HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5144
  • 5145
  • 5146
  • 5147
  • 5148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#102901 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 03. 27. 12:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 03. 27. 12:59

én buzigyerek vagyok elit környezetben? :-D én mindent magamnak értem el
sosem voltam hibátlan, és nem is csinálok jól mindent, max a c64-ezést

viszont ilyen fasz sem leszek sosem mint te, meg ennyire degenerált se
gyerekem amúgy még mindig nem lehet, vagy már engedélyezed? :think:

Ne ugassál be feleslegesen, ha valamiről fogalmad sincs, s akkor nem leszel legyalázva, már régebben is írtam, hogy te jársz utánam beszólogatni, tőlem ilyet nem láthattál soha, hogy lesem melyik topikban vagy s megyek oda pincsiként vakkantani faszomöccse. Ha nem bírsz magaddal irány a retyó és verd ki a faszodat, meg foglalkozz a saját kibaszott életeddel, ne az én családommal.
Ha meg nem tetszik, s megbántottalak, majd szépen feldolgozod buzigyerek!

Nem kaptál még moderátor címet? Megtehetnéd, hogy kibaszol innen végleg s a topikot is bezárod, mert okosat szólni már nem tudsz, azt meg valljuk be, hogy nem vagy szép.

#102902 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 12:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 13:02

Én meg itt ülök a bíróságon.

Sajnos én is csak nem ma :Đ de legalább nem kértem ügyvédet. A nyomozó, aki kapta az ügyet, marha nagy mákom volt, mert aktív nézőm és végig segített mindenben, piszlicsáré szar ügy, de kötelező eljárniuk benne. Itt vidéken az a szép, hogy mindenki ismer mindenkit, így a legjobbat hozzák ki. Gyanusított vagyok 4 film miatt, de valójában szénné vihogták a rendőrök magukat, de azért át kell adni az ügyészségre + másik feljelentés miatt is járkálhatok, de abból sem lesz semmi, max. az időmet és a benzint rabolják tőlem, bántani nem tudnak csak akarnak.

Mi a faszt keresel ott, adatot loptál?

#102903 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 12:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 12:18

Eredetileg az indiánok sem voltak alkoholisták, azzá tették őket. Ha visszatekintünk, az alkoholfogyasztás hagyományára, teljesen rendben volt.
Borászat, pálinkafőzés, stb. Valahol a kommunizmus végén indult el a kilátástalansággal együtt, meg az olcsó pancsolt szarokkal.
Bár abban sem vagyok biztos, hogy az ilyen arany fácán sörök, amit én iszok, annyira kiváló lenne.

ez messzire vezet... engem meg csak az érdekel, hogy aki velem szemben előzi a kamiont, abban ne legyen három sör se. ennek láthatóan az az ára, hogy egyet se szabad inni vezetés előtt.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#102904 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 03. 27. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 13:09

Sajnos én is csak nem ma :Đ de legalább nem kértem ügyvédet.

Jójó, de mi is a vád?
Make love not Wor.

#102905 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 13:00

Megafaszomat azt, azt sem nagyon értem, hogy mit lehet itt hónapokig rugózni rajtam, úgyhogy itt sem vagyok?
Nem olvasom, nem válaszolok, de mennek a megfejtések.
Baszki, ezt a topikot már rég törölni kellett volna, mert ultra gáz, főleg a hwsw részéről. Itt pörög magában a semmire és nulla használható információ van benne.

te yt videókat csinál, a közönségnek meg véleménye van. így megy ez.

#102906 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 13:05

Ne ugassál be feleslegesen, ha valamiről fogalmad sincs, s akkor nem leszel legyalázva, már régebben is írtam, hogy te jársz utánam beszólogatni, tőlem ilyet nem láthattál soha, hogy lesem melyik topikban vagy s megyek oda pincsiként vakkantani faszomöccse. Ha nem bírsz magaddal irány a retyó és verd ki a faszodat, meg foglalkozz a saját kibaszott életeddel, ne az én családommal.
Ha meg nem tetszik, s megbántottalak, majd szépen feldolgozod buzigyerek!

Nem kaptál még moderátor címet? Megtehetnéd, hogy kibaszol innen végleg s a topikot is bezárod, mert okosat szólni már nem tudsz, azt meg valljuk be, hogy nem vagy szép.

mi az hogy nincs fogalmam? szerintem többre jutottam a gyereknevelésben mint te
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#102907 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 13:00

Megafaszomat azt, azt sem nagyon értem, hogy mit lehet itt hónapokig rugózni rajtam, úgyhogy itt sem vagyok?

YT celeb vagy, nem itt, hanem benne a köztudatban és mindenhol is. Eddig kifejezetten büszke voltál rá. Na, mi vagyunk itt akik +1 nézettséget hozzátoldank. Jóreggelt!
Make love not Wor.

#102908 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 12:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 03. 27. 13:50

Ez ilyen kinek lesz nagyobb alkesz a kölyke típusú verseny? Vesztésre állsz :-D
Make love not Wor.

#102909 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 12:53

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2018. 03. 27. 13:32

ez messzire vezet... engem meg csak az érdekel, hogy aki velem szemben előzi a kamiont, abban ne legyen három sör se. ennek láthatóan az az ára, hogy egyet se szabad inni vezetés előtt.

Ez is messzire vezet, mert a ne legyen és a zero tolerancia ellenére évi 25 ezer jogsi ugrik.
Csak az elmúlt 10 év lagzijai, ahonnan hazamentünk, s én is piásan + bedrogozva, meg az összes többi résztvevő, stb. Az évi 25 ezer jogsi nem azt jelenti, hogy mindenkit elkaptak, saccolni sem mernék. De gyaníthatóan minden másodpercben vannak a közlekedők között ittas vagy drogos vezetők, ezen változtatni a törvény nem tud, max. pénztáros Lőrincz zsebébe egy kicsivel több pénz jut, de akinek elveszik a jogsiját, szerinted utána nem vezet? Ha csak ezt a falut nézem, nevetséges :Đ akkor mi értelme a szabályzásnak, vagy az elvárásoknak? Nem úgy van, hogy minden szabály annyit ér, amennyit sikerül betartatni?

10 év lagzizás után már tudom, hogy a násznép piásan és bedrogozva ment haza, balesetről még nem hallottam vissza híreket, ami nem azt jelenti, hogy szorgalmazom, de valami egyensúly kell, mert minden hétvégén ezt látom. Van pár hely, ahová már a lábamat sem teszem be, mert zenéltünk, bepiáltak, verekedések voltak, a cuccainkra a piát ráborították, soha többet nem szeretném őket látni. De ott is hajnalban mindenki szépen fullra bepiálva hazament, még a rendőr is, hisz Ő is ember.

A másik meg a zsidó fesztivál itt nálunk. ZTKRV, hogy azok mit művelnek, mert nekik mindent lehet alapon.
Sokkal durvábban nyomják, s teljes meggyőződéssel vallják, hogy úgy sem lesz baj, mert majd ez meg az a szervezet megvédi őket, az antiszemitizmus a lefőbb fegyver, ami mögé elbújva szétdrogozva, bepiálva vezetnek a környéken. Első évben sajnos még a reklám filmjükben is szerepeltem, amíg át nem láttam, hogy mi a gecit keresnek itt. Mindenhonnan kirakták őket.

#102910 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 12:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 13:53

10 év lagzizás után már tudom, hogy a násznép piásan és bedrogozva ment haza, balesetről még nem hallottam vissza híreket,

Mert mi szopunk miatta és magyarázzuk, hogy jajj mi ez az állat, esetleg cserbenhagyásos verziók nagy részét is ide húzhatod nyugodtan. Olyan meg nics, hogy nem hallottál, minden sarkon van belőe baj.
Make love not Wor.

#102911 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 13:50

YT celeb vagy, nem itt, hanem benne a köztudatban és mindenhol is. Eddig kifejezetten büszke voltál rá. Na, mi vagyunk itt akik +1 nézettséget hozzátoldank. Jóreggelt!

Faszt vagyok YT celeb bammeg, jó oké, már TV2, RTL is hívogat, elmehetnek a faszomba, a magam útját járom, nincs panaszra okom, de a TV az nem játék, ellenben a feltöltött filmek nem arról szólnak, hogy majd gömbibá kidiózza belőle, hogy a fiamat én tettem alkoholistává s ezen rugózva töltse a napját. Ha van gyereke, szentelje az idejét annak. Ráadásul, ha tudomása lenne a többi dologról, ami a fiammal kapcsolatos, valószínűleg úgy ugrálna örömében, hogy hirtelen lefogyna 50kg-ot :Đ de ezek nem publikusak.

Voltam én is fiatal, a szüleim többet jártak a rendőrségre, mint szülőire + 17 évesen már előzetesben voltam közel 3 hónapig.
Levente meg jó srác, pontosan látom min megy keresztül. Egész életében kirekesztették, s aztán jött egy csaj, aki ragaszkodik hozzá, hatalmas űr, mert kiesett a családból, összeugattak, felkúrta magát, pár sört benyomott és beült az autóba a hangerőt felbaszva, mert nem találta a helyét. Lekapcsolták 100 méter múlva, tanult belőle, pénztáros Lőrincznek befizet s ennyi, nem kell ezt túlmisztifikálni.

