HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5032
  • 5033
  • 5034
  • 5035
  • 5036
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100661 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 10. 07. 21:26

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 10. 07. 22:14

Akkor olyan 140 +/-5 néha 10 szokott lenni

Voltál egyébként valamilyen kivizsgáláson?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100662 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 21:31

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 07. 22:26

Voltál egyébként valamilyen kivizsgáláson?

Rendszeresen. De ez most mindegy is..

Idézet

Csak arra akartam utalni egyébként, a "mindenki más" elve alapján, hogy mi van akkor ha nálam ez a "normál" üzem?!

#100663 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 07. 21:50

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 10. 07. 22:31

Rendszeresen. De ez most mindegy is..

Ha minden rendben, akkor simán lehet normál üzem :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100664 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 08. 00:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 07. 22:50

Ha minden rendben, akkor simán lehet normál üzem :)

a magas vernyomas - betegseg. akkor is, ha nincs szervi baj, ami okozza. nem szabad felvallrol venni, mert eszrevetlenul teszi tonkre az ereket.
140 < vernyomassal en mar torodnek, probalkoznek csokkenteni vhogy. (sport, gyogyszer, termeszetgyogyaszat, stb - amihez kedved van)
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#100665 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 08. 05:51

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 10. 07. 22:06

de a 160 meg elvben nagyon magas

Ha tartósan annnyi
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#100666 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 08. 05:52

Amúgy elég szarul dolgozik a háttérhatalom

#100667 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 08. 06:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2016. 10. 07. 20:23

Veled es a kemofobiara hajlamos tarsaiddal ellentetben, egy biologia (ne adj Isten kemia) oran kicsit is figyelo ember pontosan tudja, hogy a C-Vitamin "szinonimaja" az L aszkonbinsav, masik neven (vagy szaman) E300. Lehet, hogy furcsa ez szamodra, de a magunkfajtak es nem mellekesen pl. a nagymamak pontosan tudjak, hogy a szintetikus D aszkonbinsav maximum etelek tartositasara jo illetve, ha nagyobb mennyisegben fogyasztod, akkor kipucolja a testedet fosas formajaban. A titkos betuket amiket a hatterhatalom eltitkol, pedig azert kerdezik meg a gyogyszertarban amikor vasarolsz, mert ott mind a ketto kaphato es nem mind1 a gyogyszeresz szamara, hogy fozni/fosni akarsz vagy csupan vitamint szeretnel a szervezetedbe juttatni. Minden esetre a te fajtadnak nagyon titokzatosak ezek a betuk es konnyen lehet okosnak tunni a tudatlanok taboraban. Amugy sima egeszseg boltokban csak L tipusut kapsz es nem atlatszo csomagolasban, mint ahogyan egy videodban is lattam, mert sajnos el kell arulnom egy dolgot: az E300 napfeny hatasara es bizonyos homerseklet felett (mondjuk, ha forro teaba belerakod a kulkoknek) bomlik. Hogy megertsd, maximum a segged huzza ossze a savanyusaga, de szart sem ersz vele. Illetve a C-Viramin egy gyorsan urulo vegyulet (kipisiled), tehat egy nap tobbszor is kell tolni normal mennyisegben, nem egyszerre sokat "tuladagolva".

Borászati szaküzletben vásárolom, 1kg-os kiszerelés 2150 Ft. és ezüst színű, fénytől védett zacsiban, gyógyszertárban húzós ára van, L typ nem kapható eleve, legalább is Rétságon, így nem is próbálkozom. Hideg citromos vízzel fogyasztjuk, teába még cukrot sem szoktunk rakni. Egyébként tisztában vagyok mindennel, amit leírtál. Ezt nem tudom miért pont nekem írtad le, aki napi szinten használja :omg:
Sok mást is használok/használunk e mellett, amit te nagy ívben elkerülnél és totál hülyének néznél :-D mondjuk alapból hülyének nézel, mint mindenki, de már írtam, hogy ez sosem zavart :cool:

#100668 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 08. 06:10

Azert irtam, mert mindig kihangsulyozod, hogy L...mintha az valami nagy dolog es csak a lazadok altal hasznalt kod lenne. De nem csak te, hanem mas tuggyukki blogokon is olvasom.

