HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5103
  • 5104
  • 5105
  • 5106
  • 5107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#102081 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2017. 01. 11. 06:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 01. 11. 06:10

Igen, a kínai zacskósleveses videón én is röhögtem

A kínai leves az egyik legegészségtelenebb kaja, ez való igaz, de még én is szeretem. Kicsit fel szoktuk ütni fűszerrel, vagy levesalappal a nátrium glutamát miatt.

Szlovákia a kemény mínuszok miatt egyelőre off. Minden nap dumálok a tulajjal vagy mailban, vagy telefonon.
Valamit nagyon elkúrhatott, felcseszte magát és a közvetlen munkaadójával összebalhézott. Pia miatt még akkor kirúgott 2 embert, amikor ott voltam.
Az egyik kamiont eladta, szóval kicsit belém állt az ideg, s konkrétan rákérdeztem, hogy mire számíthatok, hisz ha nincs elég melójuk, a következő, akitől meg fog szabadulni, az én leszek, hisz elég nagy költséggel járok neki. Szállás, kaja, a családom szállását is fizette, ha jöttek, meg az Ő kajájukat is. Annyit írt, hogy most eléggé tele van gondokkal, kezdés előtt 2 héttel értesít. De közben már a filmek miatt megkerestek, hogy menjek fakitermelésre, ez még Decemberben volt. Valahol Vas és Zala megyében vannak, amint befejezik, augusztusig Ausztriában lesznek. Nem tudom mi közük van a Stihl-hez, de minden Stihl. Védőfelszerelések, gépek, stb. Ma találkoztunk volna Pozsonyban, de haláleset miatt eltolódik keddre.

Mindig alakul valami, meg sajnos változik is.
Ilyen időben természetesen jobb lenne egy multinál melózni 3 műszakban, a gumis melóból nem lett semmi. 15 ember helyett 3 dolgozik. Egy csomó pénzt kidobtak az oktatásomra, aztán nyilván nem engem hívnak, akinek fizetni kell a panziót, mikor a többiek ott laknak helyben.

Egyrészt jó, hogy ilyen sűrűn változnak a dolgok, mert kalandos, és egy rakat embert megismerhetek, tanulhatok.
Faterom 40 évet húzott le egyetlen helyen :-D

Viszont rájöttem, hogy ezt sokáig nem csinálom. Tavasszal lesz egy kis pénzem, saját lábra állok újra. 20 évig melóztam egyedül, ha akkor sikerült, most is fog.

#102082 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 06:46

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2017. 01. 11. 00:23

Keresi a neki megfelelo melot :)

Autoson epp azt boncoltuk miert valtogat valaki par havonta munkahelyet.
En ha talalok egy megfelelot, akkor melozok, csinalom amig meg nem unom.
Ugy tunik mas hamarabb megunja vagy nem talal megfelelot.

Szerintem nincs ilyen és nem bonculgattunk ilyet :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#102083 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 06:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 11. 06:28

Ahogy most hívtak Ausztriába fakitermelésre. Mivel ki tudja meddig tart a hideg, nincs kedvem itthon szobrozni, persze, hogy kihasználom.

Tele van az ilyen száradt kutyaszarokkal a net, mint én. Pofa az van, mögöttes tartalom meg lófasz.

Kocsikulcsor ne felejtsd el már az elején elvenni :-D

#102084 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 06:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 11. 06:43

A kínai leves az egyik legegészségtelenebb kaja, ez való igaz, de még én is szeretem. Kicsit fel szoktuk ütni fűszerrel, vagy levesalappal a nátrium glutamát miatt.

