HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5145
  • 5146
  • 5147
  • 5148
  • 5149
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#102921 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:33

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2018. 03. 27. 14:27

ha nem lenne még a meglevő nem túl nagy visszatartó erő, még többen lopnának.
valahogy rajtam nem tudnak pénzt behajtani akkor sem, ha megszondáztatnak :)

Eláruljak neked valamit? Az, hogy rajtad éppen mit hajtanak be, csak szabályzás kérdése. Van most néhány vállalkozó ismerősöm, aki éppen kardozik a NAV-al és vesztésre áll, pedig nem sunnyog, s már a könyvelők is panaszkodnak, akiknek eddig melóztam, hogy ez már nekik is sok, s nem tudják követni.

Láttál már olyat, hogy valamelyik cégre fájt a foga a méhésznek s a cég tulajdonosát elütötte az autó? Nahát, még a szlovákoknál is így megy, főleg az oroszoknál. Vannak illúzióid, hogy a te törvénytiszteleted vagy becsületed előttük számít? Amíg nincs valami olyan tudás, ismeret vagy anyagi javak a birtokodban, ami nekik azonnal kell, addig nyugton lehetsz. Egyébként azt is tudjad, hogy a méhészekre az általuk hozott szabály nem vonatkozik :))

Pl. bármikor mehetnek full részegen nyilvános politikai rendezvényre nyilatkozni és simán belehazudik a képedbe, leszarva, hogy mit gondolsz róla, hisz a sofőrt is és a piát is te fizeted neki :Đ

#102922 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 14:08

A lelkisége meg egyenesen Istenhez köthető, meg a magyaroknál létezik a Szent korona fogalma, meg egyéb dolgok, amitől igazán messzire jársz.

Jaja, ami azt jelneti, hogy lagziból bemákolva kell autóval hazamenni?
Make love not Wor.

#102923 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 14:08

Akkor nőjön nagyra a faszod és felejts el végleg, mert ilyesmivel nem nagyon lehet versenyezni. Tudod van, amikor a nagyon tanult ember gyereke a mekiben tolja magába az aranylövést. Megvan? A gyerekkel törődni is kell lelkileg, nem csak kitanítani és szép ruhába járatni. A lelkisége meg egyenesen Istenhez köthető, meg a magyaroknál létezik a Szent korona fogalma, meg egyéb dolgok, amitől igazán messzire jársz.

Nyugtával dicsérd a napot! De tudod mit tesó? Kívánom neked a legjobbakat, hogy minden sikerüljön és aranyeső a szép kis házra, s ezt viccen kívül, hogy erőben s szellemileg, testileg egészségben. Egyetlen kérésem van, hogy ne velem baszakodjál, mert hamar visszakapod a tripláját! A faszom se akar veled versenyezni. De a családod sem érdekel, neked az a problémád már régen, hogy úgy kezdődött, hogy visszaütöttem, te állsz belém állandóan. Olvasd vissza a topikot. Soha vissza nem adnád a jogsit a fiamnak? Ugyan mi a faszért te kutya?

Te ezekről nem tudsz semmit, csak próbálod mutatni hogy milyen fasza laza apa vagy. De ez csak a felszín.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#102924 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 14:33

Láttál már olyat, hogy valamelyik cégre fájt a foga a méhésznek s a cég tulajdonosát elütötte az autó?

Nem. De ekkora cégnek nem is egy tulajdonosa van. Gazdaságilag és törvénnyel ellehetetleníteni már láttam. Itt 1-2 embert likvidálsz, akkor sincs semmi, mert egy valmire való nem Guga Bt-s cégnél olyan bonyás a tulajdonosi és egyéb hálózat, hogy azt simán cégtárból csak úgy ki nem bogozod. Főleg nem abban a formában, hogy egy embert elteszünk láb alól, mikor stróman hegyeken megy át mindenféle információ.
Make love not Wor.

#102925 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:38

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2018. 03. 27. 14:24

nem miatta van, korábban is volt. másrészt ha nem zéró tolerancia lenne, a lagziból bebaszva kóválygókat ugyanúgy meg lehetne büntetni. felőlem aztán le is csukhatják a picsába azt, aki bebaszva és jogsi nélkül vezet, nem érdekel. ne vezessen részegen. sokan lagzi után is meg tudják oldani. mennek taxival, hívnak sofőrszolgálatot, kapnak szállást.

