Idézet: zsolt008 - Dátum: 2017. 01. 10. 15:02
Hanyaeeset egy eledtolt tojasleves+knedli vacsoratol.
Hogy tudnad megis megitelni az ottani elelmiszerek minoseget? Ne szamitsuk a facebookon beszerzett informaciokat.
Közel 2 hónapon keresztül vacsoráztam ebben az étteremben, sajnos csak egyszer kaptam knédlit, mivel nem egy szokványos 3 napra érkezett vendég voltam, rendelkeztem előjogokkal. Saját kulcs a panzióhoz, a recepción önkiszolgáltam magam, az étteremben pedig elég durva adagokat kaptam, annak ellenére, hogy kinti fizikai melót végeztem, még is híztam egy keveset. A pacalleves kurva jó volt. Sokszor hoztak disznótoros tálat, mert rendszeresen vágtak disznót. Olyankor mindig megkérdezték, hogy mit szeretnék vacsorázni, de ez természetesen mind kamu. Gyógyfürdőbe sem jártam

ami a panzió előtt volt.
No de, ha külföldön vagyok, érthető módon nem a pénzt elpazarolni megyek ki.
Lehet olcsón jót kajálni, abban az esetben, ha az alapanyagokat megvásárolom és én főzök.
Szalonna, tojás, hagyma, fokhagyma, fűszerek, ha vannak + kolbász nagy baj nem érheti az embert. De nagyon jó leveseket lehet készíteni fillérekből. Lidl-ben Hollandiában volt zöldség nyesedék vegyesen. 1kg 40 cent volt. Apróra felszeletelve benne minden, azt elég sokat vásároltam.
Fiam hozott otthonról egy szekérderék szalonnát, azon indítottam a zöldséglevest, és frankón megfűszereztem. Utána már csak szemetet tudtunk enni, mert valamivel jól is kellett lakni. Fűszeres csirkecomb olajban kisütve, vagy mirelit pizza. Itthon hozzá sem nyúlnék, de még a fagyasztott krumplihoz sem. De olajat sem használnék.