HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5096
  • 5097
  • 5098
  • 5099
  • 5100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#101941 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2017. 01. 09. 20:22

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 09. 20:59

De vele ellentétben, te tényleg szeretnél.

Nincs semmi vele ellentétben, van az én életem, s amit szeretnék az eddig is sikerült, mindenem megvan.
Az utolsó lépés még várat magára, de ez nem elérhetetlen palota, meg kurva jó verda, meg királylány.
Kiszemeltem egy patak melletti olcsó földet, az elég nagy, ott szeretnék berendezni egy mini állatkertet. Kiemelt idegenforgalmi övezet.
Nem sok program lehetőség van a wellness és a tón kívül, van még egy kaland park.
Teljesen normális elképzelés, a család élelmezése a fő cél, ami már a saját telkünkön kicsiben megvalósult.

A többi jön magától. Nem a meggazdagodás a cél, már így is van stabil, de minimális bevételem. Kicsit rásegítek melóval, s egyben el is köszönök, mert nem szeretnék órákig arról vitázni, hogy mi nem fog velem megtörténni és eleve hülye vagyok :-D

Ezt már tudom.

#101942 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2017. 01. 09. 20:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 09. 19:11

Segítek, lítium.

Annak is elment az agya, este 11kor írok SMS-t, hogy szopó van, ha nem alszik, akkor megoldom csak súgjon. Erre hajnal 2kor ír, hogy ja, mentsem meg a bőrét. Ok, lecsúsztunk, belefér. Erre reggel idehaza olvasom, hogy Fácsebúkon egyből írt bazmeg és nem zavarta, hogy nem véletlenül írtam SMS-t, ott online sem vagyok, nem is válaszolok. Ígyjárás.
Make love not Wor.

#101943 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 09. 20:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 09. 20:22

Nincs semmi vele ellentétben, van az én életem, s amit szeretnék az eddig is sikerült, mindenem megvan.
Az utolsó lépés még várat magára, de ez nem elérhetetlen palota, meg kurva jó verda, meg királylány.
Kiszemeltem egy patak melletti olcsó földet, az elég nagy, ott szeretnék berendezni egy mini állatkertet. Kiemelt idegenforgalmi övezet.
Nem sok program lehetőség van a wellness és a tón kívül, van még egy kaland park.
Teljesen normális elképzelés, a család élelmezése a fő cél, ami már a saját telkünkön kicsiben megvalósult.

A többi jön magától. Nem a meggazdagodás a cél, már így is van stabil, de minimális bevételem. Kicsit rásegítek melóval, s egyben el is köszönök, mert nem szeretnék órákig arról vitázni, hogy mi nem fog velem megtörténni és eleve hülye vagyok :-D

Ezt már tudom.

Érdemes lenne kivételesen vásárlás előtt érdeklődni a megvalósíthatóságról. A többi meg nem vitatéma, az egyikről blubi jósnőjével tudsz értekezni, a másik egy sokszorosan bizonyított tény.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#101944 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 09. 20:49

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 09. 20:37

Érdemes lenne kivételesen vásárlás előtt érdeklődni a megvalósíthatóságról. A többi meg nem vitatéma, az egyikről blubi jósnőjével tudsz értekezni, a másik egy sokszorosan bizonyított tény.

Én belinkeltem már párszor tesóék öneállátását. Akkora telek mellett piacra jár és Pennybe :-D Azért csak pislogok mikor olyanokat mondanak, hogy évi 300 kiló tököt gyalul le, 1 tonna krumpli fogy, meg több utánfutónyi borsó? Beaszarás. Mondjuk ezeket és a tyúkokat múltkor felszámolta, de mindig ilyen billegális volt. Ha így adja, akkor nyáron vesz egy Uazt :-D
Make love not Wor.

#101945 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 09. 20:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2017. 01. 09. 20:49

Én belinkeltem már párszor tesóék öneállátását. Akkora telek mellett piacra jár és Pennybe :-D Azért csak pislogok mikor olyanokat mondanak, hogy évi 300 kiló tököt gyalul le, 1 tonna krumpli fogy, meg több utánfutónyi borsó? Beaszarás. Mondjuk ezeket és a tyúkokat múltkor felszámolta, de mindig ilyen billegális volt. Ha így adja, akkor nyáron vesz egy Uazt :-D

Meg mondjuk állattartást érdemes nem nyaralóövezetbe tervezni, stb.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#101946 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 01:50

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 09. 20:53

Jo az, tavasszal kisnyuszi, kismalac, kiscsibe, boci, gida allatsimogatoval inditanak, osszel meg irany a vagohid. :)

Nincs mar ott Bankon egy mini allatkert? Az megszunt? Maga az otlet az UAZ vasarlasanal is sokkal rosszabb, abban lehetett volna penz rovid tavon is.
Egy allatkerthez kell egy kis toke, es nem az egzotikus allatokra gondolok, hanem a legszimplabb allattartasra.
Plusz felfutasi ido es holtszezon.

