HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5067
  • 5068
  • 5069
  • 5070
  • 5071
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#101361 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 10. 26. 16:20

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 26. 16:09

Előző oldalon linkeltem. Figuráns. Szimpla segédmunka.

Idézet

Figuráns
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A mérnökök figuránsnak nevezik azt a segédet, aki topográfiai felvételeknél a jelzőzászlóval vagy a léccel a felveendő, esetleg zsindellyel vagy cövekkel megjelölt pontokhoz áll. A mérnök a figuránsnak, mivel néha igen messze vannak egymástól, előre megállapított jelekkel ad utasítást. Begyakorolt és értelmes figuráns igen nagy előnyére szolgál mind a mérésnek, mind a mérnöknek.

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#101362 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 16:30

Az értelmessel gond lesz...
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#101363 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 16:54

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 26. 16:09

Előző oldalon linkeltem. Figuráns. Szimpla segédmunka.

Azzal nincs gond.

De úgy misztifikálja, hímez-hámoz mintha valami titkosügynök lenne.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#101364 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 17:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 10. 26. 17:54

Azzal nincs gond.

De úgy misztifikálja, hímez-hámoz mintha valami titkosügynök lenne.

Szerimtem még neki is kellemetlen, hogy alibiből csináltak neki helyet. Mint mondta is, a többi melós nem is érti, hogy került ő oda.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#101365 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 17:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 10. 26. 15:54

azt sem tudja elmondani mit dolgozik :-D

Mert kibaszott ostoba vagy :nevet:
Okkal nem mondtam idáig semmit. Nem volt dááákumentumom a balesetvédelmi oktatásról. Mááán van, elég sok a kibaszott rosszindulatú ember, aki utazik az ilyesmire, és figyeli, hogy kinek és hol dolgozom, s a legapróbb hibát is felfedezve azonnal FELJELENTENI a gecibe! :cool:

Na az ilyen faszok miatt szinte semmiről sem beszélhetek.
Ma is készítettem egy filmet, a minősége kérdőjeles, mert a fél kezemmel vezettem egy 550-es quadot. Később vettem észre, hogy véletlenül látszik a rendszám, s egy pillanatra a visszapillantóban a fejem, hogy nincs rajtam bukósisak. Egész délután quadoznom kellett :omg:

De a filmet nem töltöm fel, mert aki tudja, hogy Szlovákiában kötelező a bukósisak, az fogja és a rendszám alapján már nyomja is az infót. No de, volt bukósisak, csak kicsi.

Nem nagyon tudnám megfogalmazni, hogy valójában mit dolgozok. Rakjuk a segédmunkás kategóriába. De ez a melóhely valójában egy állatmenhely, itt ilyen felvidéki megmentett magyarok vannak, nagyon durva helyzetekből szedte ki őket a tulaj. Mindenki idős már, de cserébe nagyon összecsiszolódott csapat. Nekem még korán van, s nem értik, hogy mi a faszt keresek itt.

Hja, quad kurva jó, Misi mondta, hogy bármikor elvihetem. Vasárnap nincs meló soha. Hja, úgy volt, hogy ünnepekre hazamegyek, nem megyek :-D remélem a nejem jön ki Bendzsókával fürdőzni a termálban itt mellettem és quadozni. Na akkor majd csinálok olyan filmet, ami legális és nem tudnak belekötni. Bár egyáltalán nem értem, hogy az ilyen szőrszálhasogatásban mi az öröm. Mire megy vele, mi élteti, motiválja az ilyen faszokat?

Egyik haverom videózott, nem volt bekötve, már fel is nyomták, videót lementették, oszt ment a kapitányságra. Ez kb. 6 hónapja volt, egy darabig nulla film volt a csatornáján.

#101366 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 17:12

Az nem lenne megoldás, hogy beköti magát?

