HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5068
  • 5069
  • 5070
  • 5071
  • 5072
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#101381 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 10. 26. 21:02

Vagy csak meg akarják lopni a többi embert.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#101382 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 10. 26. 21:20

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 26. 15:47

Meg voltál 20 éves?

Én kb. annyi, vagy sem, de többiek 40-50+ és mondjuk 10 éves nagyságrendeket melóztak.
Make love not Wor.

#101383 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 21:22

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 10. 26. 20:23

Mondjuk a quadokban az a jó, hogy mindig alatta maradsz :) nekem volt 200cm3-s az is sok volt. De normálisan közlekedni tanyán, erdőben (nem csapatni, csak menni) a legjobb.

Én is meglepődtem, mikor turistáskodni nekilódultunk vele, de végül jó volt.
Make love not Wor.

#101384 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 21:22

Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 26. 22:20

Én kb. annyi, vagy sem, de többiek 40-50+ és mondjuk 10 éves nagyságrendeket melóztak.

Akkor csak guga ilyen csökött. Vagy csak kellett egy indok arra, hogy elhúzzon a csicskaságból.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#101385 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 21:23

Idézet: guga - Dátum: 2016. 10. 26. 20:58

Az nem lenne megoldás, hogy mi a fasz közöd van hozzá?
Te kösd be magad!

Mert ha véletlenül benézek egy jobbkezest, akkor opciósan csak elsétálna, de ha így meghal, akkor én beszopolok. Ez társasjáték...
Make love not Wor.

#101386 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 21:31

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 26. 22:22

Akkor csak guga ilyen csökött. Vagy csak kellett egy indok arra, hogy elhúzzon a csicskaságból.

Őőő te is egy kibaszott csicska vagy, má bocs, és a tápláléklánc legalján, pont ezért erőlködsz, hogy bizonygasd nem így van :nevet:
Szinte minden nap megjelensz a tyúktubon, néha már betegesen és még arra is szánsz időt, hogy kommentelj. Valamilyen oknál fogva a kutyafül, bakker 23, és egyéb 23 nickek véleményét osztod, ugyanabban a stílusban. És ha vita alakul ki, akkor is beszállsz megvédeni ezt a valójában egy nicket, ha én hozzá sem szólok.

Na ez kérdéseket vet fel.

Beteg vagy bazdmeg!
Én senki videóját nem nézem meg naponta. Max. két hetente, mert nincs időm rájuk, hiába érdekel pl. Drónos Vili, vagy mások, akik kint tolják az ipart.

De naponta? S elemezni, véleményezni, kommentelni, nincs saját életed?
S lassan már nem csak te vagy kibaszott elmebeteg a kutyafüllel együtt, aki minden apró részletre mlékszik 7 év távlatában is, meg az összes kommentre (is), hanem az összes nick, ami valójában ugyanattól az embertől származik.

Vannak a függőségre gyógyszerek, pszichiáterek. Próbálj ki néhány napot úgy, hogy nem nézel, hallgatsz Zvolenszki videót, nem kommenteled, nem reagálsz és innen is távol maradsz.

A testépítő ugyanolyan kibaszott drogos, mint, aki marihuanat szív.

#101387 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 21:35

Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 26. 22:23

Mert ha véletlenül benézek egy jobbkezest, akkor opciósan csak elsétálna, de ha így meghal, akkor én beszopolok. Ez társasjáték...

Akkor neked is!
Ebben a pillanatban csak Európában hányan szabálytalankodnak s hányan vezetnek ittasan vagy a legális részen drogosan?
S mennyi lesz ebből baleset?
Csak erre ráfagyni , rákoncentrálni nem lehet.

A baleseteknek nem az ittasság, drog, vagy a biztonsági öv az oka.
Hanem az, hogy alapvetően hülye. Aki józanul hülye, az részegen is hülye marad. Aki biztonsági öv nélkül totál káosz, az bekötve sem tud közlekedni anélkül, hogy mások életét ne tegye kockára. Hollandiában meg 24 órában vezetnek bedrogozva emberek, s a baleset ugyanannyi, mint itthon, holott 18 milla ember él ott.