Szlovákia a kemény mínuszok miatt egyelőre off. Minden nap dumálok a tulajjal vagy mailban, vagy telefonon.
Valamit nagyon elkúrhatott, felcseszte magát és a közvetlen munkaadójával összebalhézott. Pia miatt még akkor kirúgott 2 embert, amikor ott voltam.
Az egyik kamiont eladta, szóval kicsit belém állt az ideg, s konkrétan rákérdeztem, hogy mire számíthatok, hisz ha nincs elég melójuk, a következő, akitől meg fog szabadulni, az én leszek, hisz elég nagy költséggel járok neki. Szállás, kaja, a családom szállását is fizette, ha jöttek, meg az Ő kajájukat is. Annyit írt, hogy most eléggé tele van gondokkal, kezdés előtt 2 héttel értesít. De közben már a filmek miatt megkerestek, hogy menjek fakitermelésre, ez még Decemberben volt. Valahol Vas és Zala megyében vannak, amint befejezik, augusztusig Ausztriában lesznek. Nem tudom mi közük van a Stihl-hez, de minden Stihl. Védőfelszerelések, gépek, stb. Ma találkoztunk volna Pozsonyban, de haláleset miatt eltolódik keddre.

Mindig alakul valami, meg sajnos változik is.
Ilyen időben természetesen jobb lenne egy multinál melózni 3 műszakban, a gumis melóból nem lett semmi. 15 ember helyett 3 dolgozik. Egy csomó pénzt kidobtak az oktatásomra, aztán nyilván nem engem hívnak, akinek fizetni kell a panziót, mikor a többiek ott laknak helyben.

Egyrészt jó, hogy ilyen sűrűn változnak a dolgok, mert kalandos, és egy rakat embert megismerhetek, tanulhatok.
Faterom 40 évet húzott le egyetlen helyen :-D

Viszont rájöttem, hogy ezt sokáig nem csinálom. Tavasszal lesz egy kis pénzem, saját lábra állok újra. 20 évig melóztam egyedül, ha akkor sikerült, most is fog.

Összeszokott kis csapat volt akkor, tényleg :-D

#102085 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 07:02

Amúgy örülök hogy nem én vagyok a youtubeos kommentelő ma :-D

#102086 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 07:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2017. 01. 11. 07:52

Összeszokott kis csapat volt akkor, tényleg :-D

Neked nem teljesen mindegy :-s a tulaj elcseszett pár dolgot, összeugázott azzal, aki a munkát biztosítja. Két ember enyhén be volt baszva, kurva hideg volt, vodkáztak. Meglátta őket és mivel nem volt jó napja, kirakta őket.
Többiek utána mondták, hogy ez nem végleges, volt már ilyen. Egy kis pihi után mindenkit visszavett.

#102087 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 07:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2017. 01. 11. 08:02

Amúgy örülök hogy nem én vagyok a youtubeos kommentelő ma :-D

Van egy kis probléma.
Honnan vetted az összeszokott kis csapat fogalmat? Itt a topikban a felvidéki melóról nem volt szó, mert már kibaszott régen vagy nem szóltam hozzá, vagy be sem néztem. Sok újat nem tudtok produkálni a faszoskodáson kívül.
Megmondom honnan vetted, mivel itt nem hangzott el, de a panzióban, amikor filmeztem, ott kétszer is beszéltem erről....izé.

Aztán meg az is van, hogy változó álnéven valaki mindig megjelenik a YT-on a kommentelők között és igen dühösen felelősségre von + csak olyan dolgokat említ, ami itt a topikban hangzott el.

Kurva nagy bátorság kell hozzá, persze 2017 van és baszom ki onnan azonnal.
Eddig nem moderáltam semmit, leszartam. Most, hogy növekszik a csatorna látogatottsága, hirtelen felbukkant 3-4 stabil, de változó álnévvel rendelkező ember, aki odajár okádni.

Ergo az összeszokott kis csapat fogalmát, az hogy te erről tudsz és ezen ostobán vihogsz, a filmekből vetted, mert csak ott hangzott el, s te mindjárt kötelességtudóan a saját szaroddal pofáncsapod magad.

Idióta vagy, de ezzel már eléldegélsz.

#102088 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 07:56

Oh te sherlock holmes... Mindegy igazából, úgy látom ez egy ilyen év, a jútyube nagyjai troll ellenes harcba fogtak :)

De igazából az a lényeg, hogy vannak terveid, csak a háttérhatalom közbe ne lépjen.