#100669 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 08. 06:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2016. 10. 08. 07:10

Azert irtam, mert mindig kihangsulyozod, hogy L...mintha az valami nagy dolog es csak a lazadok altal hasznalt kod lenne. De nem csak te, hanem mas tuggyukki blogokon is olvasom.

Ennek az az oka, hogy sokan azt sem tudják, hogy létezik 2 féle. Ész nélkül tolják a D typ-ot és csodálkoznak, hogy hasmenésen kívül mást nem okoz. Bizonyos mennyiség felett az L typ is fosat, de ne feledjük el, hogy erős antioxidáns, gyümölcsökhöz is azért adják, hogy ne barnuljon meg. A borokhoz nem tudom miért adják, nem jártam utána, de nyilván okkal teszik. A szervezetbe juttatva nagy dózisban ugyanezt az antioxidáns hatását fejti ki.

Kockázat nélkül túladagolható. Nem tudom mennyit írtam le, de pár napig Budapesten voltam melózni, elég sokat alvás nélkül. Ki is merültem, meg a tömegben összeszedtem valamit, mert itthon ágynak estem, fel sem bírtam kelni. Másnap reggelre kutyabajom sem volt. 10 évvel ezelőtt simán feküdtem egy hétig. Mpost elég egy kis gyógynövény kombó meg citrom és aszkorbinsav.

#100670 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 08. 06:36

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 10. 08. 01:33

a magas vernyomas - betegseg. akkor is, ha nincs szervi baj, ami okozza. nem szabad felvallrol venni, mert eszrevetlenul teszi tonkre az ereket.
140 < vernyomassal en mar torodnek, probalkoznek csokkenteni vhogy. (sport, gyogyszer, termeszetgyogyaszat, stb - amihez kedved van)

Mintha csak a dokimat hallanám..
Ilyenkor olyan szívesen megkettőzném önmagam és megnézném, hogy meddig élne -azonos feltételek és körülmények mellett- a gyógyszertszedő énem és meddig az, amelyik nem szedi... :rolleyes:

#100671 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 08. 07:11

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 10. 08. 01:33

Írta, hogy sportol, meg hogy rendszeresen jár orvoshoz is.

Idézet

#100672 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 08. 07:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 08. 07:26

Ennek az az oka, hogy sokan azt sem tudják, hogy létezik 2 féle. Ész nélkül tolják a D typ-ot és csodálkoznak, hogy hasmenésen kívül mást nem okoz. Bizonyos mennyiség felett az L typ is fosat, de ne feledjük el, hogy erős antioxidáns, gyümölcsökhöz is azért adják, hogy ne barnuljon meg. A borokhoz nem tudom miért adják, nem jártam utána, de nyilván okkal teszik. A szervezetbe juttatva nagy dózisban ugyanezt az antioxidáns hatását fejti ki.

Kockázat nélkül túladagolható. Nem tudom mennyit írtam le, de pár napig Budapesten voltam melózni, elég sokat alvás nélkül. Ki is merültem, meg a tömegben összeszedtem valamit, mert itthon ágynak estem, fel sem bírtam kelni. Másnap reggelre kutyabajom sem volt. 10 évvel ezelőtt simán feküdtem egy hétig. Mpost elég egy kis gyógynövény kombó meg citrom és aszkorbinsav.

Ki tolja ész nélkül a d-set? Mi a forrás a kockázat nélkül túladagolhatóságra

Idézet

#100673 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 08. 07:27

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 08. 08:11

Írta, hogy sportol, meg hogy rendszeresen jár orvoshoz is.

Az a furi, hogy a sporttal ideig-óráig (kb. az edzés napjára/másnapjára) "normalizálódik" a vérnyomásom, de utána visszaáll az elvben magas értékre. Kb 1,5-2 éve újra rendszeresen sportolok (bringa)
Csak a gyógyszerszedés tartaná tartósan alacsonyabban, de azt meg nem szívesen szedem.. :(

Amúgy amióta bringázok, a pulzusomon látható a legnagyobb változás. A nyugalmi állapotú ~90-ről 60-70!! közöttire csökkent.

