Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 10. 26. 15:54
azt sem tudja elmondani mit dolgozik

Mert kibaszott ostoba vagy

Okkal nem mondtam idáig semmit. Nem volt dááákumentumom a balesetvédelmi oktatásról. Mááán van, elég sok a kibaszott rosszindulatú ember, aki utazik az ilyesmire, és figyeli, hogy kinek és hol dolgozom, s a legapróbb hibát is felfedezve azonnal FELJELENTENI a gecibe!
Na az ilyen faszok miatt szinte semmiről sem beszélhetek.
Ma is készítettem egy filmet, a minősége kérdőjeles, mert a fél kezemmel vezettem egy 550-es quadot. Később vettem észre, hogy véletlenül látszik a rendszám, s egy pillanatra a visszapillantóban a fejem, hogy nincs rajtam bukósisak. Egész délután quadoznom kellett
De a filmet nem töltöm fel, mert aki tudja, hogy Szlovákiában kötelező a bukósisak, az fogja és a rendszám alapján már nyomja is az infót. No de, volt bukósisak, csak kicsi.
Nem nagyon tudnám megfogalmazni, hogy valójában mit dolgozok. Rakjuk a segédmunkás kategóriába. De ez a melóhely valójában egy állatmenhely, itt ilyen felvidéki megmentett magyarok vannak, nagyon durva helyzetekből szedte ki őket a tulaj. Mindenki idős már, de cserébe nagyon összecsiszolódott csapat. Nekem még korán van, s nem értik, hogy mi a faszt keresek itt.
Hja, quad kurva jó, Misi mondta, hogy bármikor elvihetem. Vasárnap nincs meló soha. Hja, úgy volt, hogy ünnepekre hazamegyek, nem megyek

remélem a nejem jön ki Bendzsókával fürdőzni a termálban itt mellettem és quadozni. Na akkor majd csinálok olyan filmet, ami legális és nem tudnak belekötni. Bár egyáltalán nem értem, hogy az ilyen szőrszálhasogatásban mi az öröm. Mire megy vele, mi élteti, motiválja az ilyen faszokat?
Egyik haverom videózott, nem volt bekötve, már fel is nyomták, videót lementették, oszt ment a kapitányságra. Ez kb. 6 hónapja volt, egy darabig nulla film volt a csatornáján.