HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5079
  • 5080
  • 5081
  • 5082
  • 5083
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#101601 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 11. 11. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 11. 11. 14:41

Majd jó lesz észben tartani, hogy legközelebb véletlenül se nyomtassam ki a repjegyed és igazi rendes gyökér legyek.

Ezt most nem rád értettem feltétlenül, hanem úgy általános tendenciaként. Azért itt a topikban is lehet látni, hogy mennyire egymásnak tudtok ugrani, igaz itt eleve guga szítja a hergelős szövegeivel. Mondom, akkor furcsa ez igazán, mikor az ember huzamosabb ideig nincs otthon, akkor tűnik fel neki, hogy más nációknál ez mennyire nem szokás.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#101602 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 11. 16:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 11. 11. 16:46

Ezt most nem rád értettem feltétlenül, hanem úgy általános tendenciaként. Azért itt a topikban is lehet látni, hogy mennyire egymásnak tudtok ugrani, igaz itt eleve guga szítja a hergelős szövegeivel. Mondom, akkor furcsa ez igazán, mikor az ember huzamosabb ideig nincs otthon, akkor tűnik fel neki, hogy más nációknál ez mennyire nem szokás.

Ez jó nagy hölyeség. Nem azért van basztatva, mert magyar, hanem azért, mert egy ostoba gyökér, de mindenkit selejtez, szarozik, stb. Pölö múltkor egy videóban percekig örjöngött, hogy őt feltartották pár percre, amikor vásárolni ment, és őt minek tartja fel egy halott ember, amikor neki van élete :lol: Utána másik videóban azt nyávogta, hogy szlovákiában milyen türelmesek az emberek a boltban nem úgy, mint itt. És ez csak egy az ezerből.

Hamár, kint volt csicskázni hollandiában, ott röhögött, meg büszkélkedett a videóban, hogy ő nem segít a másik magyarnak, máskor meg ezért rinyál.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#101603 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 11. 11. 16:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 11. 11. 15:46

igaz itt eleve guga szítja a hergelős szövegeivel.

Na, akkor meg is van ki csinálja rajtunk kívül. Mondjuk engem a szomszédok közül néha 1 basztat, de ennyi erővel angol kollégák közt sokkal több van, aki csak úgy gyökér és ugat a másikra. Másk szomszédomnak meg vagy 15 éve van hozzánk lakáskulcsa, mert az jó. Tesóék jóban vannak az egész faluval, mert vidék, melóhelyen van 1-2 hülye, de nem ennyire dráma, mint ahogy előadjátok. Meg nem is értem, mert ehhez szituációs gyakorlat kellene.

Amúgy nem tudom, én nem voltam kint túl sokat, de alapban zombi faszok, csak kocsmában jönnek oda pofázni az időjárásról. De akkor nagyon. Az, hogy Borsod egyes részein kérdés nélkül megböknek, olyat meg bármerre máshol is mutatunk a világban. Vagy ebből is látszik, hogy nálam az általános tendencia megint más, oszt amikor beestem a kórházba akkor úgy legalább hatan kérdezték meg, hogy segítsenek-e hazaköltözni, meg ilyesmik. Mert ezek is ilyen köcsögök mind. Mondjuk sört már nem hoztak be, Gömbibá szerintem megtette volna, de ilyen olcsó poénért meg nem is lett volna pofám kétszer átautóztatni a városon. És ugye annó írtam gugának is, hogy gyereket ide-oda el tudom passzolni, vagy közösködhetünk, qnadam is felajánlotta, hogy mutogat kis videózást, de kb. még meg volt rajta sértődve, mondta leszarja jó ez és nem is érdekli az egész. Engem a hangítások miatt ugatott le elég rendesen, innentől kezdve akkor ne csodálkozzon ha építő jelleggel osztanánk kicsit a tudományt de visszaugat és majd ez van meg azt akarja. Akkor legyen.
Make love not Wor.

#101604 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 11. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 11. 11. 16:06

Ez jó nagy hölyeség. Nem azért van basztatva, mert magyar, hanem azért, mert egy ostoba gyökér,

Amúgy az angolok is ilyen gyökerek és kész. Én kétszer megpróbáltam rendbehozni, nem lehetett, szopjanak lovat azok is. Nem is értem miről beszélnek a bezzegvidéken dumával példálózók. Amcsi kolléga miatt jött el a fél LMI rendszergazdasága olyan gyökér volt, akkor innen amerikai is a kupacban van. Hagyjuk már, tökre nem lehet általánosítani, de majd én fogok.
Make love not Wor.

