HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5094
  • 5095
  • 5096
  • 5097
  • 5098
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#101901 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 12. 27. 15:49

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 12. 27. 14:31

A paypales email címre. Ő ott fontként fogja megkapni, azt lehet paypalen belül konvertálni, vagy az ő paypaléről továbbutalni a számlájára (ha fel akarja venni itthon), de a bank valszeg rosszabbul fogja váltani. Viszont nem mindegy, hogy kártyaegyenlegről akarsz küldeni pénzt, vagy feltöltöd utalással paypal egyenlegre, és abból küldöd. Utóbbival olcsóbban kijössz, mert egy helyi utalás ára, és akkor giftként ingyen küldheted a paypal accountok közt.

Értem. Elvileg most kártyaegyenlegről küldeném, mivel most ünnepek alatt nem tudok utalással PayPal egyenleget feltölteni. Vagy ehhez kéne a múltkor emlegetett bankszámlás hozzákapcsolás?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#101902 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 12. 27. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 12. 27. 15:49

Értem. Elvileg most kártyaegyenlegről küldeném, mivel most ünnepek alatt nem tudok utalással PayPal egyenleget feltölteni. Vagy ehhez kéne a múltkor emlegetett bankszámlás hozzákapcsolás?

Utaláshoz (Top up) nem kell feltétlenül hozzákötve lenni, ugyan arról a névről (ugyanarra a névre szóló bankszámláról) lehet. Viszont ha kártya egyenlegről utalsz, előtte nézd meg, mekkora fee-vel lehet.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#101903 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 12. 30. 19:02

guga már megint valakiben Gabibát véli felfedezni :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#101904 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 12. 30. 19:44

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 12. 27. 14:57

Utaláshoz (Top up) nem kell feltétlenül hozzákötve lenni, ugyan arról a névről (ugyanarra a névre szóló bankszámláról) lehet. Viszont ha kártya egyenlegről utalsz, előtte nézd meg, mekkora fee-vel lehet.

Na, megnéztem a díjakat, és arra jutottam, hogy a PayPal nekem ennél a tranzakciónál nagyon nem éri meg. UK-ből Magyarországra eleve van 3,9%-os tranzakciós díj, amire még a fogadó oldalon rájön még újabb 3,5% forintátváltási díj (az átváltási árfolyamon felül), és az átváltási árfolyam sem épp kedvezőbb. Szóval arra jutottam, hogy megvárom, míg a bankom küldi azt a számológépes kódgenerátort, azzal majd sima online nemzetközi átutalással tolom át a pénzt a fater magyar raiffeisenes bankszámlájára, úgy csak 2,75%-os díjat számol fel a bankom, meg fontonként a Raiffeisen +10 forinttal többet ad vételi árfolyamon, mint a PayPal. Meg úgy akárhogy nézem, a PayPal egy normál külföldi vásárlásnál sem éri meg, szóval csak akkor fogok PayPalt használni, ha nincs lehetőség a kártyás fizetésre valahol, vagy van ugyan, de túl kétes hely, és nem akarom majd kiadni a kártyaadataimat. Egyébként a PayPal csak egy feleslegesen közbeékelt drágító tényező, persze ők is érthetők, hogy nem ingyen melóznak.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#101905 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 12. 30. 19:52

Vásárlásnak nincs felára a váltáson kívül. De azért írtam, hogy nézd meg a feeket.

Idézet

#101906 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 12. 31. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 12. 30. 19:44

