HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5030
  • 5031
  • 5032
  • 5033
  • 5034
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100621 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 10. 07. 06:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 10. 07. 06:59

Az hogy minden ember más

Pont ezzel szoktam érvelni, amikor a "magas" vérnyomásomat hozzák fel.
Ott ez nem elfogadott érv.. :(

#100622 Felhasználó inaktív   gyurlaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 10:48

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 06. 21:38

Hát, ez ilyen.

Veled mi van? Jól vagy?
Köszönöm kérdésed.
Vagyok. :cool2:

#100623 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 10:49

Üzenet megtekintéseIdézet: gyurlaci - Dátum: 2016. 10. 07. 11:48

Köszönöm kérdésed.
Vagyok. :cool2:

Na de bővebben? Mit melózol, makkák, sárga Lada?

#100624 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 10:50

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 10. 07. 07:06

Miért, mennyire magas?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100625 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 10. 07. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 10. 07. 07:06

Ki kell próbálni. Ha nem, akkor továbblépni.
Make love not Wor.

#100626 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 14:31

Na, és ezért faszunk az XPbe, ezért kell vírusölő és foglalkozni a weboldalakkal, csak vannak olyan kibaszott jó informatikusok, akik direkt nem értik, mi meg szopunk:

Kép
Make love not Wor.

#100627 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 07. 15:31

Na, és ezért faszunk az XPbe, ezért kell vírusölő és foglalkozni a weboldalakkal, csak vannak olyan kibaszott jó informatikusok, akik direkt nem értik, mi meg szopunk:

Kép

Az miért van, hogy ez veled fordul elő, aki képzett s nem velem, aki kibaszott jó informatikus vagyok :-s
Más elgondolás alapján tevékenykedünk, de én már ha tehetem nem. Ellenben XP eddig a legjobbabb víruskereső nélkül és 12.0-ás Firefox, mert az még csekély adatot tud lenyúlni tőled. Manapság a böngésző a legveszélyesebb, ha frissítenek, az nem neked jó, persze úgy van beállítva, hogy a saját biztonságod érdekedben (profiloznak) személyre szabott reklám. Hangout is kíváncsi, bármit dumálsz, utána a képedbe tolják a reklámot.

Nahhh, de ez nem az én problémám szerencsére. Ahogy az oltások sem, meg a betegségek, és a számítógépes vírusok.

Érdekes módon mindig azok betegek, akik oltatják magukat minden szar ellen, akkor hogy :-s
Mindig annak baszódik el a gépe, aki frissít és védekezik, akkor hogyan fordulhat elő?

Nokia 3310-esem van, na arról nem sok infót tudnak leszivattyúzni, mert nem hívok fel senkit, s engem is kiba ritkán keresnek.

Ez sem az én problémám :Đ

#100628 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 07. 15:59

Az miért van, hogy ez veled fordul elő, aki képzett s nem velem, aki kibaszott jó informatikus vagyok :-s

Érdekes módon mindig azok betegek, akik oltatják magukat minden szar ellen, akkor hogy :-s
Mindig annak baszódik el a gépe, aki frissít és védekezik, akkor hogyan fordulhat elő?

Ez sem az én problémám :Đ

Direkt csinálod a hülyét? Ez nem elbaszódott, hanem a vírusölő szólt, hogy MÁSHOL nagy baj vaj. Ha nem lenne és XP lenne, akkor lehet szó nélkül megfertőződött volna.

Tudod, ilyen a védőoltás is, de kérdezd meg a faluban az öregeket, hogy tudják-e mi az a gyerekbénulás, vagy a TBC, ami kb. manapság már ismeretlen, cserébe a sok hülye oltott ezeket nem kapja el, viszont a sok hülye oltásellenes miatt újra teret kapnak.
Make love not Wor.

#100629 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 15:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 07. 15:59

Manapság a böngésző a legveszélyesebb, ha frissítenek, az nem neked jó, persze úgy van beállítva, hogy a saját biztonságod érdekedben (profiloznak) személyre szabott reklám.

Igen, az élet kemény, de el sem mondom miképpen működik, mert úgyis leszarod. Csak megint zavar, hogy ha ebben oltári nagy baromságokat állítasz, akkor mit tudhatsz a világ többi részéről?
Make love not Wor.

#100630 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 15:20

Zsákfaluban, ahol a szomszéd sem áll szóba veled, tényleg nehéz fertőző betegséget szerezni :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100631 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 15:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 07. 16:02

Direkt csinálod a hülyét? Ez nem elbaszódott, hanem a vírusölő szólt, hogy MÁSHOL nagy baj vaj. Ha nem lenne és XP lenne, akkor lehet szó nélkül megfertőződött volna.

Tudod, ilyen a védőoltás is, de kérdezd meg a faluban az öregeket, hogy tudják-e mi az a gyerekbénulás, vagy a TBC, ami kb. manapság már ismeretlen, cserébe a sok hülye oltott ezeket nem kapja el, viszont a sok hülye oltásellenes miatt újra teret kapnak.

Pont ugyanannyit,mint az informatikából :)

Idézet

#100632 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 15:27

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 07. 16:21

Pont ugyanannyit,mint az informatikából :)

Múltkor is idéztem, hogy mi volt a baja, erre magyarázta, hogy a szerveremre vigyázzak és én vagyok a hülye. Mert az XPjéről ellopták a TotalCommander jelszavait és sok mást. Agyrém bazmeg, agyrém. Ezek után le merjem írni az ilyen olyan explloit/injection dolgokat? Nem is akarja érteni, de elhülyüli.
Make love not Wor.

