HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5045
  • 5046
  • 5047
  • 5048
  • 5049
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100921 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 10. 11. 09:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 11. 09:56

Még mikrofonom sincs, se normális keverő, nagyon mélyen nem cuccoltam bele ebbe a világba, ha komolyabb hangítás volt, arra béreltük a cuccokat a hangmániától. Legjobb, nem a saját géppark öregszik el.
2012-ben volt erre példa utoljára, azóta én csak iszok a háttérben :nevet: nomeringyen van.

Azért a vállalkozás szerű és az falunapot ingyen "hangosítás" között van pár paraszthajszál különbség.

Szerk: te "fogatlan geci" :nevet:

Szerkesztette: JonesC 2016. 10. 11. 09:14 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100922 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 10. 11. 09:28

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 11. 10:09

Azért a vállalkozás szerű és az falunapot ingyen "hangosítás" között van pár paraszthajszál különbség.

És a laptopról mp3at játszódás valamint a fuvolával spékelt zenekar közt. Némi. Mert kararókára elég egy 10ezres mikrofon, vagy 30 rugós vezeték nélküli egyszerűbb, de márkás AKG vagy bármi, fuvola/chelló elképzelésbe meg hát. Ott mögötte már elektronikával sem árt rendbetenni az egészet.

Mondjuk a tengapi megmondásától hamar eljutottunk oda, hogy igazából nem is.
Make love not Wor.

#100923 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 09:46

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 11. 10:09

Szerk: te "fogatlan geci" :nevet:

Hja, innentől én leszek a MILFkiller Zoli :Đ

Vállalkozást építeni arra, amit a fiammal toltunk, csak úgy lett volna értelme, ha komolyan vesszük. Kaptunk érte pénzt, mármint, ami nem falunap, hanem disco, lagzi, blabla nyugdíjasnap, meg sportnap. Volt mindenféle. Ami a bánki falunapokat illeti, az sem volt ingyen, 17 hektáros erdőt kezelhetek a mai napig, jó kis küvecsek voltak abból, amikor aktívan toltam. Most is csak annyi lenne a dolgom, hogy lemenjek a polgihoz 2017-es papírt kérni.

#100924 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 11. 10:46

Vállalkozást építeni arra, amit a fiammal toltunk, csak úgy lett volna értelme, ha komolyan vesszük. Kaptunk érte pénzt, mármint, ami nem falunap, hanem disco, lagzi, blabla nyugdíjasnap, meg sportnap. Volt mindenféle. Ami a bánki falunapokat illeti, az sem volt ingyen, 17 hektáros erdőt kezelhetek a mai napig, jó kis küvecsek voltak abból, amikor aktívan toltam. Most is csak annyi lenne a dolgom, hogy lemenjek a polgihoz 2017-es papírt kérni.

Miért nem kéred ki? Ha most kimész, akkor is tavaszra visszajössz nem?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100925 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 09:54

ez megint eros, es most nem is arra gondolok, hogy engedelyed sincs, hanem az erdokezelesre :)

egyebkent szerintem 30 fos nyugdijaskozonseg elott az ebedloben nem szoktak tulbonyolitani a hangositast, nem kell oda bazi technika.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#100926 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 09:56

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 10. 11. 10:54

ez megint eros, es most nem is arra gondolok, hogy engedelyed sincs, hanem az erdokezelesre :)

egyebkent szerintem 30 fos nyugdijaskozonseg elott az ebedloben nem szoktak tulbonyolitani a hangositast, nem kell oda bazi technika.

Bonyolítva semmiképp sincsen. Kell egy mikrofon, ami megfelel a hangszernek, aztán a keverőn meg kis szakértelem.

Idézet

#100927 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 09:57

Az erdőkezelés az én megfogalmazásomban más, mint egy erdész szemszögéből, én kezelem és kész :-D

Hja 31 perc után azért rendesen odabonyolítottam :nevet:

#100928 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 11. 10:56

Bonyolítva semmiképp sincsen. Kell egy mikrofon, ami megfelel a hangszernek, aztán a keverőn meg kis szakértelem.

Ehhhh, ha van szintis, gitáros, énekes, de beállásra nincs idő, azért tudnak mókásat alkotni, főleg, ha a szintis úgy dönt, hogy maxra bassza a hangerőt a kimenő jelen. Bunyós Pityu koncertjének a vége a billentyűs miatt lett élvezhetetlen, pedig nem is Ő ivott, hanem a Pityu hozott egy liter whiskey-t.