Vegkepp nem ertem, miert ilyen hulyesegeken fantazialsz, kozben meg irjak, hogy Nogradban elszallt a tuzifa ara.
Fureszed van, elvileg engedelyt is tudnal szerezni, szereted is a favagast, akkor miert nem az?
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#101947 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 06:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 09. 20:22

Ezt már tudom.

Akkor elmarad a világvége hogy ilyen anyagias lettél? :-D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#101948 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 07:27

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 09. 21:53

Ennek azért olvass utána, az ilyen jellegű megkötéseket feloldották, az önkormányzat hatásköre, de van egy országos, mindenkire érvényes szabály, ami az állattartást higiéniai szempontból szabályozza.

Engem csak egyszer basztak meg 10 küvecsre, miután befizettem a csekket, a polgi odaadta zsebbe, hogy haggyam ezt a barom nőt, már ők is elég idegesek tőle. Kakaskukorékolás volt a problémája, az már nem zavarja, hogy 50 méterrel arrébb most is 4db kakas van :-D
Aztán abba kötött bele, hogy a kerítéstől 30cm -re van a tyúkól építve, erre jelezték neki, hogy lehet, de azon a szakaszon nem Ő a szomszédom :Đ
De egyébként is, ha ebbe a témába belement volna a zönkormányzat, akkor a fél üdülőterület nekiállhatna bontani, mert brutálisan sok engedély nélkül, szabálytalanul felhúzott vityilló van, de nem is ez a lényeg.

2km-re a falutól van egy nagyon olcsó terület, nem tudom pontosan mekkora, de pont jó, hatalmas. Erdő mellett van, patak partján végig.

De, ahogy a dolgok most állnak, lehet hamarabb fogok fegyvereket és lőszereket vásárolni :nevet:

#101949 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 07:46

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2017. 01. 10. 02:50

Jo az, tavasszal kisnyuszi, kismalac, kiscsibe, boci, gida allatsimogatoval inditanak, osszel meg irany a vagohid. :)

Nincs mar ott Bankon egy mini allatkert? Az megszunt? Maga az otlet az UAZ vasarlasanal is sokkal rosszabb, abban lehetett volna penz rovid tavon is.
Egy allatkerthez kell egy kis toke, es nem az egzotikus allatokra gondolok, hanem a legszimplabb allattartasra.
Plusz felfutasi ido es holtszezon.

Vegkepp nem ertem, miert ilyen hulyesegeken fantazialsz, kozben meg irjak, hogy Nogradban elszallt a tuzifa ara.
Fureszed van, elvileg engedelyt is tudnal szerezni, szereted is a favagast, akkor miert nem az?

A fő cél a család élelmezése, a kivágott fát nem ehetik meg :-D az meg, hogy van pénzem, még mindig csak annyit jelent, hogy vehetjük a bolti mocskot. Ipari környezetben nevelt és antibiotikummal életben tartott, szójával telekúrt, élelmezés szempontjából csak negatívra értékelhető szutykot. 2 éven át tartottam itthon tyúkot, nyulat, később kecskét is. Most van lehetőség előre lépni, de a faluból el kell húzni, mert túl sok jószándékú, véletlenül zsidó ember övezi a lakóházunkat :nevet: nem tehetek róla, hogy ez egy kibaszott nagy zsidótelep, ők sem titkolják, de még egymást sem bírják. Úgy tele vannak baszva pénzzel, hogy minden ház faszig be van kamerázva, így a mienket már nem kell, és óránkét jönnek két autóval a rendőrök járőrözni. Na szóval az utóbbi időben eléggé antiszociális lettem irányukba, köszönés helyett egy előzékeny középső ujjal jelzem, hogy mi a teendője :-D

Fakitermelés?
Bánkon saját részre bármikor, engedélyt erre az évre nem kértem még, láncfűrészeim vannak, már több is. UAZ-t még tavaly eladtam. Faszig leszabályoztak mindent. A be és kivezető utak erdészeti kamerával vannak felszerelve, rendszám nélküli kiközelítővel már nem lehet menni sehova, ha fát akarok kitermelni, be kell jelentenem az erdészethez, hogy kimegyek az erdőre :-D stb, stb. Persze lehet mondani, hogy mindez helyes, de kúrják szájba a telibebaszott bürokratikus anyjukat ott a parlamentben és dugják fel maguknak az egész országot.

