oszt kíváncsi lennék guga kihez bírná rohanni, ha összekapna egy hasonlót és időnként csak dülledt szemekkel hörögne a fotelban. Komolyan mondom ráférne.

Ja, csak látod. Megint teljesen ismeretlenül lelelkiismeretlenez olyan embereket, mint az említett kis sógornőm. Nyilván azért lett gyerekápoló, hogy a háttérhatalomnak mészároljon beteg gyerekeket.

Idézet

#99910 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 13. 20:13

Ja, csak látod. Megint teljesen ismeretlenül lelelkiismeretlenez olyan embereket, mint az említett kis sógornőm. Nyilván azért lett gyerekápoló, hogy a háttérhatalomnak mészároljon beteg gyerekeket.

Én most azt trükköt sem értem, hogy vérvétel címszó alatt mlyen aljasságot követtek el ellenem. Addig okés, hogy a kaját mérgezik, amitől fájni kezdett a hasam (ebbe tolta a lóvét az orvosi kamara, a hatalom, a Siemens és mindenféle gyógyszerlobbi) és jól megsugaraztak, nyomkodtak, hümmögtek. Jól titkolják a költségeket is, mert két doki is mondott olyat, hogy (biztos beépített ügynök volt) mi a fenének fizetne maga ezekért, ha ingyen is megkapja itt a beutalóval? Gondolom így húzzák a csőbe a parasztot. Ingyé van, bekapja a horgot és hopp, egy FEMA táborban ébred. De nem láttam, hogy azzal a tűvel mi a fenét fecskendeztek belém, hisz csak kifelé folyt a dolog.

Anyós egész jól el van a pészmékerrel, fater vesét kapott, epe- és szürkehályog műtét nagyjából n+1 volt a közvetlen közelemben. Ennek sem értem a logikáját, hogy alig várják a megdöglést, erre összedrótozzák az ember kezét, visszaadják a látását és még fizetni sem kell. Gyanús baze, gyanús az egész. Guga remélem megmagyarázza, mert én nem értem.

Addig meg guga csak járjon árjuvédikus műtétre és zabálja a parlagfüvet. Idióta.
Make love not Wor.

#99911 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 19:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 16:23

10 év múlva térjünk erre vissza, a pótgyőzike, meg nemá, neki megmondják mit csináljon jó lóvéért. Ezt a csatornát a 2 fiam örökli, a jogdíjak nem halnak meg, s nekem nem vezényel senki, hogy mit és hogyan videózzak, poénból megy.
Nézni sem kötelező, de tyúklépésben egyre népszerűbb lesz.

Ha meg matek, hogy kinek nagyobb a farka, engem a milliós nézettség nem motivál.
Nem szeretnék olyan magyar vidisek helyébe lépni, vagy átvenni a szerepüket, akik bevallásuk szerint ebből élnek, mert onnantól a mennyiségre utaznak. Napi 5 videó minimum. Erőltetett, és tartalom nélküli.

Persze figyelembe veszem a topikbéli visszajelzéseket is, azt az epés 5 embert, aki évek óta rendszeres nézőm :nevet:
De nem lehet egy kategóriába sorolni a néha 15 ezres nézettséggel :nevet: és a visszajelzésekkel. Rangsorolni tudni kell :cool:

A világvégére is visszatértünk pár év után?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#99912 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 19:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 16:31

Even Stuff meg még vagy 4 hasonló cég egymás elől szipkázza el a használható embereket, akik képesek 4-5 napot hajtásban és alvás nélkül tolni.
Nincs ezen a területen értelmes cég.
Amikor rákérdezek, hogy bemehetek e a szemközti boltba kajáét venni, mert én és a fiam egy napja nem ettünk semmit, a válasz csak annyi, hogy pár perc múlva helyszínen kell legyünk, van nálam egy szendvics, toljátok be ketten :nevet:

Mindenhol ez megy, cserébe kurva jól fizet. De nekem ideiglenes, a fiamnak is, amint végez elhúz egy óceánjáró hajóra, én meg remélem, hogy minél hamarab a szlovákokhoz.

Jó a meló, de 3 nap nem alvás után átértékelődik minden, és idő kell hozzá, hogy felébredjek, az összes kávé kevés hozzá, hogy ne vánszorogva építsek, bontsak. A legszarabb, ha ilyen Szenes jellegű rendezvény van, mert 2*5 óra meló minimum. A kicsik jók, amik egymástól kurva messzire vannak, ülve alvás a kocsiban :-D

Szenes rendezvényen kiba sok szék kiment, s el is kellett bontani a színpaddal együtt.

A kurvajól fizet az mennyi bejelentve?

