HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5073
  • 5074
  • 5075
  • 5076
  • 5077
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#101481 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 11. 07. 17:42

Börgöndön az orosz laktanyából ránk tüzeltek az őrök, mert orosz katonákkal bizniszeltünk, vodkát és mahorkát csencseltünk velük, az őrök olyan részegek voltak, hogy egy betonkeverőt találtak el :nevet:
Ez akkor annyira nem volt vicces, bár alaposan ittas voltam én is.

Lehet kéne csobbannom egyet a gyógyban :-D van külső medence, nincs benne senki és vak sötét van. De 18h-kor mehetek vacsorázni.
Kibaszott hízókúra, ami itt megy. Nincs meleg víz technikai hiba miatt, de már egy hete. Viszont egy hét alatt alig voltam a panzióban. A magas Tátrában voltunk csapatostul, utána meg hazamentem. A panzió vezetője úgy kompenzál, hogy személyesen főz nekem vacsorát és brutális adagot.
Ma a bázison melóztunk, nekem tüzet kellett raknom a folyóparton és elégetni a gallyakat. Jó sok volt, de a Misi délben elvitt bennünket étterembe, na ott is olyan adagot hoztak ki, hogy nem bírtam megenni.

Pedig, amikor Hollandiából hazajöttem, olyan cérnavékony voltam, hogy a nejem elsírta magát.
Most meg elkezdtem Bélásodni.

#101482 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 07. 17:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 11. 07. 18:39

Jó, jó, de az ezred cuccát biztos nem Te tartottad karban. Esetleg mikor lőttél ilyesmikkel utoljára és mennyit, milyen eredménnyel? Én poénból elmentem ismerőssel lőtérre, mondom előtte régen láttam ilyen vackokat inkább azt mondom nincs gyakorlatom. Elég jól kilógott a lóláb, szóval pár kisebb-nagyobb motyót készségszinten is bírok kezelni. Szétkapni már nem biztos :-D Odahaza meg csak ilyen engedélyes tücsökpöcsöm van, az nem számít.

Lett volna lehetőségem lőni, de nem mentem. Utoljára 1987-ben lőhettem volna kötelezően 9db lőszert, de problémás alkat lévén nem engedélyezték az éles fegyver használatát :cool: a kiképző tisztek úgy gondolták, hogy nem kockáztatnak velem :Đ
Be voltak szarva, hogy a tárban lévő 9db lőszerrel ellenük fordulok. Eszembe sem jutott, de azt láttam, hogy a lövészet alatt mindegyiknek a pisztolytáskán volt a keze.

Csak apám légpuskáját használtam élesben. Soha nem lőttem éles lőszerrel. De fegyvert szétszedni és összerakni tudok, mármint AK47.
Otthon csak olyan fegyvereim vannak, ami nem engedélyköteles, csöndes és már sokszor használtam az erdőben. Machete, de abból 6-8db.
Szerintem mostanában nem lesz rá szükségem, de azért nem árt az élezés.

#101483 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 07. 18:07

Most is vékony vagy, csak puffadt itt-ott :) Mint Gollam.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#101484 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 11. 07. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 11. 07. 17:49

Lett volna lehetőségem lőni, de nem mentem. Utoljára 1987-ben lőhettem volna kötelezően 9db lőszert, de problémás alkat lévén nem engedélyezték az éles fegyver használatát :cool:

Akkor maradjunk ennyiben. Én sem vagyok egy nagy kaland, de RPG 7V-t nem írom azzal az egy pukkantással, de annak jó vót. M16, AK47D, SZVD, PKM, PA-63, Smit&Wesson 22es és 357es, Glock/FÉG/Walter 9es. Meg persze a cseh/legyel kispuskák és egyéb tücsökpöcsök, aminek nem tudom a nevét/gyártóját, csak mondom felvázolok pár otthoni motyót és nagyvasat, amivel jó volt. Ebből nekem a 47D, SZVD és valami normálisabb 9mm-es jó lehet, a magnumos motyók már csak durvulni jók.

És az említett poén az volt a lőtérrel, hogy haverral lementünk szabad foglalkozásra, mert évek óta emlegettük. Éppen valami csapatból beteg lett valaki, így a lőlapok alapján be akartak venni, mert 1 hét múlva magyar bajnoksás és nem lennék olyan vacak alapanyag, ha már itt és most. Inkább kimentettem magam, de a számlából jó nagy kedvezményt kaptam, amit rögtön el is ittunk a bárban :-)
Make love not Wor.

#101485 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 07. 18:21

Mellékesen dobtam gagyi gránátot és felhasználói szinten vizsgáztam robbantásból, különböző robbanószerekből. Egy időben elindult a bogár az agyamban, hogy lenyomom a robbantómesteri képzést, mert ki tudja még mire lesz jó esetleg itt a szépségiparban, de végül ez is kimaradt.
Make love not Wor.