#101388 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 21:46

Idézet: guga - Dátum: 2016. 10. 26. 22:31

Őőő te is egy kibaszott csicska vagy, má bocs, és a tápláléklánc legalján, pont ezért erőlködsz, hogy bizonygasd nem így van :nevet:
Szinte minden nap megjelensz a tyúktubon, néha már betegesen és még arra is szánsz időt, hogy kommentelj. Valamilyen oknál fogva a kutyafül, bakker 23, és egyéb 23 nickek véleményét osztod, ugyanabban a stílusban. És ha vita alakul ki, akkor is beszállsz megvédeni ezt a valójában egy nicket, ha én hozzá sem szólok.

Na ez kérdéseket vet fel.

Beteg vagy bazdmeg!
Én senki videóját nem nézem meg naponta. Max. két hetente, mert nincs időm rájuk, hiába érdekel pl. Drónos Vili, vagy mások, akik kint tolják az ipart.

De naponta? S elemezni, véleményezni, kommentelni, nincs saját életed?
S lassan már nem csak te vagy kibaszott elmebeteg a kutyafüllel együtt, aki minden apró részletre mlékszik 7 év távlatában is, meg az összes kommentre (is), hanem az összes nick, ami valójában ugyanattól az embertől származik.

Vannak a függőségre gyógyszerek, pszichiáterek. Próbálj ki néhány napot úgy, hogy nem nézel, hallgatsz Zvolenszki videót, nem kommenteled, nem reagálsz és innen is távol maradsz.

A testépítő ugyanolyan kibaszott drogos, mint, aki marihuanat szív.

Ja, nekem belefér. Sose mondtam, hogy nem :) Biztos akkor nincs saját életem. Bocsi, nem kell mindenkinek 12 órát trógerolni a kavicsokért, meg gombokért, van akinek a böngésző az egyik fő munkaeszköze. Amúgy te méregeted magad mindig, nekem nincs arra szükségem. Ha meg hülyeséget hordasz össze, nyilván nem marad annyiban. Gondolom többen is azért emlékszünk dolgokra, évek távlatából is, mert veled ellentétben nem vagyunk alkoholisták.

Idézet

#101389 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 21:51

Idézet: guga - Dátum: 2016. 10. 26. 22:35

Akkor neked is!
Ebben a pillanatban csak Európában hányan szabálytalankodnak s hányan vezetnek ittasan vagy a legális részen drogosan?
Csak erre ráfagyni , rákoncentrálni nem lehet.

Hanem az, hogy alapvetően hülye. Aki józanul hülye, az részegen is hülye marad. Aki biztonsági öv nélkül totál káosz, az bekötve sem tud közlekedni anélkül, hogy mások életét ne tegye kockára. Hollandiában meg 24 órában vezetnek bedrogozva emberek, s a baleset ugyanannyi, mint itthon, holott 18 milla ember él ott.

Ne másokról beszélj, magadról. Ha egyik hozzászólásban fontos betartani, az egymásnak tett ígéretet, miben különbözik az, a társadalomnak tett ígérettől? Miszerint a szabályoknak megfelelően vezetsz.

Számok nélkül meg inkább ne dobálózz, meg beszélj hülyeséget, mert a marcsával nem legális vezetni Hollandiában sem.

Idézet

#101390 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 21:53

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 26. 22:46

Ja, nekem belefér. Sose mondtam, hogy nem :) Biztos akkor nincs saját életem. Bocsi, nem kell mindenkinek 12 órát trógerolni a kavicsokért, meg gombokért, van akinek a böngésző az egyik fő munkaeszköze. Amúgy te méregeted magad mindig, nekem nincs arra szükségem. Ha meg hülyeséget hordasz össze, nyilván nem marad annyiban. Gondolom többen is azért emlékszünk dolgokra, évek távlatából is, mert veled ellentétben nem vagyunk alkoholisták.