#99913 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 19:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 17:09

Baszki, ennyi még nekem is megy, de meló közben a hangításhoz semmi közünk :-D lakberendezés magas fokon, bármit lehet kérni, akár stadiont is építünk :-D annyi, hogy a közelében vagyunk folyamatosan a hangítósoknak, a fiamnak kapcsolat, én magasról leszarom a bunkózó pofájukat.
Hozzám még nem szóltak, de ahogy a segédekkel beszélnek, egyenként vágnám el a torkukat :-D filmesek ugyanez, az éjszaka, vagy hajnal kellős közepén fröcsög a nyál a pofájából, úgy üvöltözik. Oké, hogy valaki bénázik, meg nem talpraesett, vagy fáradt, de úgy ugatni vele, mint egy rabszolgával, ha velem tenné már elástam volna a gecibe.

Dehogyis, téged hónapokig csicskáztattak külföldön is

#99914 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 19:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 13. 20:53

A kurvajól fizet az mennyi bejelentve?

Sablonok azért itt vannak: nincs értelmes cég, mindenki hülye csak gugáék bírják. Na, pakolok össze, bammeg este 7 utánig bent voltam, elkezdtem párat kibogozni és termeltem.
Make love not Wor.

#99915 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 19:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 18:01

Csak egyszer kerülnél a helyembe :nevet:
A szip, szip balhé van. Arc az nagy, teljesítmény elméleti :nevet:
Elméleti szájbaverő vagyok, mert még senkit sem vertem szájba. De nem is nagyon szeretnék olyan emberek (bogarak) közé tartozni, akik csak azzal tudnak büszkélkedni, hogy hány embert vertek szájba. De, ha már, a te csoportod sem vonz túlságosan, ahol mindenki kibaszott tanult, mert a selejtesek népes táborát bővíted, akik szeretik a billentyűzetet :nevet:
Mellettem meghalnál baszki, ha azt a tempót kéne nyomnod, pár órát tippelnék. Persze mivel kibaszott tanult ember vagy, nem vagy rászorulva, ahogy az életben maradásra sem, de ez nem az én dolgom.

Éles helyzetben viselkedj úgy, mint egy cigány, mert a tanult vagyok nem fog bejönni.
Mire rászánod magad, már mindent kifosztottak a nem tanultak.

Milyen nagyképű vagy, fiacskám. Mellettem meghalnál baszki, az első percben, már az interjún kiröhögnélek amikor próbálnál angolul válaszolni.

#99916 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 19:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 13. 18:58

Tőlem kérdezed? Ki a legtanultabb ebben a topikban? Attól kérdezd, hátha lejátssza neked :nevet:
Az élet lófasz, nagyon rövid, baszhatod az iskoláidat, a halálod után a végtelen jön, amit itt megtanultál budipapír. Amire ott lesz szükséged, itt csípőből elveted. Fordított helyzet lesz, de a különbség annyi, hogy én nem fogok vele visszaélni.

Faterom egy napja került be az elfekvőbe.
Gondoltam lemegyek hozzá, és elbúcsúzok tőle.
Az összes gyógyszert elvették tőle, gondolom gyorsítani akarják a dolgot. Orvos nincs, csak ápolók.
Pont ideje lenne nyitottan gondolkodnia, hisz már mindegy, bármi lehet.
Kinyomta a telefont, ne zaklassam. Sosem voltunk jóban, 16 éves koromban kibaszott az utcára. Pedig, ha enyhülne, békességgel a lelkében távozna. Makacs fasz, mint te.

Miért 300? Utána mibe fogsz belekötni? Nem vagy te kíváncsi semmire, ami tőlem származik.

Az kizárt dolog, biztos forrásból tudom hogy 2013-ban volt a világvége, pirosgomb!
2015-ben pedig megszűnt a pénz!

#99917 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 20:01

Adj a faterodnak c vitamint. Meg szólj neki hogy ne akarjon beteg lenni.
Geci vagyok, mert te is az vagy.

#99918 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 13. 20:57

Milyen nagyképű vagy, fiacskám. Mellettem meghalnál baszki, az első percben, már az interjún kiröhögnélek amikor próbálnál angolul válaszolni.

Mondjuk az vicces lenne, megnézném :)

Please using simple words! :)

Ez lenne az első válasza. (valamelyik videóban volt, de nem találom :( )

Idézet

#99919 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 20:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 13. 20:57

Lengyel csókánk kapott 8 indiánt, hogy majd azok ott kitanulnak meg be. Így most minden tovább tart, állítása szerint sem tudás, sem tanulási esély nincs. Aztán mondta, hogy "feladtam, amíg bent vagyok fizetnek, itt már mindegy".
Make love not Wor.

#99920 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 13. 20:27

Az én indiánjaim hétfőn kezdenek tesztelni. Felelősséget nem vállalok.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4994
  • 4995
  • 4996
  • 4997
  • 4998
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.