#101486 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 07. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 11. 07. 19:07

Most is vékony vagy, csak puffadt itt-ott :) Mint Gollam.

Otthon dőzsöltem több, mint 2 hónapot aktív munkavégzés nélkül piálva és sokat kajálva + itt sincs komoly leterhelés, de kaja adag az brutális.
Van egy kis fölös, és ha így haladok ez nem mínuszba fog menni :nevet:

Megyek vacsizni az étterembe :Đ
Hja, tegnap megjöttem a panzióba este, erre utánam szól a tulaj az irodából gyenge magyarral, hogy: álljon, valamit mondani kell :-D

S akkor mondta, hogy nincs melegvíz, leszarom, megyek a gyógyba.

#101487 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 07. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 11. 07. 19:19

Akkor maradjunk ennyiben. Én sem vagyok egy nagy kaland, de RPG 7V-t nem írom azzal az egy pukkantással, de annak jó vót. M16, AK47D, SZVD, PKM, PA-63, Smit&Wesson 22es és 357es, Glock/FÉG/Walter 9es. Meg persze a cseh/legyel kispuskák és egyéb tücsökpöcsök, aminek nem tudom a nevét/gyártóját, csak mondom felvázolok pár otthoni motyót és nagyvasat, amivel jó volt. Ebből nekem a 47D, SZVD és valami normálisabb 9mm-es jó lehet, a magnumos motyók már csak durvulni jók.

És az említett poén az volt a lőtérrel, hogy haverral lementünk szabad foglalkozásra, mert évek óta emlegettük. Éppen valami csapatból beteg lett valaki, így a lőlapok alapján be akartak venni, mert 1 hét múlva magyar bajnoksás és nem lennék olyan vacak alapanyag, ha már itt és most. Inkább kimentettem magam, de a számlából jó nagy kedvezményt kaptam, amit rögtön el is ittunk a bárban :-)

Mindezekről elméletben tanultam jó sokat, de mára szinte mindent elfelejtettem :-D

#101488 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 07. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 11. 07. 19:21

Otthon dőzsöltem több, mint 2 hónapot aktív munkavégzés nélkül piálva és sokat kajálva + itt sincs komoly leterhelés, de kaja adag az brutális.
Van egy kis fölös, és ha így haladok ez nem mínuszba fog menni :nevet:

Megyek vacsizni az étterembe :Đ
Hja, tegnap megjöttem a panzióba este, erre utánam szól a tulaj az irodából gyenge magyarral, hogy: álljon, valamit mondani kell :-D

S akkor mondta, hogy nincs melegvíz, leszarom, megyek a gyógyba.

Öccsillagos a hely :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#101489 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 07. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 11. 07. 18:23

Mindezekről elméletben tanultam jó sokat, de mára szinte mindent elfelejtettem :-D

Akkor vége ami ja, hogy JonesCnak igaza volt a tartással illetőleg.
Make love not Wor.

#101490 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 07. 20:15

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 11. 07. 19:25

Öccsillagos a hely :)

Bármelyik hotelben lehet áramszünet, gázszünet, vagy bármi más, itt most meleg víz nincs, felásták az udvart miatta.
Ettől még felesleges epézned.

#101491 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 07. 20:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 11. 07. 21:15

Bármelyik hotelben lehet áramszünet, gázszünet, vagy bármi más, itt most meleg víz nincs, felásták az udvart miatta.
Ettől még felesleges epézned.

Epézni? Ez megint csak a te fejedben létezik. :)

Idézet

#101492 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 07. 20:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 11. 07. 21:21

Epézni? Ez megint csak a te fejedben létezik. :)

:omg:

Mára elég is volt belőled :-D
Nem fogom elmagyarázni, hogy hol és miért sántít a hülye megjegyzésed, mert egy panzióban hiba lépett fel és feltúrták az udvart + nagyon itt sem vagyok. De biztos 5 csillagos a hely :D

#101493 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 07. 20:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 11. 07. 21:33

:omg:

Mára elég is volt belőled :-D
Nem fogom elmagyarázni, hogy hol és miért sántít a hülye megjegyzésed, mert egy panzióban hiba lépett fel és feltúrták az udvart + nagyon itt sem vagyok. De biztos 5 csillagos a hely :D

Atól, hogy valamit nem úgy értékelek, mint te, attól nyilván epés vagyok akkor. Nem a megjegyzésem a hülye bátya, hanem te vagy az :)

Idézet

#101494 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 07. 20:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 11. 07. 17:35

A hadseregben mikor öreg katona lettem, én voltam a fegyvermester. Ez semmi mást nem jelent, mint hogy én feleltem a fegyverraktárért, géppuskákért, mint létszám és karbantartás és ezek mellett a lőszerraktárért is én feleltem + a laktanyán kívül lévő gránát és robbanóanyag raktárért.