Ha már fakitermelés, akkor inkább Ausztria, elvileg holnap találkozok Pozsonyban egy sráccal, akivel ezt ledumálom, mert a szlovák munkaadómnál elég hosszú leállás van, el kell foglalnom magam a kezdésig. Ausztria fasza hely, profi fakitermelő csapathoz mehetnék, de csak darabolni, élezni, tankolni. Elég komoly meló, durva Stihl védőfelszerelésekkel, gépekkel.
Fogalmam sincs, hogy mi sül ki belőle, ők kerestek meg a YT csatornán láttak már sokszor.

A mini állatkert, meg kifejezetten jó ötlet, nyáron kibaszott sok túrista tétlenkedik a faluban, mert nincs hova menni ha már körbesétálták a tavat. Dolgoztam a nőtincsi állatkertben, el tudom végezni a melót a sajátomban is. Ott brutális tömeg látogat be, hatalmas (eltitkolt bevételek).
Amikor a nejem volt a pénztárban a tulaj rávert a kezére, hogy ne üssön be mindent a kasszába :nevet: na a nejem el is viharzott haza üvöltözve, azóta sem járt ott. Leszarta, hogy mit kell vagy nem kell beütni a kasszába, de a csaj rávert a kezére bazdmeg, mint valami óvodásnak. Kibaszott geci egy népség, véletlenül ezek is zsidók :nevet:

Mondjuk én is úgy jöttem el onnan, hogy lekiabáltam a hajukat, mert már a fasz ki volt velük. Tavaly voltam ott egy rendezvényes céggel éjszaka, rengeteg asztalt, padot vittünk nekik. Már nem dolgozik ott senki :-D csak új emberek vannak, sejtem, hogy max. egy szezont fognak kibírni, ha egyáltalán kibírják.

A család élelmezése a legfontosabb szempont, amiatt fogom megvenni a földet és elindítani a folyamatot.
De, hogy ezt pontosan mikor, a tököm tudja. Úgy, hogy állandóan külföldön vagyok nem lehet. Ha meg aktívan itthon szeretnék maradni, azt inkább nem :Đ

#101950 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 07:56

Tehát a zsidók tehetnek mindenről :)

#101951 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 07:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2017. 01. 10. 07:44

Akkor elmarad a világvége hogy ilyen anyagias lettél? :-D

Még mindig ostoba vagy, de ezzel már eléldegélsz. Te várod a világvégét baszki, te dumálsz erről szüntelenül :omg:
Én pénzügyi összeomlásról hadováltam, hatalmas gazdasági válságról, hiperinflációról, éhezésről és háborúról.

Volt már ilyen :cool: a nagyszüleim elmesélték, átélték. Ki lehet bírni, csak úgy nem fog működni, ha azt gondolod, hogy az icurka-picurka kis komfortzónád nem omlik össze :-D túl sok fegyver van, és szeretnék használatba venni, meg a gyártók érdeke is ez.

Nem véletlenül kúrják tele az EU-t migránsokkal :-D gondolod, hogy pacsizni jöttek?
A kerítés meg nem azért épült, hogy visszatartsa őket, hisz nem is hozzánk készülnek, az a kerítés nekünk épült az összeomlás utáni időkre.

A fél országot már elzavarták külföldre melózni, a másik felét meg nem kell félteni.
Nem kapnak nyugdíjat, a bankban lévő pénzükhöz nem jutnak hozzá, a zsebükben lévő szart sem fog érni, élelmiszer nincs felhalmozva, sima ügy. Elkezdik kinyírni egymást, zseniális stratégia.

Tényleg ragyogó, minden elismerésem.
Amikor már az ország aranytartalékával bizniszelnek, s ez mindenkinek teljesen rendben lévő dolog, háááát izé, nem csodálom, hogy bármit büntetlenül megtehetnek, a sok fasz meg fotelből osztja az igét. Holott vér és fegyverek nélkül még nem történt változás, aztán azt is leverték.

Jó lesz ez, megpróbálom időben kiszimatolni, aztán a családdal együtt lépünk le a faszba. Nejem eddig baromi szkeptikus volt, de már neki is dereng, hogy ebben az országban sok jó dolog már nem várható a kipásoktól.

#101952 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 07:59

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2017. 01. 10. 08:56

Neked még mindig ez a fő problémád :-s :nevet: a faszomat se érdekli, hogy ki tehet és miről, leszarom a zsidókat is meg a románokat, meg téged is :-D

#101953 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 08:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 10. 07:59

Neked még mindig ez a fő problémád :-s :nevet: a faszomat se érdekli, hogy ki tehet és miről, leszarom a zsidókat is meg a románokat, meg téged is :-D

Ha leszarod akkor miért emlegeted mindig őket?

#101954 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 08:18

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2017. 01. 10. 09:09

Ha leszarod akkor miért emlegeted mindig őket?

