HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5047
  • 5048
  • 5049
  • 5050
  • 5051
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100961 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 10. 11. 16:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 10. 11. 17:50

Ha szeretnél többet látni Dave Mayer tartalmaiból a Facebookon, jelentkezz be

Anélkül is le tudod játszani a videót.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100962 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 18:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 10. 11. 17:50

Ha szeretnél többet látni Dave Mayer tartalmaiból a Facebookon, jelentkezz be

tessék jútúb

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100963 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 18:29

Fasza
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#100964 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 11. 20:39

Gugaféle agyhalott barom kommentelt :
A választások előtt két héttel elkezdődött két járvány ... lehet mind a kettőt megkaptam... de az egyiknek nagyon furcsa tünetei vannak,,,Nem tudom miért van elhallgatva... Picit megkevernek néhány gént és egy eddig soha nem tapasztalt járvány törhet ki... Ennek a két járványnak komoly politikai hatásai lehettek!

#100965 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 12. 04:23

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 11. 15:30

Raynes-nek kint Gazdi segített, ha lyól tévedek.

Ja, ő, de aztán kérte, hogy ne reklámozzam.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#100966 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 12. 04:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 11. 15:16

Borozgattam, beszélgettem, ebédeltem, borozgattam, beszélgettem, Boroszélgettem :-D aztán benéztem ide.
Anglia? Mimeló?
Mennyire reális, hogy a brexit után haza kell jönni nem csak a magyaroknak (is).
Hja, kérdőjel lemaradt a végéről.

Nem tudom, itt Milton Keynes környékén bőven van most munka elméletileg, többségében raktári melók, abból is legtöbb áruösszekészítő+csomagoló (picker and packer), esetleg anyagmozgató (ki-be rakodó, békázó, stb.), kisebb részt egyéb (targoncás pl.). Konkrétan a PMP nevű ügynökség a munkásszállító buszain azt reklámozza, hogy 1000 warehouse operatives needed, meg itt a ridgemondi FedExben és Amazonban is erősen munkaerőhiány van (ügynökségen keresztül lehet elkezdeni nekik dolgozni, van többféle ügynökségnek is szerződése ezekkel a cégekkel). Mondjuk arra készülj fel, hogy kb. olyan kemény, mint a sonkaagasztgatós első holland munkád, beled kidolgozod. Plusz ügynökségen keresztül dolgozni bizonytalan is, egyszer kérnek, aztán meg nem, utána meg mégis, meg egyszer az egyik céghez, aztán a másikhoz, persze ha a kölcsönző cég meg van veled elégedve, akkor lehetőleg mindig kér, meg egy idő után át is vesz rendes céges alkalmazottnak, cégenként változó. Az sokat segít a dolgon, ha valami normálisabb szakképesítésed is van, pl. az a felületmegmunkálás vagy mi, amihez elvileg értesz, az nem tudom mennyire keresett is, még nem láttam hirdetve, de ki tudja.

A Brexit miatt nem kell aggódni, még évekig tart, mire ténylegesen is ki fognak lépni, addig szabad marad a pálya. Most a népszavazáson még csak azt határozták el, hogy ki fognak lépni. Majd valamikor. Még az is lehet, hogy a kilépés is olyan formában fog megtörténni, hogy egy csomó úniós szerződésben bennmaradnak nem tagként, ahogy pl. Svájc sem tagja az EU-nak, de mégis egy csomó részegyezményhez csatlakokozott (nuku határellenőrzés, valamelyest szabadabb munkavállalás, stb.). Az meg még valószínűbb, hogy aki már itt dolgozik, azt nem fogják hazaküldeni.

Angliának két hátránya van: drága, és túlságosan ellepték már szedett-vedett aljanépek (jobban, mint pl. Hollandiát, vagy Svédországot, stb., bár már franc tudja, lehet már mindenhol ott vannak). Mindegy, a fő, hogy a lengyel barátaid szeretettel várnak itt is. Vagy nem, ezt csak akkor tudod meg, ha kiértél. Ráadásul Angliában nem csak az EU-s bevándorlókkal kell számolnod, hanem a volt brit gyarmati országok bevándorlói is szabadon jöhetnek (ázsiaiak, afrikaiak, főleg India, Pakisztán, Nigéria, Ghána, Szomália, stb.), pont ez utóbbi miatt volt értelmetlen a kilépés, mert nem megoldás a bevándorlóáradatra.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#100967 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 12. 08:27

guga van olyan napod amikor nem iszol?

#100968 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 12. 08:33

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 10. 12. 09:27

Nem tudja anélkül elviselni a valóság ránehezedő nyomását. :)

Idézet

#100969 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 12. 08:41

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 12. 09:33

Nem tudja anélkül elviselni a valóság ránehezedő nyomását. :)

Fogyasszon több orbáncfüvet és szotyit a magnézium miatt...

#100970 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 12. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 10. 12. 05:49

Nem tudom, itt Milton Keynes környékén bőven van most munka elméletileg

Köszi a terjedelmes választ, de Angliába nem készülök, valahogy nekem kimarad az elképzeléseim közül, bár ki tudja mit hoz az élet.
Azt hittem Kunádámra, hogy anglikánban tolja, s azt kérdeztem, hogy mit melózik.

Egyébként mindenhol kiba keményen kell dolgozni, egy a lényeg, a szalagmunkát, ha lehet messzire elkerülni.
Az a leggecibb.

#100971 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 12. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 10. 12. 09:27

Ha itthon vagyok, s nincs menésem sehova, akkor alap. Sajnos most pihi van/sörözés.

#100972 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 12. 09:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 12. 10:06

Ha itthon vagyok, s nincs menésem sehova, akkor alap. Sajnos most pihi van/sörözés.

Vakolásról is tehetnél fel videót. Annak legalább oktató jellege is lenne.

Idézet

#100973 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 12. 09:19

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 12. 10:08

Vakolásról is tehetnél fel videót. Annak legalább oktató jellege is lenne.

Szart sem érne, a vakolat nem külső hiba miatt vált le. A fűrdőszoba csapja van ott és ha engedjük a kádba a vizet, a kád széléről átszivárog a falba egy kevés. Na ezért várom a kőművest, hogy azt a részt leburkolja, amíg az nincs meg, felesleges a vakolat, leesik, salétromosodik.

Másrészt se szerszámom, se anyagom.
Bonyás, egy 5 perces vakolás lenne az tény, de nem múlik rajta semmi, hisz 2cm kőpor mellé megy.
Csak nincs kedvem minden egyes baromságot, ami a topikban megy, részletesen helyesbíteni, mert úgy is kiforgatjátok.

Egyébként is szigetelni kell a házat + tetőtér + teraszbeépítés + egy másik szoba és garázs építése :Đ vagy eladjuk a francba.

#100974 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 12. 09:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 12. 10:19

Szart sem érne, a vakolat nem külső hiba miatt vált le. A fűrdőszoba csapja van ott és ha engedjük a kádba a vizet, a kád széléről átszivárog a falba egy kevés. Na ezért várom a kőművest, hogy azt a részt leburkolja, amíg az nincs meg, felesleges a vakolat, leesik, salétromosodik.

Bonyás, egy 5 perces vakolás lenne az tény, de nem múlik rajta semmi, hisz 2cm kőpor mellé megy.
Csak nincs kedvem minden egyes baromságot, ami a topikban megy, részletesen helyesbíteni, mert úgy is kiforgatjátok.

Egyébként is szigetelni kell a házat + tetőtér + teraszbeépítés + egy másik szoba és garázs építése :Đ vagy eladjuk a francba.

Mondjuk az utóbbit érdemes lenne időben eldönteni :) mert annyivel nem fog többel elmenni, amennyivel többet ráköltötök (szerintem tegyük hozzá).

#100975 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 12. 09:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 12. 10:19

ilyennel tenyleg erdemes varni evekig, jot tesz a viz a falnak, plane ha fagy. egy kis xiloval megoldhatnad a kad szele-fal problemat.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#100976 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 12. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 10. 12. 10:30

Mondjuk az utóbbit érdemes lenne időben eldönteni :) mert annyivel nem fog többel elmenni, amennyivel többet ráköltötök (szerintem tegyük hozzá).

Ha eladjuk, az mostanában lesz, nem úgy, hogy nekiállunk ész nélkül bővíteni. Eleve nincs is rá pénz, sőt semmire nincs csak megélhetésre.
Minden képlékeny. Komolyabb pénzt csak ketten tudnánk keresni külföldön.

Mármint nem te meg én együtt :Đ

#100977 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 12. 09:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 12. 10:06

Köszi a terjedelmes választ, de Angliába nem készülök, valahogy nekem kimarad az elképzeléseim közül, bár ki tudja mit hoz az élet.
Azt hittem Kunádámra, hogy anglikánban tolja, s azt kérdeztem, hogy mit melózik.

Egyébként mindenhol kiba keményen kell dolgozni, egy a lényeg, a szalagmunkát, ha lehet messzire elkerülni.
Az a leggecibb.

Vagy ha van eszed, akkor nem kell keményen dolgozni, csak normálisan.

#100978 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 12. 09:52

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 10. 12. 10:31

ilyennel tenyleg erdemes varni evekig, jot tesz a viz a falnak, plane ha fagy. egy kis xiloval megoldhatnad a kad szele-fal problemat.

Jelenleg nem ázik, volt már itt a kőműves, Ő verte le kint a vakolatot, bent meg ráhúzott egy 10cm-es burkolatot.
Az átázást már megszüntette. De van kémény gondunk is, kell rá egy sipka, hogy ne ázzon be. Nyáron a sok eső után szétkúrta a víz az elektromos hálózatot. 50 éves a ház, apró gondok már jelentkeznek.

Pár éve szétkaptam a belsejét, kivertem a falakat, kivettem ablakokat, egybenyitottunk, tágasabb konyhát csináltunk, stb. Hamarosan megint lesz egy kis fejlesztés, vagy mondom, el lesz adva. Attól függ a nejem mit szeretne. Ha nem megyünk együtt külföldre, akkor Váchoz közeli tanyára megyünk, ahol gazdálkodni is lehet. Akkor is ki kell mennem külföldre pénzt keresni.

Na de ez baromi távlati.

#100979 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 12. 09:57

Már nem tudom hanyadjára futok bele ebbe a hirdetésbe. Párszor átolvastam, de nem jöttem rá hol van benne az átverés. Mennyire kamu, hol a hiba?

https://recyclix.com...=cbe337d628ff64

#100980 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 12. 10:00

a garázs jó lesz világvége esetén :-D

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első