#100633 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 15:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 07. 16:02

Nem vagyok oltás ellenes, tőlem azt oltanak be akit akarnak, mivel ők az oltás által védettek, nekem meg nincs félnivalóm, hol a probléma?
Ebben a topikban meg ha direkt csinálom a hülyét, ha nem, úgy is az leszek :Đ kérdés?
Innentől kezdve szabadon garázdálodhatok, bármit leírhatok következmények nélkül, legyen az akármekkora faszság, vagy szabályzatba ütköző. Max. bezárod a topikot, vagy kiraksz a gecibe :cool: számomra mindegyik opció megfelel :Đ

#100634 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 15:34

Nem kell direkt csinálni, caak magadat add.

Idézet

#100635 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 15:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 07. 16:27

Múltkor is idéztem, hogy mi volt a baja, erre magyarázta, hogy a szerveremre vigyázzak és én vagyok a hülye. Mert az XPjéről ellopták a TotalCommander jelszavait és sok mást. Agyrém bazmeg, agyrém. Ezek után le merjem írni az ilyen olyan explloit/injection dolgokat? Nem is akarja érteni, de elhülyüli.

Bazz, mikor volt nekem utoljára XP-m, Total Commanderem? Én hülyülöm el?
Most van az a domain, amivel mindjárt kezdeni fogok valamit, mielőtt lejár, mert tényleg kell, mjó ha van egy domain. Főleg, ha névtelen, de nem az van, mint 10 évvel ezelőtt, hogy egyszerre 20 domaint kezelt a nejem és az egyik weblapról megfertőződött a gépe, onnan meg a többi. Ez előfordul néha, ha a vírus nagyon új és a víruskereső még nem ismeri, ez müxxi pillanatok alatt.

Nem nézlek hülyének, de ha lehet elvárom cserébe, mert én legalább kibaszott jó informatikus vagyok :nevet:

#100636 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 15:41

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 07. 16:20

Zsákfaluban, ahol a szomszéd sem áll szóba veled, tényleg nehéz fertőző betegséget szerezni :)

Úgy, hogy 7 nap Budapesten vagyok tömegrendezvényeken, épít/bont/koncert hétvégén meg Music Expo, sajna befut a fertőzés. Kedd este jöttem haza, egyrészt lefáradtam, mert napokon keresztül nem aludtam. De be is szoptam valamit, mert fel sem tudtam kelni, lázas voltam, mindenem fájt. 2 kanál túladagolt aszkorbinsav de csak is L typ. Reggelre kutyabajom sem volt. 20 évvel ezelőtt az ilyesmit egy hétig hevertem.

Hétvégén Music Expo, a fiam standfelelős lesz :Đ megyek filmezni, mivel nem tud elmozdulni onnan és kötelessége válaszolni a vendégeknek, megyek :nevet:

#100637 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 07. 16:33

Nem vagyok oltás ellenes, tőlem azt oltanak be akit akarnak, mivel ők az oltás által védettek, nekem meg nincs félnivalóm, hol a probléma?

Onnan, hogy bacigazda leszel és akiket még nem lehet beoltani, azok fogják elkapni. Eztet még szaknyelven is megmagyarázzák:

https://hu.wikipedia...jimmunit%C3%A1s
Make love not Wor.

#100638 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 07. 16:41

De be is szoptam valamit, mert fel sem tudtam kelni, lázas voltam, mindenem fájt.

Hétvégén Music Expo, a fiam standfelelős lesz :Đ megyek filmezni, mivel nem tud elmozdulni onnan és kötelessége válaszolni a vendégeknek, megyek :nevet:

Mondjuk ez nekem is két napig tartott.

Melyik stand? Összevissza lógok én is, egye fene vagy olyan marha, hogy meghívlak egy jó sörre :-) Nekem is végig kell látogatni a jó arcokat, Herman Janiék, Audmaxos Zolika, mindengol lesz kisüsti is. Esetleg megint sonka házi sajttal, ahogy múltkor.
Make love not Wor.

#100639 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 15:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 07. 16:44

Mondjuk ez nekem is két napig tartott.

Melyik stand? Összevissza lógok én is, egye fene vagy olyan marha, hogy meghívlak egy jó sörre :-) Nekem is végig kell látogatni a jó arcokat, Herman Janiék, Audmaxos Zolika, mindengol lesz kisüsti is. Esetleg megint sonka házi sajttal, ahogy múltkor.

Szentgyörgyi, sőt most megyünk át mindketten az Event studio-hoz melózni, jobb a lóvé, nagyobb a leterhelés, megállás nincs, mint ahol most vagyunk.
Szóval a Szentgyörgy a suli standja, de az Event Studio meg a hangoskodó cégé. Én csak butulni megyek ki szokás szerint.
Csak vasárnap leszek, a telefonszámod még megvan. Szerencsére nem én vezetek :-D

#100640 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 16:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 07. 16:50

Szóval a Szentgyörgy a suli standja,

Csak vasárnap leszek, a telefonszámod még megvan. Szerencsére nem én vezetek :-D

Oda is kell mennem, bár Pista (aka Satriani) mindenhol IS előfordul. Meg a többiek. Elleben én meg csak holnap.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5030
  • 5031
  • 5032
  • 5033
  • 5034
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.