Mert nincs velük jó tapasztalatom :-D :cool: a környezetemben, ha valaki geciskedik, a végén mindjárt kiderül, hogy zsiráf :nevet:
De azért szarom le őket, mert nem kapnak lehetőséget többet. Nem beszélek zsiráffal, nem dolgozok zsiráfnak, nem adok neki semmit, messzire elkerülöm őket :nevet:

Felvidéken voltam egy buliban, na ott mindenre megtanítottak. Ott ezt elég komolyan veszik, ugyanis nem kicsit keserítette meg a zsiráf a felvidéki magyar életét. A buliban csak úgy maradhattam, ha megmutatom a farkamat, hogy nem vagyok metélt. Vagy 10-en körbeálltunk és elő kellett venni.
Ez tök komoly. Nem szívlelik őket, nem is engedik be őket sehova, az elv ugyanez. Nem állnak velük szóba, nem bizniszelnek velük, nem engedik be őket sehova. Talán nem véletlenül, elbasztak pár dolgot, így jártak :cool:

Na ott van igazi összetartás, a fasz sem kérdezi meg tőled, hogy mi bajod van a zsiráfokkal, mert mindenkinek ugyanaz a baja :nevet:
Ez itthon van libsi módra elhintve, hogy a szellemi leépülés első jele, ha az ember egy népcsoportot kezd el okolnio :nevet:

Mi miatt okolnám őket, elmehet a faszomba az összes, nem tartok velük kapcsolatot, nem adok nekik lehetőséget, így a probléma forrás kiiktatva :cool:

#101955 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 08:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 10. 07:27

...

De, ahogy a dolgok most állnak, lehet hamarabb fogok fegyvereket és lőszereket vásárolni :nevet:

Őket tudom ajánlani: http://www.purdey.com/

Idézet

#101956 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 09:12

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 10. 09:55

Őket tudom ajánlani: http://www.purdey.com/

Köszönöm kedvességedet, a legális források nekem nem jönnek be, s ez igaz az élet minden területére :-D
Megismerkedtem egy nagyon kedves úriemberrel Felvidéken, aki saját bevallása szerint is kis tételben kereskedik, jobbára szerbekkel.
Harci kutyákat képez ki, mert ott legális a kutyaviadal, tudom, tudom, az erkölcsi érzékem nekem is csengetett, hogy talán értesíteni kellene az állatvédőket, de Szerbiába nem mernek kimenni :nevet:

Nos ez az igen kedves úriember néhány csík elfogyasztása után ígéretet tett nekem, hogy igen kedvező áron hozzájuttat néhány kuriózumhoz.
Mondtam neki, hogy beérem valami kommersz darabbal is, amihez kibaszott sok lőszer van :nevet:
Szóval azóta szoros kapcsolatot ápolok vele, mert túl azon, hogy fergeteges humora van, nem lebecsülendő a kapcsolati tőke, amivel rendelkezik.

#101957 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 09:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 10. 09:12

Köszönöm kedvességedet, a legális források nekem nem jönnek be, s ez igaz az élet minden területére :-D
Megismerkedtem egy nagyon kedves úriemberrel Felvidéken, aki saját bevallása szerint is kis tételben kereskedik, jobbára szerbekkel.
Harci kutyákat képez ki, mert ott legális a kutyaviadal, tudom, tudom, az erkölcsi érzékem nekem is csengetett, hogy talán értesíteni kellene az állatvédőket, de Szerbiába nem mernek kimenni :nevet:

Nos ez az igen kedves úriember néhány csík elfogyasztása után ígéretet tett nekem, hogy igen kedvező áron hozzájuttat néhány kuriózumhoz.
Mondtam neki, hogy beérem valami kommersz darabbal is, amihez kibaszott sok lőszer van :nevet:
Szóval azóta szoros kapcsolatot ápolok vele, mert túl azon, hogy fergeteges humora van, nem lebecsülendő a kapcsolati tőke, amivel rendelkezik.

Üt a gomba megint?

Idézet

#101958 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 09:31

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 09. 17:37

Még mindig :)

Szünetet mellőző áramforrás?

Van pár, mekkora kell? De nincs kedvem elpakolni előlük :-D MGE 500-800-1600, APC 500-800-1200 így a hátukról nézve. Akku kell bele és projektmanagement.
Make love not Wor.

#101959 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2017. 01. 10. 07:56

És akinek kettővel több sörre van lóvéja az zsidó.
Make love not Wor.

#101960 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2017. 01. 10. 09:31

Van pár, mekkora kell? De nincs kedvem elpakolni előlük :-D MGE 500-800-1600, APC 500-800-1200 így a hátukról nézve. Akku kell bele és projektmanagement.

milyen akku kell bele?

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5096
  • 5097
  • 5098
  • 5099
  • 5100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.