#101605 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 11. 16:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 11. 11. 17:14

Amúgy az angolok is ilyen gyökerek és kész. Én kétszer megpróbáltam rendbehozni, nem lehetett, szopjanak lovat azok is. Nem is értem miről beszélnek a bezzegvidéken dumával példálózók. Amcsi kolléga miatt jött el a fél LMI rendszergazdasága olyan gyökér volt, akkor innen amerikai is a kupacban van. Hagyjuk már, tökre nem lehet általánosítani, de majd én fogok.

Persze hogy, csak eut szajkózzák az ilyen félkegyelműek.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#101606 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 11. 17:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 11. 11. 15:40

Nem értek egyet a szokásos ki a droid, ki nem, te vagy a mindentudás császára kezdetű fejtegetéseiddel, de ezzel az idézett gondolattal kivételesen fején találtad a szöget. Külföldön én is megfigyeltem, hogy ott az emberek mennyire összetartanak, vagy legalábbis, nem tapossák, szivatják egymást egy náción belül, míg mi magyarok arra vagyunk ráállva, hogy egymásnak ugorjunk, szerintem ez a legfőbb oka, hogy az ország nem boldogul. Egymást nyírják és fúrják a magyarok, ahelyett a legmaximálisabb összefogással haladnánk valamerre is.

Ahha, azért próbáltunk neked segíteni, főleg Jahno
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#101607 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 11. 17:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 11. 11. 16:14

Az angolok kibaszott kétszínű gyökér népség, naponta tapasztalom.

#101608 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 11. 20:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 11. 11. 17:56

Ahha, azért próbáltunk neked segíteni, főleg Jahno

Lehet Grillo is piramisosszemes, csak jól titkolja. Biztos nem magyar, mert akkor acsarkodna ezerrel a haverjaiddal együtt:

Kép
Make love not Wor.

#101609 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 11. 20:53

Anno fel lett ajánlva az is, hogy szerződés fordítás, de a jószág inkább aláír bármit, anélkül, hogy tudná mi van benne.

Idézet

#101610 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 11. 20:59

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 11. 11. 20:53

Anno fel lett ajánlva az is, hogy szerződés fordítás, de a jószág inkább aláír bármit, anélkül, hogy tudná mi van benne.

Ahogy számolom lassan mindegyikőnk hozzárakott volna valamit, amivel éppen szopott, de nem kellett. És mi vagyunk a köcsögök, mert.... Miért is? Lehet nem is vagyok magyarok :think:
Make love not Wor.

#101611 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 11. 21:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 11. 11. 20:59

Ahogy számolom lassan mindegyikőnk hozzárakott volna valamit, amivel éppen szopott, de nem kellett. És mi vagyunk a köcsögök, mert.... Miért is? Lehet nem is vagyok magyarok :think:

Én ószkíta zsidó kém vagyok a nibururól

#101612 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 12. 23:31

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 11. 11. 15:06

Ez jó nagy hölyeség. Nem azért van basztatva, mert magyar, hanem azért, mert egy ostoba gyökér, de mindenkit selejtez, szarozik, stb. Pölö múltkor egy videóban percekig örjöngött, hogy őt feltartották pár percre, amikor vásárolni ment, és őt minek tartja fel egy halott ember, amikor neki van élete :lol: Utána másik videóban azt nyávogta, hogy szlovákiában milyen türelmesek az emberek a boltban nem úgy, mint itt. És ez csak egy az ezerből.

Hamár, kint volt csicskázni hollandiában, ott röhögött, meg büszkélkedett a videóban, hogy ő nem segít a másik magyarnak, máskor meg ezért rinyál.

Nem hülyeség, és nem erre a topikra értettem, hanem általában a magyar mentalitásra, ami az országban megy. Jahnónak az angolokat illetően nincs igaza, szerintem összetartanak, vagy ha kivételesen épp nem is, arra a minimumra figyelnek, hogy legalább egymásnak ne tegyenek keresztbe, és semlegesnél ne legyen rosszabb viszonyuk, hagyják egymást boldogulni. Jó, persze itt is előfordul, hogy két angol utálja egymást, meg lehet be is tartanak egymásnak, de pl. olyat nem látni, hogy angolok szivatnának tömegesen angolokat, ahogy pl. a magyar kormány, meg a magyar hivatalok a magyar embereket, meg munkatársak, üzlettársak, szomszédok, rokonság egymást. Hidd el, az egész országra jellemző, hogy magyar szivat magyart, ha nekem nem megy jól, a másiknak se legyen jobb alapon. Mondom, nem erről a topikról van szó.