Hétvégén jön haza, nem nagyon bírja nélkülünk :Đ egy hete ment vissza.

#102912 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 03. 27. 13:50

Akkor nőjön nagyra a faszod és felejts el végleg, mert ilyesmivel nem nagyon lehet versenyezni. Tudod van, amikor a nagyon tanult ember gyereke a mekiben tolja magába az aranylövést. Megvan? A gyerekkel törődni is kell lelkileg, nem csak kitanítani és szép ruhába járatni. A lelkisége meg egyenesen Istenhez köthető, meg a magyaroknál létezik a Szent korona fogalma, meg egyéb dolgok, amitől igazán messzire jársz.

Nyugtával dicsérd a napot! De tudod mit tesó? Kívánom neked a legjobbakat, hogy minden sikerüljön és aranyeső a szép kis házra, s ezt viccen kívül, hogy erőben s szellemileg, testileg egészségben. Egyetlen kérésem van, hogy ne velem baszakodjál, mert hamar visszakapod a tripláját! A faszom se akar veled versenyezni. De a családod sem érdekel, neked az a problémád már régen, hogy úgy kezdődött, hogy visszaütöttem, te állsz belém állandóan. Olvasd vissza a topikot. Soha vissza nem adnád a jogsit a fiamnak? Ugyan mi a faszért te kutya?

#102913 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 13:53

Ez is messzire vezet, mert a ne legyen és a zero tolerancia ellenére évi 25 ezer jogsi ugrik.
Csak az elmúlt 10 év lagzijai, ahonnan hazamentünk, s én is piásan + bedrogozva, meg az összes többi résztvevő, stb. Az évi 25 ezer jogsi nem azt jelenti, hogy mindenkit elkaptak, saccolni sem mernék. De gyaníthatóan minden másodpercben vannak a közlekedők között ittas vagy drogos vezetők, ezen változtatni a törvény nem tud, max. pénztáros Lőrincz zsebébe egy kicsivel több pénz jut, de akinek elveszik a jogsiját, szerinted utána nem vezet? Ha csak ezt a falut nézem, nevetséges :Đ akkor mi értelme a szabályzásnak, vagy az elvárásoknak? Nem úgy van, hogy minden szabály annyit ér, amennyit sikerül betartatni?

10 év lagzizás után már tudom, hogy a násznép piásan és bedrogozva ment haza, balesetről még nem hallottam vissza híreket, ami nem azt jelenti, hogy szorgalmazom, de valami egyensúly kell, mert minden hétvégén ezt látom. Van pár hely, ahová már a lábamat sem teszem be, mert zenéltünk, bepiáltak, verekedések voltak, a cuccainkra a piát ráborították, soha többet nem szeretném őket látni. De ott is hajnalban mindenki szépen fullra bepiálva hazament, még a rendőr is, hisz Ő is ember.

A másik meg a zsidó fesztivál itt nálunk. ZTKRV, hogy azok mit művelnek, mert nekik mindent lehet alapon.
Sokkal durvábban nyomják, s teljes meggyőződéssel vallják, hogy úgy sem lesz baj, mert majd ez meg az a szervezet megvédi őket, az antiszemitizmus a lefőbb fegyver, ami mögé elbújva szétdrogozva, bepiálva vezetnek a környéken. Első évben sajnos még a reklám filmjükben is szerepeltem, amíg át nem láttam, hogy mi a gecit keresnek itt. Mindenhonnan kirakták őket.

akkor szerinted mi a megoldás arra, hogy az emberek ne vezessenek bebaszva?

#102914 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 13:56

Mert mi szopunk miatta és magyarázzuk, hogy jajj mi ez az állat, esetleg cserbenhagyásos verziók nagy részét is ide húzhatod nyugodtan. Olyan meg nics, hogy nem hallottál, minden sarkon van belőe baj.

Az ilyen hozzászólásaid szándékosan járnak messze a realitástól? Te nem jársz bulikba, vagy mókolni hangtechnikát? Hajnalban mi megy? Dülöngélve, bebaszva, bedrogozva szállnak be a volán mögé. Nekem eddig egy dolog lett tiszta. Aki hülye a vezetéshez, mert kretén, az ittasan is. Aki meg rendben van, lehet ittas, hazamegy, de már láttam olyat is, hogy leült a padra és tolta magába a vizet, hogy megvárja, amíg észhez tér, mert tudta, hogy nagyon sokat ivott és nem tud vezetni. Azaz, hulla részegen is józanul gondolkodott, de természetesen bepiázva ment haza gond nélkül.

Kéne ebben a témában valami egyensúly, mert jelenleg nincs.

#102915 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:13

Ez nagyjából ugyanaz a képmutatás, mint hogy a 18 év alattiak nem dohányozhatnak és nem ihatnak :Đ
Isznak és dohányoznak? Áhh dehogy, mellé még drogoznak is.