#102089 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 08:31

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2017. 01. 11. 08:56

úgy látom ez egy ilyen év, a jútyube nagyjai troll ellenes harcba fogtak :)

Pontosan nem tudom kik azok a nagyok, de ma reggel olvastam Puzsér kirohanását, hogy a kommenteket letiltja, stb. Megértem, hogy nincs igénye olvasgatni ezt a sok faszt, akiket inkább egymásra kéne engedni, hogy őrjöngjenek. De maga a tény, hogy az emberek ilyen alacsony szintű lelki állapotban vannak, jelzi a mesterségesen előidézett társadalmi összeomlás és az azt követő polgárháború közelségét. Lélekben már előkészítették őket, s maga a polgárháború már javában zajlik, csak egyelőre a billentyűzeten. Már csak egy apró lépés kell hozzá, ha elveszik a megtakarításaikat és éheznek, utána simán egymást fogják ölni.

A kommentek letiltását egyelőre faszságnak tartom, mert az egy elhatárolódás a nézőktől, ellenben ha túl nagy mennyiségben jelennek meg az állatok, akkor nincs más választás. Nekem még korán van ilyesmin gondolkodni, de azt már simán megteszem, hogy ha valaki kiérdemli, mert kibaszott alpári módon kommentel, akkor elrejtem. Tud kommentelni, de rajta kívül nem látja senki. Így legalább nem kell törölgetnem egyenként.
Eddig csak néhány kommentet töröltem, de azok már tényleg arcátlanul durvák voltak.
Kibaszott betegek :omg:

#102090 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 08:37

Azt vettem észre, hogy az embereket ma már olyan szinten szalámizzák mesterségesen, hogy öröm nézni, ahogy ide vagy oda csapódnak érzelmileg manipulálva s arról semmit sem tudva, hogy ezt miért teszik velük. S egyre több ilyen Kiszelbünte értékű konfliktust dobnak a népnek.

Majka-Kasza Tibi-Fenyő Iván
Koncz Zsuzsa-Kovács Kati
Most Puzsér és Vágó István s mindegyik ilyen álértelmiségi, mint ha nem civódnának és a személyeskedés legcsekélyebb formáját is kerülik, de azért cirkusz. Erre mondják azt, hogy addig etetlek moslékkal, amíg disznó nem leszel. S a tömeg öntudatlanul elkezd igényt formálni arra, hogy lerángassák a pocsolyába s már várják a következő cicaharcot, miközben totálisan kifosztják, megsemmisítik.

#102091 Felhasználó inaktív   sanda_banda 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 08:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 11. 09:31

Pontosan nem tudom kik azok a nagyok, de ma reggel olvastam Puzsér kirohanását, hogy a kommenteket letiltja, stb. Megértem, hogy nincs igénye olvasgatni ezt a sok faszt, akiket inkább egymásra kéne engedni, hogy őrjöngjenek. De maga a tény, hogy az emberek ilyen alacsony szintű lelki állapotban vannak, jelzi a mesterségesen előidézett társadalmi összeomlás és az azt követő polgárháború közelségét. Lélekben már előkészítették őket, s maga a polgárháború már javában zajlik, csak egyelőre a billentyűzeten. Már csak egy apró lépés kell hozzá, ha elveszik a megtakarításaikat és éheznek, utána simán egymást fogják ölni.

A kommentek letiltását egyelőre faszságnak tartom, mert az egy elhatárolódás a nézőktől, ellenben ha túl nagy mennyiségben jelennek meg az állatok, akkor nincs más választás. Nekem még korán van ilyesmin gondolkodni, de azt már simán megteszem, hogy ha valaki kiérdemli, mert kibaszott alpári módon kommentel, akkor elrejtem. Tud kommentelni, de rajta kívül nem látja senki. Így legalább nem kell törölgetnem egyenként.
Eddig csak néhány kommentet töröltem, de azok már tényleg arcátlanul durvák voltak.
Kibaszott betegek :omg:

Te alkesz senkiházi, aki kurvának áll, azt bizony megbasszák....már ha érted, mire gondolok :D

Nagyon szépen sikerült a vakolatjavítás a putridon.
Igényes lett a ház kert felőli része is.
Hiába, amikor a szorgalom tudással párosul :D

Kamus geci vagy, aki a világon semmire se vitte, ennek viszont kizárólag a körülmények és a háttérhatalom az oka.
Hány évet fetrengtél végig a nejed fizetéséből??