#100929 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 10:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 11. 11:00

Ehhhh, ha van szintis, gitáros, énekes, de beállásra nincs idő, azért tudnak mókásat alkotni, főleg, ha a szintis úgy dönt, hogy maxra bassza a hangerőt a kimenő jelen. Bunyós Pityu koncertjének a vége a billentyűs miatt lett élvezhetetlen, pedig nem is Ő ivott, hanem a Pityu hozott egy liter whiskey-t.

Jó, de az trash :)

Idézet

#100930 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 10:02

Most is csak annyi lenne a dolgom, hogy lemenjek a polgihoz 2017-es papírt kérni.

Szóval nem. Bár nekem ennyit megért volna, hogy ha kell, akkor legalább ez meg legyen.
Make love not Wor.

#100931 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 10:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 11. 11:00

Ehhhh, ha van szintis, gitáros, énekes, de beállásra nincs idő, azért tudnak mókásat alkotni, főleg, ha a szintis úgy dönt, hogy maxra bassza a hangerőt a kimenő jelen.

Ezért mondtam az elektronikát, benyomod és tartja. Egy olcsóbb darab is 20-40ezresért. Van is eladóm, nekem már nem kell.

Ellenben ha nem ért a szóból, akkor felsorlod a lehetőségeket, hogy 1. szarunk bele, tanyára jó lesz 2. engem ne hülyítsen, saját cuccnak sem tesz jót megyünk és "megbeszéljük". Mondjuk én eddig rendes zenészekre gondoltam, ha már a nejed emlegettük, akkor nem a Bunyós Pityu hülye szintisét képzeltem mellé kíséretnek.
Make love not Wor.

#100932 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 10:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 10. 18:58

Kevesebb is, mert egy kisebb laposról vagy almáról elmegy a párhuzam, csak nem tudom a feladatot :-) Most akkor laptopDJ vagyunk, vagy mi?

Dunderpatrullen is Nintendóról nyomja, meg pár egyszerű dologról, oszt heten vannak élőben. Ne túlozzuk el, mert röhögök. Majd ha kitűztük a célt és egy fasza holland diszkót, akkor talán.

Lemezjátsz kb. sosem avul el és aki azzal tolja annak nem ez a drága. Egy jó MK-II, Pio a világot megoldja.

DJben meg pld. Kaoss padokról és hasonló izékről beszélek. Az fejlődik, mint a picsa. Összességében az sem drága, de megint az "attól függ". Egy TB-303as persze drága, de aki eddig tud jutni, az lehet el is adja. Esetleg megmutatom, hogy szomszéd mit rak össze kb. nulla pénzből, szóval hagyjuk már a süket dumát.

mondjuk a tb303 inkább fétistárgy, nem azért drága mert annyira jó :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#100933 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 10:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 11. 11:02

Szóval nem. Bár nekem ennyit megért volna, hogy ha kell, akkor legalább ez meg legyen.

Hja, meg UAZ-t megtanulni vezetni :-D de jelenleg ott tart, hogy az önindító berozsdált, nem indul, cserés. Úgy, hogy ott áll, csak tönkremegy. Hamarosan megválok tőle, nem így terveztem, de sebaj.

Ebben az évben remélhetőleg nem erdőn leszek, hanem a Porsche-ban. Így nem is erőltettem a zengedélyt.

#100934 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 10:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 11. 11:05

Ezért mondtam az elektronikát, benyomod és tartja. Egy olcsóbb darab is 20-40ezresért. Van is eladóm, nekem már nem kell.

Ellenben ha nem ért a szóból, akkor felsorlod a lehetőségeket, hogy 1. szarunk bele, tanyára jó lesz 2. engem ne hülyítsen, saját cuccnak sem tesz jót megyünk és "megbeszéljük". Mondjuk én eddig rendes zenészekre gondoltam, ha már a nejed emlegettük, akkor nem a Bunyós Pityu hülye szintisét képzeltem mellé kíséretnek.

Koncert közben úgy, hogy Pityuval táncolok :-s egyszerűbb lett volna kihúzni a gecibe a szintit :-D
Nejemnek MP3-as kísérete szokik lenni, instrumentális alapok, amire fuvolázhat. Megcsinálja magának az összekötést, lejátszást, de ha szerencséje van megy vele Levente. Én csak ritkán jutok el.

