HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5037
  • 5038
  • 5039
  • 5040
  • 5041
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100761 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 17:21

Hja, kávé 400 :nevet:
Ennyiért a nejemmelegy hónapig kávézunk reggelente :cool:

Szendvics 590.

Attól függ hol. Ez redezvény, nem tuddsz vele mit csinálni, de Te főleg nem állnál oda annyiért szendvicset árulni, hogy olcsóbbra kijöjjön az ára. Valamit valamiért. Amúgy kávé/sör ingyen volt, szendvics meg 450-ért egész korrekt, legalá
bis nem gagyi zsömléből, hanem croissant formájú nagy cuccban sonka/tarja/saláta/uborka/sajtkrém. Kint a hurkások/sütősök drágák voltak, de ezt is sajna ki kell termelni, szopás az egész. Ellenben a kinti hangos színpad melletti menzás kifőzde már nem olyan szar.

Vállalkozás az olyan, hogy van amit nem lehet olcsóbban kijönni, ráadásul nem is gecik, behozhattad magadnak a sört. Berakod táskába a 6 dobozt és pár szendvicset, csókolom, mi tartott vissza? És még egyszer leírom, KV/sör ingyen. Kerestem ma a gyereket is, de nem volt.
Make love not Wor.

#100762 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 17:25

Hja, érdekes, hogy Szlovákiában, Lozornoban, az Audiban 10 cent volt az automatából a kávé.

Teljesen másról szól és esetleg nem azon akartak meggazdagodni. 3 napos kitelepülés X emberrel Y pénz és nem a legszarabb kávét nyomatták. 30 forintos kávé meg simán lehet céges támogatott, mert az bőven beszerzési opció alatt volt. Amúgy semmi gond, még reklámfelületet is kapsz, legközelebb szólj időben, több standon tudok helyet intézni az automatáidnak és vehetjük belőle 30 forintért a kávét. Mindenki nyer.
Make love not Wor.

#100763 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 09. 18:57

15 perc altt végig sem lehet menni rendesen, vagy ilyen-olyan kütyüt rendesen megnézni. Csak a Schlagwerk cuccainál elbarmoltam több, mint fél órát. És akkor még ismertem is a választékot.

Ezt pld ha lágyan ütötted, akkor is faszát szólt, érdekes állat: https://www.youtube....h?v=5NnxpQK3J8Y

Gyerekek meg olyanok, mondjuk kisebbik sógor is ilyesmi helyen kapott rá, aztán napi sok órát dolbol, zenél, gyakorol. Többi meg had csapkodja ész nélkül. Igaz kis szakmai háttérrel a LEDDrumosoknál még hangok is jöttek ki belőle.

De persze értelmes dolog az nihilnek bír lenni egy lecsúszott alkesznak, mert ahhoz is kevés az esze, hogy felfogja, vagy megtalálja a csilliárd koncert/előadás/termékbemutató/egyéb rendezvény közt azt, ami esetleg érdekli.

Fúbaszki, nekem az a megoldás, ha felépítjük a színpadot, abban még találok valamit, de ha csak lesni kell, hogy ott van kiállítva 2 kanna olaj, amit majd elfüstölnek, meg zongora, dj keverő, és sétálhatok, meg sok hülyegyereket nézhetek, hogy bármit szétverhetrnek dobverővel, nemá. Ezt nem nekem találták ki, neked, te jól érezted magad. Ennyi. Én csak elmenekültem a faszba, mert kibaszott nihil.

#100764 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 09. 17:33

Azért szoktam hozzátenni, mert nem te vagyok. Amúgy pölö mit készítenél 600 Ft-ból négy személyre?

Vajas kenyeret, de az is csak növényi margarinból :-D
Make love not Wor.

#100765 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 17:39

Hagymaféleségek rokonoktól szedve, szalonna mindig van,

Jahh, így nekem is jó lenne. Mennyit tudsz szállítani? Szólok itt a vendéglátósoknak, ha csak úgy ingyé mindig van, akkor ideszalad fél Európa.
Make love not Wor.

#100766 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 17:41

Ennyiből a nejemmel egy hónapig kávézunk hajnalban az ágyban,

Reggel 7 felé minden munkanapon várlak szeretettel Csepelen :-D
Make love not Wor.

#100767 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 09. 19:02

Teljesen másról szól és esetleg nem azon akartak meggazdagodni. 3 napos kitelepülés X emberrel Y pénz és nem a legszarabb kávét nyomatták. 30 forintos kávé meg simán lehet céges támogatott, mert az bőven beszerzési opció alatt volt. Amúgy semmi gond, még reklámfelületet is kapsz, legközelebb szólj időben, több standon tudok helyet intézni az automatáidnak és vehetjük belőle 30 forintért a kávét. Mindenki nyer.

Megy a tököm mégegyszer music kurvaanyjára, pénzes ostobas geciknek van kitalálva, akik helyben ott hagynak 5 ruppót kávéra, szendvicsre, s még mnosolyognak is hozzá. Szakmailag más, beszélgetnem sikerült. De ami anyagilag lehúzás, azt ne tüntessük fel más színben.

#100768 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 09. 19:03

Vajas kenyeret, de az is csak növényi margarinból :-D

Margarin, meg a szívbarát étolaj.

Menj már a faszba.
Intenzívről ne nekem üzenj, gondolkodni is felesleges, hogy honnan ennyi napraforgó :omg:

#100769 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 19:06

Megy a tököm mégegyszer music kurvaanyjára, pénzes ostobas geciknek van kitalálva,

Hülye vagy teljesen. Fiadékról is ez a véleményed, meg a sulijáról? Szakmai beszélgetés akkor ha jó volt, miért anyázod az egészet? Amúgy én is ezért mentem, hogy évente párszor legalább csapassunk, nézelődjünk, kütyüzzünk, akármi. Mondjuk én sem ugatok a lánfűrészes izéidre, mert nem érdekel.