Told csak a piát ezerrel, nézd meg a pofádat, már nincs szemed, annyira fel vagy püffedve a maligántól :D

Szerkesztette: sanda_banda 2017. 01. 11. 08:47 -kor

#102092 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 08:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 11. 07:24

Van egy kis probléma.
Honnan vetted az összeszokott kis csapat fogalmat? Itt a topikban a felvidéki melóról nem volt szó, mert már kibaszott régen vagy nem szóltam hozzá, vagy be sem néztem. Sok újat nem tudtok produkálni a faszoskodáson kívül.
Megmondom honnan vetted, mivel itt nem hangzott el, de a panzióban, amikor filmeztem, ott kétszer is beszéltem erről....izé.

Aztán meg az is van, hogy változó álnéven valaki mindig megjelenik a YT-on a kommentelők között és igen dühösen felelősségre von + csak olyan dolgokat említ, ami itt a topikban hangzott el.

Eddig nem moderáltam semmit, leszartam. Most, hogy növekszik a csatorna látogatottsága, hirtelen felbukkant 3-4 stabil, de változó álnévvel rendelkező ember, aki odajár okádni.

Ergo az összeszokott kis csapat fogalmát, az hogy te erről tudsz és ezen ostobán vihogsz, a filmekből vetted, mert csak ott hangzott el, s te mindjárt kötelességtudóan a saját szaroddal pofáncsapod magad.

Azért ritka okos vagy. Mert másnak nyilván nem tűnhet fel, hogy akkora igénytelen gyökér vagy, hogy pár négyzetmétert ott hagysz vakolatlanul évek óta, csak az itteni embereknek.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102093 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 08:48

Üzenet megtekintéseIdézet: sanda_banda - Dátum: 2017. 01. 11. 09:39

Te alkesz senkiházi, aki kurvának áll, azt bizony megbasszák....már ha érted, mire gondolok :D

Nagyon szépen sikerült a vakolatjavítás a putridon.
Igényes lett a ház kert felőli része is.
Hiába, amikor a szorgalom tudással párosul :D

Már a youtubon is rájöttem, amikor kedvesen felbukkantál, hogy egyrészt ragaszkodsz a névtelenségedhez, másrészt úgy viselkedsz, mint ha valaki pisztolyt tartana a fejedhez, hogy felkészülj belőlem és levizsgázz. Többet tudsz az én életemről, mint a sajátomról. Az álnevek megválasztása is igen meredeken utal az értelmi szintedre, de az is, hogy ha megkérdezem pontosan mit szeretnél, akkor úgy reagálsz, mint egy óvodás gyerek, aki becsurrantott.

Alkeeeeeesz, ennyi az összes reakciód :omg: gyönge vagy, mint a hígított babavizelet. Az életed meg nem attól fog rendbe jönni, ha a vakolatot kijavítanám, de azt is hiába írom, hogy eleve értelmetlen, mert komplett tetőcsere, fűtés korszerűsítés és szigetelés előtt állunk.

Részedről akkor is csak annyi lenne a reakció, hogy alkeeeeesz.

Ne erőltesd, keress magadnak valami játszótársat buzi gyerek.

#102094 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 08:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 11. 08:48

Már a youtubon is rájöttem, amikor kedvesen felbukkantál, hogy egyrészt ragaszkodsz a névtelenségedhez, másrészt úgy viselkedsz, mint ha valaki pisztolyt tartana a fejedhez, hogy felkészülj belőlem és levizsgázz. Többet tudsz az én életemről, mint a sajátomról. Az álnevek megválasztása is igen meredeken utal az értelmi szintedre, de az is, hogy ha megkérdezem pontosan mit szeretnél, akkor úgy reagálsz, mint egy óvodás gyerek, aki becsurrantott.