Korábban már írtam, hogy az EU-ban kisebbségben vagyunk e tekintetben, ez csak itthon megy a fejekben, hogy ha ittál dögölj meg! Csak a németek 70 millióan vannak, mi meg már régen nem vagyunk itthon 10 millióan és ennek a negyede cigány, akik szarnak a törvényeidre. S a németek mellé ott vannak a franciák, spanyolok, hollandok, írek, belgák, stb.

Nagyon kevesen vagyunk. A realitás az, hogy az egész EU-ban lehet szinte piásan vezetni, de nyilván ez a maroknyi magyar, nekik azért nem lehet, mert nem és kész :Đ mások meg tudják oldani, nekünk megpróbálni sem lehet, persze te is pontosan tudod, hogy nem véletlenül ugrik évi 25 ezer jogsi, és ennél jóval többen vezetnek piásan.

#102926 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:42

A nagyotmondaniakarás még mindig erős.

#102927 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 14:33

Eláruljak neked valamit? Az, hogy rajtad éppen mit hajtanak be, csak szabályzás kérdése. Van most néhány vállalkozó ismerősöm, aki éppen kardozik a NAV-al és vesztésre áll, pedig nem sunnyog, s már a könyvelők is panaszkodnak, akiknek eddig melóztam, hogy ez már nekik is sok, s nem tudják követni.

Láttál már olyat, hogy valamelyik cégre fájt a foga a méhésznek s a cég tulajdonosát elütötte az autó? Nahát, még a szlovákoknál is így megy, főleg az oroszoknál. Vannak illúzióid, hogy a te törvénytiszteleted vagy becsületed előttük számít? Amíg nincs valami olyan tudás, ismeret vagy anyagi javak a birtokodban, ami nekik azonnal kell, addig nyugton lehetsz. Egyébként azt is tudjad, hogy a méhészekre az általuk hozott szabály nem vonatkozik :))

Pl. bármikor mehetnek full részegen nyilvános politikai rendezvényre nyilatkozni és simán belehazudik a képedbe, leszarva, hogy mit gondolsz róla, hisz a sofőrt is és a piát is te fizeted neki :Đ

én annyit mondtam, ha megállít a rendőr és megszondáztat, akkor nem fog megbüntetni.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#102928 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 14:38

Korábban már írtam, hogy az EU-ban kisebbségben vagyunk e tekintetben, ez csak itthon megy a fejekben, hogy ha ittál dögölj meg!

Előbb-utóbb mindenki megdöglik, vidéken is.
Make love not Wor.

#102929 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 14:35

Jaja, ami azt jelneti, hogy lagziból bemákolva kell autóval hazamenni?

Nem, de pl. az EU tisztában van vele, hogy sok fiatal bulizik hétvégén, vagy vannak rendezvények s onnan piásan mennek haza, azaz nem fogják basztatni, megállítani, de ha balesetet okoz, akkor tuti a nyakába varrják. De nem logikus érvelés? Ha hazamegy ittasan és baleset nélkül, minek basztatni?

Az a gond, hogy mindenki azt gondolja, hogy az ittas vezetés mellett kampányolok. Nagy szart, egyszerűen tudomásul kell venni, hogy létezik és a zero toleranciára szarnak az emberek, mert ilyen bulik után haza akarnak jutni, továbbá a sokmilliós ejuban simán megoldják, nálunk meg nem megy :Đ érted, nem jön össze, mert ez egy alávaló és semmirekellő nemzet. Egy német? Simán, osztrák, francia, ír? Mitől különbek ezek nálunk, amikor a németek itt ordibálnak Budapest utcáin bebaszva éjszaka?

#102930 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 03. 27. 14:42

Attól függ melyik részét nem akarod érteni, én egyelőre azt furcsállom, hogy megint itt vagyok :Đ ilyen haszontalan dolgokra sosem pazaroltam időt, most meg de, és nincs is nosztalgikus hangulatom. Lehet tavasz van és megcsípett a darász vagy nagyon zavar, hogy a facebookon hirtelen mindenki ért a politikához és egymást ölik.

#102931 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 03. 27. 14:42

Itt kampányol, közben Hollandiában ennyi sörrel be is vitték volna a gyereket seperc alatt és leshetne a tarifán is gazdagon. Amúgy a helyi rendőrök jó arcok, következetesek, szigorúak, de értik a poént.

Persze inni lehet ott is, de olyan keveset, hogy az egyszerűen nem mérvadó. Vetíteni viszont kötelező, mert ott állítólag mindent lehet.
Make love not Wor.