Na, megnéztem a díjakat, és arra jutottam, hogy a PayPal nekem ennél a tranzakciónál nagyon nem éri meg. UK-ből Magyarországra eleve van 3,9%-os tranzakciós díj, amire még a fogadó oldalon rájön még újabb 3,5% forintátváltási díj (az átváltási árfolyamon felül), és az átváltási árfolyam sem épp kedvezőbb. Szóval arra jutottam, hogy megvárom, míg a bankom küldi azt a számológépes kódgenerátort, azzal majd sima online nemzetközi átutalással tolom át a pénzt a fater magyar raiffeisenes bankszámlájára, úgy csak 2,75%-os díjat számol fel a bankom, meg fontonként a Raiffeisen +10 forinttal többet ad vételi árfolyamon, mint a PayPal. Meg úgy akárhogy nézem, a PayPal egy normál külföldi vásárlásnál sem éri meg, szóval csak akkor fogok PayPalt használni, ha nincs lehetőség a kártyás fizetésre valahol, vagy van ugyan, de túl kétes hely, és nem akarom majd kiadni a kártyaadataimat. Egyébként a PayPal csak egy feleslegesen közbeékelt drágító tényező, persze ők is érthetők, hogy nem ingyen melóznak.

nyiss a faternak egy szamlat, kerj hozza kartyat, es azt add oda neki. oszt nincs transfer dij.

BUEK mindenkinek.

Szerkesztette: zsolt008 2016. 12. 31. 11:11 -kor

proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#101907 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 12. 31. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 12. 31. 10:10

nyiss a faternak egy szamlat, kerj hozza kartyat, es azt add oda neki. oszt nincs transfer dij.

BUEK mindenkinek.

Ha angol kártyát küldök neki (a kártya elküldése megint pénz), akkor is van külföldi pénzfelvételi díj. Azt a 2,75%-ot úgy látszik nem lehet megúszni, de ezen már nem fog múlni. Ma már semmi nincs ingyen. Engem inkább az lepett meg, hogy a PayPal ilyen drága.

#101908 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 12. 31. 15:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 12. 31. 15:02

Ha angol kártyát küldök neki (a kártya elküldése megint pénz), akkor is van külföldi pénzfelvételi díj. Azt a 2,75%-ot úgy látszik nem lehet megúszni, de ezen már nem fog múlni. Ma már semmi nincs ingyen. Engem inkább az lepett meg, hogy a PayPal ilyen drága.

Ezt a UK fee-t hol olvastad, mert én akárhol nézem family-nek a gift mindenhol ingyenes paypal balance-ból, meg elvben bankszámláról. Ott max az itthoni bank válthatná rosszul a pénzt.

Idézet

#101909 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 12. 31. 17:38

BÚÉK!

18h-kor kezdődik az első élő műsor a csatornámon. Vigyázzatok magatokra, hogy ne csapjátok el a hasatokat!
2017-re a legjobbakat!

#101910 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 12. 31. 18:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 12. 31. 17:38

BÚÉK!

18h-kor kezdődik az első élő műsor a csatornámon. Vigyázzatok magatokra, hogy ne csapjátok el a hasatokat!
2017-re a legjobbakat!

Buék! Világvége nem lesz? :-D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#101911 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 12. 31. 20:17

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 12. 31. 14:32

Ezt a UK fee-t hol olvastad, mert én akárhol nézem family-nek a gift mindenhol ingyenes paypal balance-ból, meg elvben bankszámláról. Ott max az itthoni bank válthatná rosszul a pénzt.
Itten írja, dikcsák.

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 12. 31. 17:27

Buék! Világvége nem lesz? :-D
Érdeklődés hiányában megint el lett halasztva, most 2017-re. Amúgy is be kell osztani, nem lehet minden évben világvége, még akkor sem, ha lófasz sem lesz belőle. Előbb meg kell alapozni jó kis konteóval.

Szerkesztette: Raynes 2016. 12. 31. 20:17 -kor

#101912 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 12. 31. 20:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 12. 31. 16:38

BÚÉK!

2017-re a legjobbakat!

Bújjék beléd is! Ez nem az a topik. Látom összehoztátok a live streamet.

#101913 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 12. 31. 20:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 12. 31. 20:17

Itten írja, dikcsák.

Érdeklődés hiányában megint el lett halasztva, most 2017-re. Amúgy is be kell osztani, nem lehet minden évben világvége, még akkor sem, ha lófasz sem lesz belőle. Előbb meg kell alapozni jó kis konteóval.