Az Ak47-es géppityum sorozatszámát a mai napig fejből fújom.
Minderre azért került sor, mert a zászlós minden reggel igényelt a századparancsnoktól egy embert, aki leballagott a fegyverraktárhoz melózni.
Általában a zászlós kiadta az aznapi feladatot és elment. Jobbára elsunnyogták az egész napot a katonák.
Én voltam az első, akit érdekelt is a feladat + maradéktalanul teljesítettem. Onnantól a Ficsor zászlós azt mondta, hogy minden reggel automatikusan menjek az ÜTI-re, kérjem el a fegyverraktár kulcsát és 8h-ra majd bejön. Persze ez nem volt ilyen egyszerű, mert a fegyverraktárt csak 3-as őrség kíséretében lehetett kinyitni és aláírni a papírokat.
De legalább volt 6 hónap nyugi a 12 hónap totál szopás után, amikor is bejártam vagy 6 laktanyát, mert sehol sem bírtak velem. Megfenyíteni nem tudtak, de akartak, csak soha nem olyasmit csináltam, ami fenyíthető, így inkább áthelyeztek mindenhonnan :nevet:

A kecskeméti repülős laktanya, ahol apám 2 évig szolgált, az volt a legfaszább, de elbasztam :cool:

Én az sforban Németországban fegyverraktárat őríztem, kezdő vagy
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#101495 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 07. 20:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 11. 07. 17:42

Börgöndön az orosz laktanyából ránk tüzeltek az őrök, mert orosz katonákkal bizniszeltünk, vodkát és mahorkát csencseltünk velük, az őrök olyan részegek voltak, hogy egy betonkeverőt találtak el :nevet:
Ez akkor annyira nem volt vicces, bár alaposan ittas voltam én is.

Lehet kéne csobbannom egyet a gyógyban :-D van külső medence, nincs benne senki és vak sötét van. De 18h-kor mehetek vacsorázni.
Kibaszott hízókúra, ami itt megy. Nincs meleg víz technikai hiba miatt, de már egy hete. Viszont egy hét alatt alig voltam a panzióban. A magas Tátrában voltunk csapatostul, utána meg hazamentem. A panzió vezetője úgy kompenzál, hogy személyesen főz nekem vacsorát és brutális adagot.
Ma a bázison melóztunk, nekem tüzet kellett raknom a folyóparton és elégetni a gallyakat. Jó sok volt, de a Misi délben elvitt bennünket étterembe, na ott is olyan adagot hoztak ki, hogy nem bírtam megenni.

Pedig, amikor Hollandiából hazajöttem, olyan cérnavékony voltam, hogy a nejem elsírta magát.
Most meg elkezdtem Bélásodni.

En meg pénzt kapok a munkámért, és olyan kaját eszem amilyet akarok
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#101496 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 07. 21:03

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 11. 07. 21:43

Atól, hogy valamit nem úgy értékelek, mint te, attól nyilván epés vagyok akkor. Nem a megjegyzésem a hülye bátya, hanem te vagy az :)

Hollandiában megfogadtam, hogy ha valaki még egyszer úgy szólít, hogy báttya, azzal többet nem kommunikálok, nagyon ótvar cigányos megoldás.
Nem véletlenül vetted át, nem mókás. Mónika show-ban otthonosan helytáll, de maradjon is meg ezen a szinten.

#101497 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 07. 21:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 11. 07. 21:57

En meg pénzt kapok a munkámért, és olyan kaját eszem amilyet akarok

A táplálék lánc legalján vered a nyálad :nevet:
Én ingyen melózom, nem fizetnek ki, és éheztetnek, meg korbáccsal ütlegelnek és kőlevest eszem, de azt is hidegen :nevet:

#101498 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 07. 21:06

Látod, nem véletlenül egy ty-vel írtam, mert úgy helyes. Amúgy nem vagyok járatos annyira sem cigányokban, se mónikasóban.

Idézet

#101499 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 07. 21:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 11. 07. 21:55

Én az sforban Németországban fegyverraktárat őríztem, kezdő vagy

Persze, te mindenben nagyobb vagy, nem véletlenül itt virítasz és nekem :Đ

#101500 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 07. 21:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 11. 07. 22:05

A táplálék lánc legalján vered a nyálad :nevet:
Én ingyen melózom, nem fizetnek ki, és éheztetnek, meg korbáccsal ütlegelnek és kőlevest eszem, de azt is hidegen :nevet:

Az ami neked a megvalósult csoda, az másnak nyomor lenne.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5073
  • 5074
  • 5075
  • 5076
  • 5077
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.