Idézet: guga - Dátum: 2016. 11. 10. 20:34
Mutasd meg, hogy képes vagy nem csicskaként melózni, hanem saját lábon állni, a nagyon tanultságod megvan hozzá

Gondoltam néhány hónap utána benézek ide, hogy miújság van, de ahogy nézem a helyzet változatlan.
Viszont ezen megakadt a szemem, mert 1-2oldalt visszalapoztam. Igazából neked sem sikerült non-csicska módban megmaradni. Ha jól sejtem az alkalmazott vs vállalkozó munkatevékenység ami megint terítéken van. Ha úgy vesszük, amióta a gugabt becsődölt és kimenekültetek Bánkra, azóta már neked sem megy a vállalkozósdi, pedig eleinte még kolbászt is elfogadtál a szerelésért, aztán jött, hogy telefon sem kell, téged ne keressenek, majd a favágásos téma, ami szintén befuccsolt, meg néha a videózás, és végül jöttek az ilyen-olyan alkalmi munkák külföldön ami nem családos vagy igényes embernek való. Tehát ha tulajdonképpen a tevéknységedet nézem onnantól, hogy fiatalon elszöktél otthonról, Pestre jöttél és mennyi mulatságos dolgot csináltá és éltél egyik napról a másikra, egy szépen felfelé ívelő kreatív egyéniségből most az lett, hogy zuhansz lefelé, kb minden ötleted befuccsol, és egyik ötlet pislákoló szele még talán parázslik a következő ötletig, de igazából végül csakis abban találtad meg a megoldást, hogy csicskaként dolgozol. Egyedül az szépít a dolgon, hogy bevállaltad a külföldöt, és tulajdonképpen csak azért tudtál többet keresni mint amennyit elittál belőle, mert külföldön ezt jobban megfizetik. Itthon ugyanezt a munkát nem csináltad volna 1 napig sem.
Sajnálom, de én így látom a dolgokat.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno