HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5137
  • 5138
  • 5139
  • 5140
  • 5141
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#102761 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2017. 12. 25. 21:00

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 11. 07. 07:37

Alaptalanul becsülitek le. A kisiskolás korában végzett mezőgazdasági segédmunkák felkészítették az összes lehetséges kihívásra.

Gugáról tudtok valamit? Nincs idegrendszerem a YT-videóit követni.

Gondolom azóta felfuttatta a helyi agrárgazdaságot:
https://www.youtube....h?v=R2F_hGwD26g
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#102762 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2017. 12. 25. 22:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 12. 25. 21:00

Gugáról tudtok valamit? Nincs idegrendszerem a YT-videóit követni.

Gondolom azóta felfuttatta a helyi agrárgazdaságot:
https://www.youtube....h?v=R2F_hGwD26g

Ja, youtube kell, ott megbecsülik, követik, nem szólnak be, nézettség, reklám, miazmás van. Időnként belekattintottam, de inkább hagyjuk.
Make love not Wor.

#102763 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 12. 27. 09:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2017. 12. 25. 22:23

Ja, youtube kell, ott megbecsülik, követik, nem szólnak be, nézettség, reklám, miazmás van. Időnként belekattintottam, de inkább hagyjuk.

Ja jön a lóvé az Google AdSense-ből csak egyszer csak ugy jár mint annak idején Herby hogy kiszámláz neki a NAV 1 millió adótartozást meg a kamatait ha nincs erre vállalkozása. Azóta már ő is katás vállalkozással nyomja..

Szerkesztette: djculture 2017. 12. 27. 09:18 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#102764 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 12. 29. 06:09

Ez mondjuk egy jó jellemrajz:
https://www.youtube....h?v=lp95xVw5--c

Állítólag meg tankolta a céges kocsit, dízel helyett benzinnel, aztán vekeng. Biztos azért volt mert a dagadt picsa ott volt a kúton. Előtte minden cég köcsög, majd mit neki a 300 ezer forint, levonják az semmiség, de ő becsületes és így nyugodt stb.

#102765 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 12. 30. 16:35

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2017. 12. 29. 05:09

Ez mondjuk egy jó jellemrajz:
https://www.youtube....h?v=lp95xVw5--c

Állítólag meg tankolta a céges kocsit, dízel helyett benzinnel, aztán vekeng. Biztos azért volt mert a dagadt picsa ott volt a kúton. Előtte minden cég köcsög, majd mit neki a 300 ezer forint, levonják az semmiség, de ő becsületes és így nyugodt stb.

Hú, de dúlva! Nem igaz, hogy valaki ekkora fütyi legyen. Nem néztem még végig, de szerintem nem volt aznap nála elég pénz (hiába téríti esetleg az üzemanyagköltséget 100%-ban a cég, nem volt annyi aznap a zsebében és bankkártyáról levenni sem tudott, hogy előlegezni tudta volna), mégis messzire akart menni, úgy volt vele, hogy egyszer kibírja az autó a benzint, legfeljebb nem fut olyan jól, meg csak kicsit köhög majd átmenetileg, és nem derül ki. Írta, hogy azóta 100 ezerre mérséklődött a kár, de az is rengeteg pénz lesz az ő fizetéséhez képest, pláne ilyen felesleges hülyeségre, meg a cégnél is eljátszotta a bizalmat, amit pénzben nehéz kifejezni. Igaz a cégnek kártérítés max. néhány havi fizetésre van korlátozva, de még a 300k is belefért volna ebbe a limitbe. Ráadásul kiáll vele a YouTube-ra kérkedni, ennyi esze legyen, legalább az ilyen balfaszságokról tanulna meg mélységesen lapítani és hallgatni. Pedig nem kívánom a vesztét, de aki csak az ilyen tanulópénzekből tud okulni, az így járt. Nem ma kezdett el vezetni, meg azt gondolná az ember, hogy ennyi idősen benő előbb-utóbb a feje lágya, meg kinövi a fiatalkori hülyeségeket.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#102766 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 12. 30. 19:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 12. 30. 16:35

Hú, de dúlva! Nem igaz, hogy valaki ekkora fütyi legyen. Nem néztem még végig, de szerintem nem volt aznap nála elég pénz (hiába téríti esetleg az üzemanyagköltséget 100%-ban a cég, nem volt annyi aznap a zsebében és bankkártyáról levenni sem tudott, hogy előlegezni tudta volna), mégis messzire akart menni, úgy volt vele, hogy egyszer kibírja az autó a benzint, legfeljebb nem fut olyan jól, meg csak kicsit köhög majd átmenetileg, és nem derül ki. Írta, hogy azóta 100 ezerre mérséklődött a kár, de az is rengeteg pénz lesz az ő fizetéséhez képest, pláne ilyen felesleges hülyeségre, meg a cégnél is eljátszotta a bizalmat, amit pénzben nehéz kifejezni. Igaz a cégnek kártérítés max. néhány havi fizetésre van korlátozva, de még a 300k is belefért volna ebbe a limitbe. Ráadásul kiáll vele a YouTube-ra kérkedni, ennyi esze legyen, legalább az ilyen balfaszságokról tanulna meg mélységesen lapítani és hallgatni. Pedig nem kívánom a vesztét, de aki csak az ilyen tanulópénzekből tud okulni, az így járt. Nem ma kezdett el vezetni, meg azt gondolná az ember, hogy ennyi idősen benő előbb-utóbb a feje lágya, meg kinövi a fiatalkori hülyeségeket.

