HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5038
  • 5039
  • 5040
  • 5041
  • 5042
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100781 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 09. 19:38

Maga a rendezvény eleve ingyen volt és nem a szervezők mennek Balira nyaralni a lehúzós kávé árából. Eleve a papírmunka/belépettés csomó szirszarhoz moat voltak önkéntesek is, így kicsit felszabadultabb lehetett a fő góré.

De mondom, semmi gond, gyere kávét árulni a következőre, aztán Árok Partyra, meg mindenhova IS, mert ha occsóbb, akkor az mindenkinek jó (aki nem találja meg az ingyen kávét).

Sajnos 3 hónapja minden rendezvényen (is) megfordulok, de a fiam miatt durvítok. Ingyen vannak a dolgok, ehhez vagyok szokva.
Remélem napokon belül Szlovákia, nem vagyok kíváncsi a hazai viszonyokra.

Még az sem vonz, hogy jó az órabér, kaja, üdítő és kávé, süti imngyen van. Utoljára a Bálnában szartam le az ingyen kaját, mert már 5 napja nem aludtam, s inkább a melót toltam, hogy minél hamarabb otthoni ágy a nejem mellé. Szarok a sütire, ingyen kávéra, pörköltre, haladjunk.

#100782 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 19:42

Sajnos 3 hónapja minden rendezvényen (is) megfordulok, de a fiam miatt durvítok. Ingyen vannak a dolgok, ehhez vagyok szokva.
Remélem napokon belül Szlovákia, nem vagyok kíváncsi a hazai viszonyokra.

Még az sem vonz, hogy jó az órabér, kaja, üdítő és kávé, süti imngyen van. Utoljára a Bálnában szartam le az ingyen kaját, mert már 5 napja nem aludtam, s inkább a melót toltam, hogy minél hamarabb otthoni ágy a nejem mellé. Szarok a sütire, ingyen kávéra, pörköltre, haladjunk.

Általában külföldön dolgozol
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#100783 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 19:42

Szarok a sütire, ingyen kávéra, pörköltre, haladjunk.

Én meg ha tehettem, akkor koncerten beültem a cateringes sátorba, aztán legalább nem 2 rohanás közt futtában ettem egy fél szendvicset, hanem rendes főtt kaja, gyümölcs, desszert, akármik. Szoptam én is eleget egész nap talpon, de ha meg lehet, akkor meg lehet.
Make love not Wor.

#100784 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Guga, azért szép hogy 15 perc alatt a teljes rendezvény színvonalát átláttad a KV árából :)

#100785 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:47

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 10. 09. 19:44

Guga, azért szép hogy 15 perc alatt a teljes rendezvény színvonalát átláttad a KV árából :)

Amúgy 2 standon élőben raktak össze gitárokat. Egyik nyers fából ott farigcsálta kézzel 2 napig a nyelét, másik helyen meg "látványpékség" jelleggel építette bele az elektronikát és rakták össze, húrozták fel. Tök érdekes.

Főleg mert tényleg normális és színvonalas volt, meg persze az összes cég összes kütyüje, legyen az analóg hangszer, vagy DJkütyü. Nekem bejött.
Make love not Wor.

#100786 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 09. 19:44

Én meg ha tehettem, akkor koncerten beültem a cateringes sátorba, aztán legalább nem 2 rohanás közt futtában ettem egy fél szendvicset, hanem rendes főtt kaja, gyümölcs, desszert, akármik. Szoptam én is eleget egész nap talpon, de ha meg lehet, akkor meg lehet.

Cateringesek mindig utánunk jönnek, mert oda tudnak teríteni, ahová építettünk. Mivel viszek magammal enni és innivalót, szarok a leülésre, zabálásra. Idiótáknak, gyengéknek való, aki bármilyen indokot képesek kihasználni a meló abbahagyására, de nem is fogok velük sokáig melózni, mert selejtek.

Nekem újra egyedül dolgozni, ez a cél.
Lihegni, pihegni, meg cigizni, szopni energia italt, meg levegőzni, ez legyen a fiatalok dolga :Đ

#100787 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 09. 19:47

Amúgy 2 standon élőben raktak össze gitárokat. Egyik nyers fából ott farigcsálta kézzel 2 napig a nyelét, másik helyen meg "látványpékség" jelleggel építette bele az elektronikát és rakták össze, húrozták fel. Tök érdekes.

Főleg mert tényleg normális és színvonalas volt, meg persze az összes cég összes kütyüje, legyen az analóg hangszer, vagy DJkütyü. Nekem bejött.