Alkeeeeeesz, ennyi az összes reakciód :omg: gyönge vagy, mint a hígított babavizelet. Az életed meg nem attól fog rendbe jönni, ha a vakolatot kijavítanám, de azt is hiába írom, hogy eleve értelmetlen, mert komplett tetőcsere, fűtés korszerűsítés és szigetelés előtt állunk.

Részedről akkor is csak annyi lenne a reakció, hogy alkeeeeesz.

Ne erőltesd, keress magadnak valami játszótársat buzi gyerek.

Már változott a kifogás?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102095 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 08:54

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 11. 09:45

Azért ritka okos vagy. Mert másnak nyilván nem tűnhet fel, hogy akkora igénytelen gyökér vagy, hogy pár négyzetmétert ott hagysz vakolatlanul évek óta, csak az itteni embereknek.

Hmmmm :cool:
Végül is kinek mi a fasz köze van hozzá, hogy a házunk milyen állapotban van? Mi a gecit vakoljak rajta, amikor szigetelni szeretnénk?
Engem nem zavar, mindenkinek van saját háza, amit alakíthat igényesen :-D

Másrészt a youtubon erről soha nem volt szó + egy itteni párbeszéd lett folytatva egy kedves, de dühös kommentelő által, akinek nem volt több a regisztrációja, mint 2 nap és már is azzal jött, hogy évek óta :-D

Mindegy, mert a YT szerencsére biztosítja a jobb egérgomb és az elrejtés lehetőségét, onnantól meg leszarom, hogy hány álnévvel rongyol be. Ahhoz elég buta, hogy a szóhasználaton változtasson, amit innen a hwsw-ről hozott. Buta, mint a légy, ha ennyi energiát fektet a csatornámba, hogy napi 2 álnevet is beáldoz teljesen értelmetlenül. Egyrészt a picsa sem kíváncsi rá önmagán kívül, másrészt rajta kívül senki más nem látja.

Hja s a kéró még ha 5 év múlva is ott áll bevakolatlanul, akkor is az én dolgom lesz. Ha megiszok egy nap 10 sört, az is az én dolgom lesz.
Senkinek sem tartozok erről elszámolni :cool:

#102096 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 08:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 11. 08:54

Hmmmm :cool:
Végül is kinek mi a fasz köze van hozzá, hogy a házunk milyen állapotban van? Mi a gecit vakoljak rajta, amikor szigetelni szeretnénk?
Engem nem zavar, mindenkinek van saját háza, amit alakíthat igényesen :-D

Másrészt a youtubon erről soha nem volt szó + egy itteni párbeszéd lett folytatva egy kedves, de dühös kommentelő által, akinek nem volt több a regisztrációja, mint 2 nap és már is azzal jött, hogy évek óta :-D

Mindegy, mert a YT szerencsére biztosítja a jobb egérgomb és az elrejtés lehetőségét, onnantól meg leszarom, hogy hány álnévvel rongyol be. Ahhoz elég buta, hogy a szóhasználaton változtasson, amit innen a hwsw-ről hozott. Buta, mint a légy, ha ennyi energiát fektet a csatornámba, hogy napi 2 álnevet is beáldoz teljesen értelmetlenül. Egyrészt a picsa sem kíváncsi rá önmagán kívül, másrészt rajta kívül senki más nem látja.

Hja s a kéró még ha 5 év múlva is ott áll bevakolatlanul, akkor is az én dolgom lesz. Ha megiszok egy nap 10 sört, az is az én dolgom lesz.
Senkinek sem tartozok erről elszámolni :cool:

Hagyjuk már a butát, tőled elég avíttassan hangzik.

Ha téged nem zavar, akkor minek mindig a kifogás?

Idézet

#102097 Felhasználó inaktív   sanda_banda 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 08:59

"komplett tetőcsere, fűtés korszerűsítés és szigetelés előtt állunk."

Megyünk Hollandiába, anya átjár furulyázni a németekhez, én meg megveretem magam a lengyel cimborákkal, aztán festek a hajógyárban. Vagy gépet rakok össze.