Idézet

#101367 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 17:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 26. 18:09

Mert kibaszott ostoba vagy :nevet:
Okkal nem mondtam idáig semmit. Nem volt dááákumentumom a balesetvédelmi oktatásról. Mááán van, elég sok a kibaszott rosszindulatú ember, aki utazik az ilyesmire, és figyeli, hogy kinek és hol dolgozom, s a legapróbb hibát is felfedezve azonnal FELJELENTENI a gecibe! :cool:

Na az ilyen faszok miatt szinte semmiről sem beszélhetek.
Ma is készítettem egy filmet, a minősége kérdőjeles, mert a fél kezemmel vezettem egy 550-es quadot. Később vettem észre, hogy véletlenül látszik a rendszám, s egy pillanatra a visszapillantóban a fejem, hogy nincs rajtam bukósisak. Egész délután quadoznom kellett :omg:

De a filmet nem töltöm fel, mert aki tudja, hogy Szlovákiában kötelező a bukósisak, az fogja és a rendszám alapján már nyomja is az infót. No de, volt bukósisak, csak kicsi.

Nem nagyon tudnám megfogalmazni, hogy valójában mit dolgozok. Rakjuk a segédmunkás kategóriába. De ez a melóhely valójában egy állatmenhely, itt ilyen felvidéki megmentett magyarok vannak, nagyon durva helyzetekből szedte ki őket a tulaj. Mindenki idős már, de cserébe nagyon összecsiszolódott csapat. Nekem még korán van, s nem értik, hogy mi a faszt keresek itt.

Hja, quad kurva jó, Misi mondta, hogy bármikor elvihetem. Vasárnap nincs meló soha. Hja, úgy volt, hogy ünnepekre hazamegyek, nem megyek :-D remélem a nejem jön ki Bendzsókával fürdőzni a termálban itt mellettem és quadozni. Na akkor majd csinálok olyan filmet, ami legális és nem tudnak belekötni. Bár egyáltalán nem értem, hogy az ilyen szőrszálhasogatásban mi az öröm. Mire megy vele, mi élteti, motiválja az ilyen faszokat?

Egyik haverom videózott, nem volt bekötve, már fel is nyomták, videót lementették, oszt ment a kapitányságra. Ez kb. 6 hónapja volt, egy darabig nulla film volt a csatornáján.

Szóval kegyelemből ott lehetsz.

#101368 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 19:13

Iszonyat felelotlen ez a Misi, hogy odaad neked egy quadot. Kurvara borulekony egy joszag az. Nincs is annal jobb, mint amikor egy kanyarban radborul es beszorulsz ala.

Szerkesztette: Tiga 2016. 10. 26. 19:14 -kor

#101369 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 19:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2016. 10. 26. 20:13

Iszonyat felelotlen ez a Misi, hogy odaad neked egy quadot. Kurvara borulekony egy joszag az. Nincs is annal jobb, mint amikor egy kanyarban radborul es beszorulsz ala.

Dolgozni is felvette :)

Idézet

#101370 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 19:20

Bátor a Misi.

#101371 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 19:23

Mondjuk a quadokban az a jó, hogy mindig alatta maradsz :) nekem volt 200cm3-s az is sok volt. De normálisan közlekedni tanyán, erdőben (nem csapatni, csak menni) a legjobb.

#101372 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 19:56

2km után kezem lábam remegett, amikor odahúztam neki. Érzékeny, modern, nincs egy éves, nem autó. Tényleg borulékony, de minden vasárnap vihetem, 2 személyes, kapok fémkeresőt is :nevet:

Na azt biztos nem fogom filmezni, mert pár ember azonnal felkúrná magát és rohanna a kapitányságra :Đ

#101373 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 19:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 26. 18:12

Az nem lenne megoldás, hogy beköti magát?

Számold ki, hogy ebben a pillanatban csak Európában hány ember vezet biztonsági öv nélkül.
Én már néhány érthető indokot hallottam, amikor rákérdeztem.
Az nem lenne megoldás, hogy mi a fasz közöd van hozzá?
Te kösd be magad!

#101374 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 20:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 26. 20:58

Számold ki, hogy ebben a pillanatban csak Európában hány ember vezet biztonsági öv nélkül.
Én már néhány érthető indokot hallottam, amikor rákérdeztem.
Az nem lenne megoldás, hogy mi a fasz közöd van hozzá?
Te kösd be magad!

Én bekötöm. Neked viszont nem tiszted eldönten, hogy jó-e az indok. Amelyik nem az meg fáradhat a kasszához.

Idézet

#101375 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 20:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 10. 26. 18:22

Szóval kegyelemből ott lehetsz.

