HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5024
  • 5025
  • 5026
  • 5027
  • 5028
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100501 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 30. 04:05

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 29. 10:44

Anno guga arra panaszkodott, még hollandiában, hogy nem tud enni, melóban, mert azonnal rohannni kell retyóra. Szóval nála a fosás adott, gondolom úgy van vele, ha már muszáj, akkor jobb szeretni.
Az szerintem a nehéz fizikai munkától volt neki.

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 29. 13:49

az operációs rendszer neve macintosh :-D nagyon fasza
meg amiket mond a winekre.... kibaszott jó informatikus :-D
Erről valami link? Elvesztettem a fonalat, hol lehet erről olvasni? Ki vagyok már éhezve egy jó kis Gyula2222-es infós anyagra.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#100502 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 30. 05:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 09. 30. 05:05

Erről valami link? Elvesztettem a fonalat, hol lehet erről olvasni? Ki vagyok már éhezve egy jó kis Gyula2222-es infós anyagra.

Youtube-on keress rá, ott lesz a hurkasütősben minden nagy okosság, meg a hurkaevősben utána
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#100503 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 30. 06:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 09. 30. 05:05

Itt is van. A hurkaevősben is mondja. Kéne rá keresni valami fasza gyógynövényt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100504 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 30. 07:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 28. 16:46

Aztán ezt honnan tudod? Te is csak egy kibaszott hologramm vagy CD lemezre írva jó előre :-D Oszt abból is csak mamu izééé hamu leszel a holtad után.

Addig meg nekem is akadnak pógárpukkasztós guga-kategóriás megfejtéseim, csak jól titkolom:

Kép

Bukta!! :D

Csatolt fájl:

#100505 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 30. 07:39

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 30. 07:18

Itt is van. A hurkaevősben is mondja. Kéne rá keresni valami fasza gyógynövényt.

Én parlagfüvet eszem mindennap. Mindenre IS jó
Engem nem vezet meg a háttérhatalom

#100506 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 30. 10:45

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 09. 30. 08:23

Bukta!! :D

ABCD koncerten még jó, hogy veretni kell a mötálvillást.
Make love not Wor.

#100507 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 30. 11:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 30. 11:45

ABCD koncerten még jó, hogy veretni kell a mötálvillást.

Tagadod, hogy szabadkőmíjes vagy?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100508 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 30. 11:49

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 30. 12:12

Tagadod, hogy szabadkőmíjes vagy?

Dehogy. Hisz ott a szupertitkos jel, amit senki nem ismer.
Make love not Wor.

#100509 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 30. 12:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 30. 12:49

Dehogy. Hisz ott a szupertitkos jel, amit senki nem ismer.

Francba, tagadnod kellett volna.

Idézet

#100510 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 30. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 30. 13:51

Francba, tagadnod kellett volna.

Feőnök aszonta így kell csinálni, "abból majd mindenki tudja" Mit kell tagadni? Nem csináltam semmit :-)
Make love not Wor.

#100511 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 30. 13:20

A piramisban mondták ne tagadjunk, mert az gyanús.

#100512 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 01. 05:16

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 30. 06:18

Az itteni hozzászólásait IT témában nem találom. A hurkaevős TeCső-videót megnéztem, abban csak érintette a témát. Mondjuk ezt a Windows szolgáltatásait nem használod szövegen besírtam (jó, persze értem hogy értette, de nagyon hülyén sikerült megfogalmaznia), meg a Win 9-en és a géppel egykorú OS-en, de ezeket leszámítva azért akkora hülyeséget nem mond. Egy gondolat végképp megfogott, azt az OS-t kell használni, amit az ismerőseid is használnak, szóval készíthetitek szépen be a linuxos telepítő .iso-kat :Đ Jahno is, legfeljebb a karaoke-s megoldásoknak még egyszer nekifutunk.

Viszont ilyen véreshurkát uborkasalátával én is benyomnék, mint állat. Uborka kettő is van a hűtőben, csak ecet nincs hozzá, véreshurka meg a boltban black pudding álnév alatt futtatva, de közelébe nem ér a magyar hurkának sajnos. Az is igaz, hogy felénk nem zsírban sütötték a hurkát, hanem tepsiben-sütőben, és akkor is kolbásszal együtt, de szigorúan kiskunfélegyházi mustárt mellőzve. Fahéjas-szegfűszeges almahéjtea is jöhetne, lehet azt is csinálok a hétvégén. Talán mégis van értelme ezeket a videókat nézni. Azt hittem, hogy C-vitaminozós, űrzsidózós konteó lesz, de mégse az lett belőle. Jó, azért a végén azzal a hirtelen szarnom kell motívummal agyon lett csapva, kicsit még vágni kellett volna, sokszor a kevesebb több.

Szerkesztette: Raynes 2016. 10. 01. 05:18 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#100513 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 01. 06:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 10. 01. 06:16

Az itteni hozzászólásait IT témában nem találom. A hurkaevős TeCső-videót megnéztem, abban csak érintette a témát. Mondjuk ezt a Windows szolgáltatásait nem használod szövegen besírtam (jó, persze értem hogy értette, de nagyon hülyén sikerült megfogalmaznia), meg a Win 9-en és a géppel egykorú OS-en, de ezeket leszámítva azért akkora hülyeséget nem mond. Egy gondolat végképp megfogott, azt az OS-t kell használni, amit az ismerőseid is használnak, szóval készíthetitek szépen be a linuxos telepítő .iso-kat :Đ Jahno is, legfeljebb a karaoke-s megoldásoknak még egyszer nekifutunk.

