Idézet: zsolt008 - Dátum: 2017. 01. 10. 02:50
Jo az, tavasszal kisnyuszi, kismalac, kiscsibe, boci, gida allatsimogatoval inditanak, osszel meg irany a vagohid.
Nincs mar ott Bankon egy mini allatkert? Az megszunt? Maga az otlet az UAZ vasarlasanal is sokkal rosszabb, abban lehetett volna penz rovid tavon is.
Egy allatkerthez kell egy kis toke, es nem az egzotikus allatokra gondolok, hanem a legszimplabb allattartasra.
Plusz felfutasi ido es holtszezon.
Vegkepp nem ertem, miert ilyen hulyesegeken fantazialsz, kozben meg irjak, hogy Nogradban elszallt a tuzifa ara.
Fureszed van, elvileg engedelyt is tudnal szerezni, szereted is a favagast, akkor miert nem az?
A fő cél a család élelmezése, a kivágott fát nem ehetik meg

az meg, hogy van pénzem, még mindig csak annyit jelent, hogy vehetjük a bolti mocskot. Ipari környezetben nevelt és antibiotikummal életben tartott, szójával telekúrt, élelmezés szempontjából csak negatívra értékelhető szutykot. 2 éven át tartottam itthon tyúkot, nyulat, később kecskét is. Most van lehetőség előre lépni, de a faluból el kell húzni, mert túl sok jószándékú, véletlenül zsidó ember övezi a lakóházunkat

nem tehetek róla, hogy ez egy kibaszott nagy zsidótelep, ők sem titkolják, de még egymást sem bírják. Úgy tele vannak baszva pénzzel, hogy minden ház faszig be van kamerázva, így a mienket már nem kell, és óránkét jönnek két autóval a rendőrök járőrözni. Na szóval az utóbbi időben eléggé antiszociális lettem irányukba, köszönés helyett egy előzékeny középső ujjal jelzem, hogy mi a teendője
Fakitermelés?
Bánkon saját részre bármikor, engedélyt erre az évre nem kértem még, láncfűrészeim vannak, már több is. UAZ-t még tavaly eladtam. Faszig leszabályoztak mindent. A be és kivezető utak erdészeti kamerával vannak felszerelve, rendszám nélküli kiközelítővel már nem lehet menni sehova, ha fát akarok kitermelni, be kell jelentenem az erdészethez, hogy kimegyek az erdőre

stb, stb. Persze lehet mondani, hogy mindez helyes, de kúrják szájba a telibebaszott bürokratikus anyjukat ott a parlamentben és dugják fel maguknak az egész országot.
Ha már fakitermelés, akkor inkább Ausztria, elvileg holnap találkozok Pozsonyban egy sráccal, akivel ezt ledumálom, mert a szlovák munkaadómnál elég hosszú leállás van, el kell foglalnom magam a kezdésig. Ausztria fasza hely, profi fakitermelő csapathoz mehetnék, de csak darabolni, élezni, tankolni. Elég komoly meló, durva Stihl védőfelszerelésekkel, gépekkel.
Fogalmam sincs, hogy mi sül ki belőle, ők kerestek meg a YT csatornán láttak már sokszor.
A mini állatkert, meg kifejezetten jó ötlet, nyáron kibaszott sok túrista tétlenkedik a faluban, mert nincs hova menni ha már körbesétálták a tavat. Dolgoztam a nőtincsi állatkertben, el tudom végezni a melót a sajátomban is. Ott brutális tömeg látogat be, hatalmas (eltitkolt bevételek).
Amikor a nejem volt a pénztárban a tulaj rávert a kezére, hogy ne üssön be mindent a kasszába

na a nejem el is viharzott haza üvöltözve, azóta sem járt ott. Leszarta, hogy mit kell vagy nem kell beütni a kasszába, de a csaj rávert a kezére bazdmeg, mint valami óvodásnak. Kibaszott geci egy népség, véletlenül ezek is zsidók
Mondjuk én is úgy jöttem el onnan, hogy lekiabáltam a hajukat, mert már a fasz ki volt velük. Tavaly voltam ott egy rendezvényes céggel éjszaka, rengeteg asztalt, padot vittünk nekik. Már nem dolgozik ott senki

csak új emberek vannak, sejtem, hogy max. egy szezont fognak kibírni, ha egyáltalán kibírják.
A család élelmezése a legfontosabb szempont, amiatt fogom megvenni a földet és elindítani a folyamatot.
De, hogy ezt pontosan mikor, a tököm tudja. Úgy, hogy állandóan külföldön vagyok nem lehet. Ha meg aktívan itthon szeretnék maradni, azt inkább nem