#102916 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 14:13

Ez nagyjából ugyanaz a képmutatás, mint hogy a 18 év alattiak nem dohányozhatnak és nem ihatnak :Đ
Isznak és dohányoznak? Áhh dehogy, mellé még drogoznak is.

sőt, rengetegen lopnak is.

#102917 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2018. 03. 27. 14:08

akkor szerinted mi a megoldás arra, hogy az emberek ne vezessenek bebaszva?

Semmi egyelőre. Bebaszva fognak vezetni mindenféle hétvégi buli, szülinap és lagzi után, ez kikerülhetetlen. Akinek nincs szerencséje elkapják s fizet pénztáros Lőrincznek. De ugyanúgy vezet tovább, mert nem az autóját vették el, s munkába kell járnia.
Kis faluban élek, ez itt nem téma, nagy városban még ennyire sem feltűnő.

Te javaslatod?
Persze mindkettőnké utópia, mert nem mi hozzuk a szabályokat, de ezen a valós helyzeten változtatni nem tudsz.
Pénztáros Lőrincz-en van a hangsúly, miatta van a zero tolerancia, egyébként minden ugyanúgy megy tovább. Jogsi nélkül is lehet piásan vezetni, eggyel több ok.

#102918 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:23

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2018. 03. 27. 14:15

sőt, rengetegen lopnak is.

Politikusok, s az ország, meg a települések vezetői? Ez nem téma :Đ de nem tudsz tenni ellene semmit. Ahogy az ittas vezetés ellen sem.
A különbség annyi, hogy a politikusok által felbérelt rendőrségi horda ki van hajtva az utakra, hogy pénztáros Lőrincznek hozzák a bevételt, de senki sem tud fogást találni a mindenkori kormányon és a politikusokon. Lásd Questor, ugyanis te méh vagy és én is, mézelő, hasznot termelő méh, Ők pedig a méhészek, akik kipergetik a mézet, amit összegyűjtöttél abban a tudatban, hogy magadnak, de yay elvették. Na ennyi a mese.
Nem tudsz rajta változtatni, persze lehet járni szavazgatni, de az még annyit sem ér, mint egy kiadós maszturbáció, amikor a térded is remeg.

#102919 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 14:17

Semmi egyelőre. Bebaszva fognak vezetni mindenféle hétvégi buli, szülinap és lagzi után, ez kikerülhetetlen. Akinek nincs szerencséje elkapják s fizet pénztáros Lőrincznek. De ugyanúgy vezet tovább, mert nem az autóját vették el, s munkába kell járnia.
Kis faluban élek, ez itt nem téma, nagy városban még ennyire sem feltűnő.

Te javaslatod?
Persze mindkettőnké utópia, mert nem mi hozzuk a szabályokat, de ezen a valós helyzeten változtatni nem tudsz.
Pénztáros Lőrincz-en van a hangsúly, miatta van a zero tolerancia, egyébként minden ugyanúgy megy tovább. Jogsi nélkül is lehet piásan vezetni, eggyel több ok.

nem miatta van, korábban is volt. másrészt ha nem zéró tolerancia lenne, a lagziból bebaszva kóválygókat ugyanúgy meg lehetne büntetni. felőlem aztán le is csukhatják a picsába azt, aki bebaszva és jogsi nélkül vezet, nem érdekel. ne vezessen részegen. sokan lagzi után is meg tudják oldani. mennek taxival, hívnak sofőrszolgálatot, kapnak szállást.

#102920 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 14:23

Politikusok, s az ország, meg a települések vezetői? Ez nem téma :Đ de nem tudsz tenni ellene semmit. Ahogy az ittas vezetés ellen sem.
A különbség annyi, hogy a politikusok által felbérelt rendőrségi horda ki van hajtva az utakra, hogy pénztáros Lőrincznek hozzák a bevételt, de senki sem tud fogást találni a mindenkori kormányon és a politikusokon. Lásd Questor, ugyanis te méh vagy és én is, mézelő, hasznot termelő méh, Ők pedig a méhészek, akik kipergetik a mézet, amit összegyűjtöttél abban a tudatban, hogy magadnak, de yay elvették. Na ennyi a mese.
Nem tudsz rajta változtatni, persze lehet járni szavazgatni, de az még annyit sem ér, mint egy kiadós maszturbáció, amikor a térded is remeg.

ha nem lenne még a meglevő nem túl nagy visszatartó erő, még többen lopnának.
valahogy rajtam nem tudnak pénzt behajtani akkor sem, ha megszondáztatnak :)

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5144
  • 5145
  • 5146
  • 5147
  • 5148
  • Utolsó »