Visszaolvasva a nagy hazafi kommentjeit és ezt, meg úgy általában, te tényleg beteg vagy és ezért nem kell bocsánatot kérned. Mert az a nick is ugyanazokat a szavakat használta, már leszarom, hogy mi volt az és hanyadikkal próbálkozol be.

Lepattan, leszarom, erre nincs energiám, nyitott kapukat döngetsz, majd kifáradsz magadtól.
Legalább magad miatt megtehetnél annyit, hogy nem ugyanabban a stílusban és szavakkal nyomulsz, mert ez egy Mónika show-ban még elmegy, de nyilvánosan?

#101391 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 21:59

Idézet: guga - Dátum: 2016. 10. 26. 22:53

Visszaolvasva a nagy hazafi kommentjeit és ezt, meg úgy általában, te tényleg beteg vagy és ezért nem kell bocsánatot kérned. Mert az a nick is ugyanazokat a szavakat használta, már leszarom, hogy mi volt az és hanyadikkal próbálkozol be.

Lepattan, leszarom, erre nincs energiám, nyitott kapukat döngetsz, majd kifáradsz magadtól.
Legalább magad miatt megtehetnél annyit, hogy nem ugyanabban a stílusban és szavakkal nyomulsz, mert ez egy Mónika show-ban még elmegy, de nyilvánosan?

Már vártam. Ember, te kibaszott ostoba vagy :)

Idézet

#101392 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 26. 23:06

Idézet: guga - Dátum: 2016. 10. 26. 22:35

A mennyiről fogalmam sincs. De azért nem kellene már nahh. Meg milyen szinten drogosan? Hagyjuk már, néha én is szoktam emlegetni, hogy van egy flipper ami 6 sör után sokkal jobban megy, mint nélküle de ne legyen mérvadó és csináljunk róla mérést.

Az IS az oka.
Make love not Wor.

#101393 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 27. 05:25

Guga a magad portáján takaríts, én pl addig nem indulok el amíg mindenki be nem kötötte magát.

Hülye alkesz fasz, amúgy lassan beszélni sem tudsz már, hagyj fel az ivássa.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#101394 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 27. 06:03

guga kiderítette, hogy én vagyok az összes nick, aki nem a seggét nyalja :)

A leggyökerebbb nyalógép megint betalált:

Idézet

Kutyaütő kis:
Más ezért fizet, nem keveset, hogy quad-ozhasson, neked meg fizetnek hogy quad-ozz... az élet császára vagy Guga..!!! :D

Idézet

#101395 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 27. 06:04

Ez nagyon nagy. Nem vagyok egy gasztronómiai fellegvár :nevet:

Idézet

#101396 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 27. 06:48

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 27. 07:03

guga kiderítette, hogy én vagyok az összes nick, aki nem a seggét nyalja :)

A leggyökerebbb nyalógép megint betalált:

Ezek ilyen kis egybitesek, de legalább nem rosszindulatú gecik, mint a guga.

Amúgy a fele nick én vagyok aki nem a seggét nyalja, nem tudtad?

#101397 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 27. 06:54

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 10. 27. 07:48

Ezek ilyen kis egybitesek, de legalább nem rosszindulatú gecik, mint a guga.

Amúgy a fele nick én vagyok aki nem a seggét nyalja, nem tudtad?

Ja, akkor én csak a másik fele vagyok?

Tudom, hogy nem rosszindulatú a szerencsétlen jószág, de néha bicskanyitogató tud lenni.

Idézet

#101398 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 27. 19:31

Na mi történt ma? Nem volt időm a ratyivlogot hallgatni, végre hazafelé.

Idézet

#101399 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 28. 05:28

Nemtom, de ma péntek van :)

#101400 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 28. 09:24

Dr. guga. De tudom ezt is a tuggyukkik írták, rakták börtönbe, stb. De ezért a 32 milla jól jött neki..

http://hvg.hu/itthon...uruzslas_borton

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5068
  • 5069
  • 5070
  • 5071
  • 5072
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.