#100674 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 08. 07:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 08. 07:26

Kik nem tudják? Max te a nagy megvilágosodásod előtt. Hülye.

#100675 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 08. 07:31

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 10. 08. 08:27

Az a furi, hogy a sporttal ideig-óráig (kb. az edzés napjára/másnapjára) "normalizálódik" a vérnyomásom, de utána visszaáll az elvben magas értékre. Kb 1,5-2 éve újra rendszeresen sportolok (bringa)
Csak a gyógyszerszedés tartaná tartósan alacsonyabban, de azt meg nem szívesen szedem.. :(

Amúgy amióta bringázok, a pulzusomon látható a legnagyobb változás. A nyugalmi állapotú ~90-ről 60-70!! közöttire csökkent.

140 körülire én nem szednék még gyogyót, de azért nézesd rendszeresen, mert nem vicc.

Idézet

#100676 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 08. 07:50

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 08. 08:21

Ki tolja ész nélkül a d-set? Mi a forrás a kockázat nélkül túladagolhatóságra

Fakitermelők közt eléggé elterjedt, csak nem ismerik, de legalább sokan vannak.

Én vagyok a forrás meg a családom, azt meg leszarom melyik tudományos portál mit hazudik róla. Mi már kipróbáltuk, teljesen rendben van :up:

#100677 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 08. 07:54

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 08. 08:31

140 körülire én nem szednék még gyogyót, de azért nézesd rendszeresen, mert nem vicc.

Én inkább 150 körülinek mondanám..

Viszont, hogy vicc-e vagy sem, azt csak a klónozós módszerrel lehetne igazán igazolni, ami meg ugye sajnos képtelenség. Kíváncsi lennék, hogy melyikünk mondaná a halálos ágyuknál (mármint a gyógyszerszerdős és a nemszedős klónom ágyánál) a naugyét. A doki (az ő korábbi halála esetén a jogutódja) vagy én..

#100678 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 08. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 10. 08. 08:54

Én inkább 150 körülinek mondanám..

Viszont, hogy vicc-e vagy sem, azt csak a klónozós módszerrel lehetne igazán igazolni, ami meg ugye sajnos képtelenség. Kíváncsi lennék, hogy melyikünk mondaná a halálos ágyuknál (mármint a gyógyszerszerdős és a nemszedős klónom ágyánál) a naugyét. A doki (az ő korábbi halála esetén a jogutódja) vagy én..

A vérnyomás mindig két értékből áll! A szisztolé a szívdobbanás utáni és a / után a diasztolé a szívdobbanás előtti nyomás értéke. A kóros hipertóniára, -főleg fiatalabb korban- inkább a diasztolé állandó! magas értéke utal, ugyanis a szisztolé már akár egy emeletnyi lépcsőzéstől is felugorhat 150 feletti értékre.

Magyarul inkább a diasztolés értéket kell figyelni és nem engedni, hogy állandó jelleggel, nyugalmi állapotban 90 Hgmm feletti értéken legyen.

#100679 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 08. 09:27

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2016. 10. 08. 09:59

Magyarul inkább a diasztolés értéket kell figyelni és nem engedni, hogy állandó jelleggel, nyugalmi állapotban 90 Hgmm feletti értéken legyen.

Pedig az is ott van.. :(
A klónozós kisérletre akkor is kíváncsi lennék.. Kár, hogy megvalósíthatalan..

#100680 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 08. 09:38

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 10. 08. 10:27

Pedig az is ott van.. :(
A klónozós kisérletre akkor is kíváncsi lennék.. Kár, hogy megvalósíthatalan..

A magas vérnyomás túlterheli az érfalakat és a szívet is. Könnyebben elkapsz egy infarktust esetleg egy sztrókot. Én a gyógyszeresen kezeltre szavaznék.

Egy haverom fügeteával tartja eredményesen karban a hipertóniáját, kár, hogy 10x annyiba kerül, mint egy generikus vérnyomáscsökkentő gyógyszer.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5032
  • 5033
  • 5034
  • 5035
  • 5036
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.