Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 11. 11:18
Ez a dolgod, vagy nem ez a dolgod?
Nálam ez sosem volt eldöntve

annyira nem vettem komolyan, hogy bele is pofázzak a zenész dolgába, az Ő koncertje, amíg nem borítja a sört a cuccaimra, leszartam. Ami tőlem tellett megtettem.
Dj-t már ugattam le nagyon hangosan, mert bebaszva jött a haverjaival, igaz bérelt cucc, de betolakodtak vagy tízen és azt hitték ez így természetes. Nem mentalitásom, de elég agresszívan kitakarítottam onnan az egész bandát az üvegekkel együtt. Persze besértődtek, s mentek panaszra hasztalanul. Hiába győzködtem őket, hogy ahol a többi ember táncol, na ott döngöljenek, ne a pult mögött. Dj-nek volt annyi egója, hogy fontosabb volt neki a fellépés, mint hogy leugattam a haverjai előtt.
Esse sűrűn van, meg eleve messzire elkerülöm az ilyen fesztiválokat is, lehet öregszem.
Hja, a zsidófesztiválon is leugattam egy faszt, na az sem volt egy szép történet. Az önkormányzat összes cuccát elkérték, nekem kellett leszállítani a helyszínre. De se ember, se sátor, hogy hova. Leraktam a büfében, mire visszamentem összekócoltak a gecibe mindent, azéárt még nem is szóltam, csak segítettem rendesen megmókolni a kábeleket, keverőt. Éjszaka ott hagyták a színpadot a picsába, elmentek más koncertre, minden ott volt magára hagyva. Sörrel billegtek körülötte, akármit el is vihettek volna. Akkor megkerestem a srácot és kurára leugattam az éjszaka közepén, leszartam, hogy kik vannak vele. Mondtam neki, hogy kibaszott igénytelen állat vagy, leszarom, hogy befüveztél, stb.
Na másnap jeleztem a polgármesternek, hogy utoljára nyúltam az önkormányzat cuccaihoz, így nem szeretnék felelősséget vállalni.
Azóta nem is voltam helyi dolgokban benne, átvette a fiam, pedig neki is mondtam, hogy ez szopás lesz.