HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5081
  • 5082
  • 5083
  • 5084
  • 5085
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#101641 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 11. 14. 08:52

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 11. 14. 08:22

Ja, azzal próbál felvágni, hogy úgy adja elő, azt hogy nagyon keveset dolgozik, hogy jajj, bele kell szakadni.

a munkaszerződésében is ez lehet :-D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#101642 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 14. 08:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 11. 14. 09:52

a munkaszerződésében is ez lehet :-D

Valami munkaszerződés lehet gondolom, hacsak a főnöke nem akar kiszúrni magával. De hogy mi van benne... :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#101643 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 14. 09:55

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 11. 14. 08:22

Ja, azzal próbál felvágni, hogy úgy adja elő, azt hogy nagyon keveset dolgozik, hogy jajj, bele kell szakadni.

annyira nem laza melo az. egyik videoban volt, hogy hajnali 2-3-kor ebreszto, es estig toljak. szoval berniggerkedes lv99. a figuranssag gondolom napi max 1 ora, mig kimerik az alapot, stb, utana meg teddide-teddoda melok (avargereblyezes, stb.), mert sztem betonozast stb ugysem biznak ra, ahhoz elegge kigyovallu.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#101644 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 14. 10:05

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 11. 14. 09:55

annyira nem laza melo az. egyik videoban volt, hogy hajnali 2-3-kor ebreszto, es estig toljak. szoval berniggerkedes lv99. a figuranssag gondolom napi max 1 ora, mig kimerik az alapot, stb, utana meg teddide-teddoda melok (avargereblyezes, stb.), mert sztem betonozast stb ugysem biznak ra, ahhoz elegge kigyovallu.

meg mire elmagyarázzák neki a feladatot, könnyebb megcsinálni helyette....

#101645 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 14. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 11. 14. 10:55

Ja, volt róla szó, hogy napi 12 óra asszem, azt nem tudom szombaton dolgoznak-e, de azért annak én a közelébe se szagolnék. :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#101646 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 14. 10:32

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 11. 14. 10:14

Ja, volt róla szó, hogy napi 12 óra asszem, azt nem tudom szombaton dolgoznak-e, de azért annak én a közelébe se szagolnék. :)

De mi nem is állunk a saját lábunkon, csak itthon droidkodunk gombokért :-D

#101647 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 14. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 11. 12. 22:31

Amúgy hogy legyen már értelmes téma is ebben a kibaszott topikban, telefonmelegítő tokot vagy valami hasonló szerkót ki tud? Olvastam, hogy van ilyesmi, de a nevét nem tudom, fogalmam sincs, hogy hogyan keressek rá. A melóhelyre ugyanis nem lehet bevinni telefont, és két lehetőségem van. Vagy leadom a portán, vagy beviszem, de az öltözőszekrényben tárolom. Az a baj, hogy mindkettő problémás. Ha leadom a portán a biztonsági őrnek, akkor az bekúrja valami közös fiókba, és volt már, hogy úgy kaptam vissza, hogy alig tudtam feléleszteni, bekapcsolni. Az öltözőszekrény viszont fűtetlen helyen van (kicsit sem lámaság), persze senki nem is öltözik, legfeljebb cipőt, felsőt cserél csak át, meg a lomjait teszi a szekrénybe, amit nem lehet bevinni. Igen ám, de ez a fűtetlen helyiség cseszi szét a telefont, bekapcsolva sipákol, hogy túl alacsony az akkuhőmérséklet, meg a külső hangszórója a telónak is elkezdett nem működgetni, amit én a hidegnek tudok be. Ezért kéne valami olyan cumó, amibe beleteszem a telefont, és nem hűl ki túlságosan.
Közben a neten írnak olyanról, hogy cold weather phone case, de egyrészt semmi más infó nincs róla, másrészt meg komolytalannak néz ki, csak egy egyszerű tok, ami a kijelzőt pl. nem is fedi le.