Most lesz hamarosan Vácon önálló koncertje, zenészekkel, hangszerekkel, na azt majd rögzítem.

#100935 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 10:17

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 11. 11:02

Jó, de az trash :)

Death mulatós :-s :-D

#100936 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 10:17

Ezt sem tudjuk, lehet 400 fős is, vagy ha jönnek az akusztikusok és az elektromos zongorák, akkor már túl kell bonyolítani.

Mondjuk kicsiben én is csináltam a Szabadság téren, túl sok tényleg nem kellett hozzá, ellenben nem fértél be a kocsiba és hetente telepíteni a ládákat elég szar volt. És nem mindegy hány kocsival megyünk, mennyire fáj havernak a cipekedés, ki marad ott a másik kocsinál a pakolás idejére +parkolási díj. Ezek ilyen apró szopószorzók, de sok év alatt hamar túl kellett lépni rajta. Egy 3-4 fős kisebb koncertes izét én is bérelt mikrofonokkal tartottam, de ha stabilabban lett volna, akkor nyilván beruházós a dolog.

Kisebben egy Yamaha Stagepass 400 komplett egész jó bír lenni, kell mikrofon, mazzagok, jó idő. Ez mondjuk kb. 1 millió, egész baráti, lerakod, műxik, bírja. Minimális az amortizáció ha nem csinálunk hülyeséget.
Make love not Wor.

#100937 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 11. 11:15

Koncert közben úgy, hogy Pityuval táncolok :-s

Ez a dolgod, vagy nem ez a dolgod?
Make love not Wor.

#100938 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 10:48

Besírsz:

https://www.facebook...10834188474898/

Idézet

#100939 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 10:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 11. 11:18

Ez a dolgod, vagy nem ez a dolgod?

Nálam ez sosem volt eldöntve :-D annyira nem vettem komolyan, hogy bele is pofázzak a zenész dolgába, az Ő koncertje, amíg nem borítja a sört a cuccaimra, leszartam. Ami tőlem tellett megtettem.

Dj-t már ugattam le nagyon hangosan, mert bebaszva jött a haverjaival, igaz bérelt cucc, de betolakodtak vagy tízen és azt hitték ez így természetes. Nem mentalitásom, de elég agresszívan kitakarítottam onnan az egész bandát az üvegekkel együtt. Persze besértődtek, s mentek panaszra hasztalanul. Hiába győzködtem őket, hogy ahol a többi ember táncol, na ott döngöljenek, ne a pult mögött. Dj-nek volt annyi egója, hogy fontosabb volt neki a fellépés, mint hogy leugattam a haverjai előtt.

Esse sűrűn van, meg eleve messzire elkerülöm az ilyen fesztiválokat is, lehet öregszem.
Hja, a zsidófesztiválon is leugattam egy faszt, na az sem volt egy szép történet. Az önkormányzat összes cuccát elkérték, nekem kellett leszállítani a helyszínre. De se ember, se sátor, hogy hova. Leraktam a büfében, mire visszamentem összekócoltak a gecibe mindent, azéárt még nem is szóltam, csak segítettem rendesen megmókolni a kábeleket, keverőt. Éjszaka ott hagyták a színpadot a picsába, elmentek más koncertre, minden ott volt magára hagyva. Sörrel billegtek körülötte, akármit el is vihettek volna. Akkor megkerestem a srácot és kurára leugattam az éjszaka közepén, leszartam, hogy kik vannak vele. Mondtam neki, hogy kibaszott igénytelen állat vagy, leszarom, hogy befüveztél, stb.

Na másnap jeleztem a polgármesternek, hogy utoljára nyúltam az önkormányzat cuccaihoz, így nem szeretnék felelősséget vállalni.

Azóta nem is voltam helyi dolgokban benne, átvette a fiam, pedig neki is mondtam, hogy ez szopás lesz.

#100940 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 10:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 11. 11:48

Nálam ez sosem volt eldöntve :-D annyira nem vettem komolyan, hogy bele is pofázzak a zenész dolgába, az Ő koncertje, amíg nem borítja a sört a cuccaimra, leszartam. Ami tőlem tellett megtettem.

Egy német nyugdíjasklub már lehet nem ilyen, de én sem tudhatom biztosra.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5045
  • 5046
  • 5047
  • 5048
  • 5049
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.