Idézet: qnadam - Dátum: 2018. 03. 27. 13:32
ez messzire vezet... engem meg csak az érdekel, hogy aki velem szemben előzi a kamiont, abban ne legyen három sör se. ennek láthatóan az az ára, hogy egyet se szabad inni vezetés előtt.
Ez is messzire vezet, mert a ne legyen és a zero tolerancia ellenére évi 25 ezer jogsi ugrik.
Csak az elmúlt 10 év lagzijai, ahonnan hazamentünk, s én is piásan + bedrogozva, meg az összes többi résztvevő, stb. Az évi 25 ezer jogsi nem azt jelenti, hogy mindenkit elkaptak, saccolni sem mernék. De gyaníthatóan minden másodpercben vannak a közlekedők között ittas vagy drogos vezetők, ezen változtatni a törvény nem tud, max. pénztáros Lőrincz zsebébe egy kicsivel több pénz jut, de akinek elveszik a jogsiját, szerinted utána nem vezet? Ha csak ezt a falut nézem, nevetséges

akkor mi értelme a szabályzásnak, vagy az elvárásoknak? Nem úgy van, hogy minden szabály annyit ér, amennyit sikerül betartatni?
10 év lagzizás után már tudom, hogy a násznép piásan és bedrogozva ment haza, balesetről még nem hallottam vissza híreket, ami nem azt jelenti, hogy szorgalmazom, de valami egyensúly kell, mert minden hétvégén ezt látom. Van pár hely, ahová már a lábamat sem teszem be, mert zenéltünk, bepiáltak, verekedések voltak, a cuccainkra a piát ráborították, soha többet nem szeretném őket látni. De ott is hajnalban mindenki szépen fullra bepiálva hazament, még a rendőr is, hisz Ő is ember.
A másik meg a zsidó fesztivál itt nálunk. ZTKRV, hogy azok mit művelnek, mert nekik mindent lehet alapon.
Sokkal durvábban nyomják, s teljes meggyőződéssel vallják, hogy úgy sem lesz baj, mert majd ez meg az a szervezet megvédi őket, az antiszemitizmus a lefőbb fegyver, ami mögé elbújva szétdrogozva, bepiálva vezetnek a környéken. Első évben sajnos még a reklám filmjükben is szerepeltem, amíg át nem láttam, hogy mi a gecit keresnek itt. Mindenhonnan kirakták őket.