Idézet: Raynes - Dátum: 2017. 01. 11. 06:10
A kínai leves az egyik legegészségtelenebb kaja, ez való igaz, de még én is szeretem. Kicsit fel szoktuk ütni fűszerrel, vagy levesalappal a nátrium glutamát miatt.
Szlovákia a kemény mínuszok miatt egyelőre off. Minden nap dumálok a tulajjal vagy mailban, vagy telefonon.
Valamit nagyon elkúrhatott, felcseszte magát és a közvetlen munkaadójával összebalhézott. Pia miatt még akkor kirúgott 2 embert, amikor ott voltam.
Az egyik kamiont eladta, szóval kicsit belém állt az ideg, s konkrétan rákérdeztem, hogy mire számíthatok, hisz ha nincs elég melójuk, a következő, akitől meg fog szabadulni, az én leszek, hisz elég nagy költséggel járok neki. Szállás, kaja, a családom szállását is fizette, ha jöttek, meg az Ő kajájukat is. Annyit írt, hogy most eléggé tele van gondokkal, kezdés előtt 2 héttel értesít. De közben már a filmek miatt megkerestek, hogy menjek fakitermelésre, ez még Decemberben volt. Valahol Vas és Zala megyében vannak, amint befejezik, augusztusig Ausztriában lesznek. Nem tudom mi közük van a Stihl-hez, de minden Stihl. Védőfelszerelések, gépek, stb. Ma találkoztunk volna Pozsonyban, de haláleset miatt eltolódik keddre.
Mindig alakul valami, meg sajnos változik is.
Ilyen időben természetesen jobb lenne egy multinál melózni 3 műszakban, a gumis melóból nem lett semmi. 15 ember helyett 3 dolgozik. Egy csomó pénzt kidobtak az oktatásomra, aztán nyilván nem engem hívnak, akinek fizetni kell a panziót, mikor a többiek ott laknak helyben.
Egyrészt jó, hogy ilyen sűrűn változnak a dolgok, mert kalandos, és egy rakat embert megismerhetek, tanulhatok.
Faterom 40 évet húzott le egyetlen helyen
Viszont rájöttem, hogy ezt sokáig nem csinálom. Tavasszal lesz egy kis pénzem, saját lábra állok újra. 20 évig melóztam egyedül, ha akkor sikerült, most is fog.

Súgó
A téma zárva.