Ezt túlgondolod, mivel nem nézted végig. Elmondása alapján kapott rá készpénzt. Szerintem csak szeretne nagyot mondani a "csapatnak".

#102767 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 12. 30. 22:49

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2017. 12. 29. 06:09

Állítólag meg tankolta a céges kocsit,

Ezt mindig is homályosan titkolta, hogy akkor milyen céges, vagy alkalmazott lett vagy mi?
Make love not Wor.

#102768 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 12. 30. 22:59

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2017. 12. 30. 18:49

Ezt túlgondolod, mivel nem nézted végig. Elmondása alapján kapott rá készpénzt. Szerintem csak szeretne nagyot mondani a "csapatnak".

Olyan sokat a látatlanban sem tévedtem. Sokat kell vezetnie az új melóban, fáradt volt, elterelődött a figyelme tankolásnál. Azért tényleg nem lehet könnyű meló, meg nem kevés vezetés, amit elmond. Mindegy, hibázott, viseli a következményeit. Így is csak a 27. percig bírtam, azt is csak háttérzajként, annyit beszél mellé, és annyit csapong, hogy alig lehet követni.

Vagy nem terelődött el, hanem késésben volt, nem akarta, hogy húzódjon a meló, azért lehet úgy gondolta, hogy a kisteherautó bírni fogja egyszer a benyát, nem is teljes tanknyit nyomott bele. Csak tipp, de ennek is van esélye az alapján, amit elmond. Mert ugye azt, hogy dízelbe csak dízelt szabad, azt csak a materialista kőműves páholy szószólói mondják, meg az amerikai kormány gyíkemberei hitetik el mindenkivel, mikor a kontakták is megmondták, hogy néha napján nem árt bele a benzin sem ívű gondolatmenettel, közben meg szerinte az ilyen technikai részletek mellékesek, az a lényeg, hogy uaz legyen, és négykerék-meghajtású, mert akkor bírja a terepet, és lehet vele terep2-őzni DOS 6.22 alatt. Szóval még az is meglehet, hogy a látatlanban tett első tippel sem jártam túl messze, csak nem vallja be. Fene tudja, a lényeg, hogy okul belőle remélhetőleg. Szerintem azért mehetett el a járgány még egy hétig, mert 10 ezer az kb. 25 liter, az kb. fél tank, és lehetett benne még dízel is (bár azt mondja, hogy üres volt a tank, azért is vett fel benzinpénzt), meg utána még mások is rátankoltak dízelt a mixre.

#102769 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 12. 31. 05:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2017. 12. 30. 22:49

Ezt mindig is homályosan titkolta, hogy akkor milyen céges, vagy alkalmazott lett vagy mi?

Valamelyik rendezvényszervezőnél van. Megint.

#102770 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 12. 31. 09:21

Ott volt a videóban, hogy ki volt a hibás, a "rozmártestű nő" akinek nincs élete és nem takarodott el a próféta útjából, és még jézus sem szereti. Mondja ezt akkora tokával, amiből kijönne egy bödön zsír. Jézus csak a másokat ismeretlenül ócsárló alkoholistákat szereti.

Szerkesztette: JonesC 2017. 12. 31. 09:22 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102771 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 01. 01. 10:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 12. 30. 22:59

Így is csak a 27. percig bírtam, azt is csak háttérzajként, annyit beszél mellé, és annyit csapong, hogy alig lehet követni.

Csapongani csapong, de elég egyszerűen lehet követni, mert kb. nincs egy mondata sem, amit nem ismételne meg legalább háromszor!!..
Engem ez idegesített a videóban a legjobban. :down:
Ezt a több mint harminc percre elnyújtott tésztát, max 5 percben részletekbemenően (dagatnős kitérővel együtt!) el lehetett volna mesélni. Túl sok részlet ugyanis nem volt...