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2016. 11. 13. 17:41

Én úgy látom, hogy ha elég sokáig élsz egy adott országban, akkor azért felfedezed azokat a nüanszokat, amik felett elsiklasz az elején. Többet között azt is, hogy miként szívatják egymást az adott ország polgárai. Svédországban frankón megy a másiknak keresztbe tevés, csak azt újonnan érkezttként nem fogod fel, mert teljesen más síkon megy. A svédek alamuszi tetű módjára tesznek be a másiknak, lehetőleg úgy, hogy körbemenjen a dolog több emberen keresztül és csak úgy szerezzen róla tudomást a célszemély. Vagy még úgy sem, csak érzi, hogy éppen szop.

Az angoloknál sem finomkodnak egymással azért. Mindenki utál mindenkit, már az is elég ha kisváros vagy nagyváros, vagy London, nem London. Vagy északi vagy déli. Szétvegzálják egymást csak a tájszólás alapján és akkor még nem is jött be a képbe, hogy mennyire osztálytársadalom. Az angoloknál is hasonlóan nyomják, mint a svédeknél. Úgy küldenek el a k*rva anyádba, hogy gyakorlatilag még meg is köszönheted és már-már úgy érzed, hogy a te ötleted volt, hogy a k*rva anyádba akarjál elmenni :)
Végül is lehet csak én nem érzékelem, de egy a lényeg, nem látom, hogy az angolok egymást nyírnák.

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 11. 14. 05:15

Az valami nagy poén volt.
Udvari bohócnak tartják feketén, kosztkvartély :)
Én kívánom neki, hogy maradjon meg az egyik helyen tartósan, ha udvari bohóc, ha bérnigger. Nekem az tűnik meredeknek abban a szlovák melóban, hogy az a panzió tényleg a szó szoros értelmében kint van a semmi kellős közepén, még a bolthoz is el kell menni a legközelebbi településre.

Szerkesztette: Raynes 2016. 11. 14. 13:17 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#101648 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 14. 13:19

Ha neki megfelel, senki sem sajnálja tőle. De ha már külföldi munka, akkor értelmesebb lenne az ipari festő munka, amennyiben ott tud rendes pénzt keresni.

Idézet

#101649 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 14. 13:44

Tőlem csinálhat bármit, de ő inkább azonnal geciskedik, meg az észt osztja mint szakértő

#101650 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 14. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 11. 14. 14:44

Tőlem csinálhat bármit, de ő inkább azonnal geciskedik, meg az észt osztja mint szakértő

Inkább örülnél, hogy olyan mesterfogásokat tanulhatsz tőle, mint hogy nem szabad az oprendszert updatelni. Ha nem ismernél ilyen kibaszott jó informatikust, akkor hagynád, hogy csak úgy frissüljön.

Idézet

#101651 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 11. 14. 13:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 11. 14. 13:44

Ne légy rosszindulatú. Inkább menj ki gombokért vidékre árkot ásni, oszt köpködhetsz magyarázhatod, hogy milyen fasza bezzegkülföldön nyomod.
Make love not Wor.

#101652 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 14. 13:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 11. 14. 14:50

Ne légy rosszindulatú. Inkább menj ki gombokért vidékre árkot ásni, oszt köpködhetsz magyarázhatod, hogy milyen fasza bezzegkülföldön nyomod.

Az hagyján, de ennyiért nem csak szopni kell, még szét is kenik az arcán:

Kép

Idézet

#101653 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 11. 14. 13:54

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 11. 14. 13:53

Én nem bírom nézni a videókat, időm sem sok, nem pörög az annyira, hogy kihámozzam 100 órából azt a 4 perc lényeget. Akkor inkább valamin PS oktatóval baszom el a napot.
Make love not Wor.

#101654 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 14. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 11. 14. 14:54

Én nem bírom nézni a videókat, időm sem sok, nem pörög az annyira, hogy kihámozzam 100 órából azt a 4 perc lényeget. Akkor inkább valamin PS oktatóval baszom el a napot.

Nézni én se nagyon nézem, de mivel amúgy is brózer az egyik fő munkaeszköz, egy tab belefér lerádiózni.

Idézet

#101655 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 14. 16:08

gugamajomnak, vakarózzon rajta:

http://humbug.blog.h...-20_kuldetesrol

#101656 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 14. 22:28

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 11. 13. 21:33

Ez csak neked nagy dolog, hogy kimenni segédmunkásnak valami kegyelem melóra. Más válogat az ajánlatok közt.

