Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 09. 19:55
Olyan mondjuk nem létezik, főleg ha majd Szlovákiában is lesz megmondóembered és többen melóztok. Bár jól elkanyarodtál a témától és félremagyaráztad. Ahogy szoktuk. Amúgy ha belefér a kávé, cigiszünet, akkor nem mindegy? Nekünk a 3 napra X feladatunk volt, ha kint pofáztunk 2 órát akkor sem lettükn előbbre semmivel. Ma nem is kellett volna mennem, azért vittem cumót is, hátha. Aztán bandáztunk. De ha dolog van, bármennyit cigizünk, úgyis 17 óra után kapod meg a bontás parancsot. 2009-2010 körül alul is méreteztük, majdnem megdöglöttünk, kamerásoknak sem volt rendes váltás, 1 Balaton szelettel működtünk 1 egész napot. Értelme nem sok volt

Most meg itt támaszkodtam ingyen sörért és még haza is hoztak utána

Ez nem karrier, fasznak dohányzol bzui, eddig csak pipuztál, romlik a helyzet, én legalább letettem 30 év dohányzás után, mert már minden reggel okádtam tőle.
Nálaqm is az van, hogy 3 napig toljuk, s negyedik nap reggel kérdezem, hogy beugorhatnék a boltba kajáért? Nem, mert sürge.
Mivel beugrós vagyok kupakoshoz, s nem meri bevállalni, nincs kockázat, bemegyek a boltba, vagy 2-3 napra haza pihenni, lószart sem tud tenni ellene.
Ott baszódjon meg, ahol van, a melót szeretem, de azt a túltolt részét nem, de nincs is következménye, mert senki sem vállalja, de tenni sem lehet ellene, mert játékban van. Ha feljelenti bárki, azt basszák meg, nem a kupakost.
Leszarom, nem lehet tenni ellene. Pályázati pénzeket nyertnek, meg Hollónak a kausztját rendszeresen.
Nem az én dolgom, de az sem nagyon tetszik, ahogy ezt mások teljesen természetesnek veszik.