Viszont ilyen véreshurkát uborkasalátával én is benyomnék, mint állat. Uborka kettő is van a hűtőben, csak ecet nincs hozzá, véreshurka meg a boltban black pudding álnév alatt futtatva, de közelébe nem ér a magyar hurkának sajnos. Az is igaz, hogy felénk nem zsírban sütötték a hurkát, hanem tepsiben-sütőben, és akkor is kolbásszal együtt, de szigorúan kiskunfélegyházi mustárt mellőzve. Fahéjas-szegfűszeges almahéjtea is jöhetne, lehet azt is csinálok a hétvégén. Talán mégis van értelme ezeket a videókat nézni. Azt hittem, hogy C-vitaminozós, űrzsidózós konteó lesz, de mégse az lett belőle. Jó, azért a végén azzal a hirtelen szarnom kell motívummal agyon lett csapva, kicsit még vágni kellett volna, sokszor a kevesebb több.

Akkor nem tudom mit néztél, a hurkasütőset is nézd, abban van a c vitamin
Amúgy tizenéve nincs winem, csak linuxom, aztán osx.
Szóval készítheted a MEKINTOS telepítő cd-t, bármi is az, majd guga megmondja :-D

#100514 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 01. 07:09

Pedig én sem használom az operációs rendszert :) ok van HTTP stack meg ilyenek, de lehetne előttem most is, meg munkahelyen is bármilyen még támogatott Windows és kész, azokon fut a Fallout és Remote Desktop, nekem ennyi elég is a böngésző mellé.

#100515 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 01. 07:56

Ebbe most pont zsidózás nem volt, de van olyan is.

Idézet

#100516 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 01. 13:58

https://www.youtube....h?v=5TWoDa53UqY

egyik legjobb előadás :)

Idézet

#100517 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 01. 14:48

Az itteni hozzászólásait IT témában nem találom.

Csak nagyjabol irom le, de egyebkent is ertelmetlen leirni, mert senkit sem fog erdekelni, hogy valojaban mi tortent. A lenyeg, hogy legyen min idetlenul vihogni a hordanak :omg:

A csaj a telefon vegen folyamatosan cikazott a kerdesekkel es a valaszt meg sem varva mar mast kerdezett. Igy futottam bele abba, hogy megkerdezte milyen op az, amit az apple hasznal, de mar kerdezte is, hogy mi a gep neve? Persze ezt a hibat, sot soha semmilyen hibat nem vet senki, mert itt a tokeletesek vannak. Semmi nyelvbotlas, amit korrigalni kene, ha lehetne.
Persze, hogy nyelvbotlas volt, pontosan tudom, hogy mac os a gep meg nem apple, marmint de. Csak, ha mar valaszolni sincs idom s mar is ott tartunk, hogy lehet linuxot akar. Na arra valaszoltam, amikor megkerdezte, hogy melyiket ajonlom, hogy olyan linuxot hasznaljon, amit az ismerosei is hasznalnak, kulonben nem tud segitseget kerni.

Lehet ezen evekig lovagolni, de ilyesmibe belekotni :omg:

Soha ne legyen a hordanak ennel nagyobb orome. No mentem koncertre, pontosabban a vegere bontani.

Jo vihogast, banant most nem dobok a ketrecbe.

#100518 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 01. 14:52

Látom saját kútfő híján megtetszett a horda :) Használd csak nyugodtan, még ha nem is odavaló, legyen egy kis talmi örömed :)

Idézet

#100519 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 01. 16:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 01. 15:48

Csak nagyjabol irom le, de egyebkent is ertelmetlen leirni, mert senkit sem fog erdekelni, hogy valojaban mi tortent. A lenyeg, hogy legyen min idetlenul vihogni a hordanak :omg:

A csaj a telefon vegen folyamatosan cikazott a kerdesekkel es a valaszt meg sem varva mar mast kerdezett. Igy futottam bele abba, hogy megkerdezte milyen op az, amit az apple hasznal, de mar kerdezte is, hogy mi a gep neve? Persze ezt a hibat, sot soha semmilyen hibat nem vet senki, mert itt a tokeletesek vannak. Semmi nyelvbotlas, amit korrigalni kene, ha lehetne.
Persze, hogy nyelvbotlas volt, pontosan tudom, hogy mac os a gep meg nem apple, marmint de. Csak, ha mar valaszolni sincs idom s mar is ott tartunk, hogy lehet linuxot akar. Na arra valaszoltam, amikor megkerdezte, hogy melyiket ajonlom, hogy olyan linuxot hasznaljon, amit az ismerosei is hasznalnak, kulonben nem tud segitseget kerni.

Lehet ezen evekig lovagolni, de ilyesmibe belekotni :omg:

Soha ne legyen a hordanak ennel nagyobb orome. No mentem koncertre, pontosabban a vegere bontani.

Jo vihogast, banant most nem dobok a ketrecbe.

Ez gyenge volt

#100520 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 01. 19:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 01. 13:58

https://www.youtube....h?v=5TWoDa53UqY

egyik legjobb előadás :)

Milyen virágot eszik? Sör mellé? A macsétás keménykedés nagyon állat. Megnéztem azt is, amikor a gyerekkel sütnek hagymás, fokhagymás, tyúkhúros, sörös rizst, közben meg narancsot dobálnak, büntet az is. Gondolom a gyerek még nem tudja mi akar lenni, de szakács már biztosan nem lesz, nekem nem is lett volna bátorságom forrózsíros serpenyő mellé beállítani, mikor eleve azt sem tudja szegény gyerek, hogyan kezelje a gyufát, meg merre álljon a serpenyő nyele. Bár gondolom azért van sikere, mert a videóiban van egyfajta ilyen retrószoci, együtt a család, vidéken sörözünk feelin'. IT-s témát viszont most sem sikerült találni, linkeket követel a nép.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5024
  • 5025
  • 5026
  • 5027
  • 5028
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.