Válogasson kedvére :nevet: mármint az elutasítások halmazát.
Kegyelem? Mióta szégyen a kegyelem, ami eleve Jézus Krisztustól származik, sőt a teremtő Istentől? Miért szégyen elfogadni az isteni kegyelmet?
Miért nemesebb dolog büszkeségből a pokolba kerülni?
Miért nem mindegy neked, hogy miként kerültem ki Szlovákiába és hogyan? Miért lovagolsz a témán? Saját életedet éld, ahogy én is :cool: túl sok időt szentelsz az én életemnek, nem egészséges. Én is nézek videókat, de napi szinten nem, heti szinten nem. Havi szinten vissza-vissza térek pl. drónos vilihez.

De annyit nem tudok senkiről, amennyi alapján te folyamatos nyomásgyakorlást blablabla. Nem egészséges.
Én a helyedben messzire elkerülnélek engem, ellenkező esetben nyíltan leírom, hogy mi a motivációd, amiről még csak nem is tudsz.

#101657 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 14. 22:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 11. 14. 17:08

gugamajomnak, vakarózzon rajta:

http://humbug.blog.h...-20_kuldetesrol

Idióta :-D meg sem nyitom, sem az ufók, sem az űrhajózás nem érdekel :-D másik topikba szaladj ezzel az ostoba linkkel :nevet:

#101658 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 14. 22:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 11. 14. 14:53

Elég alpári, sőt visszataszító, ahogy kezeled a témát, de nyilván jó okod van rá, hogy máshoz már nem tudsz nyúlni, kezdesz kifogyni a munícióból. Ilyenkor szoktak az értelmiséginek álcázott emberek a testiséghez nyúlni. Pontosan tudod mi történt, de megmásítod :-D valahonnan ismerős ez a metódus. Ők azok, akik mindent megmásítanak, legyen az bármilyen igazság.

#101659 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 14. 22:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 11. 14. 23:28

Válogasson kedvére :nevet: mármint az elutasítások halmazát.
Kegyelem? Mióta szégyen a kegyelem, ami eleve Jézus Krisztustól származik, sőt a teremtő Istentől? Miért szégyen elfogadni az isteni kegyelmet?
Miért nemesebb dolog büszkeségből a pokolba kerülni?
Miért nem mindegy neked, hogy miként kerültem ki Szlovákiába és hogyan? Miért lovagolsz a témán? Saját életedet éld, ahogy én is :cool: túl sok időt szentelsz az én életemnek, nem egészséges. Én is nézek videókat, de napi szinten nem, heti szinten nem. Havi szinten vissza-vissza térek pl. drónos vilihez.

De annyit nem tudok senkiről, amennyi alapján te folyamatos nyomásgyakorlást blablabla. Nem egészséges.
Én a helyedben messzire elkerülnélek engem, ellenkező esetben nyíltan leírom, hogy mi a motivációd, amiről még csak nem is tudsz.

Menjél aludni, vagy még nem ittál eleget? Majd holnap szemezgetünk néhányat, az ordas nagy kamudra. Hol érdekel engem, hogy te a magad szintjén mivel mennyi időt töltesz? Én ráérek, nem kell piálnom, meg részegen hazudoznom az interneten.

Idézet

#101660 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 11. 14. 22:38

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 11. 14. 14:56

Nézni én se nagyon nézem

Ehhez képest betegesen tájékozott vagy. Mindent (is) illetően.
Csak egy dolgot említenék meg. Én biztos nem szentelnék ennyi időt olyan emberre, akiről azt gondolom, hogy folyamatosan hazudik és igénytelen, s nem is járnék oda kommentelni.

Nincs ilyesmire igényem, s azt is leírom miért. Van egy egészséges öntudatom, ami nem szorul arra, hogy úgy maradjon épségben, hogy másokat szüntelenül lealázzak. Nincs igényem rá, s nem úgy kezdődött, hogy én szóltam be neked :-D vagy tokabának.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5081
  • 5082
  • 5083
  • 5084
  • 5085
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.