Simán csináltam volna velük riportot, láttam őket, mindent (is) láttam én is. Nem úgy jött össze. Korán volt, kevesen voltak az emberek, senki sem engedte el magát. Mire jött egy gitáros és tolta a szólót, s összeraktam a cuccot. PLS insert sd card, otthon maradt :-D

#100788 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 19:50

Olyan mondjuk nem létezik, főleg ha majd Szlovákiában is lesz megmondóembered és többen melóztok. Bár jól elkanyarodtál a témától és félremagyaráztad. Ahogy szoktuk. Amúgy ha belefér a kávé, cigiszünet, akkor nem mindegy? Nekünk a 3 napra X feladatunk volt, ha kint pofáztunk 2 órát akkor sem lettükn előbbre semmivel. Ma nem is kellett volna mennem, azért vittem cumót is, hátha. Aztán bandáztunk. De ha dolog van, bármennyit cigizünk, úgyis 17 óra után kapod meg a bontás parancsot. 2009-2010 körül alul is méreteztük, majdnem megdöglöttünk, kamerásoknak sem volt rendes váltás, 1 Balaton szelettel működtünk 1 egész napot. Értelme nem sok volt :-D Most meg itt támaszkodtam ingyen sörért és még haza is hoztak utána :-D
Make love not Wor.

#100789 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 19:50

Cateringesek mindig utánunk jönnek, mert oda tudnak teríteni, ahová építettünk. Mivel viszek magammal enni és innivalót, szarok a leülésre, zabálásra. Idiótáknak, gyengéknek való, aki bármilyen indokot képesek kihasználni a meló abbahagyására, de nem is fogok velük sokáig melózni, mert selejtek.

Lihegni, pihegni, meg cigizni, szopni energia italt, meg levegőzni, ez legyen a fiatalok dolga :Đ

Minek megszakadni a másnak való keccsölésért?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100790 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 19:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 09. 19:55

Olyan mondjuk nem létezik, főleg ha majd Szlovákiában is lesz megmondóembered és többen melóztok. Bár jól elkanyarodtál a témától és félremagyaráztad. Ahogy szoktuk. Amúgy ha belefér a kávé, cigiszünet, akkor nem mindegy? Nekünk a 3 napra X feladatunk volt, ha kint pofáztunk 2 órát akkor sem lettükn előbbre semmivel. Ma nem is kellett volna mennem, azért vittem cumót is, hátha. Aztán bandáztunk. De ha dolog van, bármennyit cigizünk, úgyis 17 óra után kapod meg a bontás parancsot. 2009-2010 körül alul is méreteztük, majdnem megdöglöttünk, kamerásoknak sem volt rendes váltás, 1 Balaton szelettel működtünk 1 egész napot. Értelme nem sok volt :-D Most meg itt támaszkodtam ingyen sörért és még haza is hoztak utána :-D

Ez nem karrier, fasznak dohányzol bzui, eddig csak pipuztál, romlik a helyzet, én legalább letettem 30 év dohányzás után, mert már minden reggel okádtam tőle.

Nálaqm is az van, hogy 3 napig toljuk, s negyedik nap reggel kérdezem, hogy beugorhatnék a boltba kajáért? Nem, mert sürge.

Mivel beugrós vagyok kupakoshoz, s nem meri bevállalni, nincs kockázat, bemegyek a boltba, vagy 2-3 napra haza pihenni, lószart sem tud tenni ellene.
Ott baszódjon meg, ahol van, a melót szeretem, de azt a túltolt részét nem, de nincs is következménye, mert senki sem vállalja, de tenni sem lehet ellene, mert játékban van. Ha feljelenti bárki, azt basszák meg, nem a kupakost.

Leszarom, nem lehet tenni ellene. Pályázati pénzeket nyertnek, meg Hollónak a kausztját rendszeresen.
Nem az én dolgom, de az sem nagyon tetszik, ahogy ezt mások teljesen természetesnek veszik.

#100791 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 19:08

Rendesen mániákus vagy.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100792 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 19:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 09. 19:58

Minek megszakadni a másnak való keccsölésért?

nEM MEGSZAKADÁS, TELJESEN TERMÉSZETES TEMPÓ. vOLT, HOGY PÁR ÉVVEL EZELŐTT JELENTKEZETT EGY SRÁC, HOGY JÖNNE KI VELEM AZ ERDŐRE, MERT NINCS TÜZELŐJE.
5 PERCENKÉNT ÜLT LE CIGIZNI, PIHEGNI, S HE A faszba, bocs caps lock. Szóval helyette kellett volna cipelnem a fát hegyen s völgyen át, elzavartam haza a gecibe. Nem dolgozok senki helyett, der van egy tempoóm, ami másoknak elviselhetetlen.