Amúgy hogy legyen már értelmes téma is ebben a kibaszott topikban, telefonmelegítő tokot vagy valami hasonló szerkót ki tud? Olvastam, hogy van ilyesmi, de a nevét nem tudom, fogalmam sincs, hogy hogyan keressek rá. A melóhelyre ugyanis nem lehet bevinni telefont, és két lehetőségem van. Vagy leadom a portán, vagy beviszem, de az öltözőszekrényben tárolom. Az a baj, hogy mindkettő problémás. Ha leadom a portán a biztonsági őrnek, akkor az bekúrja valami közös fiókba, és volt már, hogy úgy kaptam vissza, hogy alig tudtam feléleszteni, bekapcsolni. Az öltözőszekrény viszont fűtetlen helyen van (kicsit sem lámaság), persze senki nem is öltözik, legfeljebb cipőt, felsőt cserél csak át, meg a lomjait teszi a szekrénybe, amit nem lehet bevinni. Igen ám, de ez a fűtetlen helyiség cseszi szét a telefont, bekapcsolva sipákol, hogy túl alacsony az akkuhőmérséklet, meg a külső hangszórója a telónak is elkezdett nem működgetni, amit én a hidegnek tudok be. Ezért kéne valami olyan cumó, amibe beleteszem a telefont, és nem hűl ki túlságosan.

Szerkesztette: Raynes 2016. 11. 12. 23:32 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#101613 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 12. 23:37

Engem nem szokott senki szivatni, inkább segíteni szoktunk egymással szomszéddal rokonnal is. Az, hogy gugát "szivatják", az meg nem releváns példa, mert saját elmondása alapján először mindenhol mindenki a legjobb arc, aztán valahogy megutálódik.

Idézet

#101614 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 13. 07:24

Engem sem szivatnak valamiért, max az angol managerek próbálkoznak, a többi max hülye de nem rosszindulatú.
Persze ez nem az aljanépség, mint guga.

#101615 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 13. 12:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 11. 12. 23:31

Nem hülyeség, és nem erre a topikra értettem, hanem általában a magyar mentalitásra, ami az országban megy. Jahnónak az angolokat illetően nincs igaza, szerintem összetartanak,

Akkor legyen így, mi meg majd igazodunk. Leeht azért ilyen a mentalitásuk, mert eleve így állsz hozzá. Akkor legyen az.
Make love not Wor.

#101616 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 13. 18:27

Öröm látni a sok elégedett ember hozzászólását, akik nem szenvednek hiányt :cool:
Bezzeg én :nevet:

Nem furcsa, hogy mindenki engem ugat le, aki :up: és életigenlő?

#101617 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 13. 18:29

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 11. 13. 00:37

Engem nem szokott senki szivatni, inkább segíteni szoktunk egymással szomszéddal rokonnal is. Az, hogy gugát "szivatják", az meg nem releváns példa, mert saját elmondása alapján először mindenhol mindenki a legjobb arc, aztán valahogy megutálódik.

Konkrét példa nélkül én is mondhatom, hogy általánosítasz, mert egyébként igen :-D ugyanolyan ostoba hibbant libsi vagy, mint akiket oltogatsz :nevet: összevissza ollózol mindenféle általad vizionálni kívánt ökörséget, magadat értelmiséginek álcázva :omg: ne legyél már gabibácsi.

#101618 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 13. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 11. 13. 19:29

Konkrét példa nélkül én is mondhatom, hogy általánosítasz, mert egyébként igen :-D ugyanolyan ostoba hibbant libsi vagy, mint akiket oltogatsz :nevet: összevissza ollózol mindenféle általad vizionálni kívánt ökörséget, magadat értelmiséginek álcázva :omg: ne legyél már gabibácsi.

Ittál megint? Ez még tőled is szánalom.