Ennyit tudsz.

Elszámolni meg majd a gyerekeidnek kell.

Idióta.

Szerkesztette: sanda_banda 2017. 01. 11. 09:01 -kor

#102098 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 11. 07:24

Van egy kis probléma.

Alkalomadtán azért, mikor majd kihúzod a segged a fejedből akkor körbenézve a világban esetleg rájössz, hogy az "összeszokott kis csapat" kifejezést így egyben kismillióan használják. Nem a te csatornádon hangzott el először.

Idézet

#102099 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 09:07

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 11. 09:57

Hagyjuk már a butát, tőled elég avíttassan hangzik.

Ha téged nem zavar, akkor minek mindig a kifogás?

Egészséges lelkületű ember nem beáll a trollok csapatába :-D fogalmad sincs, hogy mit akarsz elérni, annyi értelemmel sem bírsz, hogy *.zip formátumban összefoglald, hogy mi a célod.

De vázolom: vannak a YT-on általam nem kedvelt csatornák. Egyszer mondjuk belenéztem, de rögtön észleltem, hogy nem nekem szól. Ezernyi indokot tudnék felsorolni, hogy miért nem nézem, nem látogatom.

De, ha teszem azt elítélem valamiért, akkor nem rohanok lihegve linkelni a videót, nem nyilvánítok véleményt róla, nem megyek a csatornára álnéven kommentelni naponta többször és egyre idegesebben. Egyszerűen csak elfelejtem.

A te elmondásod alapján már többször is leszerepeltem, de minden téren (is). Ennek ellenére még mindig engem kóstolgatsz, s ahogy már írtam céltalanul. Természetesen önmagadat értelmes embernek beállítva, legfőképpen velem szemben.

Amikor ugyanezt csoportosan követitek el, nekem is el kell gondolkodnom, hogy adok magamnak egy kis szünetet :nevet:
Kórházba ha bemegyek, már alig várom, hogy kívül legyek, a beteg emberek látványától rosszul leszek.

Ugyanez vonatkozik erre a topikra is :nevet:

#102100 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 11. 09:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2017. 01. 11. 09:07

Egészséges lelkületű ember nem beáll a trollok csapatába :-D fogalmad sincs, hogy mit akarsz elérni, annyi értelemmel sem bírsz, hogy *.zip formátumban összefoglald, hogy mi a célod.

De vázolom: vannak a YT-on általam nem kedvelt csatornák. Egyszer mondjuk belenéztem, de rögtön észleltem, hogy nem nekem szól. Ezernyi indokot tudnék felsorolni, hogy miért nem nézem, nem látogatom.

De, ha teszem azt elítélem valamiért, akkor nem rohanok lihegve linkelni a videót, nem nyilvánítok véleményt róla, nem megyek a csatornára álnéven kommentelni naponta többször és egyre idegesebben. Egyszerűen csak elfelejtem.

A te elmondásod alapján már többször is leszerepeltem, de minden téren (is). Ennek ellenére még mindig engem kóstolgatsz, s ahogy már írtam céltalanul. Természetesen önmagadat értelmes embernek beállítva, legfőképpen velem szemben.

Amikor ugyanezt csoportosan követitek el, nekem is el kell gondolkodnom, hogy adok magamnak egy kis szünetet :nevet:
Kórházba ha bemegyek, már alig várom, hogy kívül legyek, a beteg emberek látványától rosszul leszek.

Ugyanez vonatkozik erre a topikra is :nevet:

Inkább fordítva tűnik, a beteg emberek közt érzed jól magad, a youtube hordád körében, akik többnyire három szót nem tudnak hiba nélkül leírni. Ahol menőnek tartanak azért, ami a való világban röhejes, vagy inkább szánalmas. Persze te se bírod örökké.

Szerk: még mindig nem írok sehol álnéven. De nyugtasd magad azzal.

Szerkesztette: JonesC 2017. 01. 11. 09:10 -kor

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5103
  • 5104
  • 5105
  • 5106
  • 5107
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.