#102932 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Szerintem konkrétan piásan segol sem lehet vezetni.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102933 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 14:49

Nem, de pl. az EU tisztában van vele, hogy sok fiatal bulizik hétvégén, vagy vannak rendezvények s onnan piásan mennek haza, azaz nem fogják basztatni, megállítani,

Tökre nem így van. Kivéve Pácsevill, max. a rendőr felhúz a járdára, hogy ott aludj. Jahh, még razziába is belefutottam, de magyarázd tovább.
Make love not Wor.

#102934 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 03. 27. 14:51

Azért bőven akad, itt-ott Mehikó, Szudán, Kambodzsa, satöbbi. De ez nem is EU.
Make love not Wor.

#102935 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 03. 27. 14:51

Na de. Tavalyi cikk, nézzük meg hol fér bele az a 4 sör:

https://www.autonavi...lmak-europaban/

Sehol?
Make love not Wor.

#102936 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 14:06

Én csak annyit kérdeznék, hogy a 2012-es világvége megvót-e, illetve a pirosgomb :think:

tudom geci vagyok :-D

#102937 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 14:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 03. 27. 15:06

Én csak annyit kérdeznék, hogy a 2012-es világvége megvót-e, illetve a pirosgomb :think:

tudom geci vagyok :-D

Itt nyomkodja, majd elhúz és közli, hogy csak vicc volt.
Make love not Wor.

#102938 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 14:10

Idézhetek, bár az írás jobban szokott menni, mint az olvasással tájékozódás. Ennyi az a bezzegEU:

Magyarország mellett egyébként Észtország, Málta, Románia, Szlovákia és Csehország alkalmazza a zéró toleranciát. Norvégia, Lengyelország és Svédország, már 0,2 százalék véralkohol szintet enged meg – ez azonban még legfeljebb egy-egy konyakos meggy elfogyasztására ad lehetőséget. Litvánia a 0,4 ezrelékével már engedékenyebb, az Európa legtöbb országában (Belgiumban, Bulgáriaban, Dániában, Németországban, Finnországban, Franciaországban, Görögországba, Olaszországban, Szerbia-Montenegróban, Horvátországban, Lettországban, Macedóniában, Hollandiában, Ausztriában, Portugáliában, Szlovéniában, Spanyolországban, Törökországban és Cipruson) alkalmazott 0,5 ezrelékes limit viszont már akár egy sör vagy egy pohár bor elfogyasztására is lehetőséget ad. Vigyázni kell, pohárról, nem korsóról beszélünk a sör esetében, a bornál pedig egy pohár 1 dl-nek értendő.
Make love not Wor.

#102939 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 14:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 15:10

Idézhetek, bár az írás jobban szokott menni, mint az olvasással tájékozódás. Ennyi az a bezzegEU:

Magyarország mellett egyébként Észtország, Málta, Románia, Szlovákia és Csehország alkalmazza a zéró toleranciát. Norvégia, Lengyelország és Svédország, már 0,2 százalék véralkohol szintet enged meg – ez azonban még legfeljebb egy-egy konyakos meggy elfogyasztására ad lehetőséget. Litvánia a 0,4 ezrelékével már engedékenyebb, az Európa legtöbb országában (Belgiumban, Bulgáriaban, Dániában, Németországban, Finnországban, Franciaországban, Görögországba, Olaszországban, Szerbia-Montenegróban, Horvátországban, Lettországban, Macedóniában, Hollandiában, Ausztriában, Portugáliában, Szlovéniában, Spanyolországban, Törökországban és Cipruson) alkalmazott 0,5 ezrelékes limit viszont már akár egy sör vagy egy pohár bor elfogyasztására is lehetőséget ad. Vigyázni kell, pohárról, nem korsóról beszélünk a sör esetében, a bornál pedig egy pohár 1 dl-nek értendő.

guga jobban tuggggya , hiszen ő ÁLTALÁBAN külföldön dolgozik

#102940 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 14:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 03. 27. 15:12

guga jobban tuggggya , hiszen ő ÁLTALÁBAN külföldön dolgozik

Mindenki bebaszva jön-megy, EU felkészült a hétvégi bulizásokra. Gondolta ezt guga valami faházba zárva, mikor verték a húsiparosok én meg a hollandokkal ittam a söröm a tutiban.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5145
  • 5146
  • 5147
  • 5148
  • 5149
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.