Idézet

#101619 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 13. 18:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 11. 13. 00:31

Nem hülyeség, és nem erre a topikra értettem, hanem általában a magyar mentalitásra, ami az országban megy. Jahnónak az angolokat illetően nincs igaza, szerintem összetartanak, vagy ha kivételesen épp nem is, arra a minimumra figyelnek, hogy legalább egymásnak ne tegyenek keresztbe, és semlegesnél ne legyen rosszabb viszonyuk, hagyják egymást boldogulni. Jó, persze itt is előfordul, hogy két angol utálja egymást, meg lehet be is tartanak egymásnak, de pl. olyat nem látni, hogy angolok szivatnának tömegesen angolokat, ahogy pl. a magyar kormány, meg a magyar hivatalok a magyar embereket, meg munkatársak, üzlettársak, szomszédok, rokonság egymást. Hidd el, az egész országra jellemző, hogy magyar szivat magyart, ha nekem nem megy jól, a másiknak se legyen jobb alapon. Mondom, nem erről a topikról van szó.

Amúgy hogy legyen már értelmes téma is ebben a kibaszott topikban, telefonmelegítő tokot vagy valami hasonló szerkót ki tud? Olvastam, hogy van ilyesmi, de a nevét nem tudom, fogalmam sincs, hogy hogyan keressek rá. A melóhelyre ugyanis nem lehet bevinni telefont, és két lehetőségem van. Vagy leadom a portán, vagy beviszem, de az öltözőszekrényben tárolom. Az a baj, hogy mindkettő problémás. Ha leadom a portán a biztonsági őrnek, akkor az bekúrja valami közös fiókba, és volt már, hogy úgy kaptam vissza, hogy alig tudtam feléleszteni, bekapcsolni. Az öltözőszekrény viszont fűtetlen helyen van (kicsit sem lámaság), persze senki nem is öltözik, legfeljebb cipőt, felsőt cserél csak át, meg a lomjait teszi a szekrénybe, amit nem lehet bevinni. Igen ám, de ez a fűtetlen helyiség cseszi szét a telefont, bekapcsolva sipákol, hogy túl alacsony az akkuhőmérséklet, meg a külső hangszórója a telónak is elkezdett nem működgetni, amit én a hidegnek tudok be. Ezért kéne valami olyan cumó, amibe beleteszem a telefont, és nem hűl ki túlságosan.

Én úgy látom, hogy ha elég sokáig élsz egy adott országban, akkor azért felfedezed azokat a nüanszokat, amik felett elsiklasz az elején. Többet között azt is, hogy miként szívatják egymást az adott ország polgárai. Svédországban frankón megy a másiknak keresztbe tevés, csak azt újonnan érkezttként nem fogod fel, mert teljesen más síkon megy. A svédek alamuszi tetű módjára tesznek be a másiknak, lehetőleg úgy, hogy körbemenjen a dolog több emberen keresztül és csak úgy szerezzen róla tudomást a célszemély. Vagy még úgy sem, csak érzi, hogy éppen szop.

Az angoloknál sem finomkodnak egymással azért. Mindenki utál mindenkit, már az is elég ha kisváros vagy nagyváros, vagy London, nem London. Vagy északi vagy déli. Szétvegzálják egymást csak a tájszólás alapján és akkor még nem is jött be a képbe, hogy mennyire osztálytársadalom. Az angoloknál is hasonlóan nyomják, mint a svédeknél. Úgy küldenek el a k*rva anyádba, hogy gyakorlatilag még meg is köszönheted és már-már úgy érzed, hogy a te ötleted volt, hogy a k*rva anyádba akarjál elmenni :)

Igazából kár is csak úgy ráhúzni a vizes lepedőt egy egész nemzetre, hogy ilyenek vagy olyanok, mivel mindig az egyedek tettei számítanak. Legfeljebb, ha elég sok egyed cselekszik hasonlóan akkor kialakul a statisztika és a sztereotípia. Szerintem a legautentikusabb forrás egy adott ország megismeréséhez a Gyűlölt Ellenségeink Blog. Az a tapasztalatom, hogy egy adott poszt a kommentekkel együtt kiegészülve kábé tökéletes képet ad :)
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#101620 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 13. 19:05

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 11. 13. 19:36

Ittál megint? Ez még tőled is szánalom.

Persze, hogy ittam, számodra a legjobb menekülési útvonal :omg: szoktam szólni, ha piázok, nem titok. Mivel ma vezetnem kellett, ez sem titok.
De a kedvedért, sőt, hogy elviseljem a hozzászólásodat, megiszom a maradék ribizli bort :-D

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5079
  • 5080
  • 5081
  • 5082
  • 5083
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.