#100793 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 19:09

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 09. 20:08

Rendesen mániákus vagy.

Te beszélsz? Maradj távol ettől a topiktól bélbácsival együtt 2 hétig. Tudom lesz indok, hogy miért nem megy, de ne már :omg:

#100794 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 19:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 20:03

Ez nem karrier, fasznak dohányzol bzui, eddig csak pipuztál, romlik a helyzet, én legalább letettem 30 év dohányzás után, mert már minden reggel okádtam tőle.

Nálaqm is az van, hogy 3 napig toljuk, s negyedik nap reggel kérdezem, hogy beugorhatnék a boltba kajáért? Nem, mert sürge.

Mivel beugrós vagyok kupakoshoz, s nem meri bevállalni, nincs kockázat, bemegyek a boltba, vagy 2-3 napra haza pihenni, lószart sem tud tenni ellene.
Ott baszódjon meg, ahol van, a melót szeretem, de azt a túltolt részét nem, de nincs is következménye, mert senki sem vállalja, de tenni sem lehet ellene, mert játékban van. Ha feljelenti bárki, azt basszák meg, nem a kupakost.

Leszarom, nem lehet tenni ellene. Pályázati pénzeket nyertnek, meg Hollónak a kausztját rendszeresen.
Nem az én dolgom, de az sem nagyon tetszik, ahogy ezt mások teljesen természetesnek veszik.

Nem dohányzik, ellentétben a családoddal. Arra van pénz

#100795 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 19:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 20:09

Te beszélsz? Maradj távol ettől a topiktól bélbácsival együtt 2 hétig. Tudom lesz indok, hogy miért nem megy, de ne már :omg:

Játszunk olyat, hogy a 2013-as ügyed miatt megteszed amit ígértél, és utána visszajöhetsz, és írhatsz ide a topicomba.
Kibírod?

#100796 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 19:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 20:08

nEM MEGSZAKADÁS, TELJESEN TERMÉSZETES TEMPÓ. vOLT, HOGY PÁR ÉVVEL EZELŐTT JELENTKEZETT EGY SRÁC, HOGY JÖNNE KI VELEM AZ ERDŐRE, MERT NINCS TÜZELŐJE.
5 PERCENKÉNT ÜLT LE CIGIZNI, PIHEGNI, S HE A faszba, bocs caps lock. Szóval helyette kellett volna cipelnem a fát hegyen s völgyen át, elzavartam haza a gecibe. Nem dolgozok senki helyett, der van egy tempoóm, ami másoknak elviselhetetlen.

Persze, nyilván te vagy a hiteles forrás. Te olyan fajta vagy mint néhány hozzád hasonló számítógéphez affinitással nem rendelkező kolléga volt a sportban pölö. Amivel 5-7 órát szenvedtek kemény, nehéz munkát, azt a hozzám hasonló "selejtek" letudták másfél óra alatt, és a többi időt ellógtuk, cigivel, kávéval, kajával. :)

Idézet

#100797 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 19:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 20:09

Nekem nincs szükségem indokra. Én mindenhol ott vagyok egyszerre, ha számítógépnél vagyok. Benézek, kommentelek, csinálom a dolgomat mellette.

Idézet

#100798 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 10. 09. 20:15

Játszunk olyat, hogy a 2013-as ügyed miatt megteszed amit ígértél, és utána visszajöhetsz, és írhatsz ide a topicomba.
Kibírod?

Ez soha nem volt a te topikod és nem is lesz. Neked kell kibírni, ha nyitnál egy topikot hamar menne a dev/null-ba, de ezzel te is tisztában vagy, mi a fasznak velem erőlködsz?

Azt sem tudod miről szól a topik neve idióta. Ha bárki megkérdezne róla csak nyökögnél te barom :omg:
Miért gyalázod magad, hogy naponta visszajársz szándékosan szopatni magad?

#100799 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 19:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 09. 20:20

Ez soha nem volt a te topikod és nem is lesz. Neked kell kibírni, ha nyitnál egy topikot hamar menne a dev/null-ba, de ezzel te is tisztában vagy, mi a fasznak velem erőlködsz?

Azt sem tudod miről szól a topik neve idióta. Ha bárki megkérdezne róla csak nyökögnél te barom :omg:
Miért gyalázod magad, hogy naponta visszajársz szándékosan szopatni magad?

Válaszolsz is vagy csak puhapöcs féreg maradsz?

#100800 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 09. 19:28

Látod guga, ha lenne érettségid, most tanulhatnál angolul ingyen.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5038
  • 5039
  • 5040
  • 5041
  • 5042
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.