Számláról vagy paypal egyenlegről 0.5%

Idézet

#101914 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 12. 31. 21:44

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 12. 31. 19:28

Számláról vagy paypal egyenlegről 0.5%

Tudom, de számla nincs alá becsatolva (erre azért sort kerítek majd), egyenleget meg nem tudom hogyan lehet feltölteni, és annak mennyi költsége van (valószínű semmi, mert helyi utalásnak számít, de nem vagyok benne biztos). Így még várok vele, inkább utalok nemzetközileg számláról számlára, legalább annál biztosan ismert a 2,7%-os költség, és a célszámlán a magyar Raiffeisen is nagyon jó árfolyamon veszi a fontot. Ennél olcsóbb opciót nem fogok találni. Csak várni kell, hogy skóték (RBS) kijózanodjanak a szilveszteri wishkygőzből, és dudázás helyett küldjék a kódgenerátort, amit már majd egy hete megrendeltem.

Szerkesztette: Raynes 2016. 12. 31. 21:46 -kor

#101915 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 12. 31. 21:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 12. 31. 21:44

Tudom, de számla nincs alá becsatolva (erre azért sort kerítek majd), egyenleget meg nem tudom hogyan lehet feltölteni, és annak mennyi költsége van (valószínű semmi, mert helyi utalásnak számít, de nem vagyok benne biztos). Így még várok vele, inkább utalok nemzetközileg számláról számlára, legalább annál biztosan ismert a 2,7%-os költség, és a célszámlán a magyar Raiffeisen is nagyon jó árfolyamon veszi a fontot. Ennél olcsóbb opciót nem fogok találni. Csak várni kell, hogy skóték (RBS) kijózanodjanak a szilveszteri wishkygőzből, és dudázás helyett küldjék a kódgenerátort, amit már majd egy hete megrendeltem.

Helyi utalás, vagy a bankjukban beteszed a kp-t a számlájukra. Ha apudnak is a Raiffaisen van a számlájához rendelve, akkor ráutalja a fontot a paypalről, akkor a bank fogja váltani.

Idézet

#101916 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 03. 07:54

http://humbug.blog.h...z_altudomanyban

Guga ezt olvasd el, és gondolkodj el rajta.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#101917 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2017. 01. 03. 08:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2017. 01. 03. 07:54

http://humbug.blog.h...z_altudomanyban

Guga ezt olvasd el, és gondolkodj el rajta.

Ezeknek mindegy. Gondolkozni? Amilyen mázlista nem fogja lecsavarni egy epegörcs sem.

Bódy Sylvi is éppen sír az oldalán, hogy milyen k. beteg, de inkább marad a hagyományos módszereknél. És tisztában van vele, hogy szopik és hosszú folyamat.

"Valószínüleg hosszabb ideig el fog tartani a teljes gyógyulásom, ugyanis én nem szeretek semmilyen gyógyszert bevenni.".
Make love not Wor.

#101918 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 03. 09:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2017. 01. 03. 08:43

Ezeknek mindegy. Gondolkozni? Amilyen mázlista nem fogja lecsavarni egy epegörcs sem.

Bódy Sylvi is éppen sír az oldalán, hogy milyen k. beteg, de inkább marad a hagyományos módszereknél. És tisztában van vele, hogy szopik és hosszú folyamat.

"Valószínüleg hosszabb ideig el fog tartani a teljes gyógyulásom, ugyanis én nem szeretek semmilyen gyógyszert bevenni.".

Azért fénykorában nem bánta marokszám szedni a bogyókat, hogy ne kelljen egy óvodányi gyereket szülnie "karrierépítés" közben :)

Idézet

#101919 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 04. 09:05

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 03. 09:17

Azért fénykorában nem bánta marokszám szedni a bogyókat, hogy ne kelljen egy óvodányi gyereket szülnie "karrierépítés" közben :)

Óvszert használtunk.

#101920 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 05. 19:59

https://www.youtube....h?v=JL5jIiV1-98

kommentek a videó alatt besírás :)

Ez a gyagyás megint meggyanúsított valakit, hogy én vagyok más accounton :)

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5094
  • 5095
  • 5096
  • 5097
  • 5098
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.