Idézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 11. 10:22
Amúgy igencsak.
Nem mintha te két agysejteddel meg tudnád állapítani "szóhasználatból" hogy ki kicsoda.
Jancsika! Nem vagy okos már megint.
Az első alkalom, amikor felfigyeltem arra, hogy te vagy személyesen a trollok védőszentje, az a kutyafül lebukása volt
Az ostoba véletlenül átjelentkezett egy másik álnévre és folytatta a párbeszédet.
Erre beszóltak neki, hogy nem elég egy álnév? Erre elkezdett magyarázkodni, hogy egy gép van a családban, és 4 nick. Persze mindegyik az én csatornámra jár átkozódni s még azt is hozzá tette, hogy abban a pillanatban is a gugáról beszélnek a családban.
Erre megjelentél te és teljes mellszélességgel kiálltál a sarokba szorított patkány mellett.
Volt több is, de az utolsó volt a legdurvább.
Amikor kedves faszomtudja sanda-banda barátunk bejött okádni ne találd ki néven, hwsw-s szövegkörnyezettel, pár perc után kibasztam, már nem vagyok tekintettel senkire. Meg kéne nézzem milyen néven jött vissza és folytatta. Szóvá lett téve, hogy nickcsere, átkozódik csak és a hwsw-ről jött, ismént megjelent a védőangyal személyedben és ártatlanul odafirkantottad, hogy ni csak, ni csak mit találtam.
Érdekes módon mindig azokban a párbeszédekben bukkansz fel, ahol egy troll geciskedik, majd lebukik. S nem előtte jelensz meg, hanem utána. Más párbeszédekben esetleg odafirkantasz valamit, de ha trollok buknak be, akkor a végsőkig vitázol.
Amikor Polli de Pepe néven odaírta Bendzsónak, hogy szopd le apádat, valamit elfelejtettél.
Illet volna elhatárolódnod a névtelen és lelkileg beteg embertől, mint akinek szintén van családja.
Helyette továbbra is kitartottál mellette, hogy paranoiás vagyok, nem hwsw-s, és még ide is befirkantottad, hogy na guga már megint...
A kórusod meg éljenzett, hogy guga egy fasz.
Igen, ez igaz, de végül csak kiderült, hogy innen van a hwsw-ről és a fasz nickjét semmi másra nem használja, mint bejár ebbe a topikba őrjöngeni.
S ahogy te sem, ő sem tudja megfogalmazni, hogy mit akar tőlem.