Amúgy ezt a cég felöli taktikázási dolgot annyira nem értettem (mármint amit Guga szerint csinálnak), miszerint azért nem mondják el neki az ünnepek közt telefonon, mert akkor attól félnek , hogy legközelebb már be se jön és akkor bottal üthetik a nyomát és nem tudják beszedni tőle az általa okozott kár ellentételezését.
Ugye ez akkor lehetséges, ha full feketén dolgoztatják őket. Nade akkor mi a különbség abban ha bemegy, ott közlik vele és ő sarkonfordul, vagy felhívják ünnepek között és többé nem megy be?! :unsure: Vagy fogvatartanák?! :unsure:
Viszont ha full feketében nyomja, akkor milyen papírt irogathat ő alá, melyen szerepel, hogy mit-mikor és hol vásárolt az autóba, meg vett fel pénzt tankolásra?! :unsure:

Meg az is fura, hogy állítólag egy olyan kollégájától kapta a fülest, aki szintén okozott egy oszlopnakhajtásos kárt ugyanennek a cégnek és ő azóta bújkál és teszegeti félre a fontokat az angliai menekülőmelóra.
De azért ő bent volt és ott hallotta.
Akkor most bújkál előlük, vagy bent volt?! :unsure:

Szerkesztette: chris77 2018. 01. 01. 10:39 -kor

#102772 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 01. 01. 16:00

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2018. 01. 01. 09:38

Amúgy ezt a cég felöli taktikázási dolgot annyira nem értettem (mármint amit Guga szerint csinálnak), miszerint azért nem mondják el neki az ünnepek közt telefonon, mert akkor attól félnek , hogy legközelebb már be se jön és akkor bottal üthetik a nyomát és nem tudják beszedni tőle az általa okozott kár ellentételezését.
Ugye ez akkor lehetséges, ha full feketén dolgoztatják őket. Nade akkor mi a különbség abban ha bemegy, ott közlik vele és ő sarkonfordul, vagy felhívják ünnepek között és többé nem megy be?! :unsure: Vagy fogvatartanák?! :unsure:
Viszont ha full feketében nyomja, akkor milyen papírt irogathat ő alá, melyen szerepel, hogy mit-mikor és hol vásárolt az autóba, meg vett fel pénzt tankolásra?! :unsure:

Ebben alapvetően igazad van, hacsak nem feketén nyomja, van felmondási idő, meg stb., szóval nem léphet le egyik napról a másikra. Mégis értem mire gondol, ha karácsony előtt közölték volna vele, akkor ünnepek alatt lehet keres másik munkát, és januárban lett volna hova lelépjen, így meg ha januárban tudja meg, akkor kétszer is meggondolja lelép-e. A cég logikája szerint. Ebben azért lehet valami.

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2018. 01. 01. 09:38

Meg az is fura, hogy állítólag egy olyan kollégájától kapta a fülest, aki szintén okozott egy oszlopnakhajtásos kárt ugyanennek a cégnek és ő azóta bújkál és teszegeti félre a fontokat az angliai menekülőmelóra.
De azért ő bent volt és ott hallotta.
Akkor most bújkál előlük, vagy bent volt?! :unsure:

Nem, erre nem emlékszel jól. A szerelőtől kapta a fülest, aki az angliai menekülőútra félretevő exkolléga ismerőse. Persze nem a te hibád, mert annyi mindent összehordott szerencsétlen, hogy mondom én, hogy nem lehet követni. Azért kívánom, hogy jöjjön jól ki a dologból, és a cég engedje el neki ezt a kárt, a cégnek ez a 100 rugó úgyis aprópénz, meg le tudják írni költségként a javítást, és legalább nem űzik el az egyik legrégebbi emberüket.

#102773 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 01. 01. 17:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2018. 01. 01. 16:00

Nem, erre nem emlékszel jól. A szerelőtől kapta a fülest, aki az angliai menekülőútra félretevő exkolléga ismerőse.

Szerintem jól értettem..

#102774 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 01. 06. 20:20

https://www.youtube....h?v=mnOOCvFt5hc

Jahno, tanulj!!!!444négy

#102775 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 01. 07. 03:41

48 óra után biztos minőségi munkát lehet végezni.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#102776 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 01. 07. 13:39

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 01. 06. 20:20

Jahno, tanulj!!!!444négy

Hang nélkül belekszrolloztam. Mitől ilyen piros a feje? Keringési probléma?
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#102777 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 01. 07. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2018. 01. 07. 14:39

Hang nélkül belekszrolloztam. Mitől ilyen piros a feje? Keringési probléma?

Abból van bőven.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102778 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 01. 07. 14:45

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 01. 06. 20:20

Jahno, tanulj!!!!444négy

40 perces? Neki nem látok. Hányszor ismétli el ugyanazt? Valaki le bírja írni 4 mondatban?
Make love not Wor.

#102779 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 01. 07. 17:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 01. 07. 14:45

40 perces? Neki nem látok. Hányszor ismétli el ugyanazt? Valaki le bírja írni 4 mondatban?

Hülye barom vagy hogy 300 nettó alatt elmész dolgozni!

#102780 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 01. 07. 17:59

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 01. 07. 18:53

Hülye barom vagy hogy 300 nettó alatt elmész dolgozni!

Persze fekete nettó.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5137
  • 5138
  • 5139
  • 5140
  • 5141
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.