Mi a problémád vele, ha igen? Hogyan kéne itt lennem, hogy kivívjam az elismerésed? Sajnos itt az önéletrajz és a tanultság lófaszt sem ér, mehet a kukába :-D ez nem az a hely.

Itt a szerződés még eredeti formában zajlik, aminek a vége nem átverés. Egymás szemébe nézünk, miután elmondtuk mit szeretnénk, s kezet rázunk. Ennél erősebb szerződés nem létezik, nincs. Ezt soha nem bontotta fel még senki, s nem is ment a bíróságra.

Itt minden egyes embernek nagyon durva a története, de nincs is fluktuáció. Én vagyok az új ember, és nem nagyon értik, hogy mit keresek itt Magyarországról. Azt sem tudják mi az a Youtube :nevet:

Nagyon egyszerű és jószándékú emberek, senkinek sem szakmája ez a munka, de mindenki ezt csinálja, mindenki idős, kivéve egy embert. Ő egyetemet végzett, fiatal, brutál alkesz volt, kórházba is került. Idevették melózni, na Ő tényleg értelmiségi, érdeklődő. De egyedül van, mint a macska farka, soha nem lesz senkije. Most is piázik, de úgy mint én. Meló után pár sör.

#101376 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 20:09

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 26. 21:03

Én bekötöm. Neked viszont nem tiszted eldönten, hogy jó-e az indok. Amelyik nem az meg fáradhat a kasszához.

Számomra érthető indokot hallottam, semmit sem döntöttem el, csak megértettem az indokot. Mellesleg számszerűleg sokkal több ember szabálytalankodik ebben a pillanatban is, vagy vezet ittasan, mint, aki a kasszához fárad.
Akit lefülelnek, elenyésző hányad.

#101377 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 20:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 26. 21:09

Számomra érthető indokot hallottam, semmit sem döntöttem el, csak megértettem az indokot. Mellesleg számszerűleg sokkal több ember szabálytalankodik ebben a pillanatban is, vagy vezet ittasan, mint, aki a kasszához fárad.
Akit lefülelnek, elenyésző hányad.

Mindent lehet, csak ha bukó van nem kell picsogni, hogy ja feljelentik a gonosz bácsik. Amúgy meg, ha már itt tartunk, meg betartott szerződésékről adod elő magad, a jogosítvány megszerzésekor vállalt kötelezettség megszegését mentegeted?

Idézet

#101378 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 26. 21:06

Mi a problémád vele, ha igen? Hogyan kéne itt lennem, hogy kivívjam az elismerésed? Sajnos itt az önéletrajz és a tanultság lófaszt sem ér, mehet a kukába :-D ez nem az a hely.

Itt a szerződés még eredeti formában zajlik, aminek a vége nem átverés. Egymás szemébe nézünk, miután elmondtuk mit szeretnénk, s kezet rázunk. Ennél erősebb szerződés nem létezik, nincs. Ezt soha nem bontotta fel még senki, s nem is ment a bíróságra.

Itt minden egyes embernek nagyon durva a története, de nincs is fluktuáció. Én vagyok az új ember, és nem nagyon értik, hogy mit keresek itt Magyarországról. Azt sem tudják mi az a Youtube :nevet:

Nagyon egyszerű és jószándékú emberek, senkinek sem szakmája ez a munka, de mindenki ezt csinálja, mindenki idős, kivéve egy embert. Ő egyetemet végzett, fiatal, brutál alkesz volt, kórházba is került. Idevették melózni, na Ő tényleg értelmiségi, érdeklődő. De egyedül van, mint a macska farka, soha nem lesz senkije. Most is piázik, de úgy mint én. Meló után pár sör.

Semmi probléma vele, udvari bohóc vagy, nem kell misztifikálni.
Szóval feketén dolgozol :)

#101379 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 20:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 10. 26. 21:29

Semmi probléma vele, udvari bohóc vagy, nem kell misztifikálni.
Szóval feketén dolgozol :)

Munkáltató magát szivatná azzal. Szerintem csak a szokásos handabanda.

Mondjuk az udvari bolond még jobb, mint a csicskáztatás volt, legalább itt nem ütik.

Idézet

#101380 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 20:53

ez az egymás szemébe nézős kézfogós meg már az osztrák melónál is nagyon bejött...

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5067
  • 5068
  • 5069
  • 5070
  • 5071
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.