Rokon gyerek meg nem kocsmában lógós húsipari alkoholista lesz, hanem rendes fehér poros bajszú rockzenész:

https://www.youtube....h?v=MXOVuQYmYJ0

Napi 3-4-X órákat zenélnek már suli után is. Inkább ez, mint egyéb elkallódás.
Make love not Wor.

#100770 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 09. 19:12

Hülye vagy teljesen. Fiadékról is ez a véleményed, meg a sulijáról? Szakmai beszélgetés akkor ha jó volt, miért anyázod az egészet? Amúgy én is ezért mentem, hogy évente párszor legalább csapassunk, nézelődjünk, kütyüzzünk, akármi. Mondjuk én sem ugatok a lánfűrészes izéidre, mert nem érdekel.

Rokon gyerek meg nem kocsmában lógós húsipari alkoholista lesz, hanem rendes fehér poros bajszú rockzenész:

https://www.youtube....h?v=MXOVuQYmYJ0

Napi 3-4-X órákat zenélnek már suli után is. Inkább ez, mint egyéb elkallódás.

A fiam nem véletlenül mondta, hogy ne haragudj, de nem tudom ki vagy :nevet:

Igyekezned kell, nincs neved :Đ

#100771 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:29

Megy a tököm mégegyszer music kurvaanyjára, pénzes ostobas geciknek van kitalálva, akik helyben ott hagynak 5 ruppót kávéra, szendvicsre, s még mnosolyognak is hozzá. Szakmailag más, beszélgetnem sikerült. De ami anyagilag lehúzás, azt ne tüntessük fel más színben.

Ez nem egy drága történet. Semmi köze nincs lehúzáshoz. Bérleti díj, meg videóban okoskodni, hogy kevés a fizetés. Valamiből ki kell termelni az összes költséget. Ez az amit te nem értettél vállalozosdiból.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100772 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 18:59

Hasibá, ebből a topikból hamarabb fogsz eltúnni, mint én. Nincs rád igény, s ezen nem tudsz változtatni, csak erőlködni, legbelül tudsz róla, csak folyamatosan pötyögsz.

A helyedben olyan helyen tenném, ahol kíváncsiak rám, egészségesebb a környezet.
Vedd komolyan, ne itt erőlködj!

Légy egyszer az életben férfi inkább, és kérj bocsánatot :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#100773 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 19:26

A fiam nem véletlenül mondta, hogy ne haragudj, de nem tudom ki vagy :nevet:

Igyekezned kell, nincs neved :Đ

Most már tudja. Ezen kívül fordítva is meg tudom magyarázni, mert érdekes módon sokan mások felismernek. Azon mondjuk meglepődött, hogy lassan 20 éve ismerjük egymást a tanáraival, meg néha együtt csapatunk, dolgozunk, csiribiri.
Make love not Wor.

#100774 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:35

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 09. 19:29

Ez nem egy drága történet. Semmi köze nincs lehúzáshoz. Bérleti díj, meg videóban okoskodni, hogy kevés a fizetés. Valamiből ki kell termelni az összes költséget. Ez az amit te nem értettél vállalozosdiból.

A bárszékek nem véletlenül voltak üresek :nevet:
Lehet korán volt, ebéd előtt jöttünk elé, az Árkád/Interspárban vásárolt a nejem annyiért 4 személyre, amennyiért ihattam volna kávét és a fiam egy üdítőt, de még belefért neki egy üveg bor is.

Nem panasz, csak életfelfogás.

#100775 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 09. 19:34

Most már tudja. Ezen kívül fordítva is meg tudom magyarázni, mert érdekes módon sokan mások felismernek. Azon mondjuk meglepődött, hogy lassan 20 éve ismerjük egymást a tanáraival, meg néha együtt csapatunk, dolgozunk, csiribiri.

Nem basztatásból írtam, csak poén, a fiam nincs is itthon, a nejemnek mesélte,. Ő meg pár perccel eztelőtt nekem, nincs tétje.

#100776 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 10. 09. 19:33

Légy egyszer az életben férfi

Na ez az egy, amit tőled soha nem lehet kérni hasibá :nevet:

#100777 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 09. 19:29

Maga a rendezvény eleve ingyen volt és nem a szervezők mennek Balira nyaralni a lehúzós kávé árából. Eleve a papírmunka/belépettés csomó szirszarhoz moat voltak önkéntesek is, így kicsit felszabadultabb lehetett a fő góré.

De mondom, semmi gond, gyere kávét árulni a következőre, aztán Árok Partyra, meg mindenhova IS, mert ha occsóbb, akkor az mindenkinek jó (aki nem találja meg az ingyen kávét).
Make love not Wor.

#100778 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 19:35

Nem panasz, csak életfelfogás.

Ez az a fajta életfelfogás, aminek egyik felén azt mondod, lehúzás, másik felén meg azt, hogy ennyiért ne hülyéskedjenek már, de keressenek más hülyét aki megcsinálja mert majd Te általában külfödön fogod nyomni.
Make love not Wor.

#100779 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:40

Szakmailag? Nem is értesz a hangtechnikához :think:

#100780 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 19:38

Na ez az egy, amit tőled soha nem lehet kérni hasibá :nevet:

2013?
Na, menj és növessz gerincet feketéző csicska